I taj patriJota je ponosan na toBodkin wrote:Pronasao se patriJotaYork Light 100`s wrote:Pa i morali su ratovati većinom Bošnjaci za Bosnu i Hercegovinu jer je većina bosanskih Srba i bosanskih Hrvata odlučila se ratovati za "svoju" Srbiju i Hrvatsku i poslije izdaje svoje države Bosne i Hercegovine vi to još hoćete predstaviti kako smo i mi ratovali za svoj Bošnjakistan kao i ovi ostali za veliku Srbiju i Erceg Bosnu, ko vas ne znaBodkin wrote:E gledaj ti bosnjackih patriJOta na temi. Smeta sto se jovo srbin dize u zvijezde. Sta kazu, bosnjacka armija. Pa maloumnici da onda stavimo srpsku i hrvatsku verziju historije u knjige pa da bude da su bosnjaci ratovali za bosnjacku bih, srbi za srpsku i hrvati za hrvatsku a?![]()
E sad bi ja trebao napisati esej u smislu "ma ne, ne, nemojte nas pogrešno shvatiti, mi nismo nacionalisti, mi smo ovo, mi smo ono, nemojte se ljutiti" pa se pravdati po čitav dan i nasjesti na te fazone a zna svako dijete da smo mi većinski bošnjačka i muslimanska armija postali jer ste nas vi napravili većinski bošnjačkom i muslimanskom tako što ste sami odbili da budete u našoj armiji i time sami umanjili multinacionalnost u našoj armiji.
A to što nam smeta što se Jovo Srbin diže u zvijezde, rečeno je ovdje više puta (što ćeš ti naravno ignorisati i nastaviti sa trolanjem) ne smeta što se Jovan diže u zvijezde nego smeta što se on izgleda jedini diže u zvijezde. Samo po ovoj temi vidimo kako je za neke skandal neviđeni što ga nisu pozvali a imali smi hiljadu slučajeva gdje se prema pripadnicima armije isto tako ružno ponašalo pa se nije toliko psovalo zbog nepravde.
Ali eto ignoriši ovaj zadnji dio i nastavi glumiti da sam napisao da mi je krivo zato što je Srbin
Možda su ti poneke Bošnje ulizice, komunjare, ateiste, qurconostalgičari stvorile pogrešnu sliku o patriJotama pa si možda malo zbunjen