Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Fudo387

#101 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by Fudo387 »

zateznistub wrote:Za tvoj info a i info nekolicine, moja malenkost se tri godine zabavljala sa djevojkom koja je rođena i do rata zivila tamo
aha...
zateznistub wrote:Dalje, mi u Sarajevu, ljubitelji BHT-a itekako dobro znamo ko je koga i gdje ostavio. Znamo jer je kozojeb ko ti dosao u isto ovo sarajevo i prodao istu tu Srebrenicu za Vogoscu i Ilijas
jel to ta?
zateznistub

#102 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by zateznistub »

Fudo387 wrote:
zateznistub wrote:Za tvoj info a i info nekolicine, moja malenkost se tri godine zabavljala sa djevojkom koja je rođena i do rata zivila tamo
aha...
zateznistub wrote:Dalje, mi u Sarajevu, ljubitelji BHT-a itekako dobro znamo ko je koga i gdje ostavio. Znamo jer je kozojeb ko ti dosao u isto ovo sarajevo i prodao istu tu Srebrenicu za Vogoscu i Ilijas
jel to ta?
Šta aha? Šta jel to ta?

Ne razumijem Tita mi.

Da li to hoćeš da kažeš da ja sa 45godina lažem da sam se zabavljao sa djevojkom iz Potočara ili šta?
Fudo387

#103 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by Fudo387 »

zateznistub wrote:
Fudo387 wrote:
aha...
jel to ta?
Šta aha? Šta jel to ta?

Ne razumijem Tita mi.

Da li to hoćeš da kažeš da ja sa 45godina lažem da sam se zabavljao sa djevojkom iz Potočara ili šta?
Pa pitam, je li i ona kozojeb koji je dosao u Sarajevo?
zateznistub

#104 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by zateznistub »

Fudo387 wrote:
Ne. Uhvatio si se pogrešnog posta.

Ja samo vracam milo za drago, ništa više-ništa manje...

Onome ko mene lično počasti, ja samo vratim...uz kamate naravno.
Fudo387

#106 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by Fudo387 »

zateznistub wrote:
Fudo387 wrote:
Ne. Uhvatio si se pogrešnog posta.

Ja samo vracam milo za drago, ništa više-ništa manje...

Onome ko mene lično počasti, ja samo vratim...uz kamate naravno.
Kome bolan vracas milo za drago?
"kozojebima" koji su,
zateznistub wrote: Znamo jer je kozojeb ko ti dosao u isto ovo sarajevo i prodao istu tu Srebrenicu za Vogoscu i Ilijas. A seljaci ko ti zdusno podrzali jer su time mnogo blize istom tom Sarajevu.
...i seljacima koji su ih zdusno podrzali da budu blizu Sarajevu?
Ljudi jedva docekali da im pokolju najmilije samo ne bi li nekako preselili u Sarajevo?
Jesi li ti normalan, razmislis li sta napises ili samo opalis na prvu po inerciji prosjecnog sivonje?
I sram da te bude, i sebe i svojih 45 godina koje si izgleda isprdio u nista.
puuu
xenforo

#107 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by xenforo »

ti si ovde poznat kao dežurni lažov i provokator i to je tvoj cilj, mučki provokator, prava istina je u pozadini je politika i dogovor sa četnicima, A vatra je potpaljena u Srebrenici gdje je staničnom Odjelu policije Skelani jedan mještanin prijavio da su nepoznate osobe, na napuštenoj kući u mjestu Rešagići, u općini Srebrenica, ispisali grafite "Smrt Naseru Oriću", "11. juli pobjeda".
zateznistub

#108 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by zateznistub »

Fudo387 wrote: puuu
ako si se pronaso u onome sto sam napisao, tvoj problem. Ne nabijaj tuđe komplekse meni na leđa!

Pisi sta hoces, i pusti me da pisam sta smatram da je ispravno i tacno.

