uravu si. haj'mo pricati o evianu. ko je najbolji igrac tamo? planira li safet dovesti neko zvucno ime ove sezone? hoce li igrati 442?Tomahawk11 wrote: Tacno. Pricalo se, dok je bio selektor. Nisam se ukljucivao u tu raspravu.
Ima pravo da pise ko sta hoce. Ja sam samo dao malu primjedbu, jer je jasno od pocetka teme sta je svrha iste, necemo se praviti mutavi.
Hajde posteno, kakve veze sad ima Safetov brat koji nosi 200 k eura Hajduku sa Safetovim angazmanom u Evianu? Jasno je da su ti komentari mahala i da su tu s ciljem sprdnje. Kakve veze ima Tinov menadzer sa Safetovim angazmanom u Evianu?
Zato kazem, tema se treba zvati: Memoari porodice Susic ili svi oni koji prate desavanja u porodici Susic. Postenije je, a i jasnije.
Safet Sušić - Pape
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
5 0 5
#101 Re: Safet Susic trener PSG-a
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#102 Re: Safet Susic trener Eviana
Ma nemam ti blage
Jos bih trebao pratiti igrace Eviana.
Valjda ce na ovoj temi biti informacija koje ce nas obogatiti s te strane.
-
5 0 5
#103 Re: Safet Susic trener Eviana
hahaha. sigurno.Tomahawk11 wrote:Ma nemam ti blage![]()
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#104 Re: Safet Susic trener Eviana
jašta no se zagrijavamo da navijam oza klub koji su bodrili nekoč naši džedovi
i naravno da podržimo rad našeg najuspješnijeg selektora
A naravno da če se na temi okupiti raznijeh provokatora, željovaca i svakakog ološa da pljuje po svemu što je Sajo ućinojo za nas i za državu.
A naravno da če se na temi okupiti raznijeh provokatora, željovaca i svakakog ološa da pljuje po svemu što je Sajo ućinojo za nas i za državu.
- luckylaka
#105 Re: Safet Susic trener Eviana
Kakav uspjeh?KvaziExpert wrote:Sve cemo mu oprostiti, samo uspjeh ne![]()
- JoseMujica
#106 Re: Safet Susic trener Eviana
de lucky ne provociraj odveo nas je čoek na Svecko...po prvi put, gdje smo i dali gol...po prvi put...pobjedili...po prvi put
Sajo nam je u mlogo čem jumfer skino i fala mu
- luckylaka
#107 Re: Safet Susic trener Eviana
JoseMujica wrote:de lucky ne provociraj odveo nas je čoek na Svecko...po prvi put, gdje smo i dali gol...po prvi put...pobjedili...po prvi put
-
5 0 5
#108 Re: Safet Susic trener Eviana
luckylaka wrote:JoseMujica wrote:de lucky ne provociraj odveo nas je čoek na Svecko...po prvi put, gdje smo i dali gol...po prvi put...pobjedili...po prvi put
Sajo nam je u mlogo čem jumfer skino i fala muPa zezam se malo znam ja da je Safet najuspjesniji do sad.Daj boze da se pojavi uspjesniji .
-
RtrnOfSalisbury
#109 Re: Safet Susic trener Eviana
bice zajebato ako sajke odvede taj evijan na svjetsko 
- insomnia78
#110 Re: Safet Susic trener Eviana
Selam vam je od trenera

- Point.
#111 Re: Safet Susic trener Eviana
Vidi im grba, isto da je selektor Srbije.
- JoseMujica
#112 Re: Safet Susic trener Eviana
insomnia78 wrote:Selam vam je od trenera
nova trenerka mu gori...samo šteta što nije šuškavac
- insomnia78
#113 Re: Safet Susic trener Eviana
Ima i suskavac, samo prevruce haman za njeg' 

- Batal
#114 Re: Safet Susic trener Eviana
Hajde da pustimo čojeka na miru i iskreno mu poželimo sreću nanovom poslu.Iskreno i ja se ne slažem sa mnogim njegovim odlukama (i jedva sam čekao da ode sa klupe reprezentacije
) ali on je ipak Bosnin velikan i ne treba ga bacati u blato.Sretno Sajo.
- insomnia78
#115 Re: Safet Susic trener Eviana
Ma naravno
Nego red je malo se zajebavati a oprema Eviana je dobar materijal za to
Posebno u kombinaciji sa Safetovom ljubavlju prema istoj
Nego red je malo se zajebavati a oprema Eviana je dobar materijal za to
Posebno u kombinaciji sa Safetovom ljubavlju prema istoj
- Muhamed Đakmić
#116 Re: Safet Susic trener Eviana
Svako normalan sa bar mrvu dostojanstva mu želi sve najbolje na novom poslu ili ga barem ne zanima da li će biti uspješan ili ne. Ne znam kako nazvati ljude koji mu žele da ništa ne napravi. Ovo dolazi od njegovog kritičara, drago mi je bilo kad je dobio otkaz.
- insomnia78
#117 Re: Safet Susic trener Eviana
Dresovi za proslu sezonu

