Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bilo je negdje na forumu, probaj malo proguglat. Nije sigurno na ovoj temi, možda tamo na temi reprezentacija bih...ne znam tačno.
Uglavnom, na platou autobuske i željezničke stanice imaš bruku mjesta, toleriše se i trotoar sigurno, samo nemoj nekom zatvorit ulaz u trafiku
Drugo veliko mjesto ti je parking ispred tržnog centra Džananović. To ti je na kamberovića polju, u po grada. Ima još mjestapo gradu, sve zavisi koliko znaš grad i koliko hoćeš da prošetaš.
Oprez! Gdje god parkiro, ne ostavljaj ništa na vidnom mjestu u autu da ne bi klošari provalili. Dođu iz raznih mjesta kad su ovako utakmice pa odrađuju neiskusne.
samkoF wrote:
Nego ako neko iz Zenice zna da kaze gdje je je najsigurnije parkirati.
Ja kad sam god išao na utakmicu repke,uvijek sam parkirao pored hotela "da me ubiješ ne znam mu ime".Nalazi se mozda 300 metara ispod onog gdje su smješteni igrači.Uvijek je 5-6 km čitava noć.Nisam imao nikakvih problema,što se tiče kradje i sl.
Neunerrr 2 puta sam išao stopom,ako imaš našu zastavu + napišeš Zenica staće ti neko.A što se tiče povratka malo ranije izadješ i svakako će biti gužva,napišeš Sarajevo i to je to
Da pokrenem temu sastav
Dujković
Vršajević Vranješ Bičakčić Lulić
Hadzić Sušić
Avdija Štilić Višća
Zec
Svidja mi se sastav samo puno ocekujes od Avdije. Sto ga bolan postavi na dvije pozicije? Shvatam da nam je prijeko potreban i da smo bez njega 80% losiji ali ne moze covjek sam pokrivati desnu stranu. Neka i drugi malo "potegnu" na terenu, ne moRe Avdija sve sam.
Itakoto wrote:Svidja mi se sastav samo puno ocekujes od Avdije. Sto ga bolan postavi na dvije pozicije? Shvatam da nam je prijeko potreban i da smo bez njega 80% losiji ali ne moze covjek sam pokrivati desnu stranu. Neka i drugi malo "potegnu" na terenu, ne moRe Avdija sve sam.
Avdija kralju, sahu! Sta bi mi bez tebe?
Momak ti si izgleda ovdje zaluto.Avdija stigne centrirati+ otrčati na skok,ne znam šta više očekuješ
Oprosti, slabo ga pratim u Hajduku. Cujem da je dao otkaz i da je na putu za Madrid. Cim potpise za Atletico ili Real trudicu se da ga pogledam koji put vise.
Itakoto wrote:Svidja mi se sastav samo puno ocekujes od Avdije. Sto ga bolan postavi na dvije pozicije? Shvatam da nam je prijeko potreban i da smo bez njega 80% losiji ali ne moze covjek sam pokrivati desnu stranu. Neka i drugi malo "potegnu" na terenu, ne moRe Avdija sve sam.
Avdija kralju, sahu! Sta bi mi bez tebe?
Momak ti si izgleda ovdje zaluto.Avdija stigne centrirati+ otrčati na skok,ne znam šta više očekuješ
Bilo je negdje na forumu, probaj malo proguglat. Nije sigurno na ovoj temi, možda tamo na temi reprezentacija bih...ne znam tačno.
Uglavnom, na platou autobuske i željezničke stanice imaš bruku mjesta, toleriše se i trotoar sigurno, samo nemoj nekom zatvorit ulaz u trafiku
Drugo veliko mjesto ti je parking ispred tržnog centra Džananović. To ti je na kamberovića polju, u po grada. Ima još mjestapo gradu, sve zavisi koliko znaš grad i koliko hoćeš da prošetaš.
Oprez! Gdje god parkiro, ne ostavljaj ništa na vidnom mjestu u autu da ne bi klošari provalili. Dođu iz raznih mjesta kad su ovako utakmice pa odrađuju neiskusne.
hvala na infu , u najgorem slucaju mogu ga samo provalit al odvesti ga niko ne moze osim mene
Uh brate kako bih volio ovo vidjeti ali cisto sumnjam da ce biti ovako. Isuvise ofanzivno. Mislim da ulazimo u tekmu sa jednom spicom odnosno bez Ibisevica. Steta sto je Zuka out. Ja bih inace protiv Izraela volio vidjeti Besica i Kolasinca kao 6-ice. Koji bi to "pokolj" bio na sredini terena.
