Lucky BitchSaraFina wrote:Zbog ove teme i orgazama gazda Muhi se smanjio promet u kafani!!!
I šta rekoste? Kako se zovu ona DVA tri i PET uzasopnih kod zena stručno?
Istovremeni orgazam
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Matzan
#101 Re: Istovremeni orgazam
- Sephora
#102 Re: Istovremeni orgazam
Ma daj....neces razmišljati o kreditima u krevetu, a jos manje za vrijeme sexa... :lol:malo se ljudi sexaju, koliko bi trebali...SmokingMan wrote:Svaka čast,ko u rangu erupcija Vezuva,glatko.SIgurno se dobro živi,pa misli ne odlutaju u stranu,krediti,raznorazni problemi,ovo-ono....Sephora wrote:
Meni je drag zajednicki orgazam .. istovremena explozija .....![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#103 Re: Istovremeni orgazam
Aha, satrase segnjev wrote:Jako sebicno od vas koji guzite , svako malo nova tema
Prije ce biti ona: ''Volim sex, rado ga se sjecam''
- Kinesko prkno
#104 Re: Istovremeni orgazam
Imam dvije komsinice sto istovremeno orgazmisu gledajuci mene dok stijem bastu i klokocem pivo,bas cu ih pitati kakav je dozivljaj.
- Dr Kova
#105 Re: Istovremeni orgazam
Ovo se obavezno prati
- sheilak
#106 Re: Istovremeni orgazam
upravo htjedoh reciTomahawk11 wrote:Aha, satrase segnjev wrote:Jako sebicno od vas koji guzite , svako malo nova tema![]()
![]()
Prije ce biti ona: ''Volim sex, rado ga se sjecam''
sephora se cini zagorjela skroz
- sheilak
#107 Re: Istovremeni orgazam
Sephora wrote:Jako ozbiljnog i pomalo strogog ...Otto_13 wrote:Jasta nego jeste lijepa i fizicki i dusom. Kako li mene zamisljas da mi je znat?rijetko kada nasmijanog - vrlo cesto zamišljenog .. U svom svijetu .. Između sna i jave!
mislim kao slicnog sebi jako. samo je sephora malo divljija nekako...
a OT...mislim da je to jako lijepa stvar.
- Sephora
#108 Re: Istovremeni orgazam
Pa ako cemo sudeci po postovima o sexu..ako je to mjerilo ....onda ima nas masala koji "smo zagorili" .. 
- sheilak
#109 Re: Istovremeni orgazam
al ti imas tu neku posebnu vibru..ili previse volis. ili premalo imas...
il oboje.
il oboje.
- Sephora
#110 Re: Istovremeni orgazam
Previse ga volim... sta mogu... osim uzivati u njemu...sheilak wrote:al ti imas tu neku posebnu vibru..ili previse volis. ili premalo imas...
il oboje.
Sta je za tebe "premalo imati sexa" ... ? Ja ne znam mjere oko toga ...jer kad volim ne brokjim...
- sheilak
#111 Re: Istovremeni orgazam
ma ja mislim da ga ti imas premalo ili nikako, sorry. ovo najozbiljnije sad.
premalo imati sexa, da zadrzim taj izraz, znaci da ga nemas onoliko koliko bi ga zeljela. logicno.
premalo imati sexa, da zadrzim taj izraz, znaci da ga nemas onoliko koliko bi ga zeljela. logicno.
- Sephora
#112 Re: Istovremeni orgazam
Idemo dalje..ako imas sta reci vezano za temu.. izvoli !
- mO k3
#113 Re: Istovremeni orgazam
To shejlic reci jojsheilak wrote:ma ja mislim da ga ti imas premalo ili nikako, sorry. ovo najozbiljnije sad.
- sheilak
#114 Re: Istovremeni orgazam
ma jesi ti tema, priznajSephora wrote:A i da te podsjetim..Tema nisam ja .. I hvala za ucesce u temi !
Idemo dalje..ako imas sta reci vezano za temu.. izvoli !
a rekla sam vec o temi...da je to jako lijepa stvar. evo da dodam-kojoj svi tezimo.
-
Zoya
#115 Re: Istovremeni orgazam
Istovremeni orgazam= Ono kad oboje istovremeno dodju do vrhunca jel? Rijetkost ali je moguce. Zenama obicno treba malo vise vremena i do partnera je hoce li i u kojoj mjeri je stimulisati prije samog cina ili ce to uraditi poslije. Da bi doslo do tog istovremenog, moras partnera dobro poznavati, znati gdje i kako je/ga DZARNUTI i to. Mislim da je ovo nemoguce postici kada je one night stand u pitanju.
Neko je spominjao sebicnost kod muskaraca. Ima je vjerovatno ali je ja ne shvatam. Zar nije divno zadovoljiti partnericu takodje?
Neko je spominjao sebicnost kod muskaraca. Ima je vjerovatno ali je ja ne shvatam. Zar nije divno zadovoljiti partnericu takodje?