Hoces li vjerovati-tvoja stvar!
Drinski

#109 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by Drinski »

xenforo wrote:
ti si ovde poznat kao dežurni lažov i provokator i to je tvoj cilj, mučki provokator, prava istina je u pozadini je politika i dogovor sa četnicima, A vatra je potpaljena u Srebrenici gdje je staničnom Odjelu policije Skelani jedan mještanin prijavio da su nepoznate osobe, na napuštenoj kući u mjestu Rešagići, u općini Srebrenica, ispisali grafite "Smrt Naseru Oriću", "11. juli pobjeda".
ti si troll
xenforo

#110 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by xenforo »

zateznistub wrote:
Fudo387 wrote: puuu
ako si se pronaso u onome sto sam napisao, tvoj problem. Ne nabijaj tuđe komplekse meni na leđa!

Pisi sta hoces, i pusti me da pisam sta smatram da je ispravno i tacno.

Hoces li vjerovati-tvoja stvar!
samo jako samo desno i udri ga

xenforo

#111 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by xenforo »

Drinski wrote:
xenforo wrote:
ti si troll
ti si veliki ljubavnik
Drinski

#112 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by Drinski »

xenforo wrote:
Drinski wrote:
xenforo wrote: ti si ovde poznat kao dežurni lažov i provokator i to je tvoj cilj, mučki provokator, prava istina je u pozadini je politika i dogovor sa četnicima, A vatra je potpaljena u Srebrenici gdje je staničnom Odjelu policije Skelani jedan mještanin prijavio da su nepoznate osobe, na napuštenoj kući u mjestu Rešagići, u općini Srebrenica, ispisali grafite "Smrt Naseru Oriću", "11. juli pobjeda".
ti si troll
ti si veliki ljubavnik
pa dobro, sto se bezze kloniras, zar ne mozes imati jedan nik, pa ko savn normalan svijet normalno pričati?
bingov buraz

#113 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by bingov buraz »

bosan wrote:Ako je za Srebrenicane Naser heroj sta se mi koji nismo Srebrenicani imamo kofrcit.Ljudi imaju pravo da odgode dzenazu , to su njihovi mrtvi . Ako imaju razlog a ocito da imaju onda sta tu mi imamo nesto komentarisat ili sta ce reci medjunarodna zajednica.Nabit medjunarodnu zajednicu na kurac.
Da je medjunarodnoj zajednici stalo do nas ovih dzenaza ne bi ni bilo.Zato sta god Srebrenicani da odluce ja licno cu ih uvijek podrzavati ako im to ista znaci.
:thumbup:
bh.tornjak

#114 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by bh.tornjak »

izlijecu ....izmigoljili.....da covjek ne povjeruje koliko ih je....
kamuflirani pod svakojakim maskama....samo cekaju na plijen.....a nijedan plijen im nije svetinja....
podrumasi....ratni sverceri i njihovi potomci pljuju...a da MU nesto slicno i u najblazem obliku u facu kazu nemaju muda...pr*de po forumima skriveni i prosipaju kvazipatriotizam....

dje ste bili kad je grmilo MISEVI.....????
bumerangss

#115 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by bumerangss »

zenit dozic wrote:Ako ne smeta porodicama šta vas boli neka stvar i onako 90% vas što se zgražavate nad odlukom nije nikad ni otišlo tamo na dženazu, tako da to nije vaša briga.

Još jednom svaka čast na odluci.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih: :bih: :bih: moja podrska odluci i Naseru!!! :thumbup: :bih:
bumerangss

#116 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by bumerangss »

bosan wrote:Ako je za Srebrenicane Naser heroj sta se mi koji nismo Srebrenicani imamo kofrcit.Ljudi imaju pravo da odgode dzenazu , to su njihovi mrtvi . Ako imaju razlog a ocito da imaju onda sta tu mi imamo nesto komentarisat ili sta ce reci medjunarodna zajednica.Nabit medjunarodnu zajednicu na kurac.
Da je medjunarodnoj zajednici stalo do nas ovih dzenaza ne bi ni bilo.Zato sta god Srebrenicani da odluce ja licno cu ih uvijek podrzavati ako im to ista znaci.
Bravo!!! :thumbup:
luckylaka

