Ja na suncu obavezno zagorim.annoy wrote:Kod mene potpuno suprotno, valjda pregorimRamzess Veliki wrote: Možda te pogađa promjena vremena ... ni dječica nisu na to imuna.
Mene obavezno spopadne nekakvo ludilo kad sunce progrije ...
Zene nakon 25
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#101 Re: Zene nakon 25
-
Gabrielo
#102 Re: Zene nakon 25
Vidi se da jos nisi presla 25.cLo wrote:Ma jašta si, ti si poglavicaGabrielo wrote:
Samo da pitam, da li sam i ja dio te smijesne ekipe, ili se na mene ne odnosi?
-
Gondze
#103 Re: Zene nakon 25
Ja sam sa svojom 31 prilicno zadovoljna. A i drugi su
S 25 su mi druge stvari bile na pameti...sad bih vec zeljela da se ugnjezdim...dovoljno je bilo lutanja.
Ne znam koji kompleksasi imaju probleme sa "zenama iznad 25", osim sto ne mogu da ih imaju
S 25 su mi druge stvari bile na pameti...sad bih vec zeljela da se ugnjezdim...dovoljno je bilo lutanja.
Ne znam koji kompleksasi imaju probleme sa "zenama iznad 25", osim sto ne mogu da ih imaju
-
arslanbey
#104 Re: Zene nakon 25
Prosjecan momak s 31 moze dobiti curu od 25,kao nista...i uvijek ce ona imati prednost nad tobom,like it or notGondze wrote:Ja sam sa svojom 31 prilicno zadovoljna. A i drugi su![]()
ti mozes proci s nekim koji je blizu 40
- dobar osjecaj
#105 Re: Zene nakon 25
Prosjecan momak s 31 u nasim prilikama prilicno rijetko ima ostvareno nesto znacajno u zivotu da bi bio narocito zanimljiv ikome, ako cemo vec razmisljati o tom "kao nista". Moze eventualno biti dobar potrcko, igracka i dobra zabava dok ne naidje neko ko je bolja prilika. Sve drugo su bajke o tek tako pozeljnim momcima praznih dzepova.arslanbey wrote:Prosjecan momak s 31 moze dobiti curu od 25,kao nista...i uvijek ce ona imati prednost nad tobom,like it or notGondze wrote:Ja sam sa svojom 31 prilicno zadovoljna. A i drugi su![]()
-
Gondze
#106 Re: Zene nakon 25
ne pricam ja o ovima od 30, vec ovima od dvadeset i koju sitnoarslanbey wrote:Prosjecan momak s 31 moze dobiti curu od 25,kao nista...i uvijek ce ona imati prednost nad tobom,like it or notGondze wrote:Ja sam sa svojom 31 prilicno zadovoljna. A i drugi su![]()
-
staraojebina
#107 Re: Zene nakon 25
Zavisi, ima zena sa 31 punoooo boljih od ovih u 20-im , u svakom pogledu....arslanbey wrote:Prosjecan momak s 31 moze dobiti curu od 25,kao nista...i uvijek ce ona imati prednost nad tobom,like it or notGondze wrote:Ja sam sa svojom 31 prilicno zadovoljna. A i drugi su![]()
-
arslanbey
#108 Re: Zene nakon 25
Apsolutno se ne slazem,osim ako poredis s nekim debelim ruznim curama od 20staraojebina wrote:Zavisi, ima zena sa 31 punoooo boljih od ovih u 20-im , u svakom pogledu....arslanbey wrote:Prosjecan momak s 31 moze dobiti curu od 25,kao nista...i uvijek ce ona imati prednost nad tobom,like it or notGondze wrote:Ja sam sa svojom 31 prilicno zadovoljna. A i drugi su![]()
- Ramzess Veliki
#109 Re: Zene nakon 25
I šta je loše u tome?arslanbey wrote:Prosjecan momak s 31 moze dobiti curu od 25,kao nista...i uvijek ce ona imati prednost nad tobom,like it or notGondze wrote:Ja sam sa svojom 31 prilicno zadovoljna. A i drugi su![]()
Nije luda da traži vršnjaka osim ako ne želi da se pored njega osjeća kao mama koja ga ruži jer slini za klinkama. Ženama treba uvijek stariji, stabilan i materijalno situiran muškarac, nabrijan testosteronom, obrazovan i ujedino majstor i stroj u krevetu. Šta će im mladići, od njih ih samo glava zaboli.
