mislis ko ti o kurdima a na internetu?Kikibombona wrote:Zalosno je sto kod nas ima puno ljudi koji bi VOLJELI da neko plati zivotom kako bi oni mogli prosipati pricu na jebenom INTERNETU!Chmoljo wrote:seo, aferim.
ja krenuh nešto napisati, i skontam da jednostavno nemam snage da objašnjavam neke tako banalne stvari. živo me interesuje hoće li se iko posuti pepelom. šta bi tek svega bilo da nisam zaključao i napravio uslugu dotičnima...
i interesuje me da li su svjesni da nisu bili ništa drugačiji od Galijaševića i "novinara" sa RTRS-a...
A sta tek reci za politicare.... Jebi mi sve ako Dodik nije osjetio zadovoljstvo i momentalno poceo graditi propagandu kada je ubijen zvornicki policajac.
Gledam dnevnik danas, sve negativno, od pocetka do kraja.
Ja zivota i sranja!
TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK
-
sumirprimus
#101 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK
- GAU8
#102 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK
Ma znam na šta si mislio, ali dozvoli da budem direktniji - naime, nisam još vidio da si se očitovao o ravnogorcima, dok o ustašama i vehabijama jesi.Martinez_ wrote:Ja sam sa četvrte strane među normalnim diskutantima kao što vidiš.GAU8 wrote:S koje si ti strane, i šta ti priželjkuješMartinez_ wrote:Bilo bi urnebesno da nije tragično.
Tačno većina sa prve strane priželjkuje zlo što većem broju povratnika. Po mogućstvu što jače etnički motivisano.
P.S. ''prva strana'' znači prva strana ove teme
Samim tim ne možeš biti kredibilan kao "normalni diskutant"
-
Martinez_
#103 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK
Pokaži prvo legitimaciju, bez nje nemaš nikog prava isleđivati.GAU8 wrote:
Ma znam na šta si mislio, ali dozvoli da budem direktniji - naime, nisam još vidio da si se očitovao o ravnogorcima, dok o ustašama i vehabijama jesi.
- GAU8
#104 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK
O čemu pričaš, kakva legitimacija, mi smo ovdje anonimusi, i samo je bitno ono što ostavimo u ovom prozoru.Martinez_ wrote:Pokaži prvo legitimaciju, bez nje nemaš nikog prava isleđivati.GAU8 wrote:
Ma znam na šta si mislio, ali dozvoli da budem direktniji - naime, nisam još vidio da si se očitovao o ravnogorcima, dok o ustašama i vehabijama jesi.
I ja samo zaključujem na osnovu tvoje zaostavštine. Ništa više ni manje.
I samo si potvrdio moju tvrdnju ovim gore.
-
Martinez_
#105 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK
Pa koji je to nivo diskusije ''nisam te video da si...'' i sad bi se neko tebi trebao pravdati i TEBI dokazivati kredibilitet?
Otkud si daješ to pravo?
Na stranu što pojma nemaš i krivo procenjuješ nečije stavove i ''zaostavštinu''
Imaš li šta napisati na temu i diskusiju koja je u toku? Nemaš?
Adio!
Otkud si daješ to pravo?
Na stranu što pojma nemaš i krivo procenjuješ nečije stavove i ''zaostavštinu''
Imaš li šta napisati na temu i diskusiju koja je u toku? Nemaš?
Adio!
-
sumirprimus
#106 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK
Jel ga jos procjenjujes gaus? slabo procjenjujes 
- GAU8
#107 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK
Otkud mi pravo da postavljam zaključke na osnovu tvojih postova pitaš? Ti očito nisi vodio diskusiju u životu, ako postavljaš ovakva pitanja.Martinez_ wrote:Pa koji je to nivo diskusije ''nisam te video da si...'' i sad bi se neko tebi trebao pravdati i TEBI dokazivati kredibilitet?
Otkud si daješ to pravo?
Meni ne MORAŠ pravdati ništa. Sve je na dobrovoljnoj bazi.
Ja smatram da si izrazito pristrasan dok ti tvrdiš da nisi.
Ja sam iznio argument u korist moje tvrdnje.
Ti si na to iznio "nešto" što nema veze ni sa čim.
- red evil
#108 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK
Od početka sam pretpostavljao da je neko naš, ali namjerno sam išao na retoriku sprskih medija gdje se govori bez ikakvih dokaza, na slijepo optužiš neku. Nekad opravdano nekad ne, ali u svakom slučaju sačekati zvanični izvještaj.
Nije mi jasno, što ga je ubio? Može sad uzeti njegovu penziju koja je stigla ali koliko ja znam ne može njemu ona dolazi. Ako cilj koristoljublje.
Nije mi jasno, što ga je ubio? Može sad uzeti njegovu penziju koja je stigla ali koliko ja znam ne može njemu ona dolazi. Ako cilj koristoljublje.
