hanamontanaa wrote:Savjet Sarajkama, spustite kriterije,al samo geografski. Drugi kanton, još bolje država, manje seksualno i općenito isfrustrirani (čast izuzecima), niži kriteriji
Unsko-sanski kanton approves
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
hanamontanaa wrote:Savjet Sarajkama, spustite kriterije,al samo geografski. Drugi kanton, još bolje država, manje seksualno i općenito isfrustrirani (čast izuzecima), niži kriteriji
Zar su ti tako losi izglediZox wrote:Ja se nadam da padaju.
al da i odu u taj drugi kanton jer ce nam papucari iz drugih kantona pokvariti rejting ako dodju ovamohanamontanaa wrote:Savjet Sarajkama, spustite kriterije,al samo geografski. Drugi kanton, još bolje država, manje seksualno i općenito isfrustrirani (čast izuzecima), niži kriteriji
Spustite kriterijesupercali wrote:al da i odu u taj drugi kanton jer ce nam papucari iz drugih kantona pokvariti rejting ako dodju ovamohanamontanaa wrote:Savjet Sarajkama, spustite kriterije,al samo geografski. Drugi kanton, još bolje država, manje seksualno i općenito isfrustrirani (čast izuzecima), niži kriteriji
Oni su (ste) poznati kao sirovine u svakom smisluRidjobrki wrote:
Unsko-sanski kanton approves![]()
Meh, očito razmišljanje po neosnovanom stereotipu bez osobnog iskustva. Al' pozitivno, u svakom slučaju.hanamontanaa wrote: Oni su (ste) poznati kao sirovine u svakom smislu,bez kriterija, tako da samo uprite
a da mi odemo na kafu da uporedimo kriterije?hanamontanaa wrote:Spustite kriterijesupercali wrote:al da i odu u taj drugi kanton jer ce nam papucari iz drugih kantona pokvariti rejting ako dodju ovamohanamontanaa wrote:Savjet Sarajkama, spustite kriterije,al samo geografski. Drugi kanton, još bolje država, manje seksualno i općenito isfrustrirani (čast izuzecima), niži kriteriji![]()
Stereotip slažem se,ali i on se zasniva na nečijim iskustvima!? Moje nije veliko,ali pozitivnoRidjobrki wrote:Meh, očito razmišljanje po neosnovanom stereotipu bez osobnog iskustva. Al' pozitivno, u svakom slučaju.hanamontanaa wrote: Oni su (ste) poznati kao sirovine u svakom smislu,bez kriterija, tako da samo uprite
![]()
Ccccc, kakvog li prikaza sarajevske površnosti....hanamontanaa wrote: Stereotip slažem se,ali i on se zasniva na nečijim iskustvima!? Moje nije veliko,ali pozitivnonekad se traži komad sirovine
![]()
To je na ovom forumu priznao jedino muha_sa i niko više.Ramzess Veliki wrote:Ja bih rekao da pada nešto drugo ...
Nije li ovo predrasuda?Ridjobrki wrote:Ccccc, kakvog li prikaza sarajevske površnosti....hanamontanaa wrote: Stereotip slažem se,ali i on se zasniva na nečijim iskustvima!? Moje nije veliko,ali pozitivnonekad se traži komad sirovine
![]()
![]()
![]()
![]()
Ispod sirovog plašta se počesto krije profinjena suptilnost dostupna samo rijetkim damama koje ju zasluže.
Nisam spomenuo pricusherbett wrote: Ta koju opisujes
taki sam kaki sam wrote:Jebo kriterije.. picka je ista svaka, rupa rupa ..... jedino neke malo manje damfaju i bazde ..... al ionako jebes sex ako se poslije neces ispovracati ko vlah