megaman4 wrote:Vučić će sve učiniti za dobru lovu, koju mu ponudi EU. Ni on ne može više spasiti Duduka kojeg je Amerika pustila niz vodu, jer je i Vučič primoran igrati kako Uncel Sam svira.zavrzlama wrote:srbija je poput manijaka koji sjedi u mlijecnom restoranu prepunom neduznog svijeta sa bombom u ruci....pa se sve mora polako sa manijakom jer ako ubije sebe bombom stradat ce i drugi neduzni u njegovoj blizini...srbiji zapad mic po mic otima poluge kojima prijeti ,trenutno su srbiji ostali samo adut"samodestrukcije" i dodik..mislim da ce iskoristiti dodika do maksimuma,posle toga vucic prelazi na pricu"ja sam svo vrijeme bio za EU,cinio kompromise,ali ne mogu ispod crvene linije,a to je priznanje Kosova i kresanje dodika,i onda pocinje da se vraca izvornoj ideologiji istoj onoj kojoj je sluzio dok mu se stranka zvala srpska radikalna stranka...i opet sve izpocetka...![]()
Na to mjesto su ga postavili Rusi, tako da ga Ameri ne mogu pustiti niz vodu, a da li ce Rusi u dogovoru sa Amerima to uraditi, uskoro cemo vidjeti, globalizacija je u punom jeku. Kod nas, sve uostalom i bude kako se oni dogovore, a dogovor je izgleda pao, ovo sad prisustvujemo realizaciji. Nije Papa djaba dolazio kod nas pa kod Putina..