Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
BHCluster

#101 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by BHCluster »

elcaliente wrote:Paradoks. Dok takozvani navijaci i heroji gaze Izraelsku zastavu negledajuci interes svoje zemlje i tako izkazuju veliku ljubav prema Palestini sute kao zaliveni dok ima samo 25 km od Zenice u Vitezu skidaju Bosansku zastavu sa bandere ili kao prosle godine zapale je na banderi. 70 km od Zenice u Doboju sada ova dogadanja ali se ne gazi srpska zastava niti se reaguje.

Da razjasnim da nisam za gazenje ni jedne zastave i da zgrozen svim ovim dogadjajima od Zenice-Viteza do Doboja.
Zato mi koji zivimo u BiH sjedimo sklopljeni ruku i krivimo uvijek drugog za ono sta se desava u nasoj zemlji to je inace CIA, diJaspora, Vatikan, Engleska, Njemacka itd... A krivac nam je veoma poznat samo treba stati pred ogledalo.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#102 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by pici »

ocekujem podrsku palestinaca :bih:
Cherry-Cherry

#103 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Cherry-Cherry »

Koji mentalni sklop, jbt život :cry: :cry:
BHCluster

#104 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by BHCluster »

pici wrote:ocekujem podrsku palestinaca :bih:
Tace palestinci za ovo imamo Tursku podrsku 100%.
Point.

#105 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Point. »

Kad vidim ove komentare mladih seronja koji su bili u jajima svojih kretenskih oceva za vrijeme rata, sve sam vise ubijedjen da ce u BiH bit jos sranja. Pa ova djeca imaju cak i goru retoriku od svojih imbecilnih roditelja.
pici

#106 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by pici »

BHCluster wrote:
dobron je, sad mi je srce na mjestu... :bih:
DoZeN

#107 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by DoZeN »

bude wrote:svaka cast za necelnika Obrena koji je ovo sve organizovao i dogovorio sa Turcima, uprkos ovim idiotima :bih:
Da,on ganja svoj interes,ali opet je iz SDS i pitaj ga da li treba ukinuti RS?
Smijes li ga pitati? Obren samo hoce da privuce investicije,kao sto Bosnjaci iz Janje imaju lijepe rijeci za Micu Micica, neka Obrena :bih: ali on ti ne bi ukidao RS
Paul F.

#108 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Paul F. »

sumirprimus wrote: ha dobro sad,ovo je i kod nas radio prvi komsija ,a nema veze sa medjunacionalnom netrpeljivoscu... hapaca svugdje ima.
Možda si u pravu. Meni je to Šipovo baš u gadnom sjećanju ostalo. Išli smo tamo prije nekih desetak godina da obiđemo mezare. Otišli smo u restoran sa najboljom jagnjetinom u tom kraju prije rata. Bošnjački povratnici. Dobra jagnjetina ali nema viljuški i noževa. Okolo izgorene zgrade. Žena koja nas je služila nas ubjeđuje kako im je dobro. Otjerali su ih jednom ali neće više. Policija RS odlazi bez da plati račun. Ta žena, bez da smo je išta pitali dolazi da nam objašnjava kako je policija prošli put previše platila pa zato...
m_l

#109 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by m_l »

ultima_palabra wrote:
PM72 wrote:Ja sam svakodnevno u manjem BH entitetu.Ponekad provodim dosta dana i noći.Nisam nikad imao problema a i da jesam uvijek vodim 15-tero braće sa sobom. :lol:A Bogu hvala,nisam ni malešan (120 kg - skoro 2 m) Šalu na stranu,sve ovakve pojave i dešavanja je neko naručio i organizovao.Dobojlije (Srbi) se bune radi nekakvog potpisivanja pristupanju zajednici turskih opština a nisu im mrske bile pare,grijalice i hrana iz Istambula.SNSD sve čini da Obrenu Petroviću pojebe sve račune u Doboju.Odatle smrdi...

A što neko pomenu,da vidim ta muda ili specijalce da zaustave kolonu od 20 000 ljudi sa stotinama zastava RBiH.Najlakše je maltretirati stare nane i dede,što ne stanu na megdan nekoj grupi mlađih?
Ovo... načelnik Doboja sarađuje sa Bošnjacima i Turskom, i opozicija to pokušava da pokvari.

Otvoreno mu prijete. A kako je povratnicima to samo oni i Bog dragi znaju. Ja se divim svakom nasem povratniku, kapa do poda, trebalo je hrabrosti poslije svega sto je bilo, vratiti se medju te genocidase, fasiste, zlocince,...

