3x ljubljenje?!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
sorge_sa

Post by sorge_sa »

upiski se....... :P :lol: :razz: pape je starohan.....valja u njegovim godinama mjehur kontrolirat :D :P :-D 8-) :lol: :-)
pitt

Post by pitt »

Bogami ni vama dvojici nije mane sto se kuka tiche :D:D:D[/quote]
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

sorge_sa wrote: jes dobro si svako jutro carsaf na balkon, na strik, na susenje........nocne polucije.........probudi se u vas goloj vodi :D :P :lol: :razz: :oops:
:lol: Eeeeeh, ...... da ti znas sto ne znas. :lol:
pape

Post by pape »

pitt wrote:Bogami ni vama dvojici nije mane sto se kuka tiche :D:D:D
[/quote]
Moj Pitt, ...... tjese se, .... tjese. :zzzz:
pape

Post by pape »

:D Bonyek, ..... daj ba, ne smetaj, ... vidis da se fino zayebavamo. :zzzz:
pape

Post by pape »

:) Bonyek, ... izbrisase ti onu temu, a .... i neka su. Imali bi samo jos jednu glupost vise.
Da malo pazljivije citas, shvatio bi da je pokretac ove teme ispreskakan na pasja preskakala, ... zbog gluposti. Cuj, ... smeta mu sto se tamo negdje dvije trebice poljubise tri puta. :-) :-) :-) Sranje.
Kazes, .... "gospoda se na ovoj temi zabavlja". Naravno, .... tema je dusu dala da joj se na ovaj nacin dohaka, .... sranjem (kolektivnim).
Šandor

Post by Šandor »

Ja nemam nista protiv ljubljenja 3x. :-)
Pogresno sam shvacen. A uz to sam jednim dijelom i fulio. :roll: :D
pitt

Post by pitt »

pape wrote::) Bonyek, ... izbrisase ti onu temu, a .... i neka su. Imali bi samo jos jednu glupost vise.
Da malo pazljivije citas, shvatio bi da je pokretac ove teme ispreskakan na pasja preskakala, ... zbog gluposti. Cuj, ... smeta mu sto se tamo negdje dvije trebice poljubise tri puta. :-) :-) :-) Sranje.
Kazes, .... "gospoda se na ovoj temi zabavlja". Naravno, .... tema je dusu dala da joj se na ovaj nacin dohaka, .... sranjem (kolektivnim).
A bog dao...vecih seratora od nas prisutnih neces na dunjaluku naci :D:D
rei

Post by rei »

kako se ljudi zapale zbog gluposti :lol:
pitt

Post by pitt »

Šeha wrote:Ja sam se od pocetka drzao koka i ljubljenja a vi odoste na makarsku i papeta :D :x :x :x
Pa koke-ljubljene-makarska-pape idu zajedno :D:D
rei

Post by rei »

moderator wrote:
rei wrote:kako se ljudi zapale zbog gluposti :lol:
mene pomisao na dvije trebe koje se zazvale bar 3put...8)...pravo popali...:D:D:D

a zato je sva frka hahaha :wink:
Kaktusssss

Post by Kaktusssss »

[quote="Šeha"]Temu treba preimenovati u "Tri poljupca, dvije trebe i kolac" :) quote]

+ papa ili problemi sa mjehurom :D
fadil schtil

Post by fadil schtil »

vrlo interesantno je kako idiotske teme poput ove plijene paznju beposlicara-surfera, dok istovremeno linkovi poput onog kojeg je postavio shoba na americko-bosanske relacije i ticu se sadasnjosti i buducnosti nase zajednicke domovine - ali malo na visem intelektualnom nivou - bivaju prekrivene paucinom.
puno to govori o svima nama. mozda mi skupa i ne zasluzujemo puno bolje. cista karina. ma ko vas jebe
goranm

