Zabraniti nemoralni HBO u BiH, vase misljenje?

Post Reply
insomnia78

#101 Re: Zabraniti nemoralni HBO u BiH, vase misljenje?

Post by insomnia78 »

AcaLukas wrote:S Facebook stranice "Bosjnjaci".

Midhat S. iz Zivinica.
Nema molbe...treba to sve porusiti kao i cijeli kjafirski sistem.Kjafiri se boje samo uniformisanog i naoruzanog muslimana.
Image
Midhat je inace veliki ljubitelj vijesti ummeta, gdje su ga naucili moral pretpostavljam.

Mirsad B. je objasnio zasto BiH treba reci ne hvala Evropskoj Uniji.
ULAZAK DEMOKRACIJE pod maskom ugrozenosti -manjina tj lezbejki i tople brace,,jer kad danas pas ima vecu zastitu od covjeka ,,vuk,medvjed da nenabrajam dalj zaboravicu koju zvijerku najava u PARADE SRAMA ANE PONOSA toje novina koja donosi pristup u EU.
Mirsad je inace veliki ljubitelj Dragane Mirkovic i facebook stranica: "Bitches be like", "Bitches be like 2", "Sexy klix online", i "Svijetlo Kurana".
Necu njegovu sliku postaviti jer na slikama ima djece. Ko se zeli sam uvjeriti neka pogleda facebook stranicu "Bosnjaci".
Pa ti su najzesci u moralisanju
Imam ja par poznanika i poznanica koji su tako malo "skrenuli" na taj put
Pucaju se trodonima i dandarom, trebe ne silaze s kita a kad procitas komentare...
Towelie

#102 Re: Zabraniti nemoralni HBO u BiH, vase misljenje?

Post by Towelie »

Sexy klix online a odmah pored Svijetlo Kur'ana. :lol:
agnostic_front

#103 Re: Zabraniti nemoralni HBO u BiH, vase misljenje?

Post by agnostic_front »

Ali je nevjerovatno da, i pored toga što kritikuju, u toj kritici je obično neka sočna psovka. Napiše, izdao si sunnet ili Kur'an, i onda mu istrese baš ono psovki :shock: :shock:
Pa mislim, imaš li gram mozga?!
Tomos

#104 Re: Zabraniti nemoralni HBO u BiH, vase misljenje?

Post by Tomos »

Nije me briga šta drugima smeta ili bilo šta nije ovo đamahirija i uvjek sam se pitao od kud poređenje sa arapima ovih naših muslimana jer veze nemaju sa azijom niti sa bilo čim bog me ne ubio da me ne ubije,
walk_M-A-N

#105 Re: Zabraniti nemoralni HBO u BiH, vase misljenje?

Post by walk_M-A-N »

escobar__ wrote:
nigor wrote:Ko je spomenuo pedofiliju, što si ograničen, vađenje tukija u parku je samo primjer, može ga izvaditi i na svom balkonu ili pored vječne vatre, a ako prihvatimo model po kome svako za sebe odlučuje šta je pristojno o prihvatljivo, onda se nema šta prigovarati tome što neko hoće da ga vadi u javnosti.
Reklamiraju životni moto, reklamiraju ideologiju, ideologiju po kojoj svako sam za sebe odlučuje što je pristojno, a što ne pojedinac sebi daje za pravo šta je normalno, a šta ne, šta je grijeh, a šta ne, reklamiraju društvo u kojemu ne postoje nikakve norme, ni kodeksi, niti ima iko pravo da te upozorava na njih, niti da te obavezuje njima
:thumbup:
Dobar post.
dobar osjecaj wrote:Samo naprijed, budi cool, furaj svoj savremeni stil kao vid licnog otpora jer imamo luzere koji loču i bljucaju pred djecom, jer su nam tvornice unistene. Muda ce poboljsati sve :thumbup:
Na ovoj temi, kao i svugdje, uvijek ima onih koji nemaju minimum logike, pa pitaju hoće li se uklanjanjem plakata riješiti kriminal, nezaposlenost, nemoral..
Prethodno pitanje je: da li se postavljanjem plakata i otvaranjem još jedne teme za svađu riješilo išta od svega, i hoće li se novim spuštanjem ljestvice prihvatljivog, priznavanjem lgbt, prava pedera na brak, usvajanje itd. ukinuti kriminal, povećati zaposlenost...