- Ramzess Veliki
#110 Re: Zene nakon 25
Vidi prestiže me ...dobar osjecaj wrote:Prosjecan momak s 31 u nasim prilikama prilicno rijetko ima ostvareno nesto znacajno u zivotu da bi bio narocito zanimljiv ikome, ako cemo vec razmisljati o tom "kao nista". Moze eventualno biti dobar potrcko, igracka i dobra zabava dok ne naidje neko ko je bolja prilika. Sve drugo su bajke o tek tako pozeljnim momcima praznih dzepova.
- Ridjobrki
#111 Re: Zene nakon 25
Slažem se totalno. Ja sam sebe još uvijek doživljavam kao polufabrikata.Ramzess Veliki wrote:I šta je loše u tome?arslanbey wrote:Prosjecan momak s 31 moze dobiti curu od 25,kao nista...i uvijek ce ona imati prednost nad tobom,like it or notGondze wrote:Ja sam sa svojom 31 prilicno zadovoljna. A i drugi su![]()
Nije luda da traži vršnjaka osim ako ne želi da se pored njega osjeća kao mama koja ga ruži jer slini za klinkama. Ženama treba uvijek stariji, stabilan i materijalno situiran muškarac, nabrijan testosteronom, obrazovan i ujedino majstor i stroj u krevetu. Šta će im mladići, od njih ih samo glava zaboli.
Da mi je kako prespavati još ovih 4-5 godina do 40 pa da vidim hoće li se sve što sam naumio do tad ostvariti...
- Ramzess Veliki
#112 Re: Zene nakon 25
Ja ih znam koje su sa 32 i 34 uže od onih sa 19.arslanbey wrote:Apsolutno se ne slazem,osim ako poredis s nekim debelim ruznim curama od 20staraojebina wrote: Zavisi, ima zena sa 31 punoooo boljih od ovih u 20-im , u svakom pogledu....
Telefon ne dam ...
-
staraojebina
#113 Re: Zene nakon 25
Ramzess Veliki wrote:Ja ih znam koje su sa 32 i 34 uže od onih sa 19.arslanbey wrote:Apsolutno se ne slazem,osim ako poredis s nekim debelim ruznim curama od 20staraojebina wrote: Zavisi, ima zena sa 31 punoooo boljih od ovih u 20-im , u svakom pogledu....![]()
Telefon ne dam ...
-
Gabrielo
#114 Re: Zene nakon 25
Pa ostvareniji je sa 31, nego sa 23. Ne biraju djevojke bez razloga starije momke.dobar osjecaj wrote:Prosjecan momak s 31 u nasim prilikama prilicno rijetko ima ostvareno nesto znacajno u zivotu da bi bio narocito zanimljiv ikome, ako cemo vec razmisljati o tom "kao nista". Moze eventualno biti dobar potrcko, igracka i dobra zabava dok ne naidje neko ko je bolja prilika. Sve drugo su bajke o tek tako pozeljnim momcima praznih dzepova.arslanbey wrote:Prosjecan momak s 31 moze dobiti curu od 25,kao nista...i uvijek ce ona imati prednost nad tobom,like it or notGondze wrote:Ja sam sa svojom 31 prilicno zadovoljna. A i drugi su![]()
-
Gondze
#115 Re: Zene nakon 25
Reci mu Ramzese!
Ovi od 31 ionako jos zive s roditeljima
Znaci, ili stariji, ili uzbudljive igre nocu po parkicima s mladjima
Ovi od 31 ionako jos zive s roditeljima
Znaci, ili stariji, ili uzbudljive igre nocu po parkicima s mladjima
-
Gabrielo
#116 Re: Zene nakon 25
Ako cemo porediti npr. Milu Kunis sa nekom debelom ruznom od 20 onda je upravu.arslanbey wrote:Apsolutno se ne slazem,osim ako poredis s nekim debelim ruznim curama od 20staraojebina wrote: Zavisi, ima zena sa 31 punoooo boljih od ovih u 20-im , u svakom pogledu....
- dobar osjecaj
#117 Re: Zene nakon 25
Sigurno da je nesto ostvareniji nego sa 23 i rekoh ja lijepo koja mu je upotrebna svrha. Uglavnom potrcko, zabava i zamjenski igrac dok ne naidje neko sa stvarnim potencijalom. Pride sto ti stariji adolescenti vecinom zive u roditeljskom okrilju, zabacuju stap u tisini nekog djecijeg sobicka, zive na racun roditelja a ono malo plate sto zarade cijene kao da su je zaradili u rudniku. Samo budala moze vidjeti neki potencijal u tom jadu.Gabrielo wrote:Pa ostvareniji je sa 31, nego sa 23. Ne biraju djevojke bez razloga starije momke.
