MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post Reply
Tvrtko II Kotromanić

#101 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by Tvrtko II Kotromanić »

York Light 100`s wrote:
Tvrtko II Kotromanić wrote:s jedne strane negodujemo sto zapadnjaci imaju lose misljenje o nama, nazivamo ih fasistima ovakvim onakvim, a mi ispadamo jos gori ksenofobi
i bosnjaci i srbi( sjetimo se samo one price oko azilanata u srbiji) i hrvati

fuj fuj fuj
malo je doduse i smijesno kako iz rupa izviruju jedan po jedan forumski fasista i ksenofob i to odgovarajuci na temu koju je zapoceo lik koji je sebi odabrao forumski nick joe mccarthy :run:
a pola ih na zapadu gdje žive normalnim životom upravo zato što Švabo, Talijan ili Danac ne razmišljaju tako kao mi.

"Treba one sa Kiseljaka otjerati jer znate arapi = teroristi ali nemojte mog rođaka u Austriji dirati, nemojte imati predrasude samo zbog one dvojice u Parizu" :-)
tako nekako :thumbup:
stakasa

#102 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by stakasa »

Joe McCarthy wrote:Also, ovo je thread vezan za pogubnosti imigracije i multikultivatorske politike. Započinjemo sa bivšom Švedskom.

Image
Ne pisi o stvarima o kojima nista ne znas
Rizvan

#103 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by Rizvan »

Ja sam zabrinut što huškačka glasila poput Večernjeg lista još uvijek postoje.
Joe McCarthy

#104 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by Joe McCarthy »

stakasa wrote:
Joe McCarthy wrote:Also, ovo je thread vezan za pogubnosti imigracije i multikultivatorske politike. Započinjemo sa bivšom Švedskom.

Image
ProsvjetLi me :)
Tomi110

#105 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by Tomi110 »

Imam rodbine u Kiseljaku koja zivi u centru Kiseljaka, znaci ne u Lepenici, ne na Brnjacima ne na Gromljaku nego bas u centru I ta prica o arapskoj invaziji na nekretnine u Kiseljaku je patka da bi se uzbudio narod. Jos malo pa ce biti ISIL u Lepenici sjece glave jadnim Hrvatima. Da se razumijemo Hrvat sam I nekome ovakve price odgovaraju samo kome?. I da se razumijemo ako stvarno neko hoce kupiti teren za vikendicu(cuj bogati Arapi bas kupuju zemljista za vikendice I to tamo gdje je bila linija borbi za vrijeme hrvatsko-bosnackog sukoba) I ima para ma neka kupuje brate, bar ce u drzavu I opcinu Kiseljak doci svjezi kapital.Sto se tice eventualno nekog terorizma ili teroristicke celije, braco Hrvati ne brinite, BIG BROTHER(CIA,MI5,SOA, SIPA) vas gleda, no sikiriki....samo uzimajte pare.
Tvrtko II Kotromanić

#106 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Joe McCarthy wrote:
Tvrtko II Kotromanić wrote:s jedne strane negodujemo sto zapadnjaci imaju lose misljenje o nama, nazivamo ih fasistima ovakvim onakvim, a mi ispadamo jos gori ksenofobi
i bosnjaci i srbi( sjetimo se samo one price oko azilanata u srbiji) i hrvati
Ovo što oni hoće da rade je kolonizacija, radi propogiranja njihovih intresa i ideologija. Ko lud može povjerovat da Arapi nepostojeće "srednje klase" (iz država koje imaju probleme sa Islamistama) hoće da kupuju bogu ispod nogu zemljušta radi "vikendica"? Pa ovdje lud normalnog zajahao i ne planira prestat :-)
Tvrtko II Kotromanić wrote:fuj fuj fuj
malo je doduse i smijesno kako iz rupa izviruju jedan po jedan forumski fasista i ksenofob i to odgovarajuci na temu koju je zapoceo lik koji je sebi odabrao forumski nick joe mccarthy :run:
Haj što sam ja odabrao ime američkog patriote koji je pročistio Američke institucije od petokolonaša poput bračnog para komunista koji su predali informacije o nuklearnom oružju majčici Rusiji, već što ti uzeo nick jednog od najvećih bošnjačkih sinova i propagiraš predaju Bosne nebošnjacima kroz multikultivatorske nebuloze. :roll:
cim tebe par huskackih novinskih clanaka i huskacki tv prilog moze uvjeriti da neki zli arapi zele kolonizirati kiseljak i busovacu onda me i ne cudi da ti je jedan inkvizitor americki patriota te da je jedan od slabijih kraljeva u bh historiji "jedan od najvecih bosnjackih sinova"

