TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post Reply
sumirprimus

#101 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by sumirprimus »

Kikibombona wrote:
Chmoljo wrote:seo, aferim.

ja krenuh nešto napisati, i skontam da jednostavno nemam snage da objašnjavam neke tako banalne stvari. živo me interesuje hoće li se iko posuti pepelom. šta bi tek svega bilo da nisam zaključao i napravio uslugu dotičnima...

i interesuje me da li su svjesni da nisu bili ništa drugačiji od Galijaševića i "novinara" sa RTRS-a...
Zalosno je sto kod nas ima puno ljudi koji bi VOLJELI da neko plati zivotom kako bi oni mogli prosipati pricu na jebenom INTERNETU!

A sta tek reci za politicare.... Jebi mi sve ako Dodik nije osjetio zadovoljstvo i momentalno poceo graditi propagandu kada je ubijen zvornicki policajac.

Gledam dnevnik danas, sve negativno, od pocetka do kraja.

Ja zivota i sranja!
mislis ko ti o kurdima a na internetu?
GAU8

#102 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by GAU8 »

Martinez_ wrote:
GAU8 wrote:
Martinez_ wrote:Bilo bi urnebesno da nije tragično.

Tačno većina sa prve strane priželjkuje zlo što većem broju povratnika. Po mogućstvu što jače etnički motivisano.
S koje si ti strane, i šta ti priželjkuješ :oops:
Ja sam sa četvrte strane među normalnim diskutantima kao što vidiš.

P.S. ''prva strana'' znači prva strana ove teme
Ma znam na šta si mislio, ali dozvoli da budem direktniji - naime, nisam još vidio da si se očitovao o ravnogorcima, dok o ustašama i vehabijama jesi.
Samim tim ne možeš biti kredibilan kao "normalni diskutant"
Martinez_

#103 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by Martinez_ »

GAU8 wrote:
Ma znam na šta si mislio, ali dozvoli da budem direktniji - naime, nisam još vidio da si se očitovao o ravnogorcima, dok o ustašama i vehabijama jesi.
Pokaži prvo legitimaciju, bez nje nemaš nikog prava isleđivati.
GAU8

#104 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by GAU8 »

Martinez_ wrote:
GAU8 wrote:
Pokaži prvo legitimaciju, bez nje nemaš nikog prava isleđivati.
O čemu pričaš, kakva legitimacija, mi smo ovdje anonimusi, i samo je bitno ono što ostavimo u ovom prozoru.
I ja samo zaključujem na osnovu tvoje zaostavštine. Ništa više ni manje.

I samo si potvrdio moju tvrdnju ovim gore.
Martinez_

#105 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by Martinez_ »

Pa koji je to nivo diskusije ''nisam te video da si...'' i sad bi se neko tebi trebao pravdati i TEBI dokazivati kredibilitet?
Otkud si daješ to pravo?
Na stranu što pojma nemaš i krivo procenjuješ nečije stavove i ''zaostavštinu''
Imaš li šta napisati na temu i diskusiju koja je u toku? Nemaš?
Adio!
sumirprimus

#106 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by sumirprimus »

Jel ga jos procjenjujes gaus? slabo procjenjujes :D
GAU8

#107 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by GAU8 »

Martinez_ wrote:Pa koji je to nivo diskusije ''nisam te video da si...'' i sad bi se neko tebi trebao pravdati i TEBI dokazivati kredibilitet?
Otkud si daješ to pravo?
Otkud mi pravo da postavljam zaključke na osnovu tvojih postova pitaš? Ti očito nisi vodio diskusiju u životu, ako postavljaš ovakva pitanja.
Meni ne MORAŠ pravdati ništa. Sve je na dobrovoljnoj bazi.

Ja smatram da si izrazito pristrasan dok ti tvrdiš da nisi.
Ja sam iznio argument u korist moje tvrdnje.
Ti si na to iznio "nešto" što nema veze ni sa čim.
red evil

#108 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by red evil »

Od početka sam pretpostavljao da je neko naš, ali namjerno sam išao na retoriku sprskih medija gdje se govori bez ikakvih dokaza, na slijepo optužiš neku. Nekad opravdano nekad ne, ali u svakom slučaju sačekati zvanični izvještaj.