- Ridjobrki
#118 Re: Zene nakon 25
Samo za našeg prijatelja fascinantnog nicka @staraojebina:
Bolje jedno vruće pivo neg četiri ladna
Bolje stara baba nego cura mlada

Bolje jedno vruće pivo neg četiri ladna
Bolje stara baba nego cura mlada
-
arslanbey
#119 Re: Zene nakon 25
ako se nije snasao sa 31 nece nikada,pusti supljudobar osjecaj wrote:Sigurno da je nesto ostvareniji nego sa 23 i rekoh ja lijepo koja mu je upotrebna svrha. Uglavnom potrcko, zabava i zamjenski igrac dok ne naidje neko sa stvarnim potencijalom. Pride sto ti stariji adolescenti vecinom zive u roditeljskom okrilju, zabacuju stap u tisini nekog djecijeg sobicka, zive na racun roditelja a ono malo plate sto zarade cijene kao da su je zaradili u rudniku. Samo budala moze vidjeti neki potencijal u tom jadu.Gabrielo wrote:Pa ostvareniji je sa 31, nego sa 23. Ne biraju djevojke bez razloga starije momke.
jer ja znam masu momaka ispod 30(28,29) koji su fino zavrsili fax imaju svoj posao i rade .super ostvareni
a zale se obicno ovi koji su 20-e proveli u zurkama ,festama ,pa sa 30 nemaju nista
-
Gabrielo
#120 Re: Zene nakon 25
Takvi su najcesce babini sinovi, tako da nije tacno da nemaju nista.arslanbey wrote:ako se nije snasao sa 31 nece nikada,pusti supljudobar osjecaj wrote:Sigurno da je nesto ostvareniji nego sa 23 i rekoh ja lijepo koja mu je upotrebna svrha. Uglavnom potrcko, zabava i zamjenski igrac dok ne naidje neko sa stvarnim potencijalom. Pride sto ti stariji adolescenti vecinom zive u roditeljskom okrilju, zabacuju stap u tisini nekog djecijeg sobicka, zive na racun roditelja a ono malo plate sto zarade cijene kao da su je zaradili u rudniku. Samo budala moze vidjeti neki potencijal u tom jadu.Gabrielo wrote:Pa ostvareniji je sa 31, nego sa 23. Ne biraju djevojke bez razloga starije momke.
jer ja znam masu momaka ispod 30(28,29) koji su fino zavrsili fax imaju svoj posao i rade .super ostvareni
a zale se obicno ovi koji su 20-e proveli u zurkama ,festama ,pa sa 30 nemaju nista
- dobar osjecaj
#121 Re: Zene nakon 25
Drago mi je da poznajes masu ostvarenih momaka te dobi. Mozda je to stvarno tako, a mozda su tvoji standardi licnog ostvarenja drugaciji od mojiharslanbey wrote:ako se nije snasao sa 31 nece nikada,pusti supljudobar osjecaj wrote:Sigurno da je nesto ostvareniji nego sa 23 i rekoh ja lijepo koja mu je upotrebna svrha. Uglavnom potrcko, zabava i zamjenski igrac dok ne naidje neko sa stvarnim potencijalom. Pride sto ti stariji adolescenti vecinom zive u roditeljskom okrilju, zabacuju stap u tisini nekog djecijeg sobicka, zive na racun roditelja a ono malo plate sto zarade cijene kao da su je zaradili u rudniku. Samo budala moze vidjeti neki potencijal u tom jadu.Gabrielo wrote:Pa ostvareniji je sa 31, nego sa 23. Ne biraju djevojke bez razloga starije momke.
- Ridjobrki
#122 Re: Zene nakon 25
Znam i ja nekoliko tih ostvarenih, taman ih sad puca pubertetarslanbey wrote: ako se nije snasao sa 31 nece nikada,pusti suplju
-
sha_ba
#123 Re: Zene nakon 25
Ridjobrki wrote:Znam i ja nekoliko tih ostvarenih, taman ih sad puca pubertetarslanbey wrote: ako se nije snasao sa 31 nece nikada,pusti suplju
- GeneralBHF
#124 Re: Zene nakon 25
Mozda tada nisu mogli finansijski pa sada ljudi poceli da uzivaju a bolje i sada nego u braku zeni napravi dijete i onda voda studentice.Ridjobrki wrote:Znam i ja nekoliko tih ostvarenih, taman ih sad puca pubertetarslanbey wrote: ako se nije snasao sa 31 nece nikada,pusti suplju
- insomnia78
#125 Re: Zene nakon 25
Kud bas motor majku mu, nisam dva put u zivotu sjeoRamzess Veliki wrote: TAAAKOOO JEEE !!!![]()
![]()
![]()
Ja svoju djevojčicu mislim naučiti da vozi motor.
Ima talenta, još nikada nije sjela na motor a već vozi bolje od Klixe.
MoRel BMW, jos ako ga derem pravo?