Udala se babina princeza

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
cLo

#101 Re: Udala se babina princeza

Post by cLo »

Chmoljo wrote:
cLo wrote:Ne zna se ko je besposleniji, ili oni kojima je bitno plasirati sliku o sebi ili ovi kojima bi nešto bilo da tu sliku ne prokomentarišu, uglavnom jedni bez drugih su 0, ista sorta. Niti bi Emina bila neki faktor da nema pljuvača, niti bi pljuvači bili ispunjeni da nema Emine. Ali viša matematika je skontati tu jednostavnu računicu. Pa tako i postavljač teme postiže kontra efekt, namjera bila popljuvati, a nabija joj popularnost i stavlja u žižu interesovanja. Da bog sačuva, pa haj'. De se skontajte Allaha vam šta želite postići :D ...Ramazan, a tračate ccc :D
ne poste svi, ccc :D
još gore, ne postiš, a još i tračaš :lol: :P
de bolan Čmoljo koji je ova faktor da se gubi post zbog nje na lijepom Ramazanu? :D
nos' je đavo :D
hAZNADAR

#102 Re: Udala se babina princeza

Post by hAZNADAR »

Jos jedna pljuvacka tema gdje mislimo da sve znamo o nekome.
Svi ovi sto i o akademicima i Emini Ganic znaju sve i sav prljav ves,... ustvari samo prikazuju sebe.
bumerangss

#103 Re: Udala se babina princeza

Post by bumerangss »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
bumerangss wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Čuj Oliva se udala...e neka je sa srećom.
Oliva :nokti: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
Tako je narod od milja zove, nisi znao? :mrgreen:
Ne, nisam znao! :pisnuo: Ali stvarno joj pristaje taj nadimak... nekako je isto koštunjava ko Oliva :ceslja:
Ne mogu da guglam :ginisovac: aj daj nek neko napokon kaze ko je mladozenja :postar: odakle je, je li sandjo, gdje je svadba bila :janpi: ko je svirao :serbo: je li bilo ekscesa :pijani: gdje su otisli na medeni :autic: koliko je tezak(ne kg nego KM), cime se bavi, sta radi :metla: koji mu je brak po redu jer vjerovatno ima vise godina od mlade a znamo da "mlada" i nije mlada :D
Fakat, koliko ona ima godina, koje je godiste ako se smije pitati? :babinsin:
Dajte jos socnih detalja :sretan:
Nisam mahalac... ali eto interesuje me :nargila:
juventus

#104 Re: Udala se babina princeza

Post by juventus »

Koliko trebaš biti iskompleksiran da pljuješ osobu koja nikom ništa nije nažao učinila? Obrazovana, uspješna ima love i odmah je meta za pljuvanje. Što ti je Bosna.

Pune ulice lopova, kriminalaca, pa i ratnih zločinaca, a vi se okomili na djevojku. Nije da je nešto branim, čak ne znam ni puno o njoj, a siguran sam da je zavidluk glavni uzročnik ovog blaćenja, što mi je više nego jadno.
dezurni_ucenik

#105 Re: Udala se babina princeza

Post by dezurni_ucenik »

Kad krene fukara da brani aristokrate :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#106 Re: Udala se babina princeza

Post by Chmoljo »

cLo wrote: još gore, ne postiš, a još i tračaš :lol: :P
de bolan Čmoljo koji je ova faktor da se gubi post zbog nje na lijepom Ramazanu? :D
nos' je đavo :D

pa sad, nije stvar toliko same Emine, koliko toga što ona predstavlja tu posprdno nazvanu "zlatnu mladež".

neko može reći da je to ljubomora i mahalanje, ali realno, kako ne razumjeti ljude da su ljuti i kivni na ovu razmaženu djecu koja su dobila sve u životu, ne na račun sposobnosti njihovih roditelja, nego kriminalom, pljačkom budućnosti njihovih vršnjaka čiji se roditelji nisu hvatali halki?

ne bi bilo mahalanja da je situacija bolja, da se bolje živi, da se ima više mogućnosti.

ja, recimo, nisam nikada bio ljubomoran na sposobnije ljude od mene. uglavnom sam im se divio ili poštovao. al' kad vidim vlasnike baršunastih ručica, bude mi krivo, ne što oni imaju, nego što ja nemam da bi oni imali. ako je to ljubomora, onda jesam ljubomoran.

