Ridjobrki wrote:Brate, jel' ta žena bar bila čemu pa da insan zna s čime se nabelajio?
Ako je neki gabor u pitanju lično ću te naći i ubit' Boga u tebi da ćeš se morati opet krstiti.
najljepša na svijetu,znas kad se zaljubis kako to ide
Ridjobrki wrote:Brate, jel' ta žena bar bila čemu pa da insan zna s čime se nabelajio?
Ako je neki gabor u pitanju lično ću te naći i ubit' Boga u tebi da ćeš se morati opet krstiti.
Ovo mi je bas novina.JanuaryJones wrote:Za sunet se mora potpisati, jedan roditelj u prisustvu drugog. Ili donijeti saglasnost.
Biće da su počeli da se ograđuju jer za to možeš komotno tužiti i tražiti odštetu.Danguba wrote:Ovo mi je bas novina.JanuaryJones wrote:Za sunet se mora potpisati, jedan roditelj u prisustvu drugog. Ili donijeti saglasnost.![]()
Mene majka a.r. rodila u subotu a berbo naisao u utorak. Babo na poslu a ona obavila posao.![]()
Bio neki dobar. Ostavio i meni nesto.![]()
Jednog sina odnio u bolnicu u Bihacu navece kada je dezurni bio jedan poznati hirurg i cas posla to zavrsio bez ikakvih procedura.
Drugi sin sa par mjeseci imao bruh na obe strane a doktor veli ''da mi i ovo zavrsimo''. I tako bi.
Neki roditelji žele biti uključeni u bitne stvari u djetetovom životu.nightvision wrote:a kakve veze ima i da se krsti. na kraju krajeva, sta je to krstenje? neko poprsce dijete vodom i to dijete odjednom postane drugacije? ili ce biti drugacije? zato sto ga je neko poprskao vodom? budalastinja. ljudi svasta izmisljaju ne bi li se razlikovali od drugih. praiskonska potreba zivotinje da se identifikuje sa coporom. tetoviranjem i crtanjem odredjenih sara, nosanjem odredjenih stvari i predmeta, sunecenjem, prskanjem vodom... to eto ako neko nije osunecen nije i ne moze biti (i osjecati se) musliman? Ili ako je osunecen po automatizmu mora biti musliman? budalastinja. prskanje vodom mozda je jos i najbezalenije od svega ranije nabrojanog. da neko negdje nema pisanu evidenciju ko bi ga znao da je dijete bilo poprskano vodom. kako dokazati? ali ljudi su cudna sorta. ponasaju se kao da od te vode ostanu trajni oziljci. a mozda i ostaju. ljudima u glavama. nevjerovatno je koliko su ljudi sakati u glavi.
Bambi_na_kofeinu wrote:Neki roditelji žele biti uključeni u bitne stvari u djetetovom životu.nightvision wrote:a kakve veze ima i da se krsti. na kraju krajeva, sta je to krstenje? neko poprsce dijete vodom i to dijete odjednom postane drugacije? ili ce biti drugacije? zato sto ga je neko poprskao vodom? budalastinja. ljudi svasta izmisljaju ne bi li se razlikovali od drugih. praiskonska potreba zivotinje da se identifikuje sa coporom. tetoviranjem i crtanjem odredjenih sara, nosanjem odredjenih stvari i predmeta, sunecenjem, prskanjem vodom... to eto ako neko nije osunecen nije i ne moze biti (i osjecati se) musliman? Ili ako je osunecen po automatizmu mora biti musliman? budalastinja. prskanje vodom mozda je jos i najbezalenije od svega ranije nabrojanog. da neko negdje nema pisanu evidenciju ko bi ga znao da je dijete bilo poprskano vodom. kako dokazati? ali ljudi su cudna sorta. ponasaju se kao da od te vode ostanu trajni oziljci. a mozda i ostaju. ljudima u glavama. nevjerovatno je koliko su ljudi sakati u glavi.
Tim više ako su razvedeni.
Nema nikakve veze i ako mali proslavi rođendan bez tate, i ako se oženi, nema veze i ako ga neko drugi nauči voziti bicikl ili vezati pertle...bez svega toga se može, ali eto vole ljudi biti uključeni u život svoje djece.
Praiskonski neki klinac, koji je valjda smiješan u ovo doba kad je sve bezveze, sve je nebitno, sve je pretjerivanje i bez svega se može.
Kakavdanak....pokušaj koliko je moguće upristojiti odnose sa ex, ublažiti inaćenje i ogorčenost, to ti je najbolji put da budeš uključen u djetetov život. Jebi ga...
gotov si....ako si išao na more ili bazen, poprskan si, gotovo...nightvision wrote:a kakve veze ima i da se krsti. na kraju krajeva, sta je to krstenje? neko poprsce dijete vodom i to dijete odjednom postane drugacije? ili ce biti drugacije? zato sto ga je neko poprskao vodom? budalastinja. ljudi svasta izmisljaju ne bi li se razlikovali od drugih. praiskonska potreba zivotinje da se identifikuje sa coporom. tetoviranjem i crtanjem odredjenih sara, nosanjem odredjenih stvari i predmeta, sunecenjem, prskanjem vodom... to eto ako neko nije osunecen nije i ne moze biti (i osjecati se) musliman? Ili ako je osunecen po automatizmu mora biti musliman? budalastinja. prskanje vodom mozda je jos i najbezalenije od svega ranije nabrojanog. da neko negdje nema pisanu evidenciju ko bi ga znao da je dijete bilo poprskano vodom. kako dokazati? ali ljudi su cudna sorta. ponasaju se kao da od te vode ostanu trajni oziljci. a mozda i ostaju. ljudima u glavama. nevjerovatno je koliko su ljudi sakati u glavi.
u svakom slučaju, primila je ili bila blizu svete tajne...spreca wrote:kad ja kakvu poprscemjel to znaci da sam je krstio
![]()