Post by goranm »

fadil schtil wrote:vrlo interesantno je kako idiotske teme poput ove plijene paznju beposlicara-surfera, dok istovremeno linkovi poput onog kojeg je postavio shoba na americko-bosanske relacije i ticu se sadasnjosti i buducnosti nase zajednicke domovine - ali malo na visem intelektualnom nivou - bivaju prekrivene paucinom.
puno to govori o svima nama. mozda mi skupa i ne zasluzujemo puno bolje. cista karina. ma ko vas jebe
dragi fadile, da malo izvuces to sto ti smeta iz guzice, skonto bi neke stvari...
btw, problemi nase drage domovine ne rjesavaju se forumima nego na drugim mjestima gdje raznorazni fadili na raznoraznim intelektualnim nivoima seru na sva zvona...
hadis

Post by hadis »

goranm wrote:
fadil schtil wrote:vrlo interesantno je kako idiotske teme poput ove plijene paznju beposlicara-surfera, dok istovremeno linkovi poput onog kojeg je postavio shoba na americko-bosanske relacije i ticu se sadasnjosti i buducnosti nase zajednicke domovine - ali malo na visem intelektualnom nivou - bivaju prekrivene paucinom.
dragi fadile, da malo izvuces to sto ti smeta iz guzice, skonto bi neke stvari...
btw, problemi nase drage domovine ne rjesavaju se forumima nego na drugim mjestima gdje raznorazni fadili na raznoraznim intelektualnim nivoima seru na sva zvona...
JOOOJ LEGENDE STE OBOJICA!!!hahaha!Ovaj nam citira TIHICA, a ovaj drugi LAGUMDZIJU!!!haahahaha!A mogu vam reci da ste obojica jako "USPJESNI" na politickom planu!
E raja, molio bih sve nase VOLJENE AUSLÄNDERE da se ne javljaju na teme o kojima veze nemaju!!!
gavrilo

Post by gavrilo »

zasto se bosnjaci ljube tri puta u svajcarskoj? :D

... jos sa srbima... :oops: :D

:lol:
FortunaBela

Post by FortunaBela »

gavrilo wrote:zasto se bosnjaci ljube tri puta u svajcarskoj? :D

... jos sa srbima... :oops: :D

:lol:
Gašo da ja tebe cokim samo jednom...Image
Ajk

Post by Ajk »

Kurcenja i preseravanja oko vjere mi je na vrh kurca vise. edo sljedeci pot kad to vidis prangiju uruku i po bubregu!! :x
goranm

Post by goranm »

hadis wrote:
goranm wrote:
JOOOJ LEGENDE STE OBOJICA!!!hahaha!Ovaj nam citira TIHICA, a ovaj drugi LAGUMDZIJU!!!haahahaha!A mogu vam reci da ste obojica jako "USPJESNI" na politickom planu!
E raja, molio bih sve nase VOLJENE AUSLÄNDERE da se ne javljaju na teme o kojima veze nemaju!!!

:):) tuzno
neutralac

Post by neutralac »

Vecina onih iz Sandzaka koje ja znam ljube se najmanje 3x ( pogotovo oni, boguti, iz i od Prijepolja ).
Kaktusssss

Post by Kaktusssss »

ova tema pokazuje koliko smo mi uistinu postali bolesno drustvo... :-)
jah, cime se nasa omladina opterecuje :D :D :D
Last edited by Kaktusssss on 20/04/2005 01:44, edited 1 time in total.
zzzzz

Post by zzzzz »

Svako ljubljenje, ako nije filmski :D mi ide na neku stvar i obicaj je bezzzeze pa bilo dva, tri, cetiri (crnogorci) ili deset puta
edu

Post by edu »

iznijeli ste vase misljenje..ja svoje..neki su cak pokusali biti duhoviti..nazalost..sve je ostalo samo na pokusaju..vi ostajete pri svom..ja pri svom..svako od nas ce i dalje misliti za sebe da je u pravu!!!
rei

Post by rei »

edu wrote:iznijeli ste vase misljenje..ja svoje..neki su cak pokusali biti duhoviti..nazalost..sve je ostalo samo na pokusaju..vi ostajete pri svom..ja pri svom..svako od nas ce i dalje misliti za sebe da je u pravu!!!

e svasta ! :roll:
Post Reply