Uh brate kako bih volio ovo vidjeti ali cisto sumnjam da ce biti ovako. Isuvise ofanzivno. Mislim da ulazimo u tekmu sa jednom spicom odnosno bez Ibisevica. Steta sto je Zuka out. Ja bih inace protiv Izraela volio vidjeti Besica i Kolasinca kao 6-ice. Koji bi to "pokolj" bio na sredini terena.
Pa ja bas mislim da ce Mesa pokusati da rijesi utakmicu u prvih 20-25 minuta sa jakom ofanzivom. Ako povedes 2-0 presaltas se na 4-5-1, kontrolises tekmu i pokusas zavuc jos koji na kontru.
Itakoto wrote:A ako ti oni uvale 1-2 u prvih 20-25min dok ti mrcvaris loptu oko njihovog 16erca? Losi smo na psihi trenutno i svaki kiks bi znacio kraj za nas.
Jarane na papiru smo tri puta kvalitetniji tim. Zasto bi se od starta branili kad mozemo napasti i pokusati rijesiti utakmicu sto prije.
Imam povjerenje u nasu odbranu!
jarane, zar nismo bili kvalitetniji i u novembru prosle godine? Polako, bez srljanja. Imamo 90min i nama dosta i 1-0. Onda se okrenuti Velsu, Belgiji i Kipru.
Itakoto wrote:jarane, zar nismo bili kvalitetniji i u novembru prosle godine? Polako, bez srljanja. Imamo 90min i nama dosta i 1-0. Onda se okrenuti Velsu, Belgiji i Kipru.
Nismo bili kvalitetniji u novembru. Ti zaboravio koga je Pape tada izveo na teren?
Dzeko mu nije stajao na raspolaganju, ostali su tu negdje u pet deka sto se tice kvaliteta. Ali nebitno sada. I tada smo bili kvalitetniji od njih pa nam ubacise tricu.
edit: jesmo li bili kvalitetniji od Kipra u Zenici?
IZRAELSKI MEDIJI O NAŠOJ REPREZENTACIJI:
Reprezentacija BIH je u velikom padu, nakon senzacionalnih igara u prethodnim kvalifikacijama, većina njihovih igrača nakon prvenstva u Brazilu je zakovana za klupe u raznim klubovima, ali to nije slučajno.
Igračima BIH je normalno jesti masno prženo meso (misle na ćevape) prije utakmice u Andori.
Njihova najveća nada prije ovih kvalifikacija, Muhamed Bešić je od prvih plata u Evertonu kupio Lamborghinia i Ferrarija, i naravno sada nimalo slučajno grije klupu u tom klubu.
Njihov junak iz prethodnih kvalifikacija Vedad Ibisevic nije postigao gol godinu i pol dana za Stuttgart.
Reprezentacija BIH ne stvara igrače i trenutno nemaju nijednu mladu nadu koja bi ih mogla nositi u budućnosti.
Njihov najbolji igrač u historiji, Edin Džeko je 90% vremena u Cityu proveo na klupi ove sezone i u njega više ne vjeruju čelni ljudi tog kluba.
Bivši kapiten i stub odbrane njihovog tima Emir Spahic nema kluba.
Igrač u koga najviše polažu nade je veznjak Rome, Miralem Pjanić, ali i njegova forma je u velikom padu. Više nije glavna okosnica u timu "Vučice" iz Rima.
Ma ovo je neki naš čojek pisao. Naprosto se prepoznaje bosanska pamet
It_is_a_Leclerc wrote:Što je najgore, sve je istina. Loši smo.
Sto je najbolje, ne mozemo biti gori. Dakle, udri muski pa sta bude. Bicemo bolji.
Pa o tome i ja pricam, udri muski. Znaci ofanzivno bez bojaza. Budemo li se ko kakve pickice povlacili, donji smo. Mi ne znamo igrati tako.
Ubacise nam tricu u Izraelu jer smo igrali 4-6-0, falilo nam 6 igraca.
Sto se tice tekme protiv Kipra, to je citav svijet iznenadilo i ne bi se opet moglo desiti.
Last edited by incognito071 on 10/06/2015 12:53, edited 1 time in total.