- edo_79
#116 Re: Istovremeni orgazam
Pa zar nije cijeli smisaoZoya wrote:Istovremeni orgazam= Ono kad oboje istovremeno dodju do vrhunca jel? Rijetkost ali je moguce. Zenama obicno treba malo vise vremena i do partnera je hoce li i u kojoj mjeri je stimulisati prije samog cina ili ce to uraditi poslije. Da bi doslo do tog istovremenog, moras partnera dobro poznavati, znati gdje i kako je/ga DZARNUTI i to. Mislim da je ovo nemoguce postici kada je one night stand u pitanju.
- Ramzess Veliki
#117 Re: Istovremeni orgazam
Ja uvijek svršim poslije.
Ali nema veze sa tehnikom, nego sam jednostavno zaboravan ... poslije nekog vremena mi padne na pamet - ma znam da saam nešto trebao ...
... a da, svršit' ... AHAHAH ... ok, đe sam ono krenuo? 
Ali nema veze sa tehnikom, nego sam jednostavno zaboravan ... poslije nekog vremena mi padne na pamet - ma znam da saam nešto trebao ...
- SmokingMan
#118 Re: Istovremeni orgazam
Teško da u ovakom vaktu dvoje dok su ukrevetu misle jedno na drugo.Dobro,u praksi nekada i ponese ta euforija,posebice one koji to prvi put rade.Svakako da seksulani odnos treba predigru,a i sam seksualni čin treba barem trajati duže,i što da ne opet ponoviti,samo treba biti izdržljiv i kreativan.Sephora wrote: Ma daj....neces razmišljati o kreditima u krevetu, a jos manje za vrijeme sexa... :lol:malo se ljudi sexaju, koliko bi trebali...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#119 Re: Istovremeni orgazam
a jebemga moras guslat najmanje dvajs minuta da zenmska dojde do vrhunca a onda huuuraa i to pod uslovom da svrsis u nju ko ce ga vadit kad je najsladje nije ti ni na pameti a kamoli su kurtonom, nije stvarni uzitak...znaci il praviti djecu il da je zenmska na pilulama il ona stvar u njojzi 
-
Zoya
#120 Re: Istovremeni orgazam
Da guslas nego sta. Kad je burek mogao pet sati bez vadjenja, ne vidim sto ti ne bi mogao 20 minuta
Moze se drugacije rijesiti, ne moras bas biti u njoj. Jesi nemastovi. Cudi me da je ta skorpija jos uvijek sa tobom
Moze se drugacije rijesiti, ne moras bas biti u njoj. Jesi nemastovi. Cudi me da je ta skorpija jos uvijek sa tobom
-
sedma_7
#121 Re: Istovremeni orgazam
annoy wrote:Meni je uvijek nekako draže prvo riješit njega a onda ja kao šećer na kraju
Zato mi nikad nisu bili jasni ovi što se toliko trude da žena prva svrši. Ja kad svršim samo bi ležala zatvorenih očiju, taman posla da se onda još s njim bakćemovaj redosljed mi puno više odgovara
-
Sunny-7
#122 Re: Istovremeni orgazam
Dobro je da se nisi sjetio da je vakat okrecit sobuRamzess Veliki wrote:Ja uvijek svršim poslije.
Ali nema veze sa tehnikom, nego sam jednostavno zaboravan ... poslije nekog vremena mi padne na pamet - ma znam da saam nešto trebao ...... a da, svršit' ... AHAHAH ... ok, đe sam ono krenuo?
- Ramzess Veliki
#123 Re: Istovremeni orgazam
Sunny-7 wrote:Dobro je da se nisi sjetio da je vakat okrecit sobuRamzess Veliki wrote:Ja uvijek svršim poslije.
Ali nema veze sa tehnikom, nego sam jednostavno zaboravan ... poslije nekog vremena mi padne na pamet - ma znam da saam nešto trebao ...... a da, svršit' ... AHAHAH ... ok, đe sam ono krenuo?
![]()
![]()
- Ramzess Veliki
#124 Re: Istovremeni orgazam
Meni je to ok. Ni ja nemam mjere.Sephora wrote:Previse ga volim... sta mogu... osim uzivati u njemu...sheilak wrote:al ti imas tu neku posebnu vibru..ili previse volis. ili premalo imas...
il oboje.![]()
Sta je za tebe "premalo imati sexa" ... ? Ja ne znam mjere oko toga ...jer kad volim ne brokjim...
- Ramzess Veliki
#125 Re: Istovremeni orgazam
Tehnički više uživam da partnerica svrši više puta prije mene.
To mu dođu posljedice čitanja onih Jin-Jen folova, kako su se birvaktile štemali budisti i Shao-Lin prvaci, pa nešto malo tantrizma, nekih hindu folova o životnoj energiji ...
To mu dođu posljedice čitanja onih Jin-Jen folova, kako su se birvaktile štemali budisti i Shao-Lin prvaci, pa nešto malo tantrizma, nekih hindu folova o životnoj energiji ...