Ovaj slučaj i drugi plakati koji su se, ne vjerujem slučaju, pojavili u isto vrijeme, http://forum.klix.ba/lgbt-aktivisti-uni ... 32895.html pokazuju da nas može naguziti ko hoće i kako hoće, i da nema granice.
Banksy

#106 Re: Zabraniti nemoralni HBO u BiH, vase misljenje?

Post by Banksy »

AcaLukas wrote:
S Facebook stranice "Bosjnjaci".

Midhat S. iz Zivinica.
Nema molbe...treba to sve porusiti kao i cijeli kjafirski sistem.Kjafiri se boje samo uniformisanog i naoruzanog muslimana.
veliki ljubitelj vijesti ummeta,
ne hvala Evropskoj Uniji.
ULAZAK DEMOKRACIJE pod maskom ugrozenosti -manjina tj lezbejki i tople brace,,jer kad danas pas ima vecu zastitu od covjeka ,,vuk,medvjed da nenabrajam dalj zaboravicu koju zvijerku najava u PARADE SRAMA ANE PONOSA toje novina koja donosi pristup u EU.
Mirsad je inace veliki ljubitelj Dragane Mirkovic i
facebook stranica: "Bitches be like", "Bitches be like 2", "Sexy klix online", i "Svijetlo Kurana".
Sve boldano iznad obično ide u paketu. Mislim da je sve tu, sve stavke.

Problem je što je u BiH ovakva glava do jučer bila prezreni marginalac kojeg se ismijava, a danas je mejnstrim kojem se aplaudira i kojeg se slijedi. Veliki problem.
AcaLukas

#107 Re: Zabraniti nemoralni HBO u BiH, vase misljenje?

Post by AcaLukas »

Malo o kjafirima iz Islamske zajednice..

Ko i dalje ne vidi ko su meta broj jedan ovim Fahdovcima neka procita stav "avazaistine", koja ima 20 000 likes na facebooku.
..HODŽA....
...Nezaposlenost, glad, bolest, siromaštvo,izborni cirkus,prijetnje otcjepljenjem, treći entitet,poplave, klizišta......nijedna od ovih tema nije privukla pažnju medija i javnosti koliko je privukao cirkus oko nekog tamo hodže iz prigradskog kladuškog džemata......Snijeg, tragovi, dnk, forenzika....sve je to mala maca za duha koji već treći put dolazi ,napada hodžu i odlazi kao nindža iliti duh sa sjekirom......bez ikakvog traga.....avet........U prva dva napada nije bilo opisa ali u ovom trećem se eto pojavila i brada kao dio folklora koji usmjerava javnost u kojem pravcu da ispaljuje svoje strijelice.....
Da li je zaista brada viđena i ako jest da li je to brada nekog Radoslava, Mehe, Marka.....da li je prava ili je nalijepljenja to nije bitno...bitno je da je viđena.......Da li hodžu napada neko ko riješava stare sukobe iz vremena krajiške autonomije, ili neko od njegovih džematlija, ili je to hodžin aferim iz nekog posla, ili hoće Marko da zavadi muslimane, ili nekoj službi fali dokaza pa im hodža zbog nekog pisma dođe kao kec na desetku, ili je hodža psihički bolestan pa mu se priviđa i u tom bunilu pođe buncati, mahati pa sam sebe povrijedi.......sve to nije puno ni važno. Važno je da je narod naveden da strahuje, da optužuje, da ne vjeruje, da pretpostavlja, da upire prstom, da poziva na linč........Nezaposleni, bolesni i gladni narod sada svom stanju može dodati i mržnju koju im je ovaj slučaj podario......
Image
https://www.facebook.com/AVAZ.ISTINE/ph ... 84/?type=1
modem33

#108 Re: Zabraniti nemoralni HBO u BiH, vase misljenje?

