Ko ce da vas voli kao ja?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
zateznistub

#101 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by zateznistub »

Jel' to bijo koncerat?

E jest i žao što propustih main event :(
ZenaZbrkovima

#102 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by ZenaZbrkovima »

It laid eggs :run:

Image
zateznistub

#103 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by zateznistub »

ZenaZbrkovima wrote:It laid eggs :run:

Image
glooho bilo...
armin071

#104 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by armin071 »

cyprus wrote: Pa tako reci: smeta ti Zorica zato što je Srpkinja :mrgreen:
Sto je najgore ja isto ko da sam je negdje gledao kad je pricala da je zidovka. Onda ispada gore direktno podrzavamo Izrael :D
piupiu

#105 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by piupiu »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Thorgerson

#106 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by Thorgerson »

pemanapemani wrote:Puno gore od te Zorice je Ana Nikolic u Domu mladih. To je dno dna.

Neka slusa ko sta zeli, samo da ima izbora.
Ne mogu vjerovati da neka zajebana baletska grupa ne bi mogla napuniti Skenderiju jednom godisnje. Isto tako, ne mogu vjerovati da U2 ili Radiohead ne bi mogli napuniti Zetru jednom godisnje.

Zorica je brza lova, a za alternativu treba imati ozbiljan sistem.
Organizatori idu na siguricu.

Zasto bi organizovao U2, kad moze dovesti Colu i zaraditi isto, mozda i vise.

Sa u2 bi se ispeglao, valja ispostovati sve sta traze, uslove koji im trebaju itd.

Mada ja mislim da bi se dvorana napunila. Nije tu samo Sarajevo, nego citava BiH, pa i region. Samo potrefis dobar termin. Ja sam vala isao i u zg i u bg i u sloveniju na koncerte, ako sam 'morao'. :-D

A generalno ogroman problem je i infrastruktura i Sarajevo kao slijepo crijevo. Pa nisu ni u Zg-u vala svi odrasli na beckoj skoli, pa opet dovode sve moguce i nemoguce zvijezde. Ali jbg sam polozaj Zagreba i uvezanost autocesatama, avionima itd je svjetlosnim godinama ispred Sarajeva...nazalost.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#107 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by Truba »

kako je bilo koliko jebilo
pričajte vi koji ste išli

znam da su forumaši i na seki aleksić bili :D
muha_sa

#108 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by muha_sa »

http://www.radiosarajevo.ba/novost/1861 ... zetri-foto

Koncert za pamćenje: Donna Ares oduševila u Zetri

Hrabra Donna Ares večeras je održala veliki koncert u Olimpijskoj dvorani Juan Antonio Samaran. Bosanskohercegovačka pjevačica, mjesecima se bori s opakom bolešću, ali je večeras svojoj publici pružila noć za pamćenje.

Nekoliko puta je kazala kako s nestrpljenjem iščekuje ovaj koncert u borbi protiv raka pod nazivom "Donna Ares i prijatelji".

S njom su u Zetri pjevale i njene kolege muzičari, koji su upotpunili atmosferi.

Pogledajte u fotogaleriji kako je izgledala ova posebna noć za Donnu i njene fanove.

Publika je bila tu, ali tribine Zetre nisu bile do kraja ispunjene. Nažalost.
zateznistub

#109 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by zateznistub »

muha_sa wrote:http://www.radiosarajevo.ba/novost/1861 ... zetri-foto

Hrabra Donna Ares večeras je održala veliki koncert u Olimpijskoj dvorani Juan Antonio Samaran. Bosanskohercegovačka pjevačica, mjesecima se bori s opakom bolešću, ali je večeras svojoj publici pružila noć za pamćenje.

Nekoliko puta je kazala kako s nestrpljenjem iščekuje ovaj koncert u borbi protiv raka pod nazivom "Donna Ares i prijatelji".

S njom su u Zetri pjevale i njene kolege muzičari, koji su upotpunili atmosferi.

Pogledajte u fotogaleriji kako je izgledala ova posebna noć za Donnu i njene fanove.

