u potpunosti se slažem. to je i bila poenta mojih postova.It_is_a_Leclerc wrote:Materijalne greške poput ove s vlasništvom Elektroprivrede su nedopustive
Reuf Bajrović - All About
- JThomas
#101 Re: Reuf Bajrović - All About
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#102 Re: Reuf Bajrović - All About
Hafis wrote:Klasično SDP-iovsko prodavanje magle za koje normalan čovjek smatra da više nema prolaza...ali vidim ima još ponegdje u provinciji i u turbopatriJotskim krogovima..
Proćiće Reufu mandat u nabilavanju s HDZ-om i u udaranju po prstima...i jel' im ga sukno ili nije.... i tako 4 godine.
Niti će itko imati fajde od tog šupljarenja, niti će kome išta biti bolje (hoće Reufu svakako),..a uprava EPHZB će i dalje biti gdje jeste, s istim obilježjima i na istoj lokaciji u ulici Mile Budaka.
de bola hafise nama mostarcima reci koja je to ulica ,bivsa alekse santica, jeli brato. jbg mi naucili na stare nazive pa nas to malo hebe nemozemo se snac u rodjenom gradu.
-
Hafis
#103 Re: Reuf Bajrović - All About
Kad si već na toj temi, meni je on stvarno orginal ''majstor.''..znaš već one u Dalmaciji uz obalu.155_mm wrote:e reufe reufe. nisi ni prvu ministarsku placu dobio vec si postao trn ma sta trn stablo u oku za HDZ-ovce, SDA-ovce a izgleda i SBB-ovce. proglasise te ovdje glupim, nesposobnim poslasticarom.
srecom pa sve to ovdje osta zapisano a do kraja mandadata ima jos preko 3 godine. mozda i drugi zavrse nam ko stovani kolega forumas haris.ba. hahahahah hahahahah hahahah hahahhah hahahhah hahhahaha hahhahaah hahahha hahhaha.
Inače, otkud je on? Sandžak? Kosovo?
-
155_mm
#104 Re: Reuf Bajrović - All About
mislis da ce "sladoledzija" to tako raditi?Hafis wrote:Klasično SDP-iovsko prodavanje magle za koje normalan čovjek smatra da više nema prolaza...ali vidim ima još ponegdje u provinciji i u turbopatriJotskim krogovima..
Proćiće Reufu mandat u nabilavanju s HDZ-om i u udaranju po prstima...i jel' im ga sukno ili nije.... i tako 4 godine.
Niti će itko imati fajde od tog šupljarenja, niti će kome išta biti bolje (hoće Reufu svakako),..a uprava EPHZB će i dalje biti gdje jeste, s istim obilježjima i na istoj lokaciji u ulici Mile Budaka.
-
Hafis
#105 Re: Reuf Bajrović - All About
Mi smo onaj dio Šantićeve birvaktile zvali ''Grobarska''...je je tu nekad bilo katoličko groblje prije drugog svjetskog rata, pa ostao naziv dan danas.crysis wrote:Hafis wrote:Klasično SDP-iovsko prodavanje magle za koje normalan čovjek smatra da više nema prolaza...ali vidim ima još ponegdje u provinciji i u turbopatriJotskim krogovima..
de bola hafise nama mostarcima reci koja je to ulica ,bivsa alekse santica, jeli brato. jbg mi naucili na stare nazive pa nas to malo hebe nemozemo se snac u rodjenom gradu.
- volta dzontra
#106 Re: Reuf Bajrović - All About
Znajuci kako "kupuje" postojeca ekipa u EPHZHB Reufaga je vec dogovorio tarifu za podrsku a forumskim patrijotama ostaje nasladjivanje "jes im Reuf sukno"Hafis wrote:Klasično SDP-iovsko prodavanje magle za koje normalan čovjek smatra da više nema prolaza...ali vidim ima još ponegdje u provinciji i u turbopatriJotskim krogovima..
Ovo ce biti duplo gore od Platforme ...nece ova koalcija docekati prvi maj ove a ne sljedece godine
-
155_mm
#107 Re: Reuf Bajrović - All About
znaci hafizaga ti pojma nemas ni ko je ni sta je reuf ali zato znas kakav je. vjerovatno nisi jedini na ovaj temi takav.Hafis wrote:Kad si već na toj temi, meni je on stvarno orginal ''majstor.''..znaš već one u Dalmaciji uz obalu.155_mm wrote:e reufe reufe. nisi ni prvu ministarsku placu dobio vec si postao trn ma sta trn stablo u oku za HDZ-ovce, SDA-ovce a izgleda i SBB-ovce. proglasise te ovdje glupim, nesposobnim poslasticarom.
srecom pa sve to ovdje osta zapisano a do kraja mandadata ima jos preko 3 godine. mozda i drugi zavrse nam ko stovani kolega forumas haris.ba. hahahahah hahahahah hahahah hahahhah hahahhah hahhahaha hahhahaah hahahha hahhaha.
