FreakyStyley wrote:Varate se ako mislite da drotovi ne udaraju.
Udaraju itekako, samo znaju koga mogu, a to je druga tema.
Koga ne mogu? Imenom i prezimenom?
FreakyStyley wrote:Varate se ako mislite da drotovi ne udaraju.
Udaraju itekako, samo znaju koga mogu, a to je druga tema.
ne znam jel ko citao izjavu americkog ambasadora u bih, ali ko jest, zna da ameri na prvi znak diktature reaguju, primjeri libija, irak, itd.. e ako ovi nasi ne zele promjenu rezima, bolje im je da se suzdrze, jer bi vrlo lako mogao ovdje NATO pokucati.felichi wrote:ne mislim samo na samovolju policije vec citavog aparat. znaci tuzilastvo, sud, policija, kompletna korumpirana izvrsna vlast u rukamaS4mpion wrote:Samovolja? Bgm si pogriješio, upoznaj se sa slučajem.felichi wrote:
vidjeli smo upravo sada na primjeru klix-a sta znaci policijska samovolja i represija.
politickih mocnika.
sta ce biti iduci put kad objavis nesto na forumu a sutra ti zakuca policija na vrata?
Tercius wrote: A ovako oni koji primaju 600 KM za troskove stanovanja iako imaju stan plus 600 Km za troskove prevoza iako zive na 5 Km od mjesta gdje rade.
https://www.youtube.com/watch?v=a4UuQf3j3XI
Russian police is looking for a Porsche Cayenne that is carrying 4 bankrobbers that robbed a bank and killed a bank employee, crazy enough a black Porsche Cayenne Turbo matches the exact description including a 177 177 license plate but it's not the right one.... Only after attacking the cayenne and dragging the drivers out they find out about their mistake.
U tom slučaju to bi bila definicija preventiveargyle wrote:Tercius wrote: A ovako oni koji primaju 600 KM za troskove stanovanja iako imaju stan plus 600 Km za troskove prevoza iako zive na 5 Km od mjesta gdje rade.
https://www.youtube.com/watch?v=a4UuQf3j3XIRussian police is looking for a Porsche Cayenne that is carrying 4 bankrobbers that robbed a bank and killed a bank employee, crazy enough a black Porsche Cayenne Turbo matches the exact description including a 177 177 license plate but it's not the right one.... Only after attacking the cayenne and dragging the drivers out they find out about their mistake.![]()
Sta je previse. Pusti se boga ti morala i etike.Logovan wrote:Što ga zviznu, vratio ga na fabričke postavke.![]()
Mislim da je ovo previše, bespotrebno pokazivanje sile.
Šta je uradio pa je zaslužio? Zbog priče ovakva šamarčina?Thorgerson wrote:Sta je previse. Pusti se boga ti morala i etike.Logovan wrote:Što ga zviznu, vratio ga na fabričke postavke.![]()
Mislim da je ovo previše, bespotrebno pokazivanje sile.
Ovaj zohar je ovo sigurno zasluzio.
Meni je ovdje samo zao policajca.
Pa kako ja nikad nisam popio samar, pa pricao sam X puta sa policijom.Logovan wrote: Šta je uradio pa je zaslužio? Zbog priče ovakva šamarčina?
Pa što si ti onda pričao X puta sa policijom, a on nema pravo?Thorgerson wrote:Pa kako ja nikad nisam popio samar, pa pricao sam X puta sa policijom.Logovan wrote: Šta je uradio pa je zaslužio? Zbog priče ovakva šamarčina?
Nema on sta pricati sa policijom. Ovako i treba raditi. Da pricas samo ako ti se kaze da pricas. A ne kod nas lola odmah vadi telefon, zove veze, slika, vadi se, prijeti itd...
Podržavam, ali da se postupa sa svima podjednako.pedeset wrote:Bez pendreka se država ne može napraviti. Tito je to znao. U njegovo vrijeme na prste jedne ruke miožeš nabrojati kad su se ženama trgali lančići sa vrata, i svakodnevno bilo obijanje trafika, pucnjave, zbadanja, ranjavanja.
Pričati nije zabranjeno i priča ne opravdava nasilje, jer ovo je baš to.Thorgerson wrote:Pa kako ja nikad nisam popio samar, pa pricao sam X puta sa policijom.Logovan wrote: Šta je uradio pa je zaslužio? Zbog priče ovakva šamarčina?
Nema on sta pricati sa policijom. Ovako i treba raditi. Da pricas samo ako ti se kaze da pricas. A ne kod nas lola odmah vadi telefon, zove veze, slika, vadi se, prijeti itd...
De bogati...
Ovaj je bas potvrdio onu "sjede mu ko budali samar..."
Ali mozes nabrojati situacije kad su 70-tih i 80-tih bile nestasice hrane, goriva, pa je narod cekao u redu da dobije komad hljeba.pedeset wrote:Bez pendreka se država ne može napraviti. Tito je to znao. U njegovo vrijeme na prste jedne ruke miožeš nabrojati kad su se ženama trgali lančići sa vrata, i svakodnevno bilo obijanje trafika, pucnjave, zbadanja, ranjavanja.