Hebo me svak ako ti uopce znas sta znaci rijec fiskalno
Kifla
-
L u c i f e r
#101 Re: Kifla mandatar
Top komentar sa klixa:

-
mudrac2
#102 Re: Kifla mandatar
"Govori engleski, talijanski i rumunski jezik. "

- suncica24
#103 Re: Kifla mandatar
Pored covjeka koji je magistrirao i doktorirao na tehnickom fakultetu vanka, radio u struci na top poslovima... vanka, vratio se u BiH gdje radi svoj posao, u struci... SDA izabere Konakovica za mandatara (sramotno uopste navesti reference kao/za poredjenje).
Eto to ti je SDA.
I uopste politika na bh nacin.
Eto to ti je SDA.
-
mudrac2
#104 Re: Kifla mandatar
fakat i ja sam očekivao da ćemo konačno dobiti školovanog premijera 
-
VjecitiStudent
#105 Re: Kifla mandatar
Premijer je itekako školovan, prošao je sve škole SDA.mudrac2 wrote:fakat i ja sam očekivao da ćemo konačno dobiti školovanog premijera
-
bumerangss
#106 Re: Kifla mandatar
Ti mora da si neki foteljas u BHTelecom-u pa tako zboris!pedeset wrote:Meni on uopšte nije loš izbor. Sačekajte malo, nemojte odmah pljuvati. Nije uredu njemu spočitavati neke stvari koje je nekad uradila SDA. Ponekad gledam skupštinu KS i on mi se stvarno čini OK. Mlad, pametan, nije preambiciozan što je dobro jer neki bi gazili preko mrtvih da dođu do pozicije. Nek malo porade na sigurnosti građana KS, malo oko polupropalih preduzeća, po mogućnosti i malo da zaposle omladinu i bit će dobro. SRETNO DINO.
-
mudrac2
#107 Re: Kifla mandatar
doduše, i još k tomu govori tri strana jezika.VjecitiStudent wrote:Premijer je itekako školovan, prošao je sve škole SDA.mudrac2 wrote:fakat i ja sam očekivao da ćemo konačno dobiti školovanog premijera
- muha_sa
#108 Re: Kifla mandatar
o mandataru veze nemam osim da je bivši košarkaš i da je clan SDA.
pošto smo mi poznati da sve znamo a posebno smo dobri pljuvaci svega i svakoga dajte ime nekog ko bi bio po vašem/ našem ukusu dobar (sposoban) mandatar.
da se razumijemo
nisam glasac SDA i kako znam za sebe na sve i jedne izbore sam izlazio i glasAo 
pošto smo mi poznati da sve znamo a posebno smo dobri pljuvaci svega i svakoga dajte ime nekog ko bi bio po vašem/ našem ukusu dobar (sposoban) mandatar.
da se razumijemo
-
mudrac2
#109 Re: Kifla mandatar
evo već smo dali, onaj što mu je bio konkurent, doktor.muha_sa wrote:o mandataru veze nemam osim da je bivši košarkaš i da je clan SDA.
da se razumijemonisam glasac SDA i kako znam za sebe na sve i jedne izbore sam izlazio i glasAo
- muha_sa
#110 Re: Kifla mandatar
bivši pilot helikopteramudrac2 wrote:evo već smo dali, onaj što mu je bio konkurent, doktor.muha_sa wrote:o mandataru veze nemam osim da je bivši košarkaš i da je clan SDA.
da se razumijemonisam glasac SDA i kako znam za sebe na sve i jedne izbore sam izlazio i glasAo
danas doktora kolko hoŠ---ima li kakvih rezultata iza njega
-
VjecitiStudent
#111 Re: Kifla mandatar
U SDA se samo malezijska diploma pika.suncica24 wrote:Pored covjeka koji je magistrirao i doktorirao na tehnickom fakultetu vanka, radio u struci na top poslovima... vanka, vratio se u BiH gdje radi svoj posao, u struci... SDA izabere Konakovica za mandatara (sramotno uopste navesti reference kao/za poredjenje).
Eto to ti je SDA.
Ili desetodnevni kurs DIF-a "diplomirati možeš i ti", kao u Kiflinom slučaju.
-
mudrac2
#112 Re: Kifla mandatar
ne može ni biti rezultata kad ne može od ovakvih da dođe na red. i da, ima doktora ali iz travnika, pravih NEMA.muha_sa wrote:[q
bivši pilot helikoptera![]()
-
VjecitiStudent
#113 Re: Kifla mandatar
Doktor-konkurent je sve svoje diplome stekao vani, nije za porediti sa našim kiseljačko-travničkim kursevima.muha_sa wrote:
- muha_sa
#114 Re: Kifla mandatar
poštujemVjecitiStudent wrote:Doktor-konkurent je sve svoje diplome stekao vani, nije za porediti sa našim kiseljačko-travničkim kursevima.muha_sa wrote:
ne provociram, fakat pojma nemam pa zato i pitam
davno sam presto pratit politiku, nju osjetim na svakom koraku i vidim jad
treba mentalni sklop mjenjat a to je jako jako dug proces----za jedno 100 godina more bit bidne nešto
- jazzer
#115 Re: Kifla mandatar
Mislim da se reference ''bivsi kosarkas'' i sam Kifla stidi
.
- sinuhe
#116 Re: Kifla mandatar
Dosta smiješan kanton... Kakvi su onda drugi
KS bi trebao biti najbolji.
-
The BEN10
#117 Re: Kifla mandatar
VjecitiStudent wrote:Premijer je itekako školovan, prošao je sve škole SDA.mudrac2 wrote:fakat i ja sam očekivao da ćemo konačno dobiti školovanog premijera
- Dr. Kuca
#118 Re: Kifla mandatar
eifel wrote:Da sam juce umro ne bih danas ovo vidio
Btw cuj kifla
Mada dat cu mu vremena godinu dana pa cu onda suditi. Necu unaprjed osudjivat i pljuvat. U skupstini Ks-a je bio dobar govornik.