da ne govorim da si vec na nekoliko tema iskazao kako svoje simpatije prema bpnp-u sto samo po sebi dovoljno govori

jarane ti si jedan od one rijetke vrste zaludjenika
bosnjak a fasista
identicno slucaju jevrej= neonacista
sjest i plakat!
kamen spoticanja

#107 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by kamen spoticanja »

Joe McCarthy wrote:
stakasa wrote:

Image
Kaze ti da ti fali brejvikova slika u kolazu
Nego hocete li treci?
Hajvan

#108 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by Hajvan »

Stoner wrote:
MOSALJOZE wrote:Samo nek dolaze i donose pare.
Da, samo što osim novca sa sobom donose još svašta nešta...

Multikulturalizam je zlo.
tacno.
vidimo to na primjerima hrvatsk i srbije i kodisanju na bosnu.
stakasa

#109 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by stakasa »

Joe McCarthy wrote:
stakasa wrote:

Image
Nisi ti u stanju shvatit nista osim pojednostavljenih rjesenja
stakasa

#110 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by stakasa »

Ovo o S edskoj je sa populistickih sajtova na koje se ljepe gubitnici globalizaje i polusvijet kao Joe
Hajvan

#111 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by Hajvan »

stakasa wrote:Ovo o S edskoj je sa populistickih sajtova na koje se ljepe gubitnici globalizaje i polusvijet kao Joe
isto važi i za domaći teren.
Stjui

#112 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by Stjui »

opet joe sa "stormfronta" hara forumom...
York Light 100`s

#113 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by York Light 100`s »

Tomi110 wrote:Imam rodbine u Kiseljaku koja zivi u centru Kiseljaka, znaci ne u Lepenici, ne na Brnjacima ne na Gromljaku nego bas u centru I ta prica o arapskoj invaziji na nekretnine u Kiseljaku je patka da bi se uzbudio narod. Jos malo pa ce biti ISIL u Lepenici sjece glave jadnim Hrvatima.
Pazi da Kebo to ne pročita, odmah nova mapa :run:
stakasa

#114 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by stakasa »

Hajvan wrote:
stakasa wrote:Ovo o S edskoj je sa populistickih sajtova na koje se ljepe gubitnici globalizaje i polusvijet kao Joe
isto važi i za domaći teren.
Sta ce drugo bit, go luzer. Nit sta radi niti guzi niti ista zna. Zamisli ovi sajtovi ti zivotna zanimacija
Danguba

#115 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by Danguba »

dječak sa šibicama wrote:A sve je pocelo jucerasnjim prilogom na Dodik TV Banjaluka.

Kao, zabrinuti u Kiseljaku, a gradonacelnik ih blijedo gleda ne konta o cemu ovi govore.

Usput su ubacili i da Arapi kupuju zemlju u Kresevu, sto je potpuna neistina.

Vjerovatno ce za par dana lupiti vijest kako se organizuju seoske straze po Lepenici. Nista novo od RTRS-a.

