"Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#101 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by KatarinaKosaca »

Više mi je pun q, ovih što sebe smatraju pametnima, pa to još i neskromno napišu :D , a kao sa visine gledaju "nepismene" ljude.
Kao da je neki profesor književnosti napravio u školi gramtičku grašku, pa se sad kao ibrete. Jel trebaju navijači imati školu? Jel to običaj? Svakakvih gluposti pročitati..
Jel onaj ko nije imao uvjete da se školuje iz bilo kojeg razloga i time nije gramatički puritanac manje vrijedan kao čovjek od onog "pismenog" :-) :-)
Ali,kao i obično vojnik o skrašćenju i nepismeni o pismenosti, takve teme i vode i otvaraju oni koji imaju odron rečenice, oskudan rječnik i veeeeeeelike komplekse.
Dakle, od navijača se ne očekuje da bude "punoglav" pametan i pisemen. Nego da navija i da ne čini ništa u smislu skandiranja, gažanja ili navijanja koje škodi našoj repki u smislu vrijeđanja drugoga. Ništa više.
Ili da ovi "pametni" :-) :-) postavnu ultrasi?

Baška što je "biti bez posla i prepušten sam sebi najmanje greška tih ljudi, a najviše šljama koji nas (Balkanski) vodi zadnjih 30 godina, pa i ovih što sa visine i preko ramena sa gađenjem gledaju na takve. Gadi mi se uvodni post pun licemjerja i lažnog elitizma, plagijatskog intelektualizma..
Tomahawk11
Globalni moderator

#102 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Tomahawk11 »

A1fa wrote:
Tomahawk11 wrote:Ko god dolazi na utakmicu s motivom da razbija, pali, gazi zastave, uopste da pravi probleme i zastupa neke druge interese od ekipe koju je dosao da prati - fino ga ispratiti sa stadiona, zabiljeziti i nema vise. Zato ce ostali koji sljedeci put budu imali na umu da brane prava Aboridzana na sljedecoj utakmici dobro razmisliti da li je to pravo mjesto za to.
Od prazne price ionako nema nista. Pricalo se i pred ovu utakmicu, nemojte, pa sta bi? Mi kako vidimo, nista. Da vidimo kako to vide iz UEFA-e.
Cuj sta bi? Pa nije bilo fasistickih parola ni poziva koje bi svi jedva docekali, od komsija u Srbiji i Hrvatskoj do Izraelaca samih....na to se dobro pazilo i kad bi kakva pijana budala i krenula da se nesto dere, takvi su sasjeceni u startu...

Gazenje zastave, zvizdanje himni, to je minimum sta su mogli ocekivati....opet kazem, publika u Zenici cista 10ka, osim onih na jugu koji se pomarisase izmedju sebe zbog nekog razloga..
Pa eto, sto nas onda hoce kazniti, ako je sve bilo cisto. Necemo sad s pricom kako mi to vidimo. Ne pokrece se disciplinska bezveze.
Minimum je bilo da se iskulira, da se strpi tu jednu utakmicu od bilo kakvih ispada. Zna se koliko je osjetljivo pitanje Izrael. Dosli, natrpamo ih i vozdra. Idemo dalje. Cilj je EP u Francuskoj.
triiksa

#103 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by triiksa »

A1fa wrote:
triiksa wrote:Bottom line, navijaci su sjajni momci samo su neshvaceni jer ih mediji predstavljaju u losem svjetlu. Svasta covjek ovdje moze procitati.
Pa mediji i vi navijaci iz fotelje prvi svrsavate na koreografije i naslove o korteu i o podrsci ,,svih 90 minuta''. Vjerovatno Dzeko&Co. na vas misle kada se zahvaljuju i svugdje u evropi tvrde da nema vjernijih i boljih navijaca kad je reprezentativni fudbal u pitanju.. :lol:
Navijacke grupe su ti po defaultu stado, a ovan predvodnik se ne bira po pameti nego po sili. Za sad u BiH jos nije uzeo maha taj sindrom vodja navijaca umjesanih u sve vrste kriminala ali pricekajmo malo, ne vjerujem da ce to proci bez nasih dilbera.
insomnia78

#104 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by insomnia78 »

OpijumKrajiski wrote:Velibor Dunjić.... 29 godina... optužbe za ubistvo, pucanje na policajca, 40 krivičnih prijava, na kraju izrešetan na splavu prošle godine.

