Euridika wrote: Eto sad ispade da nemam ni sisa...
ja nisam konstatovao, kolegica je
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Euridika wrote: Eto sad ispade da nemam ni sisa...
Ja imam male sisice ...heat wrote:Euridika wrote: Eto sad ispade da nemam ni sisa...
ja nisam konstatovao, kolegica je
Rami će biti žao kad prođe karantena, ovako sad baš dolazi u dodir sa svojom ženskom stranomEuridika wrote:Ja imam male sisice ...heat wrote:ja nisam konstatovao, kolegica jeEuridika wrote: Eto sad ispade da nemam ni sisa...![]()
![]()
![]()
Rmz
pukepuke wrote:Rami će biti žao kad prođe karantena, ovako sad baš dolazi u dodir sa svojom ženskom stranomEuridika wrote:Ja imam male sisice ...heat wrote:ja nisam konstatovao, kolegica je![]()
![]()
![]()
Rmz
Nadam se da neće ... sanjao sam seks sa Pamelom Anderson prije dvadeset godina i do sada se nije desilo, a sad ne bih to nikako ...heat wrote:kazu: sve sto se sanja, desi se kad-tad ili se desilo, kazuuu.
Ramzess Veliki wrote: Nadam se da neće ... sanjao sam seks sa Pamelom Anderson prije dvadeset godina i do sada se nije desilo, a sad ne bih to nikako ...
sise odlicne.Zaitsev wrote:A sise?sheilak wrote: ja nisam dobra tehnicarka, evo priznajem. a ni pitu ne znam razvit...![]()
Gdje i kad? Samo reci!sheilak wrote:sise odlicne.Zaitsev wrote:A sise?sheilak wrote: ja nisam dobra tehnicarka, evo priznajem. a ni pitu ne znam razvit...![]()
hajde, javim ti.Zaitsev wrote: Gdje i kad? Samo reci!