Image
https://www.facebook.com/nasasvetinja?fref=ts
mzungu

#110 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by mzungu »

"vjerski terorizam na otvorenom"

:lol: :lol: :lol: :lol:
hladan.preminger

#111 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by hladan.preminger »

Na ovoj temi je jače četovanje nego na Ravnoj gori. :-)
Drinski

#112 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Drinski »

Ovo sto se desava jeste samo jedan primjer fasist.idelogije. stoga, ovdje nema mjesta za finese, ili jesi protiv ili si za. Ovdje se ne govori da boja neke zgrade u Doboju treba biti bijela ili zelena ili svjetlija ili tamnija, nego da Bosnjake treba poklati.
BHCluster

#113 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by BHCluster »

pici wrote:
BHCluster wrote:
dobron je, sad mi je srce na mjestu... :bih:
:thumbup: Zapravo serbsko-osmanlisku!
mudrac2

#114 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by mudrac2 »

biće kad se oslobode svog jada.

no za one koji ne znaju, palestinci su poslije rata donirali dosta para za obnovu bih.
McMoy

#115 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by McMoy »

Sinapsa wrote:
McMoy wrote:
Čudi me da još uvijek nisu okrenuli priču u pravcu "da su ih Bošnjaci provocirali što su iftarili na otvorenom"!

https://www.facebook.com/nasasvetinja?fref=ts

pa pogledaj ovu stranicu...Tamo je rijec o vjerskom terorizmu i pozivaju na akcije! Nacizam u sred Evrope u 21. vijeku :-)

par citata:

Alex Janković "Zabraniti taj vjerski terorizam na otvorenom!!!!"

Република Српска "Превише им дозвољавамо, крајње је вријеме да се будимо и збијамо у редове јер је питање опстанка Добоја у Републици Српској ако се овако настави!"

Милан Тадић BICE OPET PAKAO, BICE OPET LUDNICA EVO IDU CETNICI SA FOČANSKIH ULICA, PODRSKA ZA DOBOJ „heart“-Emoticon

Renata Jurkovic Jos kad bih ja znala sta je iftar!Sta je da je smrdi mi na loj!

Predrag Markovic Сaмo нekсe oни игрajу идући пуt нeћe oсtatи ниjeднa джaмиja нa свetoj Српсkoj зeмљи a бoгaми ниjeдaн муслимaн

Srdjan Babic "Tako i treba Doboj je SRPSKI grad i uvijek ce i bit u SRPSKJ REPUBLICI balijama treba da bude jasno nastavel ovako sa provokacijama lose im se pise pa ako vole nek izvole"

Vera Miletic TAKO TREBA IMA JOS PONOSNI SRBA SAMO SE DRZITE SVOJE VERE I SVOG POSTENJA NE NASEDAJTE VISE NA ONE FORE BILO PA PROSLO ,VISE SE NE PRASTA NISTA .ZIVI BILI SRBI MOJI I NE DOZVOLITE DA SA VAMA MANIPULISU.

Миљенко Србин Поштујем сваку вјеру, али ово је чиста провокација коју су спровели представници ИЗ-а и Обрен. Невјероватно ми дјелује да би нешто слично било дозвољено Србима у Сарајеву или Зеници. Браво за српске патриоте из Добоја.

Mladen Nevena Tosic Gradonacelnik Tuzle zabranio, a ovaj nas izdajnik dozvolio. Fuujjj! Duse prodane!!! (ja gradonacelnika vidio na otvorenom iftaru)

Италиано Даса Потурице одвратне много сте нам мрски а Добој је био и остаће српски!Ове Добојлије ме одушељују све више и више,праве Србенде „wink“-Emoticon

Milivoje Mitrovic poseremo imse na iftar zlo kuga i teror arapski teroristi zvjeri pod hitno turska

Znam za ovu stoku.
Mislio sam na ove naše salonce.
hladan.preminger

#116 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

mudrac2 wrote:

no za one koji ne znaju, palestinci su poslije rata donirali dosta para za obnovu bih.
Jesu, donirali kubik daske i kilu eksera, kao i t/kurci.
VCorp

#117 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by VCorp »

BHCluster wrote:
elcaliente wrote:Paradoks. Dok takozvani navijaci i heroji gaze Izraelsku zastavu negledajuci interes svoje zemlje i tako izkazuju veliku ljubav prema Palestini sute kao zaliveni dok ima samo 25 km od Zenice u Vitezu skidaju Bosansku zastavu sa bandere ili kao prosle godine zapale je na banderi. 70 km od Zenice u Doboju sada ova dogadanja ali se ne gazi srpska zastava niti se reaguje.