Nije mi jasno, što ga je ubio? Može sad uzeti njegovu penziju koja je stigla ali koliko ja znam ne može njemu ona dolazi. Ako cilj koristoljublje.
dust in the wind

#109 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by dust in the wind »

kako se pojedinci provaljuju sa ovakvim temama... I da nastavimo ljudi, kazete terorizam?????????? :run:
GAU8

#110 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by GAU8 »

red evil wrote:Od početka sam pretpostavljao da je neko naš, ali namjerno sam išao na retoriku sprskih medija gdje se govori bez ikakvih dokaza, na slijepo optužiš neku. Nekad opravdano nekad ne, ali u svakom slučaju sačekati zvanični izvještaj.

Nije mi jasno, što ga je ubio? Može sad uzeti njegovu penziju koja je stigla ali koliko ja znam ne može njemu ona dolazi. Ako cilj koristoljublje.
Ne možeš baš reći da su srpski mediji furali retoriku bez ikakvih dokaza, jer imali su počinioca i znali su koliko toliko o njemu. (ako čak pretpostavimo da je upitno je li govorio tekbire kada je napao stanicu)

Ovdje se u momentu postavljanja teme nije znalo ama baš ništa.
A opravdanje za ubistvo nema potrebe ni tražiti, jer ga nikad nema.. (osim samoodbrane naravno)
red evil

#111 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by red evil »

GAU8 wrote:
red evil wrote:Od početka sam pretpostavljao da je neko naš, ali namjerno sam išao na retoriku sprskih medija gdje se govori bez ikakvih dokaza, na slijepo optužiš neku. Nekad opravdano nekad ne, ali u svakom slučaju sačekati zvanični izvještaj.

Ne možeš baš reći da su srpski mediji furali retoriku bez ikakvih dokaza, jer imali su počinioca i znali su koliko toliko o njemu. (ako čak pretpostavimo da je upitno je li govorio tekbire kada je napao stanicu)

A opravdanje za ubistvo nema potrebe ni tražiti, jer ga nikad nema.. (osim samoodbrane naravno)
Pretjerano s obje strane, to je samo znak koliko nam treba da optužimo drugu stranu i koliko vjerujemo.
GAU8

#112 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by GAU8 »

red evil wrote:
GAU8 wrote:

Pretjerano s obje strane, to je samo znak koliko nam treba da optužimo drugu stranu i koliko vjerujemo.
DA, samo su RS mediji bili upravu, a postavljač teme se prosuo ko riža....
Duka Dizel

#113 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by Duka Dizel »

red evil wrote:

Pa koristoljublje u ovakvim slučajevima obično znači KEŠ.
Ne bi bio prvi put da neka budala ili narkoman ubiju zbog 100 maraka, a kamoli zbog cele devizne penzije.
red evil

#114 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by red evil »

Duka Dizel wrote:
red evil wrote:

Pa koristoljublje u ovakvim slučajevima obično znači KEŠ.
Ne bi bio prvi put da neka budala ili narkoman ubiju zbog 100 maraka, a kamoli zbog cele devizne penzije.
Bi volio da je ovaj čovjek potrošio cijelu penziju pa da ništa ne uzme. A i svakako neće jer ide u zatvor. :D
saja_dj

#115 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by saja_dj »

GAU8 wrote: DA, samo su RS mediji bili upravu, a postavljač teme se prosuo ko riža....
Prosula se većina koja je ovdje nesto napisala, a ostale je spasio Chmoljo od ofiraze.

A sto je tuzno nekima je sada zao sto nije srbin ubio ovog čovjeka. Ne znaju sad gdje pjenu da usmjere.

I naravno jopet dijaspora kriva. Dijaspora su novi masonci :D
155_mm

#116 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by 155_mm »

GAU8 wrote:

sta su znali?

"da se radi o 60 godina starom 24-godisnjaku. koji je zbog opomene za parkiranje
sa lovackom automatskom puskom u izvedbi pumparica psovajuci tekbirima mater
policajcima pucao na policiju u stanici milicije u zvorniku.
osoba je dusevno bolesna ustvari terorista.. bla bla bla."

tjelo za koordinaciju medijskog laganja kod srba je u potpunosti zakazalo
u slucaju zvornik. iako su vecinu izjava vec imali pripremljenu. cak sto vise
dosta tih izjava pljuvanja po bosnjacima i vrijedjanje citavog naroda su vec
izvjezbane nekoliko puta po srpskim medijima u zadnjih 10tak godina.

jadni dobrica se u grobu okrece kad ovo vidi.
hizo ramidovic

#117 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by hizo ramidovic »

155_mm wrote: sta su znali?

