Rat definitivno nije zavrsen,vodi se drugim sredstvima
Tako je uvjek na Balkanu.
Ne radi se ovdje samo o Naseru , prije njega su bili Jurisic , Ganic , danas Naser sutra neko treci . I to po cijem nalogu ? Po nalogu Srbije. Jos cemo se mi njima izvinjavati sto nas nisu pobili jos viseUraaa wrote:Baš me zanima koliko bi ovih Naserovih branilaca pozajmilo od njega novac uz malu mjesečnu naknadu??
Maharadza wrote:Genocidaši na aparatima...
MOGU TI GA SAMO FLAUTATI NASERE INSTITUCIJOOO!!!
Srbima...jer mu moraju odštetu da plate za bespotrebna hapšenja.Arteta wrote:CIme se Naser bavi poslije rata?
Covjek je veci general poslije rata nego u ratu.GeeTnT wrote:Srbima...jer mu moraju odštetu da plate za bespotrebna hapšenja.Arteta wrote:CIme se Naser bavi poslije rata?
ne moramo se mi vjere držati, to je nebitna stvar. Vjera nas neće sačuvati genocida, ali zajedništvo hoće. Da se mi bar zajedno držimo, pa ajd.aldinjo wrote:Bošnjaci odavno ne drže ni do vjere, kulture, jezika, prošlosti, nacionalnosti. Jednom riječju "popucali po svim šavovima".bosan wrote:Vecih heroja u ratu i vecih supaka u miru kao sto smo mi ,ja mislim da nema na ovoj planeti. Srbija ne prestaje sa napadima a mi smo se vec odavno prestali braniti. Nek nas jebu kad smo supci i kad smo izabrali jos vece supke da nas vode i predstavljaju.
Danguba wrote:Dok se ne poruse svi mostovi na Drini mi necemo imati mira.
arteta, reci iskreno, sta ti se naser zamjerio pa o njemu sve crno. krivo ti sto je branio narod istocne bosne. ili nesto drugo.Arteta wrote:Covjek je veci general poslije rata nego u ratu.GeeTnT wrote:Srbima...jer mu moraju odštetu da plate za bespotrebna hapšenja.Arteta wrote:CIme se Naser bavi poslije rata?
Pa valjda je i papa mislio na dobre ljude sa dobrim namjerama...e sada, ako su to presvuceni cetnici...onda je do mene.Mister Yes wrote:Danguba wrote:Dok se ne poruse svi mostovi na Drini mi necemo imati mira.Nije prošla ni hefta od dolaska Pape koji reče "gradite mostove a ne zidove" i mi mu svi aplaudirasmo
Muslimani širom svijeta kada god su okrenuli leđa vjeri uvijek su bili poniženi i Allah im je dao diktatora koji ih tlačio. Nema vjere nema jakih muslimanskih država.Ludzak wrote:ne moramo se mi vjere držati, to je nebitna stvar. Vjera nas neće sačuvati genocida, ali zajedništvo hoće. Da se mi bar zajedno držimo, pa ajd.aldinjo wrote:Bošnjaci odavno ne drže ni do vjere, kulture, jezika, prošlosti, nacionalnosti. Jednom riječju "popucali po svim šavovima".bosan wrote:Vecih heroja u ratu i vecih supaka u miru kao sto smo mi ,ja mislim da nema na ovoj planeti. Srbija ne prestaje sa napadima a mi smo se vec odavno prestali braniti. Nek nas jebu kad smo supci i kad smo izabrali jos vece supke da nas vode i predstavljaju.
dao diktatora kojih ih je tlačio ??aldinjo wrote: Muslimani širom svijeta kada god su okrenuli leđa vjeri uvijek su bili poniženi i Allah im je dao diktatora koji ih tlačio. Nema vjere nema jakih muslimanskih država.
Da ima sta pozitivnog ja bi napisao.lakilaka wrote: arteta, reci iskreno, sta ti se naser zamjerio pa o njemu sve crno. krivo ti sto je branio narod istocne bosne. ili nesto drugo.
Tako je, zato sucur Allahu danas cvate islamski svijet, dok svi ostali propadaju...aldinjo wrote: Muslimani širom svijeta kada god su okrenuli leđa vjeri uvijek su bili poniženi i Allah im je dao diktatora koji ih tlačio. Nema vjere nema jakih muslimanskih država.