naklon do poda majstore
upravobingov buraz wrote:Ko bi rekao da ce nam atletika biti nada za olimpijsku medalju
Bravo Amele
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
upravobingov buraz wrote:Ko bi rekao da ce nam atletika biti nada za olimpijsku medalju
Bravo Amele
Chuckie wrote:Ali čovjek ih obilazi u petoj stazi. Ma bravo.
Drug poklopi se molio bihIt_is_a_Leclerc wrote:Iako trči skoro upola kraću dionicu, Tuka me podsjeća na Jurija Boržakovskog, simpatičnog Rusa, kojeg bolji poznavaoci atletike pamte po tome što je valjda čitavu karijeru trčao tako da se guba na začelju kolone i onda u ludom finišu ostavi protivnike po dva-tri metra iza sebe.
Nažalost, Tuka je nešto kao bosanska verzija Bugarke Ivet Lalove ili braće Lemetr, koji dominiraju u evropskim okvirima, ali su njihove discipline na svjetskom nivou apsolutno izdominirane karipskim i američkim sportistima, tako da će mu se vjerovatno desiti da s ovim vremenom ne uđe ni u finalne trke. No, kakve uslove ima, i kako se ulaže u njega, ovo je![]()
![]()
![]()
Napokon na olimpijskim pravi sportista, dosta je vise Dzudista, tekvando- karate i slicnih dosciplinaChmoljo wrote:nevjerovatno... ja za ovog momka nisam ni čuo kako treba.
naklon do poda majstore![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bravo Amele

van Basten wrote:Ovo je fantastican rezultat...sportista godine vec sad.
Ovo vrijeme nije svjetsko... ovo je vrijeme za anale.... 11. U svijetu, 5. u Evropi SVIH VREMENA!!! Sutra da kaze dosta od mene ostace zapamcen u svjetu atletike. Ipak, svim srcem se nadam da ce zadrzati formu ( Pa i poboljsati je ako je to uopste mguce), prvo za SP pa onda i za Rio dogodine.
On je kakanjac jarane, već sad legendarni kakanjac. Osvajač ako Bog da zlata u Brazilulakilaka wrote:bravo zenicanine, bosansko-hercegovacki dijamante.
Ne bih znao, ja samo prepisao podatak od nekog ranije, diveci mu se bez provjerekakavdanakneiskustvu wrote:van Basten wrote:Ovo je fantastican rezultat...sportista godine vec sad.
Ovo vrijeme nije svjetsko... ovo je vrijeme za anale.... 11. U svijetu, 5. u Evropi SVIH VREMENA!!! Sutra da kaze dosta od mene ostace zapamcen u svjetu atletike. Ipak, svim srcem se nadam da ce zadrzati formu ( Pa i poboljsati je ako je to uopste mguce), prvo za SP pa onda i za Rio dogodine.
kipketer,coe,borzakovski,ko je 4. evropljanin bolji od tuke?
Samo da napomenem Kipketer je uslovno Europljanin.Samo su Coe i Borzakovski brzi jos uvijek.kakavdanakneiskustvu wrote:van Basten wrote:Ovo je fantastican rezultat...sportista godine vec sad.
bingov buraz wrote:Samo da napomenem Kipketer je uslovno Europljanin.Samo su Coe i Borzakovski brzi jos uvijek.kakavdanakneiskustvu wrote:van Basten wrote:Ovo je fantastican rezultat...sportista godine vec sad.

Mislim da Amel i ne radi sa našim trenerima, tj. znam da je radio sa Šveđanima, zajedno s Pezerom. S kim sada radi, ne znam, ali mislim da ovakvi rezultati prevazilaze bilo kakve trenerske kapacitete BiH i da je jedino rješenje rad u inostranstvu.SSemir wrote:amele idi trci po evropi i po svijetu i ne vracaj se u bosnu do olimpijade. skloni se od ovih lesinara.
ako bog da najbolje moguce pripreme da ima i olimpijsko zlato da osvoji!
zamisliti da dobije svjetskog rekordera..
svaka mu cast