PP245171 wrote:Kurva ce ostaviti i djecu ako treba
...istim zarom ka i slinavi kurvar pobogu...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
PP245171 wrote:Kurva ce ostaviti i djecu ako treba
U biti nije bas tako.... Zbog poplave socialnh mreza zene su sve "aktivnije", pogotovo one koje nemaju stalnog posla. Traziti "akciju" nikad nije bilo lakse. Najgore u svemu sto stvar postaje kao normalna stvar.hanamontanaa wrote:Puno generaliziranja... možda se i ovo moje zapažanje može okarakterisati kao takvo,alicini mi se da je puno češći slučaj da muškarac kad dođe do problema u braku,traži odmah drugu, dok žene uglavnom okončaju loš brak,jedno vrijeme "dolaze sebi"pa tek onda u akciju
Zapravo ne čini mi se, primjer(c)i oko mene potvrđuju
Nije on doktorSaraFina wrote: Dokle IDE ljudska glupost.. Doktor!
Uzas. Takvog idiota treba javno lincovati. Kastrirati ako ima djecu i kamenovati.
_BataZiv_0809 wrote:Black swan wrote:sjećam se priče doktora mladih na stažiranju
dolazi lik iz fojnice oženjen
karo neku i dobio gonoreju
kaže kako to obećala mi je da se samo sa mnom kara![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam svakoj bio drugi
Polahko, ISIL je tek do Kobanea dosao, strpljenja maloSaraFina wrote:Dokle IDE ljudska glupost.. Doktor!Black swan wrote:sjećam se priče doktora mladih na stažiranju
![]()
![]()
Uzas. Takvog idiota treba javno lincovati. Kastrirati ako ima djecu i kamenovati.
Misliš posao im je tražiti ljubavnika on lineWalther wrote:U biti nije bas tako.... Zbog poplave socialnh mreza zene su sve "aktivnije", pogotovo one koje nemaju stalnog posla. Traziti "akciju" nikad nije bilo lakse. Najgore u svemu sto stvar postaje kao normalna stvar.hanamontanaa wrote:Puno generaliziranja... možda se i ovo moje zapažanje može okarakterisati kao takvo,alicini mi se da je puno češći slučaj da muškarac kad dođe do problema u braku,traži odmah drugu, dok žene uglavnom okončaju loš brak,jedno vrijeme "dolaze sebi"pa tek onda u akciju
Zašto najgore u svemu ??Walther wrote:U biti nije bas tako.... Zbog poplave socialnh mreza zene su sve "aktivnije", pogotovo one koje nemaju stalnog posla. Traziti "akciju" nikad nije bilo lakse. Najgore u svemu sto stvar postaje kao normalna stvar.hanamontanaa wrote:Puno generaliziranja... možda se i ovo moje zapažanje može okarakterisati kao takvo,alicini mi se da je puno češći slučaj da muškarac kad dođe do problema u braku,traži odmah drugu, dok žene uglavnom okončaju loš brak,jedno vrijeme "dolaze sebi"pa tek onda u akciju
Pa zar osoba koja bi zenu i sopstvenu djecu dovela u opasnost radi svoje nepromišljenosti zasluzuje nešto bolje?A1fa wrote:Polahko, ISIL je tek do Kobanea dosao, strpljenja maloSaraFina wrote:Dokle IDE ljudska glupost.. Doktor!Black swan wrote:sjećam se priče doktora mladih na stažiranju
![]()
![]()
Muškarci kad dođe do problema u braku odu pecati, piti sa društvom, učlane se u lovačko društvo, planinare ili kupe novo auto ili motor.hanamontanaa wrote:Puno generaliziranja... možda se i ovo moje zapažanje može okarakterisati kao takvo,alicini mi se da je puno češći slučaj da muškarac kad dođe do problema u braku,traži odmah drugu, dok žene uglavnom okončaju loš brak,jedno vrijeme "dolaze sebi"pa tek onda u akciju
zato sto ce od takvih roditelja tj. ljudi djeca biti jos gora...palermo wrote:Zašto najgore u svemu ??Walther wrote:U biti nije bas tako.... Zbog poplave socialnh mreza zene su sve "aktivnije", pogotovo one koje nemaju stalnog posla. Traziti "akciju" nikad nije bilo lakse. Najgore u svemu sto stvar postaje kao normalna stvar.hanamontanaa wrote:Puno generaliziranja... možda se i ovo moje zapažanje može okarakterisati kao takvo,alicini mi se da je puno češći slučaj da muškarac kad dođe do problema u braku,traži odmah drugu, dok žene uglavnom okončaju loš brak,jedno vrijeme "dolaze sebi"pa tek onda u akciju
Griješiš. Možda će biti gora, ali ne zbog togaWalther wrote:
zato sto ce od takvih roditelja tj. ljudi djeca biti jos gora...