toliko je ratnih profitera, pljačkaša i kriminalaca na ovako malom prostoru, pa se njihova djeca ne pominju toliko. Emina je željela da učestvuje u javnom životu, baš kao i Fudo. jebiga, kad imaš mutan bekgraund, a voliš prosuti svoj mentalni proljev u javnosti, nemoj se čuditi ako ti ga neko vrati...
McMoy

#107 Re: Udala se babina princeza

Post by McMoy »

Što je najgore sjeba nam Oliva onako perspektivnu temu - "Žene nakon 25"! :cry:
rizibizi

#108 Re: Udala se babina princeza

Post by rizibizi »

I jos da sina uda i da ga instalira za zamjenika direktora razvojne banke i moze komotno da uzme ribarski stap i u mirni jadranski plicak girice da peca. Treba ih sve ogovarati, to je njihova dusevna hrana njoj su sad usi ko u Damba od srece kad ovo vidi i procita, oni sve sto rade, rade da bi se o njima mahalalo moze i 4 oxforda zavrsiti pesterski je to papak dzaba ti sav bijeli svijet i D&G i Prada i Navali. Nego jesu li sad svi clanovi zlatne mladezi presli u ozbiljne porodicne vode ili je osim Fuuda ostao jos neko da kvari prosjek?
Cherry-Cherry

#109 Re: Udala se babina princeza

Post by Cherry-Cherry »

bumerangss wrote: Ne, nisam znao! :pisnuo: Ali stvarno joj pristaje taj nadimak... nekako je isto koštunjava ko Oliva :ceslja:
Ne mogu da guglam :ginisovac: aj daj nek neko napokon kaze ko je mladozenja :postar: odakle je, je li sandjo, gdje je svadba bila :janpi: ko je svirao :serbo: je li bilo ekscesa :pijani: gdje su otisli na medeni :autic: koliko je tezak(ne kg nego KM), cime se bavi, sta radi :metla: koji mu je brak po redu jer vjerovatno ima vise godina od mlade a znamo da "mlada" i nije mlada :D
Imaju 36 godina i on i ona. Bila svadba u "Evropi", pjevala im Dalal Midhat. Sretnik je Edis Arifagić, radi u OSCE-u, bio u vezi sa Sabinom Čudić iz Naše stranek... eto. :mrgreen:
Last edited by Cherry-Cherry on 20/06/2015 12:11, edited 1 time in total.
calculator

#110 Re: Udala se babina princeza

Post by calculator »

dezurni_ucenik wrote:Kad krene fukara da brani aristokrate :lol:

:lol: :lol: :lol: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
mg

#111 Re: Udala se babina princeza

Post by mg »

Koga briga za Olivu?? Rodila se pod sretnom zvijezdicom, babo platio sve i vozdra...napravio je sinu fakultet da bi mogao da bude direktor...ili menaĐer.

Meni sve to ne smeta. Jbg, rodio sam se u BiH, mog'o sam i u Somaliji...a i u Švici...nafaka, nafaka...

Meni samo i uvjek ide na živce što su takvi ljudi snobovi i kreteni. Eminu sam upoznao, i jedino što je čini bitnom je zaleđina...po svemu ostalom prosjek. Osim ako se izuzme potreba korištenja riječi koje nisu u svakidašnjoj upotrebi, da bi ono ko fol ispalo pametno.

Imaš pametnijih ljudi na UNSI, al njoj je trebao brendiran fax.

Imam osjećaj đuvegija kad je guzi, metne na kitu D&G kurton, da ne ufleka papansku Versace posteljinu.
Cherry-Cherry

#112 Re: Udala se babina princeza

Post by Cherry-Cherry »

Kuma Ivana Marić :? Nešto mi ne ide ona s njima... :zoka:
Tesla10

#113 Re: Udala se babina princeza

Post by Tesla10 »

Emina i njena familija imaju moje poštovanje što se tiče obrazovanja, te se mogu samo moliti Bogu da ja jednoga dana budem tako obrazovan kao i oni. Međutim, kad tad će neko morati odgovarati zbog pljačke državnog novca, a siguran sam da su ona i njena familija i u to upleteni.
cLo