0 dana radnog staža, vozi luksuzni BMW, a uspio završiti i privatni menadžment.. pravi intelektualac, zar ne?
...Pa jesu ono fukare skoro klicali i uzvikivali tipu iz njihove grupe koji je ubio ženu, rukomet ili košarka čini mi se..
To je bila saobracajna nesreca i pocast se najvise odaje momku koji je bio suvozac
Osim toga sta bi sa "sjevera ide huk, uvijek s nama Edin Vuk"?
Na stranu to, ta identifikacija sa svojima nije nista neobicno i desava se sirom svijeta

Necemo mi nikad dostici beograd, kod nas se obrcu dopune i kebabi :D
Nejse, Veliborov tata je, cini mi se, policijski pukovnik
Zanimljivo koliko djece visoko rangiranih policajaca i vojnika je u vrhu kriminala u Srbiji i u onom i u ovom sistemu
Toliko o teorijama socijalistickog vaspitanja omladine i "e da nam je ona milicija i JNA"
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#105 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by A1fa »

Tomahawk11 wrote:
A1fa wrote:
Tomahawk11 wrote:Ko god dolazi na utakmicu s motivom da razbija, pali, gazi zastave, uopste da pravi probleme i zastupa neke druge interese od ekipe koju je dosao da prati - fino ga ispratiti sa stadiona, zabiljeziti i nema vise. Zato ce ostali koji sljedeci put budu imali na umu da brane prava Aboridzana na sljedecoj utakmici dobro razmisliti da li je to pravo mjesto za to.
Od prazne price ionako nema nista. Pricalo se i pred ovu utakmicu, nemojte, pa sta bi? Mi kako vidimo, nista. Da vidimo kako to vide iz UEFA-e.
Cuj sta bi? Pa nije bilo fasistickih parola ni poziva koje bi svi jedva docekali, od komsija u Srbiji i Hrvatskoj do Izraelaca samih....na to se dobro pazilo i kad bi kakva pijana budala i krenula da se nesto dere, takvi su sasjeceni u startu...

Gazenje zastave, zvizdanje himni, to je minimum sta su mogli ocekivati....opet kazem, publika u Zenici cista 10ka, osim onih na jugu koji se pomarisase izmedju sebe zbog nekog razloga..
Pa eto, sto nas onda hoce kazniti, ako je sve bilo cisto. Necemo sad s pricom kako mi to vidimo. Ne pokrece se disciplinska bezveze.
Minimum je bilo da se iskulira, da se strpi tu jednu utakmicu od bilo kakvih ispada. Zna se koliko je osjetljivo pitanje Izrael. Dosli, natrpamo ih i vozdra. Idemo dalje. Cilj je EP u Francuskoj.
Hoce da te kazne zbog zvizdanja himni (citav stadion), baklje koja je zapaljena u BHF sektoru (momak priveden, zna se ko je, dobit ce kaznu) i rasistickog ponasanja. Prvo dvoje stoji, trece ce morati izmisliti.

Ja huligana i sramote u pm :-)
Last edited by A1fa on 16/06/2015 14:00, edited 1 time in total.
A1fa

#106 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by A1fa »

_BataZiv_0809 wrote:Nije ni meni odgovorio na pitanje otkud BHF pravo da odredjuje ko moze i na koji ce nacin navijati za reprezentaciju BiH.
Ko ti je rekao da to BHF oderdjuje? Ne mozes samo stajati tj. sjediti u kopu u dijelu tribine koji je rezervisan za navijace, to je to. Imas zapad, istok, jug, imas coskove sjevera pa bujrum, sjedi i grickaj kospice, niko te nece pogledati..
Takodjer 2h prije utakmice na strani, prati gdje se trans stavlja i gdje se grupisu momci u crnim majicama, rijetko su sektori toliko ogradjeni da se ne moze maknuti na mjesta gdje ces biti rahat ;)
Tomahawk11
Globalni moderator