- dust in the wind
#109 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK
kako se pojedinci provaljuju sa ovakvim temama... I da nastavimo ljudi, kazete terorizam?????????? 
- GAU8
#110 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK
Ne možeš baš reći da su srpski mediji furali retoriku bez ikakvih dokaza, jer imali su počinioca i znali su koliko toliko o njemu. (ako čak pretpostavimo da je upitno je li govorio tekbire kada je napao stanicu)red evil wrote:Od početka sam pretpostavljao da je neko naš, ali namjerno sam išao na retoriku sprskih medija gdje se govori bez ikakvih dokaza, na slijepo optužiš neku. Nekad opravdano nekad ne, ali u svakom slučaju sačekati zvanični izvještaj.
Ovdje se u momentu postavljanja teme nije znalo ama baš ništa.
A opravdanje za ubistvo nema potrebe ni tražiti, jer ga nikad nema.. (osim samoodbrane naravno)
- red evil
#111 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK
Pretjerano s obje strane, to je samo znak koliko nam treba da optužimo drugu stranu i koliko vjerujemo.GAU8 wrote:Ne možeš baš reći da su srpski mediji furali retoriku bez ikakvih dokaza, jer imali su počinioca i znali su koliko toliko o njemu. (ako čak pretpostavimo da je upitno je li govorio tekbire kada je napao stanicu)red evil wrote:Od početka sam pretpostavljao da je neko naš, ali namjerno sam išao na retoriku sprskih medija gdje se govori bez ikakvih dokaza, na slijepo optužiš neku. Nekad opravdano nekad ne, ali u svakom slučaju sačekati zvanični izvještaj.
A opravdanje za ubistvo nema potrebe ni tražiti, jer ga nikad nema.. (osim samoodbrane naravno)
- GAU8
#112 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK
DA, samo su RS mediji bili upravu, a postavljač teme se prosuo ko riža....red evil wrote:Pretjerano s obje strane, to je samo znak koliko nam treba da optužimo drugu stranu i koliko vjerujemo.GAU8 wrote:Ne možeš baš reći da su srpski mediji furali retoriku bez ikakvih dokaza, jer imali su počinioca i znali su koliko toliko o njemu. (ako čak pretpostavimo da je upitno je li govorio tekbire kada je napao stanicu)red evil wrote:Od početka sam pretpostavljao da je neko naš, ali namjerno sam išao na retoriku sprskih medija gdje se govori bez ikakvih dokaza, na slijepo optužiš neku. Nekad opravdano nekad ne, ali u svakom slučaju sačekati zvanični izvještaj.
-
Duka Dizel
#113 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK
Pa koristoljublje u ovakvim slučajevima obično znači KEŠ.red evil wrote:
Ne bi bio prvi put da neka budala ili narkoman ubiju zbog 100 maraka, a kamoli zbog cele devizne penzije.
- red evil
#114 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK
Bi volio da je ovaj čovjek potrošio cijelu penziju pa da ništa ne uzme. A i svakako neće jer ide u zatvor.Duka Dizel wrote:Pa koristoljublje u ovakvim slučajevima obično znači KEŠ.red evil wrote:
Ne bi bio prvi put da neka budala ili narkoman ubiju zbog 100 maraka, a kamoli zbog cele devizne penzije.
-
saja_dj
#115 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK
Prosula se većina koja je ovdje nesto napisala, a ostale je spasio Chmoljo od ofiraze.GAU8 wrote: DA, samo su RS mediji bili upravu, a postavljač teme se prosuo ko riža....
A sto je tuzno nekima je sada zao sto nije srbin ubio ovog čovjeka. Ne znaju sad gdje pjenu da usmjere.
I naravno jopet dijaspora kriva. Dijaspora su novi masonci
-
155_mm
#116 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK
sta su znali?GAU8 wrote:Ne možeš baš reći da su srpski mediji furali retoriku bez ikakvih dokaza, jer imali su počinioca i znali su koliko toliko o njemu. (ako čak pretpostavimo da je upitno je li govorio tekbire kada je napao stanicu)red evil wrote:Od početka sam pretpostavljao da je neko naš, ali namjerno sam išao na retoriku sprskih medija gdje se govori bez ikakvih dokaza, na slijepo optužiš neku. Nekad opravdano nekad ne, ali u svakom slučaju sačekati zvanični izvještaj.
"da se radi o 60 godina starom 24-godisnjaku. koji je zbog opomene za parkiranje
sa lovackom automatskom puskom u izvedbi pumparica psovajuci tekbirima mater
policajcima pucao na policiju u stanici milicije u zvorniku.
osoba je dusevno bolesna ustvari terorista.. bla bla bla."
tjelo za koordinaciju medijskog laganja kod srba je u potpunosti zakazalo
u slucaju zvornik. iako su vecinu izjava vec imali pripremljenu. cak sto vise
dosta tih izjava pljuvanja po bosnjacima i vrijedjanje citavog naroda su vec
izvjezbane nekoliko puta po srpskim medijima u zadnjih 10tak godina.
jadni dobrica se u grobu okrece kad ovo vidi.
