Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote:Evo ja sam frisko ostavljen, manje od 3 mjeseca od tada
pa nije to bas frisko tako.
skafiskafsnjak wrote:Ja sam odugovlacio, nisam nalazio nacin... Sad sam prekino i rekao sam sebi da necu vise nista. Znaci, prekidam svaki kontakt. A to...ostati u dobrim odnosima mozete macku o rep hahaha. Jedino ako je veza bila takva da se svodila na seks, bez emocija....onda se moze na prijateljstvu ostati...
ne znam, bas u takvim odnosima u kojima se svodi sve na sex bez emocija, ja bih izbjegavala bilo kakvo vezanje, dakle i prijateljstvo. ni tokom ni nakon.
ako cemo pricati o tome da se poslije jedne treba odmah naglavacke zaletjeti u drugu vezu samo zato da bi se "nesto osjecalo" onda govorimo o emocionalno nestabilnim i labilnim licnostima.
Ma kakva rezerva, bjezi ba, poslije veze zelim da odmorim i relaksiram se. Ulijetanje iz veze u vezu ne donosi nista dobro. Ni za tebe, ni za drugu stranu koja dobija emotivno nesredjenu osobu. Been there, done that
_BataZiv_0809 wrote:Ma kakva rezerva, bjezi ba, poslije veze zelim da odmorim i relaksiram se. Ulijetanje iz veze u vezu ne donosi nista dobro. Ni za tebe, ni za drugu stranu koja dobija emotivno nesredjenu osobu. Been there, done that
e svaka cast . Upravo tako se i ja osjecam i tako razmisljam.
Pa na pocetku i vecim dijelom je odmarala...ali zadnji mjeseci nisu bili to to i zbog cega sam i prekino . TI zadnji mjeseci me umorili ... od toga odmoriti
_BataZiv_0809 wrote:Ma kakva rezerva, bjezi ba, poslije veze zelim da odmorim i relaksiram se. Ulijetanje iz veze u vezu ne donosi nista dobro. Ni za tebe, ni za drugu stranu koja dobija emotivno nesredjenu osobu. Been there, done that
Pauza uz pivo, dva ... malo više piva ...
Ljut sam na tebe
Što ba ... pa možemo zajedno te pive mlatit' i razgledati eventualne zamjene.