Da razjasnim da nisam za gazenje ni jedne zastave i da zgrozen svim ovim dogadjajima od Zenice-Viteza do Doboja.
Zato mi koji zivimo u BiH sjedimo sklopljeni ruku i krivimo uvijek drugog za ono sta se desava u nasoj zemlji to je inace CIA, diJaspora, Vatikan, Engleska, Njemacka itd... A krivac nam je veoma poznat samo treba stati pred ogledalo.
Svaka čast. Nije ni CIA, ni dijaspora, ni Vatikan ni bilo ko drugi glasao za ove lopove već ljudi koji žive u BiH. CIA je pribavljala dokumentaciju za suđenje zločincima za suđenje Srbima, dijaspora pomaze uvijek kad se nesto desi, Papa je bio i poslao poruke mira. I sad su svi krivi osim onih koji su izglasali lopove i koji sjede kod kuće kad su protesti i samo seru ? Pa ko tu koga zajebava ?
klaki

#118 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by klaki »

Ne znam, ali ovo je stvarno cudno. Mislim njihovo poimanje islama. Zivis vijekovima tu, a ne znas nista o susjednoj vjeri plus uz to jos se ponasas kao da je ta vjera neka sekta ili nesto. Kako god sramota za njih, ali ne vjerujem da ih je briga.
hladan.preminger

#119 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

McMoy wrote:
Миљенко Србин Поштујем сваку вјеру, али ово је чиста провокација коју су спровели представници ИЗ-а и Обрен. Невјероватно ми дјелује да би нешто слично било дозвољено Србима у Сарајеву или Зеници. Браво за српске патриоте из Добоја.
Znam za ovu stoku.
Mislio sam na ove naše salonce.

Ispada sada da u Sarajevu ne bi dali Srbima da poste i iftare na otvorenom. :D :D :D
mudrac2

#120 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by mudrac2 »

hladan.preminger wrote:
mudrac2 wrote:

Jesu, donirali kubik daske i kilu eksera, kao i t/kurci.
ne lupaj kad nemaš pojma.
Cherry-Cherry

#121 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by Cherry-Cherry »

klaki wrote:Ne znam, ali ovo je stvarno cudno. Mislim njihovo poimanje islama. Zivis vijekovima tu, a ne znas nista o susjednoj vjeri plus uz to jos se ponasas kao da je ta vjera neka sekta ili nesto. Kako god sramota za njih, ali ne vjerujem da ih je briga.
Mislim da se prave da ne poznaju. Čuj miriše na loj... šta bolan :?
ultima_palabra

#122 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by ultima_palabra »

m_l wrote:
ultima_palabra wrote:
PM72 wrote:Ja sam svakodnevno u manjem BH entitetu.Ponekad provodim dosta dana i noći.Nisam nikad imao problema a i da jesam uvijek vodim 15-tero braće sa sobom. :lol:A Bogu hvala,nisam ni malešan (120 kg - skoro 2 m) Šalu na stranu,sve ovakve pojave i dešavanja je neko naručio i organizovao.Dobojlije (Srbi) se bune radi nekakvog potpisivanja pristupanju zajednici turskih opština a nisu im mrske bile pare,grijalice i hrana iz Istambula.SNSD sve čini da Obrenu Petroviću pojebe sve račune u Doboju.Odatle smrdi...

A što neko pomenu,da vidim ta muda ili specijalce da zaustave kolonu od 20 000 ljudi sa stotinama zastava RBiH.Najlakše je maltretirati stare nane i dede,što ne stanu na megdan nekoj grupi mlađih?
Ovo... načelnik Doboja sarađuje sa Bošnjacima i Turskom, i opozicija to pokušava da pokvari.

Otvoreno mu prijete. A kako je povratnicima to samo oni i Bog dragi znaju. Ja se divim svakom nasem povratniku, kapa do poda, trebalo je hrabrosti poslije svega sto je bilo, vratiti se medju te genocidase, fasiste, zlocince,...
Stoji to, ali mislim da je Doboj malo mekši od Podrinja, pa i Krajine... opet na kraju taj Obren je izabran nekoliko puta, a stanovništvo je velikom većinom srpsko.

Taj kraj je osuđen na saradnju, što se vidjelo i prilikom poplava, ne može Doboj bez Maglaja, Teslić bez Tešnja...
bubi_mama

#123 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by bubi_mama »

Moze im se, nazalost, a nama poreostaje samo da lajemo na zvjezde :-) :-)
bubi_mama

#124 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by bubi_mama »

Moze im se, nazalost, a nama poreostaje samo da lajemo na zvjezde :-) :-)
pici

#125 Re: Veličanje Ratka Mladića za vrijeme iftara u Doboju

Post by pici »

mudrac2 wrote:

dobron je u jadu oni u jadu i mi... :bih:
Post Reply