#107 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Tomahawk11 »

Za zvizdanje himni - iskreno glupost. Sta se to ima kaznjavati? Onda bi trebalo kazniti i zvizadnje protivnickim igracima kad su u napadu ili zadrzavaju loptu.
Baklja - svejedno, propisi su strogi, na stranu sto ce on biti kaznjen, bice i savez. Ali hajde, to ne snosi velike posljedice.
Rasisticko ponasanje - ako uzmemo u obzir i zastavu koja je bila tepih za stadion, onda ima materijala. Po pravilniku, nije bitno sto se nije desilo na samom stadionu.
Naravno da je moglo puno gore, ali je moglo i bez ovih gluposti.
JohnnyS

#108 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by JohnnyS »

Ajmo ostaviti Izrael konačno više po strani... Vezano uz temu, meni idu užasno na živce ti profesionalni navijači, ono jebu utakmicu, jebo sve, važno je da koreografija dobro ispadne :facepalm: Pa onda padne gol, ali se pjesma ne prekida, ide dalje, kao da se na terenu ništa ne događa. Imaš dojam da sebe stavljaju iznad kluba. Ovo sa skidanjem kapitenskih traka, postrojavanjem navijača, skidanjem dresova to je posebna razina samovolje, ali nisu krivi te siledžije što to rade, već društvo koje im ta sranja tolerira. A svaki put kad na internetu naletim na natpis kako BBB recimo kažu za sebe da su "čuvari časti grada Zagreba" čisto me zanima kako se čuva čast grada i teško je ne pomisliti "jebo ti taj grad i takvu čast kad ju takvi brane".

S druge pak strane, meni je košarka najdraži sport, tamo su ovakva sranja rjeđa pa mi vjerojatno zato imam odbojan stav prema "najvjernijim" :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#109 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Tomahawk11 »

JohnnyS wrote:Ajmo ostaviti Izrael konačno više po strani... Vezano uz temu, meni idu užasno na živce ti profesionalni navijači, ono jebu utakmicu, jebo sve, važno je da koreografija dobro ispadne :facepalm: Pa onda padne gol, ali se pjesma ne prekida, ide dalje, kao da se na terenu ništa ne događa. Imaš dojam da sebe stavljaju iznad kluba. Ovo sa skidanjem kapitenskih traka, postrojavanjem navijača, skidanjem dresova to je posebna razina samovolje, ali nisu krivi te siledžije što to rade, već društvo koje im ta sranja tolerira. A svaki put kad na internetu naletim na natpis kako BBB recimo kažu za sebe da su "čuvari časti grada Zagreba" čisto me zanima kako se čuva čast grada i teško je ne pomisliti "jebo ti taj grad i takvu čast kad ju takvi brane".

S druge pak strane, meni je košarka najdraži sport, tamo su ovakva sranja rjeđa pa mi vjerojatno zato imam odbojan stav prema "najvjernijim" :D
Kako gdje....posto vec spominjete beogradske navijacke skupine, nista bolji nisu ni oni koji idu na kosarkaske utakmice Zvezde i Partizana. I tu ima svakakvog olosa. A tek navijaci atinskih rivala.....rijetko koja se zavrsi da se ne pobiju i ne isprazne dvoranu :mrgreen:
A1fa

#110 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by A1fa »