-
Hafis
#108 Re: Reuf Bajrović - All About
Meni su ovdje ovih par patrijota stvarno fantastični likovi...koji elan, zanos, hava gas....jednostavno da čovjek ne povjeruje da ima takih insana na dunjaluku.volta dzontra wrote:Znajuci kako "kupuje" postojeca ekipa u EPHZHB Reufaga je vec dogovorio tarifu za podrsku a forumskim patrijotama ostaje nasladjivanje "jes im Reuf sukno"Hafis wrote:Klasično SDP-iovsko prodavanje magle za koje normalan čovjek smatra da više nema prolaza...ali vidim ima još ponegdje u provinciji i u turbopatriJotskim krogovima..
Niti će itko imati fajde od tog šupljarenja, niti će kome išta biti bolje (hoće Reufu svakako),..a uprava EPHZB će i dalje biti gdje jeste, s istim obilježjima i na istoj lokaciji u ulici Mile Budaka.![]()
![]()
![]()
Ovo ce biti duplo gore od Platforme ...nece ova koalcija docekati prvi maj ove a ne sljedece godine
-
Hafis
#109 Re: Reuf Bajrović - All About
Ma znam tko je...prodavač magle, lafo NVO, lafo ''američki čo'ek''...nego ne znam od kojih je kuća stvarno. izkoje je pripizdine došao do amerike.155_mm wrote:znaci hafizaga ti pojma nemas ni ko je ni sta je reuf ali zato znas kakav je. vjerovatno nisi jedini na ovaj temi takav.Hafis wrote:Kad si već na toj temi, meni je on stvarno orginal ''majstor.''..znaš već one u Dalmaciji uz obalu.155_mm wrote:e reufe reufe. nisi ni prvu ministarsku placu dobio vec si postao trn ma sta trn stablo u oku za HDZ-ovce, SDA-ovce a izgleda i SBB-ovce. proglasise te ovdje glupim, nesposobnim poslasticarom.
Stvarno pitam od kuda je?
- Banksy
#110 Re: Reuf Bajrović - All About
GandalfSivi wrote:
nego se pokusava boriti protiv vladajuce oligarhije.
Nisam siguran pod kojim ministarstvom je BH Telecom ... jer ako se njegovi potezi prepoznaju, bilo bi jako tesko nastaviti sa dosadasnjom praksom.
DF je preuzeo pola BH Telecoma. Sad ga dijele s SDA.
-
155_mm
#111 Re: Reuf Bajrović - All About
evo ga jos jedan strucnjak za reufa. znas li ti od kud je reuf? ako znas de kazi hafisu.volta dzontra wrote:Znajuci kako "kupuje" postojeca ekipa u EPHZHB Reufaga je vec dogovorio tarifu za podrsku a forumskim patrijotama ostaje nasladjivanje "jes im Reuf sukno"Hafis wrote:Klasično SDP-iovsko prodavanje magle za koje normalan čovjek smatra da više nema prolaza...ali vidim ima još ponegdje u provinciji i u turbopatriJotskim krogovima..
Niti će itko imati fajde od tog šupljarenja, niti će kome išta biti bolje (hoće Reufu svakako),..a uprava EPHZB će i dalje biti gdje jeste, s istim obilježjima i na istoj lokaciji u ulici Mile Budaka.![]()
![]()
![]()
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#112 Re: Reuf Bajrović - All About
tako brato da se zna jbg, moze neko pomislit da si odnekle sljego pa naucio na ove endehazijske velikane.Mi smo onaj dio Šantićeve birvaktile zvali ''Grobarska''...je je tu nekad bilo katoličko groblje prije drugog svjetskog rata, pa ostao naziv dan danas.
-
Hafis
#113 Re: Reuf Bajrović - All About
Mačak, Đoko pitralon, Kulje, Eno Bakija, Benks...ja sam ti brato oriđiđi mostarac, nisam ti ja došlo @hercegovac_pravi alias @sanjin.crysis wrote:tako brato da se zna jbg, moze neko pomislit da si odnekle sljego pa naucio na ove endehazijske velikane.Mi smo onaj dio Šantićeve birvaktile zvali ''Grobarska''...je je tu nekad bilo katoličko groblje prije drugog svjetskog rata, pa ostao naziv dan danas.