Ja prosto ne znam koji bih više epitet dao ovom poganom narodu...gadovi, smradovi, pičke (ne u onom smislu), i onda se kao čude kad ih neko gazi...nije bošnjo bolje ni zaslužio
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#110 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by sabina1 »

Jolpaz wrote:Gradjevinske skele na zelenim povrsinama, baneri po nadvoznjacima sa kojih nam se smjesi Zorica Brunclik i najavljuje seljakluk i papanluk pod nazivom: "Ko ce da Vas voli kao ja"?

Ko zna koji po redu vasar u reziji seoske varalice Faruka Drine, koga po nepisanom pravilu uvije prate isti sponzori ovog i slicnih teferica.

Postujem pravo drugog i drugacijeg, razumijem da papci trebaju imati svoja okupljanja ali se bojim da ovo vec odavno prelazi u ispiranje mozga.

Kako je krenulo, ovaj menadzer ce nam organizovati koridu u velikom parku u Titovoj ulici :twisted: :twisted: :twisted:
Imali smo janje na ražnju na mostu nekih 50 metara od Titove ulice tako da ta korida ne bi bila novost.....
art vandeley

#111 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by art vandeley »

Image
nellismo

#112 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by nellismo »

Ja se sve pitam ko ide na ovakav koncert, u petak na poslu 80% kolega prepričava utiske :)
Ispadoh izrod
It_is_a_Leclerc

#113 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by It_is_a_Leclerc »

Činjenica da se ovdje o nacionalnost rečene stavlja u gotovo inkriminirajući status, dovoljno govori da ni "evropski jerusalem" više nije što je bio. Ali to smo već znali.
spinel_

#114 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by spinel_ »

jebo majku ja prvi put cujem za ovu plasticaru. jel do mene ili do ovog naroda :shock:
dezurni_ucenik

#115 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by dezurni_ucenik »

It_is_a_Leclerc wrote:Činjenica da se ovdje o nacionalnost rečene stavlja u gotovo inkriminirajući status, dovoljno govori da ni "evropski jerusalem" više nije što je bio. Ali to smo već znali.

Na jednoj temi je branis, na drugoj je pljujes

Mene zanima ko je i iz kojih razloga dozvolio pokroviteljstvo FTV za koncert Zorice Brunclik ?! Ja ne ulazim u to ko je ona, šta je bila, šta pjeva ili odakle je, već samo pitam, u kojem se konkretno članu zakona o javnom rtv servisu dozvoljava sponzoriranje takvih događaja novcem poreskih obveznika ? Jer, ako nema para za digitalizaciju, za projekte od značaja za promociju države poput Eurovizije, onda valjda nema ni za sponzorstvo nad marginalnim koncertima treš zvijezda.

Ti cesto "evropski Jerusalem" stavljas u negativni kontekst.Ja mislim da se ti jedes sto ne radis i zivis u njemu.
m_l

#116 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by m_l »

zateznistub wrote:
muha_sa wrote:http://www.radiosarajevo.ba/novost/1861 ... zetri-foto

Ja prosto ne znam koji bih više epitet dao ovom poganom narodu...gadovi, smradovi, pičke (ne u onom smislu), i onda se kao čude kad ih neko gazi...nije bošnjo bolje ni zaslužio
Kada su humanitarni koncerti u pitanju ja (kao i porodica) sam znala kupiti ne jednu kartu, vec vise, a ne bih isla na koncert. Sigurna sam da mnogo ljudi tako radi. A da su Bosnje sto se tice nekih drugih stvari kratke pameti i sjecanja - to stoji.
It_is_a_Leclerc

#117 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

dezurni_ucenik wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Činjenica da se ovdje o nacionalnost rečene stavlja u gotovo inkriminirajući status, dovoljno govori da ni "evropski jerusalem" više nije što je bio. Ali to smo već znali.

Na jednoj temi je branis, na drugoj je pljujes

Mene zanima ko je i iz kojih razloga dozvolio pokroviteljstvo FTV za koncert Zorice Brunclik ?! Ja ne ulazim u to ko je ona, šta je bila, šta pjeva ili odakle je, već samo pitam, u kojem se konkretno članu zakona o javnom rtv servisu dozvoljava sponzoriranje takvih događaja novcem poreskih obveznika ? Jer, ako nema para za digitalizaciju, za projekte od značaja za promociju države poput Eurovizije, onda valjda nema ni za sponzorstvo nad marginalnim koncertima treš zvijezda.

