Istovremeni orgazam

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Matzan

#101 Re: Istovremeni orgazam

Post by Matzan »

SaraFina wrote:Zbog ove teme i orgazama gazda Muhi se smanjio promet u kafani!!!

I šta rekoste? Kako se zovu ona DVA tri i PET uzasopnih kod zena stručno?
Lucky Bitch :roll:
Sephora

#102 Re: Istovremeni orgazam

Post by Sephora »

SmokingMan wrote:
Sephora wrote:
Meni je drag zajednicki orgazam .. istovremena explozija ..... :tooo: :tooo:
Svaka čast,ko u rangu erupcija Vezuva,glatko.SIgurno se dobro živi,pa misli ne odlutaju u stranu,krediti,raznorazni problemi,ovo-ono.... :D
Ma daj....neces razmišljati o kreditima u krevetu, a jos manje za vrijeme sexa... :lol:malo se ljudi sexaju, koliko bi trebali... :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#103 Re: Istovremeni orgazam

Post by Tomahawk11 »

gnjev wrote:Jako sebicno od vas koji guzite , svako malo nova tema
Aha, satrase se :mrgreen: :lol:
Prije ce biti ona: ''Volim sex, rado ga se sjecam'' :oops:
Kinesko prkno

#104 Re: Istovremeni orgazam

Post by Kinesko prkno »

Imam dvije komsinice sto istovremeno orgazmisu gledajuci mene dok stijem bastu i klokocem pivo,bas cu ih pitati kakav je dozivljaj.
Dr Kova

#105 Re: Istovremeni orgazam

Post by Dr Kova »

Ovo se obavezno prati
sheilak

#106 Re: Istovremeni orgazam

Post by sheilak »

Tomahawk11 wrote:
gnjev wrote:Jako sebicno od vas koji guzite , svako malo nova tema
Aha, satrase se :mrgreen: :lol:
Prije ce biti ona: ''Volim sex, rado ga se sjecam'' :oops:
upravo htjedoh reci :D

sephora se cini zagorjela skroz :D
sheilak

#107 Re: Istovremeni orgazam

Post by sheilak »

Sephora wrote:
Otto_13 wrote:Jasta nego jeste lijepa i fizicki i dusom. Kako li mene zamisljas da mi je znat?
Jako ozbiljnog i pomalo strogog ... :D rijetko kada nasmijanog - vrlo cesto zamišljenog .. U svom svijetu .. Između sna i jave! :D

mislim kao slicnog sebi jako. samo je sephora malo divljija nekako...

a OT...mislim da je to jako lijepa stvar.
Sephora

#108 Re: Istovremeni orgazam

Post by Sephora »

Pa ako cemo sudeci po postovima o sexu..ako je to mjerilo ....onda ima nas masala koji "smo zagorili" .. :lol:
sheilak

#109 Re: Istovremeni orgazam

Post by sheilak »

al ti imas tu neku posebnu vibru..ili previse volis. ili premalo imas...

il oboje. :D
Sephora

#110 Re: Istovremeni orgazam

Post by Sephora »

sheilak wrote:al ti imas tu neku posebnu vibru..ili previse volis. ili premalo imas...

Previse ga volim... sta mogu... osim uzivati u njemu... :D

Sta je za tebe "premalo imati sexa" ... ? Ja ne znam mjere oko toga ...jer kad volim ne brokjim... :D
sheilak

#111 Re: Istovremeni orgazam

Post by sheilak »

ma ja mislim da ga ti imas premalo ili nikako, sorry. ovo najozbiljnije sad.

premalo imati sexa, da zadrzim taj izraz, znaci da ga nemas onoliko koliko bi ga zeljela. logicno. :D
Sephora

#112 Re: Istovremeni orgazam

Post by Sephora »

:lol: :lol: U ono sto kazes, trebas da budes sigurna 100 % tako da sve sto kazes za moj sexualni zivot su samo predpostavke..A i da te podsjetim.. :arrow: Tema nisam ja .. I hvala za ucesce u temi !

Idemo dalje..ako imas sta reci vezano za temu.. izvoli !
mO k3

#113 Re: Istovremeni orgazam

Post by mO k3 »

sheilak wrote:ma ja mislim da ga ti imas premalo ili nikako, sorry. ovo najozbiljnije sad.

premalo imati sexa, da zadrzim taj izraz, znaci da ga nemas onoliko koliko bi ga zeljela. logicno. :D
To shejlic reci joj :mrgreen:
sheilak

#114 Re: Istovremeni orgazam

Post by sheilak »

Sephora wrote:A i da te podsjetim.. :arrow: Tema nisam ja .. I hvala za ucesce u temi !