PS: ovako se predstavlja dres a ne da ga Dzeko, tri broja veceg, "okaci" na jarana i metne na instagram

PS: ovako se predstavlja dres a ne da ga Dzeko, tri broja veceg, "okaci" na jarana i metne na instagram
- Logovan
#118 Re: Safet Susic trener Eviana
Sretno Pape.insomnia78 wrote:Selam vam je od trenera
http://imageshack.us/a/img661/4666/ZeIqwE.jpg
- insomnia78
#119 Re: Safet Susic trener Eviana
Safetovi puleni su u subotu odigrali jos jednu pripremnu utakmicu, zavrsila je 0-0
Pa nas Sajo kaze za novine
Golman protivnicke ekipe je, srecom, bio puno vise u problemima u drugom poluvremenu ali su mreze ostale mirovati
"Ova utakmica se nije trebala zavrsiti 0-0, nego 3-3 ili 4-4
Ali mi ne mozemo priustiti sebi toliko problema kada igramo protiv ekipe iz 4-e divizije" rekao je Susic
Pa nas Sajo kaze za novine
"Kada igramo sa tri napadaca, koji su pokazali dosta kvaliteta na treninzima mislio sam da cemo postici jedan ili dva pogotka medjutim nismo uspjeli"Quand on joue avec trois attaquants qui ont montré beaucoup de qualités pendant le stage, je pensais qu’on allait marquer un ou deux buts, confie le technicien. Mais on n’y est pas arrivé.
Le portier jurassien a été, heureusement, beaucoup plus inquiété après le repos. Mais la formation haut-savoyarde est restée muette.
Ce match ne devait jamais se terminer par un 0-0 mais plus par un 3-3 ou un 4-4, estime Susic. Mais quand on joue contre une équipe de 4e division, on ne peut pas se permettre d’avoir autant de problèmes.
Golman protivnicke ekipe je, srecom, bio puno vise u problemima u drugom poluvremenu ali su mreze ostale mirovati
Ali mi ne mozemo priustiti sebi toliko problema kada igramo protiv ekipe iz 4-e divizije" rekao je Susic
-
samkoF
#120 Re: Safet Susic trener Eviana
insomnia78 wrote:Safetovi puleni su u subotu odigrali jos jednu pripremnu utakmicu, zavrsila je 0-0
Pa nas Sajo kaze za novine"Kada igramo sa tri napadaca, koji su pokazali dosta kvaliteta na treninzima mislio sam da cemo postici jedan ili dva pogotka medjutim nismo uspjeli"Quand on joue avec trois attaquants qui ont montré beaucoup de qualités pendant le stage, je pensais qu’on allait marquer un ou deux buts, confie le technicien. Mais on n’y est pas arrivé.
Le portier jurassien a été, heureusement, beaucoup plus inquiété après le repos. Mais la formation haut-savoyarde est restée muette.
Ce match ne devait jamais se terminer par un 0-0 mais plus par un 3-3 ou un 4-4, estime Susic. Mais quand on joue contre une équipe de 4e division, on ne peut pas se permettre d’avoir autant de problèmes.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#121 Re: Safet Susic trener Eviana
A sto bi bio vic?
- insomnia78
#122 Re: Safet Susic trener Eviana
Ti ko da ne znas Papeta i njegove izjave
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#123 Re: Safet Susic trener Eviana
OK. Pripremna utakmica, igrali 0-0, vjerovatno bilo prilika da zavrsi 3-3 ili 4-4. Big deal.
A i ovaj prevod ko da je sa Google translate.
A i ovaj prevod ko da je sa Google translate.
- insomnia78
#124 Re: Safet Susic trener Eviana
Safet, original
Njegove izjave na bosanskom su bile ko sa google translate
Njegove izjave na bosanskom su bile ko sa google translate
- insomnia78
#125 Re: Safet Susic trener Eviana
Pa moze se ono i ovako
"Igrali smo sa tri napadaca, koji su na treninzima pokazivali odlicnu igru i uigranost i mislio sam da cemo postici jedan ili dva pogotka"
Golman gostiju je u drugom poluvremenu Imao dosta vise posla ali nije doslo do promjene rezultata
"Ovaj rezultat 0-0 nije realnan, obje ekipe su propustile dosta prilika i realnije bi bilo 3-3 ili 4-4
Medjutim, nas protivnik je bila ekipa iz 4 divizije i mi ne smijemo sebi dopustiti ovoliko problema sa ekipom tog ranga" izjavio je susic
"Igrali smo sa tri napadaca, koji su na treninzima pokazivali odlicnu igru i uigranost i mislio sam da cemo postici jedan ili dva pogotka"
Golman gostiju je u drugom poluvremenu Imao dosta vise posla ali nije doslo do promjene rezultata
"Ovaj rezultat 0-0 nije realnan, obje ekipe su propustile dosta prilika i realnije bi bilo 3-3 ili 4-4
Medjutim, nas protivnik je bila ekipa iz 4 divizije i mi ne smijemo sebi dopustiti ovoliko problema sa ekipom tog ranga" izjavio je susic