Post by modem33 »

Meni su najdrazi ovi i super-smijesni muslimani ."novokomponovani" od 2010 godine ... koji govore po radiju kako su muslimani i ne slave Novu godinu ...... a Nova godina je iskljucivo .... obiljezavanje ciklus od 365 dana .... niti su to ikakve sektaski rituali il slicno ....sto neki izmisljaju.
I trece to su dani da ljudi trose ....

To me podsjeca na Top listu nadrealista ..... o vuku i 3 prasica da li citate knjige ..... pa ova zenska kaze "..... sta ti je .... ja sam muslimanka" ...

Puno ima "superiorno" glupih ljudi u BiH ..... al bas da su glupi i to me strasno zabrinjava jer ovakvi ce sutra zabraniti i TV i internet .. .... :D :D :D :D :D :D

pa ce biti cenzura kao u Titinoj drzavi ..... pa ce biti RTS ... kako mi sami sebe strijeljamo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Meni ne smetaju reklamni panoi .... bas su zanimljivi za citati ...... "samo mogli za ona ##muda## malo drukciju rijec staviti kao sto netko rece za najmladje da roditelje ne pita "sta je to muda" 8-)
nigor

#109 Re: Zabraniti nemoralni HBO u BiH, vase misljenje?

Post by nigor »

modem33 wrote:Meni su najdrazi ovi i super-smijesni muslimani ."novokomponovani" od 2010 godine ... koji govore po radiju kako su muslimani i ne slave Novu godinu ...... a Nova godina je iskljucivo .... obiljezavanje ciklus od 365 dana .... niti su to ikakve sektaski rituali il slicno ....sto neki izmisljaju.
Za tvoju informaciju, novu godinu ne bi strebali slaviti ni kršćani, jer ije Isus to zabranio, a zabranio je mnogo toga što paganske slave i običaje veže sa onime što on propovjeda.
Inače, nova godina je stari paganski praznik u čast paganskog boga Janusa (zato se i mjesec zove Januar), naime, tada, na taj dan, u paganskom Rimu je bilo ljudima dozvoljeno da rade što požele i što inače nisu mogli, zato se i danas kaže npr. "najluđa noć, ili " u najluđoj noći je...", sjećam se u komunizmu, djeca bi za novu godinu zapalila cigaru, a roditelji bi to tolerisali :lol:

Je li ti sada jasno zašto pravi, iskreni, muslimani i kršćani ne bi trebali sudjelovati u takvim proslavama?
5 0 5

#110 Re: Zabraniti nemoralni HBO u BiH, vase misljenje?

Post by 5 0 5 »

nigor wrote: Je li ti sada jasno zašto pravi, iskreni, muslimani i kršćani ne bi trebali sudjelovati u takvim proslavama?
"pravi, iskreni" krscani i muslimani mogu prestati i disati ako im je volja. ostale neka ostave na miru.
modem33

#111 Re: Zabraniti nemoralni HBO u BiH, vase misljenje?

Post by modem33 »

nigor wrote:
modem33 wrote:Meni su najdrazi ovi i super-smijesni muslimani ."novokomponovani" od 2010 godine ... koji govore po radiju kako su muslimani i ne slave Novu godinu ...... a Nova godina je iskljucivo .... obiljezavanje ciklus od 365 dana .... niti su to ikakve sektaski rituali il slicno ....sto neki izmisljaju.
Za tvoju informaciju, novu godinu ne bi strebali slaviti ni kršćani, jer ije Isus to zabranio, a zabranio je mnogo toga što paganske slave i običaje veže sa onime što on propovjeda.
Inače, nova godina je stari paganski praznik u čast paganskog boga Janusa (zato se i mjesec zove Januar), naime, tada, na taj dan, u paganskom Rimu je bilo ljudima dozvoljeno da rade što požele i što inače nisu mogli, zato se i danas kaže npr. "najluđa noć, ili " u najluđoj noći je...", sjećam se u komunizmu, djeca bi za novu godinu zapalila cigaru, a roditelji bi to tolerisali :lol:

Je li ti sada jasno zašto pravi, iskreni, muslimani i kršćani ne bi trebali sudjelovati u takvim proslavama?

