Ovako_BataZiv_0809 wrote:Kako se smanjujeO'zone wrote: I to je to samo malo smanji

Ovako_BataZiv_0809 wrote:Kako se smanjujeO'zone wrote: I to je to samo malo smanji

Chmoljo wrote:imal kakvih prijedloga za mene?![]()
napomena:
prihvatam šalu na svoj račun

Da, ali kako se to radiO'zone wrote: Ovako
Evo malo bolje_BataZiv_0809 wrote:Da, ali kako se to radiO'zone wrote: Ovako

Chmoljo wrote:imal kakvih prijedloga za mene?![]()
napomena:

mali_balon wrote:Chmoljo wrote:imal kakvih prijedloga za mene?![]()
napomena:
Neki, mozda sta jos nadjem kasnije
A obicne slikeO'zone wrote: Joj Živojinoviću pa ti baš ko u '72![]()
Google is your friend
http://ezgif.com/
Odeš ovdje, upload-ješ .gif, crop-uješ, smanjiš i postaviš kao sliku na avataru

Program koji vjerujem da imaš na compu Microsoft Office Picture Menager ili neki od programa za obradu slike jer svaki ti daje opciju Resize_BataZiv_0809 wrote:A obicne slikeO'zone wrote: Joj Živojinoviću pa ti baš ko u '72![]()
Google is your friend
http://ezgif.com/
Odeš ovdje, upload-ješ .gif, crop-uješ, smanjiš i postaviš kao sliku na avataru

Državna služba ha?!šatirana_ljubičica wrote:Prvo da pohvalim temu
Baš sam se i ja uvijek zanimala za ''porijeklo avatara''.
Najbolji avatar po mom mišljenju ima chmoljo a moram ti reći sarafina da mi je tvoj avatar itekako provokativanI s obzirom da sam te vidjela i na nekim ''ozbiljnim'' temama baš sam se pitala čemu ta provokativnost.
Što se mene tiče, ja sam godina-maaaa imala avatar ljubičice i onda kad sam vidjela da sam na forumu prepoznatljiva po kafi ( iz opravdanih razloga) odlučila sam da moj avatar mora uvijek imati veze sa kafom, jer u većini slučajeva i u realnosti je tu negdje kod mene šoljica ili šolja ili fildžan kafe
Poso' lagan a paraliO'zone wrote:Državna služba ha?!šatirana_ljubičica wrote:Prvo da pohvalim temu
Najbolji avatar po mom mišljenju ima chmoljo a moram ti reći sarafina da mi je tvoj avatar itekako provokativanI s obzirom da sam te vidjela i na nekim ''ozbiljnim'' temama baš sam se pitala čemu ta provokativnost.
Što se mene tiče, ja sam godina-maaaa imala avatar ljubičice i onda kad sam vidjela da sam na forumu prepoznatljiva po kafi ( iz opravdanih razloga) odlučila sam da moj avatar mora uvijek imati veze sa kafom, jer u većini slučajeva i u realnosti je tu negdje kod mene šoljica ili šolja ili fildžan kafe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tvoj je vrhRidjobrki wrote:Meni ko nađe bolji ima stoju halalom

Probam sa dvaRidjobrki wrote:Meni ko nađe bolji ima stoju halalom

A vi ne znate piti kafu što nećete sjesti pa nogu preko noge pa cigara pa pogled u daljinu?O'zone wrote:Državna služba ha?!šatirana_ljubičica wrote:Prvo da pohvalim temu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()