Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ma nema te žene koja ne išćeprka sve o muškarcu koji je zanima, ako ništa zanima te da vidiš s kim je ta osoba provodila toliko vremena.. Ja samo zahvaljujem Bogu što je bivša od mog čoeka fkt bila beze, normala da bi mi bilo zgoreg da je imao neku fkt prelijepu prekul curu dugo vremena..haj da se ne lažemo
PurpleSky wrote:ma nema te žene koja ne išćeprka sve o muškarcu koji je zanima, ako ništa zanima te da vidiš s kim je ta osoba provodila toliko vremena.. Ja samo zahvaljujem Bogu što je bivša od mog čoeka fkt bila beze, normala da bi mi bilo zgoreg da je imao neku fkt prelijepu prekul curu dugo vremena..haj da se ne lažemo
Ne kontam sad to ... zar ti ne bi imponovalo da prije tebe nije vodao gabore?
Ja onako muški kontam ... uvijek mi je ženska bila interesantnija ako bih je pokupio nekom uslovno rečeno boljem frajeru.
sadie_forever wrote:Imam problem,poredim se s bivsom njegovom(mislim ima ih vise ali meni zapala za oci ta zadnja prije mene ) uglavnom svaki dan ulazim na njen profil..bolesno znam
kako se boriti protiv ovoga..on mi je objasnio da veza nikada nije bila ozbiljna,a sad vec ne smijem da spominjem vise jer ide mu na zivce
NIKAD to nemoj ciniti a ti si sada tu i potrudi se u vasoj vezi bez razmisljanja o proslosti vasoj. svaki trud se isplati.
PurpleSky wrote:ma nema te žene koja ne išćeprka sve o muškarcu koji je zanima, ako ništa zanima te da vidiš s kim je ta osoba provodila toliko vremena.. Ja samo zahvaljujem Bogu što je bivša od mog čoeka fkt bila beze, normala da bi mi bilo zgoreg da je imao neku fkt prelijepu prekul curu dugo vremena..haj da se ne lažemo
Ne kontam sad to ... zar ti ne bi imponovalo da prije tebe nije vodao gabore?
Ja onako muški kontam ... uvijek mi je ženska bila interesantnija ako bih je pokupio nekom uslovno rečeno boljem frajeru.
ma jok, nabila bih si hiljadu komplexa i stalno bih mislila kad se posvađamo da mu ona naumpadne i da zabali za njom