#114 Re: Udala se babina princeza

Post by cLo »

Chmoljo wrote:
pa sad, nije stvar toliko same Emine, koliko toga što ona predstavlja tu posprdno nazvanu "zlatnu mladež".

neko može reći da je to ljubomora i mahalanje, ali realno, kako ne razumjeti ljude da su ljuti i kivni na ovu razmaženu djecu koja su dobila sve u životu, ne na račun sposobnosti njihovih roditelja, nego kriminalom, pljačkom budućnosti njihovih vršnjaka čiji se roditelji nisu hvatali halki?

ne bi bilo mahalanja da je situacija bolja, da se bolje živi, da se ima više mogućnosti.

ja, recimo, nisam nikada bio ljubomoran na sposobnije ljude od mene. uglavnom sam im se divio ili poštovao. al' kad vidim vlasnike baršunastih ručica, bude mi krivo, ne što oni imaju, nego što ja nemam da bi oni imali. ako je to ljubomora, onda jesam ljubomoran.

toliko je ratnih profitera, pljačkaša i kriminalaca na ovako malom prostoru, pa se njihova djeca ne pominju toliko. Emina je željela da učestvuje u javnom životu, baš kao i Fudo. jebiga, kad imaš mutan bekgraund, a voliš prosuti svoj mentalni proljev u javnosti, nemoj se čuditi ako ti ga neko vrati...
jasno je meni o čemu se radi, i sve se slažem s tobom, samo se protiv toga ne bori na ovaj način, odnosno male su šanse da se protiv toga pod ovim "njihovim" okolnostima može ikako boriti, ali bar im se ne treba pridavati pažnja, jer to opet ide njima u korist..sam pišeš da želi da učestvuje u javnom životu, znači učinit će sve da se o njoj piše, priča.. i ako svi imamo mišljenje da je nebitna, ili nije bitna toliko da se o njoj otvaraju diskusije, onda se treba tako i ponašati.. udala se i sad se mi trebamo čudit, pa jbt, sad njoj cvjetaju lale iz ušiju što je bitna :D i konta da je važna što je ljudi ne podnose :D neće sigurno pomisliti da u stavu treba promijeniti nešto, nego će na fb šutnut status: briga mačke šta miševi misle :D kontaš?
cLo

#115 Re: Udala se babina princeza

Post by cLo »

Ovakvima je zaborav najveća kazna :D
friskyoreo

#116 Re: Udala se babina princeza

Post by friskyoreo »

mg wrote: Imam osjećaj đuvegija kad je guzi, metne na kitu D&G kurton, da ne ufleka papansku Versace posteljinu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
Mohamad Sissoko

#117 Re: Udala se babina princeza

Post by Mohamad Sissoko »

Ja dobre teme, kud ces dalje kad se i administrator otvorio ko hala.
Emocije na sve strane. :mrgreen:
dječak sa šibicama

#118 Re: Udala se babina princeza

Post by dječak sa šibicama »

Emina Emina, u majke jedina...
dječak sa šibicama

#119 Re: Udala se babina princeza

McMoy wrote:
burger_pasa wrote:Kakvih ovdje likova ima, velahavle... Pa vi kad spomenete ime profesora i doktora Ejuba Ganica, trebate ustati iz postovanja prema covjeku koji je branio i stvarao BiH. Trebate se sjetit njegove uloge kad je rahmetli Alija bio uhapsen.
A o sposobnosti i inteligenciji njegove kcerke Emine je bespotrebno govorit. Emina je daleko ispred nas u svojim shvatanjima, svojim intelektualnim vjestinama....
A papci ce ostat papci i nastavit gledat zene kroz svoje seksualne frustacije...