Ti cesto "evropski Jerusalem" stavljas u negativni kontekst.Ja mislim da se ti jedes sto ne radis i zivis u njemu.
Ja dotičnu nit slušam, nit pratim, nit mi pare u džep, a još manje iz džepa, povodom njenog gostovanja. Ono što meni smeta je da FTV, kao državna televizija, pare pretplatnika troši na nepotrebno - a koncert turbo folk superstara to jeste - dok projekti od državnog značaja ispaštaju (digitalizacija i sl)

Ja govorim o ovom što se ovdje piše, a piše se isključivo o tome šta je rečena po nacionalnosti, što joj se stavlja na teret, kao da je krivnja. Smatram to jednim ružnim primjerom da smo malo manje tolerantni nego što to volimo isticati.
SmokingMan

#118 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by SmokingMan »

Image
Modni trendovi,z0r1ca shund shatro fashion week...
dezurni_ucenik

#119 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by dezurni_ucenik »

Zar ti nije dovoljno ruzna cinjenica da je doticna bila Slobina obozavateljka tokom rata?Za mene je ona cetnikusa.
It_is_a_Leclerc

#120 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

dezurni_ucenik wrote:Zar ti nije dovoljno ruzna cinjenica da je doticna bila Slobina obozavateljka tokom rata?Za mene je ona cetnikusa.
Nije. Amnestirali smo i gore.

Naši pjevaju po Beogradu, njihovi po Sarajevu. Dok god imaju publiku, neka rade.
dezurni_ucenik

#121 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by dezurni_ucenik »

It_is_a_Leclerc wrote:
dezurni_ucenik wrote:Zar ti nije dovoljno ruzna cinjenica da je doticna bila Slobina obozavateljka tokom rata?Za mene je ona cetnikusa.
Nije. Amnestirali smo i gore.

Naši pjevaju po Beogradu, njihovi po Sarajevu. Dok god imaju publiku, neka rade.
Ceca ima svoju publiku znaci li to da je i ona zasluzila koncert u Zetri?Po tebi izgleda da jest.
dragan.s

#122 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by dragan.s »

Pa nemoj otići na njen koncert niti je slušati i svi mirni. Ili ipak nismo?
Žena je bila prijateljica Slobine žene i nikad nije imala nijednu javnu funkciju niti se može naći bilo kakva njena problematična izjava iz tog perioda.
Meni se ona kao osoba ne dopada, ali je žena jedna od rijetkih preostalih legendi narodne muzike iz njenog najboljeg perioda 70-tih i 80-tih godina. Žena zna da pjeva i ima nekoliko pjesama koje su za antologiju narodne muzike.
Zašto je problem Zorica? Žena napunila Zetru, plaćena sala i porez, obezbjeđenje, hoteli gdje je smještena, oni koji je vole uživali su u koncertu 4 sata.
Zašto ovakvih reakcija nema kad svaki vikend u Sa i u ostalim BH gradovima gostuju trećerazredni turbo-folkeri po klubovima? I sve puno. Da narod ne dolazi da to sluša, ne bi ni oni dolazili.
Što se FTV-a i pokroviteljstva tiče, to je izgleda zasluga Faruka Drine i njegovih talova.
dezurni_ucenik

#123 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by dezurni_ucenik »

Zorica, Jana, Cana,Grandusa ova ona ... isto sranje drugo pakovanje.Isti proizvod za zaglupljivanje sirih narodnih masa.
dragan.s

#124 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by dragan.s »

dezurni_ucenik wrote:Zorica, Jana, Cana,Grandusa ova ona ... isto sranje drugo pakovanje.Isti proizvod za zaglupljivanje sirih narodnih masa.
Šta ćemo sa Hankom? Gdje ona spada?
dezurni_ucenik

#125 Re: Ko ce da vas voli kao ja?

Post by dezurni_ucenik »

dragan.s wrote:
dezurni_ucenik wrote:Zorica, Jana, Cana,Grandusa ova ona ... isto sranje drugo pakovanje.Isti proizvod za zaglupljivanje sirih narodnih masa.
Šta ćemo sa Hankom? Gdje ona spada?
Bio sam dovoljno jasan.
Post Reply