Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Radnim danima je neizvodivo prakticirati petocasovni sex. A vikendom, ljudi ubrajaju vjerovatno i kupovinu, spremanje stana i kuhanje u tu " aktivnost "
Sexa pola sata i onda " aktivnosti koje sam nabrojala...pa opet 15 min ili max pola sata ako im se posreći
SaraFina wrote:Radnim danima je neizvodivo prakticirati petocasovni sex. A vikendom, ljudi ubrajaju vjerovatno i kupovinu, spremanje stana i kuhanje u tu " aktivnost "
Sexa pola sata i onda " aktivnosti koje sam nabrojala...pa opet 15 min ili max pola sata ako im se posreći
Ja to mozda gledam praktično?
Sex od 5 h...jel to ono, kad upoznas novu ljubavnicu, pa je prvo svlacis sat,
pa onda mazis sat, pa sex 20 min, ako se posreci
pa onda sat pauze..pa onda malo fiskulture..
i na kraju, jos jednom 10 min
Umor i alkohol su najgori, kad se naroljaš pa bude onaj veliki mekani, utrneš, možeš 100 sati, ali nije to to. Nisam nikad imao problema s potencijom i dugo sam se bavio sportom. 3 puta mi je mjera. Gledam da se zdravo hranim, radim sklekove, trčim, tako da sam baš u formi
velika ocekivanja su znak da je neko prepoznao potencijal, ne znam zasto se decko osjeca frustrirano
umjesto da se trudi prevazici sam sebe on i prije bitke digao bijelu zastavu
za ovo razmazhivanje ne znam bas
kako ne mozes a svima ostalima tako lako dolazilo je prvo sto bi meni proslo kroz glavu
Buckethead wrote:Umor i alkohol su najgori, kad se naroljaš pa bude onaj veliki mekani, utrneš, možeš 100 sati, ali nije to to. Nisam nikad imao problema s potencijom i dugo sam se bavio sportom. 3 puta mi je mjera. Gledam da se zdravo hranim, radim sklekove, trčim, tako da sam baš u formi
muha_sa wrote:jebem ti orahe i med
nažderah se meda ko nikad u životu, pojedoh oraha haman cijelu vrecu ne ide pa ne ide ---garant bajti orasi a med dupljak
velika ocekivanja su znak da je neko prepoznao potencijal, ne znam zasto se decko osjeca frustrirano
umjesto da se trudi prevazici sam sebe on i prije bitke digao bijelu zastavu
za ovo razmazhivanje ne znam bas
kako ne mozes a svima ostalima tako lako dolazilo je prvo sto bi meni proslo kroz glavu
da, ali kod velikih ocekivanja se cesto radi i o projekciji. znam to iz iskustva, sklona sam tome. (sad ide ovdje ono tvoje "kod mene je sve ja" i spominjanje onog forumasa... ) a mozda mu je cura planirala 5 sati ukupnog druzenja, ne samo fizickih aktivnosti. bez priloga.
a gle, moras se na kraju i prilagoditi osobi, pogotovo ako ga volis. shvatis da je svaki ljubavnik drugaciji. i ne bude to na kraju ni toliko vazno je li 5 sati ili samo 2. bitan je citav paket.
nažderah se meda ko nikad u životu, pojedoh oraha haman cijelu vrecu ne ide pa ne ide ---garant bajti orasi a med dupljak