"da se radi o 60 godina starom 24-godisnjaku. koji je zbog opomene za parkiranje
sa lovackom automatskom puskom u izvedbi pumparica psovajuci tekbirima mater
policajcima pucao na policiju u stanici milicije u zvorniku.
osoba je dusevno bolesna ustvari terorista.. bla bla bla."

tjelo za koordinaciju medijskog laganja kod srba je u potpunosti zakazalo
u slucaju zvornik. iako su vecinu izjava vec imali pripremljenu. cak sto vise
dosta tih izjava pljuvanja po bosnjacima i vrijedjanje citavog naroda su vec
izvjezbane nekoliko puta po srpskim medijima u zadnjih 10tak godina.

jadni dobrica se u grobu okrece kad ovo vidi.
mene je najvise dojmilo da je svako izvjesce medija iz rs-a islo otprilike ovako: "u policijskoj stanici u zvorniku, uzvikujuci alahuekber...itd itd.
dakle, odmah na pocetku izvjestaja, prije bilo cega drugog, treca ili cetvrta rijec je ovo podebljano...jadno, smijesno i bijedno...
dust in the wind

#118 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

saja_dj wrote:
GAU8 wrote: DA, samo su RS mediji bili upravu, a postavljač teme se prosuo ko riža....
Prosula se većina koja je ovdje nesto napisala, a ostale je spasio Chmoljo od ofiraze.

A sto je tuzno nekima je sada zao sto nije srbin ubio ovog čovjeka. Ne znaju sad gdje pjenu da usmjere.

svaka castna komentaru :-D
dust in the wind

#119 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

saja_dj wrote:

svaka castna komentaru :-D
nosara

#120 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by nosara »

de jos jednom... :D
shbc

#121 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by shbc »

saja_dj wrote:

Nije dijaspora kriva, ali oni su ti koji mahom podrzavaju bilo kakav belaj na nacionalnoj osnovi. Primjera radi, pogledaj komentare na drustvenim mrezama u vezi ubistva policajca u Zvorniku. Ako otvoris profile onih koji su na bilo koji nacin opravdavali to sto se desilo ili pozivali na novi rat, 90% ih zivi vani. U principu, oni bi rat ali da se mi koljemo. Od njih cemo opet imati lunch pakete. E pa jebo to. Hoces rat? Bujrum. Ti ovdje, ja tamo, pa ratuj koliko ti je kurcu cejf.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#122 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by hrasno38 »

zenit dozic wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150503075

Kad se digla kuka i motika kad je ubijen osumjičeni ratni zločinac, valjda je red da se digne i kad bude ubijen povratnik ili možda nije???
I sta bi na kraju sa kukama i motikama i tvojim naslovom...makar mozes to promjeniti od sramote???
sahara1428

#123 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by sahara1428 »

:D nije nam uspjelo biti kao Lazanski i Galijašević, ali eto "dozvoljene špekulacije" (naučene iz medija) sada trebaju stati jer utvrđena je istina, idemo dalje...
cyprus

#124 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by cyprus »

Bodkin wrote:
cyprus wrote:Tačno je vidljivo koliko pojedinci jedva čekaju neki belaj :-) :-)
ne bilo kakav belaj. belaj pod odredjenim uslovima
Ja bih rekao bilo kakav belaj... Postoje ljudi koji jednostavno vole belaj... Vole kad ih pukne adrenalin uzrokovan belajem...

Naravno, nisu ni svi belaji isti... Oni preferiraju belaje u kojima 'njihovi' ispadnu žrtve, pa je onda lakše sipati ''pravednički bijes''... Međutim, nisu njima mrski ni belaji gdje oni drugi ispadnu žrtve... Relativizacija, opravdavanje, minimiziranje, izvrtanje su također sportovi kojima se vrlo rado bave, kako zadojeni Srbi i zadojeni Hrvati, tako i zadojeni Bošnjaci...

@Mister Yes, daj ba, niđe veze objašnjenje :-)
skupljac_zeljeza

#125 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK

Post by skupljac_zeljeza »

Ma ovo kao u onim američkim filmovima u Vijetnamu kada pogine crni ili bijeli niko se ne nanervira kao kada pogine bijeli. I uvijek prvi gine crni.
Post Reply