U Americi ..... postoji crkva sa zmijama ..... i po njihovom vjerovanju nisi pravi katolik ako se uz bibliju ne molis uz pomoc zmija .... Ziva istina .... cak je i film komedija snimljena po tom obicaju ... 8-)
muzicar_iz_parka

#112 Re: Zabraniti nemoralni HBO u BiH, vase misljenje?

Post by muzicar_iz_parka »

Nekako mi previše zajedničkih vrijednosti djele "osvješćeni vjernici" kod nas sa sličnom gospodom iz manjeg entiteta i prekodrinskim komšijama, mogli bi se oni zajedno okupljati, da bude o jednom trošku. Razlike su minimalne. :mrgreen:
JohnnyS

#113 Re: Zabraniti nemoralni HBO u BiH, vase misljenje?

Post by JohnnyS »

modem33 wrote:
nigor wrote:

U Americi ..... postoji crkva sa zmijama ..... i po njihovom vjerovanju nisi pravi katolik ako se uz bibliju ne molis uz pomoc zmija .... Ziva istina .... cak je i film komedija snimljena po tom obicaju ... 8-)

Jako sam skeptičan oko toga da nisi pravi katolik. Možda nisi pravi kršćanin, razlika je...
homega

#114 Re: Zabraniti nemoralni HBO u BiH, vase misljenje?

Post by homega »

nigor wrote:

Po tvojoj teoriji i "logičkom" zaključivanju, čovječanstvo bi i danas trebalo ići pješke ili na kamilama, konjima i magarcima, spavati pod šatorima od koža bizona ili ovčijim, hraniti se drvenim kašikama ili prstima, itd. Danas je 2015. godina, svijet je poodavno u modernom vremenu. Ljudi se jednostavno moraju prilagoditi današnjem dobu, što podrazumijeva i religijske običaje i kojekakva obilježavanja značajnih događaja.

Modernizirajte se, modernizirajte religije, bar one retrogradne dijelove :-)
nigor

#115 Re: Zabraniti nemoralni HBO u BiH, vase misljenje?

Post by nigor »

homega wrote:Po tvojoj teoriji i "logičkom" zaključivanju, čovječanstvo bi i danas trebalo ići pješke ili na kamilama, konjima i magarcima, spavati pod šatorima od koža bizona ili ovčijim, hraniti se drvenim kašikama ili prstima, itd. Danas je 2015. godina, svijet je poodavno u modernom vremenu. Ljudi se jednostavno moraju prilagoditi današnjem dobu, što podrazumijeva i religijske običaje i kojekakva obilježavanja značajnih događaja.

Modernizirajte se, modernizirajte religije, bar one retrogradne dijelove
Ne znam kojom si formulom došao do zaključka da bi se trebalo ići pješke i da to moj komentar sugeriše.
No, kada već pominješ kako je danas 2015, pa upravo se i radi o tome da danas 2015. slavi se slava koja je čak i predkršćanska, paganska i mnogobožačka, znači starija i od kršćanstva, toliko o modernom vremenu, prilagođavanju današnjem dobu i modernizaciji :lol:
zambaklija

#116 Re: Zabraniti nemoralni HBO u BiH, vase misljenje?

Post by zambaklija »

sve puklo,maajke mi...totalni džumbus....adio normala...
homega

#117 Re: Zabraniti nemoralni HBO u BiH, vase misljenje?

Post by homega »

nigor wrote:
homega wrote:Po tvojoj teoriji i "logičkom" zaključivanju, čovječanstvo bi i danas trebalo ići pješke ili na kamilama, konjima i magarcima, spavati pod šatorima od koža bizona ili ovčijim, hraniti se drvenim kašikama ili prstima, itd. Danas je 2015. godina, svijet je poodavno u modernom vremenu. Ljudi se jednostavno moraju prilagoditi današnjem dobu, što podrazumijeva i religijske običaje i kojekakva obilježavanja značajnih događaja.