Tomahawk11 wrote:Za zvizdanje himni - iskreno glupost. Sta se to ima kaznjavati? Onda bi trebalo kazniti i zvizadnje protivnickim igracima kad su u napadu ili zadrzavaju loptu.
Baklja - svejedno, propisi su strogi, na stranu sto ce on biti kaznjen, bice i savez. Ali hajde, to ne snosi velike posljedice.
Rasisticko ponasanje - ako uzmemo u obzir i zastavu koja je bila tepih za stadion, onda ima materijala. Po pravilniku, nije bitno sto se nije desilo na samom stadionu.
Naravno da je moglo puno gore, ali je moglo i bez ovih gluposti.
Za baklju se zna, zato se i trebalo sve iskoristiti na mostu i u korteu, tako su svi i uradili sem tog jednog momka. Gazenje zastave se desilo 500m od stadiona, to nebi trebalo da bude dio Uefine istrge niti predmet sankcija. Na stadionu nisam primjetio da je ista slicno uradjeno, nije bilo transparenata kontra izraela, paljenja salova, zastava itd, tako da ne znam sta su nasli. Vjerovatno su iskopali nesto ali vise od novcane kazne ne ocekujem. Za sve ostalo bi Izraelski lobi trebao dobro da je odradio posao.
JohnnyS

#111 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by JohnnyS »

Tomahawk11 wrote:
JohnnyS wrote:Ajmo ostaviti Izrael konačno više po strani... Vezano uz temu, meni idu užasno na živce ti profesionalni navijači, ono jebu utakmicu, jebo sve, važno je da koreografija dobro ispadne :facepalm: Pa onda padne gol, ali se pjesma ne prekida, ide dalje, kao da se na terenu ništa ne događa. Imaš dojam da sebe stavljaju iznad kluba. Ovo sa skidanjem kapitenskih traka, postrojavanjem navijača, skidanjem dresova to je posebna razina samovolje, ali nisu krivi te siledžije što to rade, već društvo koje im ta sranja tolerira. A svaki put kad na internetu naletim na natpis kako BBB recimo kažu za sebe da su "čuvari časti grada Zagreba" čisto me zanima kako se čuva čast grada i teško je ne pomisliti "jebo ti taj grad i takvu čast kad ju takvi brane".

Kako gdje....posto vec spominjete beogradske navijacke skupine, nista bolji nisu ni oni koji idu na kosarkaske utakmice Zvezde i Partizana. I tu ima svakakvog olosa. A tek navijaci atinskih rivala.....rijetko koja se zavrsi da se ne pobiju i ne isprazne dvoranu :mrgreen:

Ja CZ i Partizan kao npr Pao i Oly uopće ne računam, jer to je patologija svoje vrste, kriminal najobičniji, tu je sport samo izgovor da se dvije hrpe kriminalaca nadegeneče.
Tomahawk11
Globalni moderator

#112 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by Tomahawk11 »

JohhnyS,
izgovor da se dvije hrpe kriminalaca nadegeneče
Sto odgovara istom onom huliganizmu koji je vladao u Engleskoj. Sport je tu sporedna stvar.
To je ono sto sam od pocetka sugerisao i otvaracu teme, ali i onima koji pricaju pricu o navijacima kao generalno losem dijelu drustva.
Navijaci i ova nasilnicka bagra nisu isto. Te polupismene vodje uglavnom djeluju na stetu pravih navijaca, ali i ekipe koja ih mora trpiti.
supercali

#113 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by supercali »

A1fa wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Nije ni meni odgovorio na pitanje otkud BHF pravo da odredjuje ko moze i na koji ce nacin navijati za reprezentaciju BiH.
Ko ti je rekao da to BHF oderdjuje? Ne mozes samo stajati tj. sjediti u kopu u dijelu tribine koji je rezervisan za navijace, to je to. Imas zapad, istok, jug, imas coskove sjevera pa bujrum, sjedi i grickaj kospice, niko te nece pogledati..
Takodjer 2h prije utakmice na strani, prati gdje se trans stavlja i gdje se grupisu momci u crnim majicama, rijetko su sektori toliko ogradjeni da se ne moze maknuti na mjesta gdje ces biti rahat ;)
Alo akademac on prica o gostujucim utakmicama ne o bilinom gdje mozes sjesti na 4 tribine
Na gostovanju dobijea cosak za toliko navijaca i tu se nalaze i bhf i onaj sa djetetom
Nije to nikakav kop jebo vas kop i liverpool
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#114 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

A1fa wrote:
Ovo su tvoje rijeci:

"Al ovo te boldirano diskredituje kao navijaca BIH, slobodno drugi put idi na protivnicku tribinu, da se takve ,,demokrate'' pitaju..."