-
hizo ramidovic
#117 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK
mene je najvise dojmilo da je svako izvjesce medija iz rs-a islo otprilike ovako: "u policijskoj stanici u zvorniku, uzvikujuci alahuekber...itd itd.155_mm wrote: sta su znali?
"da se radi o 60 godina starom 24-godisnjaku. koji je zbog opomene za parkiranje
sa lovackom automatskom puskom u izvedbi pumparica psovajuci tekbirima mater
policajcima pucao na policiju u stanici milicije u zvorniku.
osoba je dusevno bolesna ustvari terorista.. bla bla bla."
tjelo za koordinaciju medijskog laganja kod srba je u potpunosti zakazalo
u slucaju zvornik. iako su vecinu izjava vec imali pripremljenu. cak sto vise
dosta tih izjava pljuvanja po bosnjacima i vrijedjanje citavog naroda su vec
izvjezbane nekoliko puta po srpskim medijima u zadnjih 10tak godina.
jadni dobrica se u grobu okrece kad ovo vidi.
dakle, odmah na pocetku izvjestaja, prije bilo cega drugog, treca ili cetvrta rijec je ovo podebljano...jadno, smijesno i bijedno...
- dust in the wind
#118 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK
svaka castna komentarusaja_dj wrote:Prosula se većina koja je ovdje nesto napisala, a ostale je spasio Chmoljo od ofiraze.GAU8 wrote: DA, samo su RS mediji bili upravu, a postavljač teme se prosuo ko riža....
A sto je tuzno nekima je sada zao sto nije srbin ubio ovog čovjeka. Ne znaju sad gdje pjenu da usmjere.
- dust in the wind
#119 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK
svaka castna komentarusaja_dj wrote:Prosula se većina koja je ovdje nesto napisala, a ostale je spasio Chmoljo od ofiraze.GAU8 wrote: DA, samo su RS mediji bili upravu, a postavljač teme se prosuo ko riža....
- nosara
#120 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK
de jos jednom... 
- shbc
#121 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK
Nije dijaspora kriva, ali oni su ti koji mahom podrzavaju bilo kakav belaj na nacionalnoj osnovi. Primjera radi, pogledaj komentare na drustvenim mrezama u vezi ubistva policajca u Zvorniku. Ako otvoris profile onih koji su na bilo koji nacin opravdavali to sto se desilo ili pozivali na novi rat, 90% ih zivi vani. U principu, oni bi rat ali da se mi koljemo. Od njih cemo opet imati lunch pakete. E pa jebo to. Hoces rat? Bujrum. Ti ovdje, ja tamo, pa ratuj koliko ti je kurcu cejf.saja_dj wrote:Prosula se većina koja je ovdje nesto napisala, a ostale je spasio Chmoljo od ofiraze.GAU8 wrote: DA, samo su RS mediji bili upravu, a postavljač teme se prosuo ko riža....
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#122 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK
I sta bi na kraju sa kukama i motikama i tvojim naslovom...makar mozes to promjeniti od sramote???zenit dozic wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150503075
Kad se digla kuka i motika kad je ubijen osumjičeni ratni zločinac, valjda je red da se digne i kad bude ubijen povratnik ili možda nije???
-
sahara1428
#123 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK
- cyprus
#124 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK
Ja bih rekao bilo kakav belaj... Postoje ljudi koji jednostavno vole belaj... Vole kad ih pukne adrenalin uzrokovan belajem...Bodkin wrote:ne bilo kakav belaj. belaj pod odredjenim uslovimacyprus wrote:Tačno je vidljivo koliko pojedinci jedva čekaju neki belaj![]()
![]()
Naravno, nisu ni svi belaji isti... Oni preferiraju belaje u kojima 'njihovi' ispadnu žrtve, pa je onda lakše sipati ''pravednički bijes''... Međutim, nisu njima mrski ni belaji gdje oni drugi ispadnu žrtve... Relativizacija, opravdavanje, minimiziranje, izvrtanje su također sportovi kojima se vrlo rado bave, kako zadojeni Srbi i zadojeni Hrvati, tako i zadojeni Bošnjaci...
@Mister Yes, daj ba, niđe veze objašnjenje
- skupljac_zeljeza
#125 Re: TERORIZAM U KOZARCU ??? UBIJEN POVRATNIK
Ma ovo kao u onim američkim filmovima u Vijetnamu kada pogine crni ili bijeli niko se ne nanervira kao kada pogine bijeli. I uvijek prvi gine crni.