#117 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by luckylaka »

bh.tornjak wrote:izlijecu ....izmigoljili.....da covjek ne povjeruje koliko ih je....
kamuflirani pod svakojakim maskama....samo cekaju na plijen.....a nijedan plijen im nije svetinja....
podrumasi....ratni sverceri i njihovi potomci pljuju...a da MU nesto slicno i u najblazem obliku u facu kazu nemaju muda...pr*de po forumima skriveni i prosipaju kvazipatriotizam....

dje ste bili kad je grmilo MISEVI.....????
:thumbup: :thumbup:
luckylaka

#118 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by luckylaka »

Pod kojim nickom se krije onaj tzv.bosnjo sto svjedoci protiv Nasera :oops:
bh.tornjak

#119 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by bh.tornjak »

bumerangss wrote:
Bravo!!! :thumbup:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

kratko i jasno.....
BHCluster

#120 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by BHCluster »

xenforo wrote:
Mozes li to svoje dokazati?
probook

#121 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by probook »

Naser "heroj" nije nikoga ubio, zapravo to je sve bilo u odbrani i u borbi :-) how yes no :roll:
Drinski

#122 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by Drinski »

probook wrote:Naser "heroj" nije nikoga ubio, zapravo to je sve bilo u odbrani i u borbi :-) how yes no :roll:
moguce je to sto ti tvrdis, ali se time ne mogu baviti sudovi zemlje koja je polanirala genocid i oglasila nevinim Dragoljuba DRazu Mihajlovica.
zenit dozic

#123 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by zenit dozic »

probook wrote:Naser "heroj" nije nikoga ubio, zapravo to je sve bilo u odbrani i u borbi :-) how yes no :roll:
Pa ubijo četnike, jel to ti ih možda žao :?:

Samo nemoj mitomaniju o 3000 ubijenih civila, fino imaju haški dokumenti koliko je bilo civila, a koliko vojnika i da su zalazje i kravice bile legitimna vojna meta, sve ostalo su nebeske basne, kojima žele opravdati svoju agresiju na suverenu zemlju i svoje zločine i genocid.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#124 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by KatarinaKosaca »

N.N. wrote:Ma sta ti u Sarajevu znas ko je koga ostavio kada je bilo najteze jbmti `ljeb :D
Dobro neko rece, ako je za Srebrenicane heroj, heroj je. Sta koji gurac ti ljubitelj BHtelekoma, vjerovatno uhljebljen u istom, baljezgas o herojima. Takvima kao ti Bosna i jeste od-do, kao u onoj pjesmi.
Sta se ti bunis o odgodi dzenaze ? Valja bi se trebali buniti oni koji bi trebali svoje ukopati !? I td td.

Kada oni kazu da se ne slazu sa ovim, onda cu i ja reci isto.

Sto ne mogu rende na koru majko mila.
Hajd, malo po Sarajevu, niste dugo. Pa svoju smo tragediju potisnuli jer je Srebrenička veća, boli nas srce za Srebrenicom, u ovom gradu je došao iz Srebrenice ko je htio i onda ne smijemo ni zucnuti čak ni na forumu šta mislimo o odluci odgode dženaze naših šehida, naših sunarodnjaka.

I onda još palamudite o razjedinjenosti Bošnjaka, za koju ja uopće ne mislim d apostoji bar glede genocida, a kad se potkače "Ta ti znaš iz Sarajeva", onda je to unifikacija Bošnjaka, jelda?
supercali

#125 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by supercali »

da se moj neko ukopava ove godine u srebrenici orica bi pokopali ako ne za par dana pokopali bi ga sljedece godine u potocarima

jbg kako smo mi debilan narod za ne povjerovati

al smo mi jos gori sto nismo odjebali ove majke srebrenice tipa one sto ima stanove kuce klince palce i traziti one koje nemaju haman da jedu a kamoli da imaju plate ili sta vec po 2-3 hiljade maraka
Post Reply