Osim toga ja pricam o gostujucim terenima, gdje je sve fino obiljezeno i numerisano. I ako sam iskesirao milju maraka, truckao ledja i guzove 3 dana u autobusu, zadnje sto mi treba je da me neko proziva nepatriotom, turistom, pozerom. I kad mu ukazes na tu cinjenicu, on bi se tukao.

Dosao sam od svojih para, i taman da mi je mjesto usred dijela tribine kojeg ste zamislili kao da je vas, ima da postujete moju odluku da gledam utakmicu onako kako ja to odredim.

Inace osim spomenutog incidenta, to mi je najdraze gostovanje sa repkom. Na kraju smo dobili aplauz od Portugalaca, skandirali smo im "Portugal" (uz vidno nezadovoljstvo BHF) i onda je doslo do razmjene rekvizita :thumbup:
A1fa

#115 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by A1fa »

_BataZiv_0809 wrote:
A1fa wrote:
Ovo su tvoje rijeci:

"Al ovo te boldirano diskredituje kao navijaca BIH, slobodno drugi put idi na protivnicku tribinu, da se takve ,,demokrate'' pitaju..."

Osim toga ja pricam o gostujucim terenima, gdje je sve fino obiljezeno i numerisano. I ako sam iskesirao milju maraka, truckao ledja i guzove 3 dana u autobusu, zadnje sto mi treba je da me neko proziva nepatriotom, turistom, pozerom. I kad mu ukazes na tu cinjenicu, on bi se tukao.

Dosao sam od svojih para, i taman da mi je mjesto usred dijela tribine kojeg ste zamislili kao da je vas, ima da postujete moju odluku da gledam utakmicu onako kako ja to odredim.

Inace osim spomenutog incidenta, to mi je najdraze gostovanje sa repkom. Na kraju smo dobili aplauz od Portugalaca, skandirali smo im "Portugal" (uz vidno nezadovoljstvo BHF) i onda je doslo do razmjene rekvizita :thumbup:
Sto boldirano nisi kopirao, gdje nas napadas ,,ko smo mi da tjeramo Usanovica'' :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#116 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

A1fa wrote:
Sto boldirano nisi kopirao, gdje nas napadas ,,ko smo mi da tjeramo Usanovica'' :D
Zato sto sam poslije toga pojasnio svoje rijeci, a ti nisi nasao shodno da to prokomentarises. Ima 3 strana teme, pa ko zeli nek vidi.
A1fa

#117 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by A1fa »

supercali wrote:
A1fa wrote:
Alo akademac on prica o gostujucim utakmicama ne o bilinom gdje mozes sjesti na 4 tribine
Na gostovanju dobijea cosak za toliko navijaca i tu se nalaze i bhf i onaj sa djetetom
Nije to nikakav kop jebo vas kop i liverpool
Halo klosar, lakse malo...i na najmanjoj tribini se zna gdje je ko, niko nikad nije napadnut sto ne navija sem onih koji se uguraju gdje im ocigledno nije mjesto-
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#118 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

Sad bi jos odredjivali gdje je kome mjesto. O jebem ti :roll:
A1fa

#119 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by A1fa »

_BataZiv_0809 wrote:
A1fa wrote:
Zato sto sam poslije toga pojasnio svoje rijeci, a ti nisi nasao shodno da to prokomentarises. Ima 3 strana teme, pa ko zeli nek vidi.