Da. Kad se nema sta drugo raditi stavlja sa slike na fejs ili slicno. Moze se to prepoznat na 10km...Pa onda neki pacenik pocne pricat kako je lijepa, zgodna i najpametnija... Pa se ova onda ufura da je stvarno tako i ode obitelj u pm. Kad je pacenik nogira jer zna da ima posla sa k. onda je kukanje kako "nema srece u ljubavi".hanamontanaa wrote:Misliš posao im je tražiti ljubavnika on line? Većinom će one,bile zaposlene ili ne,sačekati, vjerovatno nekoliko puta pokušati "popraviti" odnos s mužem pa se onda baciti u potragu za novim. A dok se to sve završi, nema vremena za dopisivanje, već aktivni noćni život. Muževi čim im žena uskrati sex par puta, drugim očima gledaju i tetu na šalteru
a tako i treba
Da, zbog toga. Djeca emuliraju roditelje... Ako je otac teletabis u 99.9% ce biti i dijete isto jer je to sve sto vidi i u se razvije. Djeca iz shebanih brakov so rijetko u fantasticnim brakovima.palermo wrote:Griješiš. Možda će biti gora, ali ne zbog togaWalther wrote:
Pa to što se žena ilimuž nekad kresnu sa nekim, uopšte ne mora značiti da su u sjebanim brakovima. Imaš mnog slučajeva vjernih i nesretnih brakova.Walther wrote:Da, zbog toga. Djeca emuliraju roditelje... Ako je otac teletabis u 99.9% ce biti i dijete isto jer je to sve sto vidi i u se razvije. Djeca iz shebanih brakov so rijetko u fantasticnim brakovima.palermo wrote:Griješiš. Možda će biti gora, ali ne zbog togaWalther wrote:
A1fa wrote:![]()
Imam ja jarana, tjeraju ga da se zeni, a starci mu ono pravo zadrti, patrijarhalni.
Kaze on starom ,,kako babo da se zenim kada sam svakoj drugi, prvu koju nadjem i koja mi prizna da sam barem treci, odmah cu je ozeniti''![]()
Da, definitivno može.hanamontanaa wrote:Puno generaliziranja... možda se i ovo moje zapažanje može okarakterisati kao takvo,alicini mi se da je puno češći slučaj da muškarac kad dođe do problema u braku,traži odmah drugu, dok žene uglavnom okončaju loš brak,jedno vrijeme "dolaze sebi"pa tek onda u akciju
Jok, to su divni brakovi.palermo wrote: Pa to što se žena ilimuž nekad kresnu sa nekim, uopšte ne mora značiti da su u sjebanim brakovima. Imaš mnog slučajeva vjernih i nesretnih brakova.
Vrlo ti je to pojednostavljeno razmišljanje.
P.S Nema fantastičnih brakova, postoje samo funkcionalni i nefunkcionalni brakovi
Ih, jebo te, svake sakunde se nečiji muž ili nečija žena prasne sa nekim drugim, i opet brakovi ostaju.S4mpion wrote:
Jok, to su divni brakovi.
možda taj dan, ili tu sedmicuBlack swan wrote:sjećam se priče doktora mladih na stažiranju
![]()
![]()
Problem je kada ovakvo razmišljanje postane standard.palermo wrote:
Ih, jebo te, svake sakunde se nečiji muž ili nečija žena prasne sa nekim drugim, i opet brakovi ostaju.
Mnogo ste mi idealistični....
Nije brak sve što funkcioniše.Nema fantastičnih brakova, postoje samo funkcionalni i nefunkcionalni brakovi
Kakvo bolan razmišljanje,to ti ga je stvarnost.S4mpion wrote:
Problem je kada ovakvo razmišljanje postane standard.
palermo wrote:Ih, jebo te, svake sakunde se nečiji muž ili nečija žena prasne sa nekim drugim, i opet brakovi ostaju.S4mpion wrote:
Jok, to su divni brakovi.
Mnogo ste mi idealistični....
Što gotivim dirrty talk kod zenaho oponopono wrote:
...da se sa drugom pokara i opet da ostanem u braku sa bijednim genitalcem, daj mi samo jedan jebeni razlog pobogu...
Sta tek reci za toliko pusenje kod tebeho oponopono wrote:...to neke vjezbe upraznjavas pa trepces pobogu...?