Jesi li stajao dok si ovo pisao? :mrgreen:
:lol:

nije, ne mozes stajati i imati glavu u Ejupovom dupetu u isto vrijeme :oops:
artime

#120 Re: Udala se babina princeza

Post by artime »

Burzuarski snovi postaju stvarnost. In the meantime mi obicni smrtnici mozemo po drzavnim gdje nasi AKADEMICI seru kao da su zavrsili fakultet doticne gospodje. Nikakav hejt, stoljecima raja se obrazuje kako joj status dozvoljava. Nije Emina nikakav izuzetak.
Nase izopaceno shvatanje aristokrata novopecenih je druga stvar. Ali sve ima svoju cijenu, nazalost. Nadam se da cemo se svi okrenuti zdravlju i zdravijem nacinu zivota i zdravijem nacinu razmisljanja. :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#121 Re: Udala se babina princeza

Post by Chmoljo »

cLo wrote: jasno je meni o čemu se radi, i sve se slažem s tobom, samo se protiv toga ne bori na ovaj način, odnosno male su šanse da se protiv toga pod ovim "njihovim" okolnostima može ikako boriti, ali bar im se ne treba pridavati pažnja, jer to opet ide njima u korist..sam pišeš da želi da učestvuje u javnom životu, znači učinit će sve da se o njoj piše, priča.. i ako svi imamo mišljenje da je nebitna, ili nije bitna toliko da se o njoj otvaraju diskusije, onda se treba tako i ponašati.. udala se i sad se mi trebamo čudit, pa jbt, sad njoj cvjetaju lale iz ušiju što je bitna :D i konta da je važna što je ljudi ne podnose :D neće sigurno pomisliti da u stavu treba promijeniti nešto, nego će na fb šutnut status: briga mačke šta miševi misle :D kontaš?
pusti ti to.

protesti su pokazali kako se princeza prepala za svoj skupi nakit i dizajnerske haljine, jer je svjesna da nije simpatična i vjerovatno je provirivala iza zavjese ide li koševskom rulja sa bakljama i vilama.
dezurni_ucenik

#122 Re: Udala se babina princeza

Post by dezurni_ucenik »

Chmoljo wrote:
cLo wrote: jasno je meni o čemu se radi, i sve se slažem s tobom, samo se protiv toga ne bori na ovaj način, odnosno male su šanse da se protiv toga pod ovim "njihovim" okolnostima može ikako boriti, ali bar im se ne treba pridavati pažnja, jer to opet ide njima u korist..sam pišeš da želi da učestvuje u javnom životu, znači učinit će sve da se o njoj piše, priča.. i ako svi imamo mišljenje da je nebitna, ili nije bitna toliko da se o njoj otvaraju diskusije, onda se treba tako i ponašati.. udala se i sad se mi trebamo čudit, pa jbt, sad njoj cvjetaju lale iz ušiju što je bitna :D i konta da je važna što je ljudi ne podnose :D neće sigurno pomisliti da u stavu treba promijeniti nešto, nego će na fb šutnut status: briga mačke šta miševi misle :D kontaš?
pusti ti to.

protesti su pokazali kako se princeza prepala za svoj skupi nakit i dizajnerske haljine, jer je svjesna da nije simpatična i vjerovatno je provirivala iza zavjese ide li koševskom rulja sa bakljama i vilama.

:thumbup:. Ubode Chmoljo :-)
dječak sa šibicama

#123 Re: Udala se babina princeza

Ali meni nikada nece biti jasno kako neko ko se predstavlja vrhunskim strucnjakom koji radi u USofA, ima onako seljacki naglasak kad govori engleski jezik.
Samo cekas kad ce reci bum bum niht soldaten, onli vumen end children.

Naravno, mislim na Onoga Cije Se Ime Spominje Samo U Stojecem Polozaju.
dezurni_ucenik

#124 Re: Udala se babina princeza

Post by dezurni_ucenik »

Emina sta ti je
Ja ne mogu bez dzamije

Edin H.

#125 Re: Udala se babina princeza

Post by Edin H. »

Cherry-Cherry wrote:
bumerangss wrote: Ne, nisam znao! :pisnuo: Ali stvarno joj pristaje taj nadimak... nekako je isto koštunjava ko Oliva :ceslja:
Imaju 36 godina i on i ona. Bila svadba u "Evropi", pjevala im Dalal Midhat. Sretnik je Edis Arifagić, radi u OSCE-u, bio u vezi sa Sabinom Čudić iz Naše stranek... eto. :mrgreen:
Zacudjen sam da nije pjevao Pedja The Boy svoj hit Jugoslovenka, zar nije babo kao takav usao u Predsjednistvo?
Locked