- ultima_palabra
#119 Re: Kifla mandatar
Kifla je čitav prošli mandat radio na ovome, iluzorno je bilo očekivati da će mu neko oduzeti tu poziciju koju je toliko htio. Sam je (uz pomoć sehare SDA) zbacio SDP-SBB vladu i uspostavio onu klimavu "ekspertnu" sa minimalnom većinom... koja se nekim trikovima održala sve do danas.
Da dobro mešetari i pliva u tim vodama je fakt... vjerovatno će to koristiti i na ovoj poziciji da balansira sa par zajebanih sindikata (Gras, policija, prosvjetari + taksisti). Nastavit će se politika trulih kompromisa "drži vodu da majstori odu", mutavcima iz DF-a će trebati jedno 2-3 godine da pohvataju konce i skontaju u šta su se uvalili.
Da dobro mešetari i pliva u tim vodama je fakt... vjerovatno će to koristiti i na ovoj poziciji da balansira sa par zajebanih sindikata (Gras, policija, prosvjetari + taksisti). Nastavit će se politika trulih kompromisa "drži vodu da majstori odu", mutavcima iz DF-a će trebati jedno 2-3 godine da pohvataju konce i skontaju u šta su se uvalili.
- O'zone
- Globalni moderator
#120 Re: Kifla mandatar
Za bitne funkcije se i biraju ljudi koji nemaju adekvatnog znanja i iskustva jer se njima upravlja a oni ne upravljaju.L u c i f e r wrote:Lijepo smo reklibogoljub wrote:Totalno nerazumljiva hajka na Konakovića! Čuj unio kifle na skupštinu! Kakav zločin! Zar baš kifle? Pa kako se samo drznuo tako nešto napraviti ispaćenom narodu. Šta da je neko gladan vidio kako on jede kifle? Uopće nije kulturno jesti kifle! Sramotno! Zar sada poslije tog ''GNUSNOG ČINA'' da bude mandatar vlade KS!? Ustajmo ljudi i probudimo se već jednom!
Stvarno ste legende, što vam smeta Konaković!:?
Zato sto nema adekvatnog znanja i iskustva, tj nikakvog
Kifle su spomenute samo radi pojasnjenja nadimka
Svaka stranka ima vrhušku koja komanduje gdje, kako i šta a ovi kao Konaković su samo oruđe da se dođe do cilja.
- Dr. Kuca
#121 Re: Kifla mandatar
Ma moraju doci promjene radikalne, ako bude balansiranje ode sve u kurac.
-
m_l
#122 Re: Kifla mandatar
Haj' iskreno reci koliki je deficit ta vlada, na celu sa Musicem, napravila za to kratko vrijeme?ultima_palabra wrote:Kifla je čitav prošli mandat radio na ovome, iluzorno je bilo očekivati da će mu neko oduzeti tu poziciju koju je toliko htio. Sam je (uz pomoć sehare SDA) zbacio SDP-SBB vladu i uspostavio onu klimavu "ekspertnu" sa minimalnom većinom... koja se nekim trikovima održala sve do danas.
- OldMayor
#123 Re: Kifla mandatar
Hahah...pa fakat naklon do poda kifli, mislim lik je sposoban za uvuc se analni otvor, sto jest jest... Kosarkas, diplomac, ekonomista, menadzer, direktor, predsjednik upravnih odbora, zastupnik, mandatar...i sto je najbitnije, u svemu neuspjesan do bola. Cega god se lik ufatio, propalo je.
Ccc...i kakvo je ovo samo pisanje u facu ljudima koji su protestvovali...hahah. Znaci izricito trazeno da vodeci ljudi budu strucnjaci, i oni onda izaberu kiflu...
hahahaha...kakva smo mi telad od naroda..buahahaha...
p.s. u normalnoj zemlji, ovaj lik bi max doguro do kakvog sluzbenika za salterom u banci.
Ccc...i kakvo je ovo samo pisanje u facu ljudima koji su protestvovali...hahah. Znaci izricito trazeno da vodeci ljudi budu strucnjaci, i oni onda izaberu kiflu...
hahahaha...kakva smo mi telad od naroda..buahahaha...
p.s. u normalnoj zemlji, ovaj lik bi max doguro do kakvog sluzbenika za salterom u banci.
-
eifel
#124 Re: Kifla mandatar
Koje su mu strucne referenceDr. Kuca wrote:eifel wrote:Da sam juce umro ne bih danas ovo vidio
ova je dobra
![]()
![]()
Btw cuj kifla![]()
sto kifla? hahaha
Mada dat cu mu vremena godinu dana pa cu onda suditi. Necu unaprjed osudjivat i pljuvat. U skupstini Ks-a je bio dobar govornik.
-
StupskaBitanga
#125 Re: Kifla mandatar
interesantno bas kako svi SDAovci ili novopečeni profesori ili mlađahni načelnici opstina imaju zavrsen Fax u MalezijiVjecitiStudent wrote:U SDA se samo malezijska diploma pika.suncica24 wrote:Pored covjeka koji je magistrirao i doktorirao na tehnickom fakultetu vanka, radio u struci na top poslovima... vanka, vratio se u BiH gdje radi svoj posao, u struci... SDA izabere Konakovica za mandatara (sramotno uopste navesti reference kao/za poredjenje).
Eto to ti je SDA.
Ili desetodnevni kurs DIF-a "diplomirati možeš i ti", kao u Kiflinom slučaju.