Opet pišete gluposti. Itekako da ide lagano, samo treba malo pameti. Koliko ste narudžbi preko neta uradili?stafi wrote:ja sam odmah naa to pomislio i napisao sa na jednoj temi. Klasični naručen članak u svrhu pripreme terena za objavljivanje ove zaista skandalozne situacije. Imali su vremena da razmisle i pripreme se, jer je zabrana uvedena prije 20-ak dana.jao_situacije wrote:to je lopovluk i izmišljotina nečija, ne ide to tako lagano osim ako ne naručuješ stvari od 1 dolarGeneral_Jackson wrote:Što se mene tiče kupujem preko ebay-a već nekih 7godina ako se ne varam i samo jednom mi se desilo da ne dobijem pošiljku, jednu video igru i novac mi je vraćen regularno. kada govorimo o carini, to je tačno da carine kako im se ćejfne a s druge strane što se ebay-a tiče, kako imaju feedback za prodavače tako isto ti kao kupac imaš feedback od strane prodavača, pa nešto sumnjam da bi mogao pod jednim računom napraviti više prevara. Kako imaju višestruku zaštitu za kupce, tako sigurno imaju i za prodavače, ako ne i jaču.
eto bošnjo se prvi sjetio toga moš mislit, provjeravaju oni to sve
meni ovo smrdi da je platila ili pošta ili carina (ko već krade) da bi oprao ruke jer eto kao kupci kradu od kineza
Neću pisati detalje, da nekom ne bi palo napamet da počne s tim, ali recimo da dobiješ povrat novca za 20 narudžbi od 30KM, uz to da dobiješ te artikle ti si vratio svojih 600KM, a ono što prodaš je bonus.