-
Hafis
#114 Re: Reuf Bajrović - All About
Ja mislim da je Refko Albanac koji je dodao u prezime ''ić''. (ili su njegovi dodali bivaktile) Nema šanse da griješim...lik je original...prototip...155_mm wrote:evo ga jos jedan strucnjak za reufa. znas li ti od kud je reuf? ako znas de kazi hafisu.volta dzontra wrote:Znajuci kako "kupuje" postojeca ekipa u EPHZHB Reufaga je vec dogovorio tarifu za podrsku a forumskim patrijotama ostaje nasladjivanje "jes im Reuf sukno"Hafis wrote:Klasično SDP-iovsko prodavanje magle za koje normalan čovjek smatra da više nema prolaza...ali vidim ima još ponegdje u provinciji i u turbopatriJotskim krogovima..
![]()
![]()
- Banksy
#115 Re: Reuf Bajrović - All About
Hrvat, katolik ... https://www.youtube.com/watch?v=Q7yO1d2jBL8sanjin_1 wrote:jok eto moga če..hanuma kare da je Hrvat, ima utjecaj, ima podršku stranke, ima hrpu para, hoče da bidne Predjednik i Hrvat u isto vrijeme..eto ti je bona tamo pa sa njom vidi....bili to ti svega ti rekla Ivani da nema legitimitet? Ona kare da je Hrvat su dna kace..nisam njojzi ja kriv..Banksy wrote:Pa baš hrvatskog, teško ...sanjin_1 wrote:Upravo mi rekoše da je Reufova supruga Ivana naredni član Predsjedništva BiH iz reda Hrvatskog naroda...
Svaka čast gospođi Bajrović![]()
![]()
Lijepa žena.
Meni su samo rekli da je to naredni Ćlan Predsjeništva BiH iz reda Hrvatskog naroda i niko drugi neJma legitimiteta......ako se Hrvatima ne svidža nisam ja kriv..nek viĐu na onom njihovom saburu ili kako to veČ zovu....ha ja..
Iskreno, zaboli me, Ti si je uveo u priču, ne ja.
I btw, dobro smaraš tim kreveljenjem.
-
155_mm
#116 Re: Reuf Bajrović - All About
"braco" zbog ceg tolika potreba dokazivanja ko je prije doso. u ovom slucaju u mostar. po vama niko nesmije nikud da se preseli jer bo se onda izgubiti to ja sam "oricjidji". covjece koji zaglupljen nacin razmisljanja za ne povjerovati.Hafis wrote:Mačak, Đoko pitralon, Kulje, Eno Bakija, Benks...ja sam ti brato oriđiđi mostarac, nisam ti ja došlo @hercegovac_pravi alias @sanjin.crysis wrote:tako brato da se zna jbg, moze neko pomislit da si odnekle sljego pa naucio na ove endehazijske velikane.Mi smo onaj dio Šantićeve birvaktile zvali ''Grobarska''...je je tu nekad bilo katoličko groblje prije drugog svjetskog rata, pa ostao naziv dan danas.
-
155_mm
#117 Re: Reuf Bajrović - All About
hafizaga moram priznati da se nisam bavio rasnim porijeklom reufa. to je ipak domena vas na zapadnoj obali. takve strucnjake ni hitler nije imao.Hafis wrote:Ja mislim da je Refko Albanac koji je dodao u prezime ''ić''. (ili su njegovi dodali bivaktile) Nema šanse da griješim...lik je original...prototip...
-
Hafis
#118 Re: Reuf Bajrović - All About
A što ću kad je tako braca. Mi smo mostarci uvijek bili takvi prema došljama. Ne pravdam to, ali je tako. Uostalom, razmijeni mobitel s ercegovcem_pravim'' pa to nekako riješite..problem provincijalaca u susretu s gradom.155_mm wrote:"braco" zbog ceg tolika potreba dokazivanja ko je prije doso. u ovom slucaju u mostar. po vama niko nesmije nikud da se preseli jer bo se onda izgubiti to ja sam "oricjidji". covjece koji zaglupljen nacin razmisljanja za ne povjerovati.Hafis wrote:Mačak, Đoko pitralon, Kulje, Eno Bakija, Benks...ja sam ti brato oriđiđi mostarac, nisam ti ja došlo @hercegovac_pravi alias @sanjin.crysis wrote: tako brato da se zna jbg, moze neko pomislit da si odnekle sljego pa naucio na ove endehazijske velikane.
Nego, bolan otkud je Reuf? Jesam li blizu s onim ''ić'' ?
-
Hafis
#119 Re: Reuf Bajrović - All About
Mora da je iz neke žešće vukojebine dok izbjegavaš odgovor 
- sinuhe
#120 Re: Reuf Bajrović - All About
Hoda li isturenog stopala 
-
Hafis
#121 Re: Reuf Bajrović - All About
Iz neke je pripizdine garant.
Evo gledam na internetu, nigdje se u životopisu ne navodi mjesto rođenja.