Ti ostali su vjerovatno avionom svi dosli i nisu se jebavali kao i ti. Trebao si onda trebao biti u Zilini, kad su svi otisli u svlacionice, Martin Skrtel ide ravno prema BHF-u, aplaudira i pozdravlja SAMO taj dio tribine...gdje ces veceg priznanja ;)
supercali

#120 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by supercali »

Klosare nazivaj te tvoje jarane jesi cuo

Sto lazes kad covjek sam kaze da je napadnut od takvih kao sto si ti zato jer ne navija na nacin na koji vi navijate

Makar u centru vase grupe imao sjediste ne mozete nikome reci kako da navija

I vidis previše se kurcite i kontate da ste nesto al samo na netu izgleda
A1fa

#121 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by A1fa »

_BataZiv_0809 wrote:Sad bi jos odredjivali gdje je kome mjesto. O jebem ti :roll:
Ama ti slobodno pridji drugi put i uljudno kazes ,,oprostite gospodine, na mojoj karti pise da je za to mjesto rezervisana na kojoj stoji vas bubanj, da li biste bili ljubazni da ga sklonite kako bih zauzeo mjesto za koje sam posteno platio'' :lol: :lol:

Jedina ,,evropska'' stvar koja mi ne treba u Bosni je ovaka ,,red'' na tribini, ako ikada ova scena u nas zazivi, ja na stadion vise necu ici...
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#122 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

A1fa wrote:
Ti ostali su vjerovatno avionom svi dosli i nisu se jebavali kao i ti. Trebao si onda trebao biti u Zilini, kad su svi otisli u svlacionice, Martin Skrtel ide ravno prema BHF-u, aplaudira i pozdravlja SAMO taj dio tribine...gdje ces veceg priznanja ;)
Taj sto je psovao je Bečlija koji je dosao avionom, po sopstvenom priznanju :roll:

A meni bi, da sam clan BHF, vece prizannje bilo da je dosao Ogi Vranjes do vas na tribinu i da ste skupa slavili ;-) Jer to bi poslalo sliku zajednistva, to je ono sto nam sad najvise treba.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#123 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

A1fa wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Sad bi jos odredjivali gdje je kome mjesto. O jebem ti :roll:
Ama ti slobodno pridji drugi put i uljudno kazes ,,oprostite gospodine, na mojoj karti pise da je za to mjesto rezervisana na kojoj stoji vas bubanj, da li biste bili ljubazni da ga sklonite kako bih zauzeo mjesto za koje sam posteno platio'' :lol: :lol:

Jedina ,,evropska'' stvar koja mi ne treba u Bosni je ovaka ,,red'' na tribini, ako ikada ova scena u nas zazivi, ja na stadion vise necu ici...
U Parizu sam zovnuo jednog kabastog crnca iz obezbjedjenja da pojasni ljudima da se sjedi onako kako pise na karti. Nisu imali primjedbi ;-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#124 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by _BataZiv_0809 »

supercali wrote:Klosare nazivaj te tvoje jarane jesi cuo

Sto lazes kad covjek sam kaze da je napadnut od takvih kao sto si ti zato jer ne navija na nacin na koji vi navijate

I onda se jos pitaju sto ih raja ne gotivi.
A1fa

#125 Re: "Profi navijači" - nepismeni šupljeglavi huligani ili nešto drugo?

Post by A1fa »

supercali wrote:Klosare nazivaj te tvoje jarane jesi cuo

Pa prvi si krenuo sa prozivanjem, kad se naucis normalno komunicirati, normalan post ces i dobiti. Nastup ti je upravo onakav kakvim sam te nazvao.

I ko ti tvrdi da on ne laze ili da ne preuvelicava? Frajera malo prpa uhvatila i odmah hoce da se zali sudu za ljudska prava :) Pa nije valjda prvi put na tekmi pa da ne zna gdje mu je mjesto, ne kontam sta hocete koji qurac? I ja kad sam sa djevojkom par puta isao, drzao sam se po strani. u Becu sad takodjer jer sam bio sa drustvom koje ,,nije za toga''. Nemojte mi vi pricati o demokratiji na tribinama matere vam. Na kraju se prica o BH huliganima svela na tipa sto je samar u Lisabonu dobio i sto je zatjeran u onu stvar :-) :-)
Post Reply