Modernizirajte se, modernizirajte religije, bar one retrogradne dijelove
Ne znam kojom si formulom došao do zaključka da bi se trebalo ići pješke i da to moj komentar sugeriše.
No, kada već pominješ kako je danas 2015, pa upravo se i radi o tome da danas 2015. slavi se slava koja je čak i predkršćanska, paganska i mnogobožačka, znači starija i od kršćanstva, toliko o modernom vremenu, prilagođavanju današnjem dobu i modernizaciji :lol:
Opet nisi upalio svjetlo, tumaraš u mraku... :-) :(
nigor

#118 Re: Zabraniti nemoralni HBO u BiH, vase misljenje?

Post by nigor »

Ne tumaram ja, ti si taj koji obilježava slavu u čast boga Janusa :D
Stari moj ja sam operisan od tih idiotarija, ali ti koji to slaviš, ti očito nisi i to ti predstavlja nešto jako važno u tvom životu :lol:
homega

#119 Re: Zabraniti nemoralni HBO u BiH, vase misljenje?

Post by homega »

nigor wrote:Ne tumaram ja, ti si taj koji obilježava slavu u čast boga Janusa :D
Stari moj ja sam operisan od tih idiotarija, ali ti koji to slaviš, ti očito nisi i to ti predstavlja nešto jako važno u tvom životu :lol:
Nisi ti daleko od "pariške braće", a što je najgore - nisi jedini takav ovdje :(
Kinesko prkno

#120 Re: Zabraniti nemoralni HBO u BiH, vase misljenje?

Post by Kinesko prkno »

muzicar_iz_parka wrote:Nekako mi previše zajedničkih vrijednosti djele "osvješćeni vjernici" kod nas sa sličnom gospodom iz manjeg entiteta i prekodrinskim komšijama, mogli bi se oni zajedno okupljati, da bude o jednom trošku. Razlike su minimalne. :mrgreen:
Nema razlika izmedju slicnosti medju pravim istinskim vjernicima,to je raja i po ,za razliku od chafira sto bi gledali onu malu zuju sto nagoni zmajeve
kakavdanakneiskustvu

#121 Re: Zabraniti nemoralni HBO u BiH, vase misljenje?

Post by kakavdanakneiskustvu »

5 0 5 wrote:
nigor wrote: Je li ti sada jasno zašto pravi, iskreni, muslimani i kršćani ne bi trebali sudjelovati u takvim proslavama?
"pravi, iskreni" krscani i muslimani mogu prestati i disati ako im je volja. ostale neka ostave na miru.

:thumbup:
budza

#122 Re: Zabraniti nemoralni HBO u BiH, vase misljenje?

Post by budza »

Freamon Lester wrote:
strong69 wrote:Da, manijaci u parku i pedofili su se poceli pojavljivati tek nakon ovih HBO reklama. Inace nikada nisam cuo za takve slucajeve.
Mora da su i oni Bokoharamovci gledali puno HBO-a pa su oteli punu skolu djevojcica koje sad prodaju za karanje... :izet:

iz tvog upisa se da naslutiti da si ti kupac neke devojke... ili si njihov makro za j.istok evrope?!
kakavdanakneiskustvu

#123 Re: Zabraniti nemoralni HBO u BiH, vase misljenje?

Post by kakavdanakneiskustvu »

modem33 wrote:
nigor wrote:

to potomci one zmije što je pričala adamu i evi?
dpjokala26

#124 Re: Zabraniti nemoralni HBO u BiH, vase misljenje?

Post by dpjokala26 »

podrzavam slobodu misljenja i medija... :)
Freamon Lester

#125 Re: Zabraniti nemoralni HBO u BiH, vase misljenje?

Post by Freamon Lester »

budza wrote:
Freamon Lester wrote:
strong69 wrote:Da, manijaci u parku i pedofili su se poceli pojavljivati tek nakon ovih HBO reklama. Inace nikada nisam cuo za takve slucajeve.
Mora da su i oni Bokoharamovci gledali puno HBO-a pa su oteli punu skolu djevojcica koje sad prodaju za karanje... :izet:

iz tvog upisa se da naslutiti da si ti kupac neke devojke... ili si njihov makro za j.istok evrope?!
Poremecen um svasta moze naslutiti. :izet:
Post Reply