Obično kad je neko ''zvučnije'' mjesto, kao i u većine političara to se i navede...ili estrada...ako da imamo mostarce Želju Samardžića, Zdravka Grebu, Gradimira Gojera, Predraga Matvejevića, dr. sc. Hafisa Klixića...pa onda dubrovčane Spahića i Terezu, Sarajlije Lagumdžiju i Kusturicu, zagrepčanku Vesnu Pusić,...i etc etc.
Samo naš Refko misterija
Obično kad je neko ''zvučnije'' mjesto, kao i u većine političara to se i navede...ili estrada...ako da imamo mostarce Želju Samardžića, Zdravka Grebu, Gradimira Gojera, Predraga Matvejevića, dr. sc. Hafisa Klixića...pa onda dubrovčane Spahića i Terezu, Sarajlije Lagumdžiju i Kusturicu, zagrepčanku Vesnu Pusić,...i etc etc.
Samo naš Refko misterija
-
155_mm
#122 Re: Reuf Bajrović - All About
e moj hafize ni internet koristiti neznas.Hafis wrote:Iz neke je pripizdine garant.
Samo naš Refko misterija
http://www.demokratskafronta.ba/index.p ... =ba&sel=80
Reuf Bajrović, najmlađi je kandidat Demokratske fronte za izvršnu vlast u Vladi Federacije BiH. Nakon potvrđivanja kandidata u Parlamentu FBiH, Bajrović bi trebao obnašati funkciju ministra energije, rudarstva i industrije. Rođen je 1977. godine u Sarajevu. Diplomirao je na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Louisvilleu, Kentucky. Master studije završio je na Univerzitetu u Sarajevu i Univerzitetu u Bolonji nakon čega je stekao zvanje magistra EU integracija. Autor je velikog broja publikacija, članaka i naučnih radova. Bio je učesnik na javnim konferencijama: "The Road to NATO and EU accesion", "The Western Balkans in the EU-the Visions of Future Decision-Makers and Current Policies", "How to Achieve Peace and Stability in the Balkans-a Bosnian Perspective" te "The Future of EU Foreign Policy: How to Reach Peace and Stability in Western Balkans". U periodu od 2001. do 2015. godine je radio kao viši službenik za planiranje u UNDP-u, direktor Method Consulting Sarajevo, te predsjednik Instituta za nove demokratije, Washington DC
-
Hafis
#123 Re: Reuf Bajrović - All About
Zabranjen mi je ulazak na portale drugih stranaka...znaš...strančka stega.155_mm wrote:e moj hafize ni internet koristiti neznas.Hafis wrote:Iz neke je pripizdine garant.
Samo naš Refko misterija
Reuf Bajrović, najmlađi je kandidat Demokratske fronte za izvršnu vlast u Vladi Federacije BiH. Nakon potvrđivanja kandidata u Parlamentu FBiH, Bajrović bi trebao obnašati funkciju ministra energije, rudarstva i industrije. Rođen je 1977. godine u Sarajevu. Diplomirao je na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Louisvilleu, Kentucky. Master studije završio je na Univerzitetu u Sarajevu i Univerzitetu u Bolonji nakon čega je stekao zvanje magistra EU integracija. Autor je velikog broja publikacija, članaka i naučnih radova. Bio je učesnik na javnim konferencijama: "The Road to NATO and EU accesion", "The Western Balkans in the EU-the Visions of Future Decision-Makers and Current Policies", "How to Achieve Peace and Stability in the Balkans-a Bosnian Perspective" te "The Future of EU Foreign Policy: How to Reach Peace and Stability in Western Balkans". U periodu od 2001. do 2015. godine je radio kao viši službenik za planiranje u UNDP-u, direktor Method Consulting Sarajevo, te predsjednik Instituta za nove demokratije, Washington DC
-
155_mm
#124 Re: Reuf Bajrović - All About
ma uredu je.......Hafis wrote:Zabranjen mi je ulazak na portale drugih stranaka...znaš...strančka stega.155_mm wrote:e moj hafize ni internet koristiti neznas.Hafis wrote:Iz neke je pripizdine garant.
Samo naš Refko misterija
- York Light 100`s
#125 Re: Reuf Bajrović - All About
Kakva ironija da u krajevima gdje veća šahovnica = veća čuna i gdje je prošlo tisuću mandata gdje je samo mjerenje čuna bilo relevantno imamo te iste koji kmeče "skida obilježja ali hoće li biti fajde u te 4 godine?"Hafis wrote:Klasično SDP-iovsko prodavanje magle za koje normalan čovjek smatra da više nema prolaza...ali vidim ima još ponegdje u provinciji i u turbopatriJotskim krogovima..