Idemo dalje..ako imas sta reci vezano za temu.. izvoli !
ma jesi ti tema, priznaj :D ;-)

a rekla sam vec o temi...da je to jako lijepa stvar. evo da dodam-kojoj svi tezimo.
Zoya

#115 Re: Istovremeni orgazam

Post by Zoya »

Istovremeni orgazam= Ono kad oboje istovremeno dodju do vrhunca jel? Rijetkost ali je moguce. Zenama obicno treba malo vise vremena i do partnera je hoce li i u kojoj mjeri je stimulisati prije samog cina ili ce to uraditi poslije. Da bi doslo do tog istovremenog, moras partnera dobro poznavati, znati gdje i kako je/ga DZARNUTI i to. Mislim da je ovo nemoguce postici kada je one night stand u pitanju.
Neko je spominjao sebicnost kod muskaraca. Ima je vjerovatno ali je ja ne shvatam. Zar nije divno zadovoljiti partnericu takodje?
edo_79

#116 Re: Istovremeni orgazam

Post by edo_79 »

Zoya wrote:Istovremeni orgazam= Ono kad oboje istovremeno dodju do vrhunca jel? Rijetkost ali je moguce. Zenama obicno treba malo vise vremena i do partnera je hoce li i u kojoj mjeri je stimulisati prije samog cina ili ce to uraditi poslije. Da bi doslo do tog istovremenog, moras partnera dobro poznavati, znati gdje i kako je/ga DZARNUTI i to. Mislim da je ovo nemoguce postici kada je one night stand u pitanju.
Neko je spominjao sebicnost kod muskaraca. Ima je vjerovatno ali je ja ne shvatam. Zar nije divno zadovoljiti partnericu takodje?
Pa zar nije cijeli smisao :izet: da oboje budu zadovoljeni?
Ramzess Veliki

#117 Re: Istovremeni orgazam

Post by Ramzess Veliki »

Ja uvijek svršim poslije.
Ali nema veze sa tehnikom, nego sam jednostavno zaboravan ... poslije nekog vremena mi padne na pamet - ma znam da saam nešto trebao ... :? ... a da, svršit' ... AHAHAH ... ok, đe sam ono krenuo? :roll:
SmokingMan

#118 Re: Istovremeni orgazam

Post by SmokingMan »

Sephora wrote: Ma daj....neces razmišljati o kreditima u krevetu, a jos manje za vrijeme sexa... :lol:malo se ljudi sexaju, koliko bi trebali... :D
Teško da u ovakom vaktu dvoje dok su ukrevetu misle jedno na drugo.Dobro,u praksi nekada i ponese ta euforija,posebice one koji to prvi put rade.Svakako da seksulani odnos treba predigru,a i sam seksualni čin treba barem trajati duže,i što da ne opet ponoviti,samo treba biti izdržljiv i kreativan. 8-)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#119 Re: Istovremeni orgazam

Post by pici »

a jebemga moras guslat najmanje dvajs minuta da zenmska dojde do vrhunca a onda huuuraa i to pod uslovom da svrsis u nju ko ce ga vadit kad je najsladje nije ti ni na pameti a kamoli su kurtonom, nije stvarni uzitak...znaci il praviti djecu il da je zenmska na pilulama il ona stvar u njojzi :izet:
Zoya

#120 Re: Istovremeni orgazam

Post by Zoya »

Da guslas nego sta. Kad je burek mogao pet sati bez vadjenja, ne vidim sto ti ne bi mogao 20 minuta :lol:
Moze se drugacije rijesiti, ne moras bas biti u njoj. Jesi nemastovi. Cudi me da je ta skorpija jos uvijek sa tobom :evil:
sedma_7

#121 Re: Istovremeni orgazam

Post by sedma_7 »

annoy wrote:Meni je uvijek nekako draže prvo riješit njega a onda ja kao šećer na kraju :-)
Zato mi nikad nisu bili jasni ovi što se toliko trude da žena prva svrši. Ja kad svršim samo bi ležala zatvorenih očiju, taman posla da se onda još s njim bakćem :oops: ovaj redosljed mi puno više odgovara

:thumbup:
Sunny-7

#122 Re: Istovremeni orgazam

Post by Sunny-7 »

Ramzess Veliki wrote:Ja uvijek svršim poslije.
Ali nema veze sa tehnikom, nego sam jednostavno zaboravan ... poslije nekog vremena mi padne na pamet - ma znam da saam nešto trebao ... :? ... a da, svršit' ... AHAHAH ... ok, đe sam ono krenuo? :roll:
Dobro je da se nisi sjetio da je vakat okrecit sobu :lol: :lol: :lol:
Ramzess Veliki

#123 Re: Istovremeni orgazam

Post by Ramzess Veliki »

Sunny-7 wrote:
Ramzess Veliki wrote:Ja uvijek svršim poslije.
Dobro je da se nisi sjetio da je vakat okrecit sobu :lol: :lol: :lol:
:shock: Jeste ... da nisi vidovita? :shock:
Ramzess Veliki

#124 Re: Istovremeni orgazam

Post by Ramzess Veliki »

Sephora wrote:
sheilak wrote:al ti imas tu neku posebnu vibru..ili previse volis. ili premalo imas...

Previse ga volim... sta mogu... osim uzivati u njemu... :D

Sta je za tebe "premalo imati sexa" ... ? Ja ne znam mjere oko toga ...jer kad volim ne brokjim... :D
Meni je to ok. Ni ja nemam mjere. 8-)
Ramzess Veliki

#125 Re: Istovremeni orgazam

Post by Ramzess Veliki »

Tehnički više uživam da partnerica svrši više puta prije mene.
To mu dođu posljedice čitanja onih Jin-Jen folova, kako su se birvaktile štemali budisti i Shao-Lin prvaci, pa nešto malo tantrizma, nekih hindu folova o životnoj energiji ... :oops:
Post Reply