U prilogu je bilo najvise rijeco o Ilidzi, koju je RTRS predstavila kao da je rijec o Falluji, arapska slova, firme, "nekad su ovdje stolovali Srbi, danas dolaze Arapi" i slicna prica.
Evo djecak sve objasnio... :thumbup:

ostalo je trolanje.
stakasa

#116 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by stakasa »

Ali Kemal wrote:Vezanje za Arape moze biti samo pogubno po Bosance :cry:
Evo i predratnog masinskog inzinjera. Jos da dode cherry i neka igre pocnu
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#117 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by arman1 »

Uzbuna, primječen tamnoputi kako kupuje smoki "Franck" usred FIS Vitez. Obavijestiti SIPA odmah. :izet: :run:
super_bayern

#118 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by super_bayern »

Stjui wrote:opet joe sa "stormfronta" hara forumom...
Kad god vidim da nešta napišeš na forumu, uvijek to pročitam kao Stewie :D :D

Nego šta ima novo kod Brejvika na Instagram profilu?

@Joe ako su ovo brige i teme koje tebe brinu... BRO: SEEK SOME MEDICAL HELP, GO GET A JOB, GO PICK SOME BUGS, JOIN A CLUB OR SOMETHING...

-------------------------------no offense-------------------------------
Joe McCarthy

#119 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by Joe McCarthy »

Tvrtko II Kotromanić wrote: cim tebe par huskackih novinskih clanaka i huskacki tv prilog moze uvjeriti da neki zli arapi zele kolonizirati kiseljak i busovacu
Vidi Ilidžu, prošetaj Malom alejom i reci da za 5 godina neće izgledat ko Đalalabad2.0
Tvrtko II Kotromanić wrote:onda me i ne cudi da ti je jedan inkvizitor americki patriota
Taj inkvizirot kroz institucije koje je on postavio pročistio čitav američki establishment od petokolonaša, i zadužan je za činjenicu da izdajice poput Greenglassa nikad nisu uspjele procuriti ijednu veću vojnu tajnu,
Tvrtko II Kotromanić wrote:te da je jedan od slabijih kraljeva u bh historiji "jedan od najvecih bosnjackih sinova"
Tvrtko II je spasio Bosnu od ponora i spriječio da se raspadne, kad su velemože htjele nezavisnost, a vanjski neprijatelji htjeli Bosnu da pokore. Taj čovjek zaslužuje visoko mjesto u analima bošnjačke historije.
da ne govorim da si vec na nekoliko tema iskazao kako svoje simpatije prema bpnp-u sto samo po sebi dovoljno govori
Imam simpatije prema većini patriotskih pokreta :)
jarane ti si jedan od one rijetke vrste zaludjenika
bosnjak a fasista
identicno slucaju jevrej= neonacista
sjest i plakat!
Ja sam Bošnjak koji je naučio lekciju iz prošla dva stoljeća naše krvave historije, a ti me prozivaj kako god hoćeš.
Joe McCarthy

#120 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by Joe McCarthy »

super_bayern wrote: @Joe ako su ovo brige i teme koje tebe brinu... BRO: SEEK SOME MEDICAL HELP, GO GET A JOB, GO PICK SOME BUGS, JOIN A CLUB OR SOMETHING...

-------------------------------no offense-------------------------------
None taken, I have a job, I am a member of few clubs and have no idea what do you mean by "GO PICK SOME BUGS".
stakasa

#121 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by stakasa »

Ti si niko i nista
Joe McCarthy

#122 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by Joe McCarthy »

arman1 wrote:Uzbuna, primječen tamnoputi kako kupuje smoki "Franck" usred FIS Vitez. Obavijestiti SIPA odmah. :izet: :run:
Ovakva pažnja se mora zahtjevat od svakog istinskog patriote. :D
Tvrtko II Kotromanić

#123 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

sjest i plakat deff
Joe McCarthy

#124 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by Joe McCarthy »

stakasa wrote:Ti si niko i nista
Drago mi je da mi je to neko tako važan saopćio :)
forel

#125 Re: MJEŠTANI KISELJAKA ZABRINUTI ZBOG DOLASKA ARAPA

Post by forel »

Jel vi fakat mislite da ovo ima veze sa ratom u Siriji?Ovo je politicka finta da su ''Hrvati ugrozeni''.Sto se tice dolaska arapa na to podrucje to su bogatasi, i lovarosi koji kupuju jeftino zemljiste za svoje vile, kule i gradove.Ovdje sigurno nece kupit zemljiste pripadnik IDILA :D :D
Post Reply