SEX na radnom mjestu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- spreca
#101 Re: SEX na radnom mjestu
Sexa ima bilo ga i bit ce ...mislim na poslu...........jedina zamjerka tom sexu je sto se to uglavnom odradi na brzinu i u vecini slucajeva stojeci........a cesto se pitam sto me to sad noge bole 
- muha_sa
#102 Re: SEX na radnom mjestu
masta moze svasta--jos na tastaturi--tuto kompleto uzivanje 
- dustaban
#103 Re: SEX na radnom mjestu
Muskarac From Odakle wrote:Da mi se prvo zaposlit pa bi tek onda razmisljao o sexu na radnom mjestu.
Najbolja izjava na klixu u protekloj godini!
-
radostan dan
#104 Re: SEX na radnom mjestu
ma jebi se ti...Ommadawn wrote:Zavisi kako gdje.
Dok sam bio zaposlen u fabrici automobila, na mom odjelu, samo u suprotnoj smjeni od moje, radila je jedna cura. Znalo se desiti ako radimo prekovremeno, recimo nedjeljom, da se potrefi da radimo svi skupa. Sto sam primjetio kod te djevojke, nije je majka priroda obdarila nekom inteligencijom niti je bas previse vodila racuna o svojoj higijeni, mada je ovo zadnje nekad znalo biti iznimka pa da pogledam u nju duze od 3 sekunde i pomislim "ima potencijala". Doduse, imala je fino tijelo ali to se ne primjecuje bas lako ako vidis zapustenu, masnu i nepocesljanu kosu, smedje zube i cujes priglup smijeh svake 3-4 sekunde. I kao takvu, nosio je glas vrlo promiskuitetne osobe - nimfomanke koja se cak tucala i sa muzom od svoje sestre te ostala trudna pa je kasnije abortirala i isti dan dosla na posao. To je licno ispricala a s obzirom da se osjecala jako lose, sef je primorao da ide kuci jer u takvom stanju nije mogla raditi.
Elem, kruzila je prica da se tucala sa jednim radnim kolegom, da su ih navodno nasli u WC dok mu je ona bila zagnjurena glavom medju noge. Meni je sve to nekako bilo rekla-kazala, nisam previse vjerovao u te price, jer na takvim radnim mjestima obicno ljudi od mrava prave slonove.
Jedne nedjelje radimo tako ,ja i jedan Amerikanac i uzeli pauzu, a on posto je bio pusac, izasao vani. Vec se bilo smrklo, 17.00h ali rani je mart jos nije krenulo proljece. Kako sam uzimao kafu iz aparata zacujem zvizduk, okrenem se, vidim Amerikanac stoji na vratima i rukom mi kaze da dodjem. Kako mu se priblizavam, on stavlja prst na usta, da budem tisi i da se polako sunjam. Izadjemo vani, on podje prema jednom kontejneru gdje se odlaze neki otpad, prisunjamo se i cujem stenjanje. Polako pogledamo iza tog kontejnera pod jednom strehom, ona naslonjena rukama na neko bure sa svucenim pantalonama a tip tambura odozada. Ja se okrenem, vratim se nazad, popijem kafu i nastavim dalje sa radom. Mislim se, svi tracevi su manje-vise potvrdjeni.
Nije proslo mozda sedmicu-dvije, ja u prodavnici kupujem neke namirnice kad vidim njega i njegovu zenu. On me pozdravi, ja njega, stanem u red iza njega i gledam. Zena mu je bila avion! Lijepa, uredna, mozda malko bucmasta ali nista sto bi odbijalo. Onako se smjeska dok sa njim prica. Mislim se ja u sebi "Pa j...o ti mater svoju, sta ti treba da trehas one odrone i to jos na poslu a ovakvu zenu imas". Ali hajd´ sad znaj sta njega tjera na to...
Nisam bas zagovarac seksa na radnom mjestu. To obicno dovodi do jako neugodnih situacija.
mogla je biT fina erotska priča, aL nagrdi na početku onu malu, pa ne moŽ čovjek da se unese u priču...
- dobar osjecaj
#105 Re: SEX na radnom mjestu
Sto, bas se covjek rijetko fino izrazava i prica ima povezanostradostan dan wrote:ma jebi se ti...Ommadawn wrote:Zavisi kako gdje.
Dok sam bio zaposlen u fabrici automobila...
mogla je biT fina erotska priča, aL nagrdi na početku onu malu, pa ne moŽ čovjek da se unese u priču...![]()
Hvala ti sto si ga kopirao, ne bih inace procitala ovu pricu. Nije da je pitanje zivota u smrti da je procitam, ali godi kao digresija.
- spreca
#106 Re: SEX na radnom mjestu
kak'a je situacija kod tebe.......srce hoce qrac necemuha_sa wrote:masta moze svasta--jos na tastaturi--tuto kompleto uzivanje
-
radostan dan
#107 Re: SEX na radnom mjestu
sad me i tidobar osjecaj wrote:Sto, bas se covjek rijetko fino izrazava i prica ima povezanostradostan dan wrote:ma jebi se ti...Ommadawn wrote:Zavisi kako gdje.
mogla je biT fina erotska priča, aL nagrdi na početku onu malu, pa ne moŽ čovjek da se unese u priču...![]()
![]()
Hvala ti sto si ga kopirao, ne bih inace procitala ovu pricu. Nije da je pitanje zivota u smrti da je procitam, ali godi kao digresija.
- muha_sa
#108 Re: SEX na radnom mjestu
poluautomatski--dignes ga rukom sam spadnespreca wrote:kak'a je situacija kod tebe.......srce hoce qrac necemuha_sa wrote:masta moze svasta--jos na tastaturi--tuto kompleto uzivanje![]()
![]()
- seln
#109 Re: SEX na radnom mjestu
Tema za erotske fantazije i izivljavanje kompleksa.
- dobar osjecaj
#110 Re: SEX na radnom mjestu
Napravi pauzu, uzmi neku opustajucu scenu s tvoje omiljene temeradostan dan wrote: sad me i ti, obzirom na inspitarivni nik koji imaš...
![]()
Nemam nikakvu slatku pricu za laku noc s temom divnih taslacenja na radnom mjestu - u firmi gdje radim je vise muskaraca koji gledaju za muskim guzama nego za neokupanim radnicama sa zutim zubima
- spreca
#111 Re: SEX na radnom mjestu
radel se kakvi raznjici ponekadmuha_sa wrote:poluautomatski--dignes ga rukom sam spadnespreca wrote:kak'a je situacija kod tebe.......srce hoce qrac necemuha_sa wrote:masta moze svasta--jos na tastaturi--tuto kompleto uzivanje![]()
![]()
- Ommadawn
#112 Re: SEX na radnom mjestu
Evo imate ove sto su taslacili/taslace na poslu one kajmakuse (a poslije prica "otese nam dosljaci sve") pa neka oni ispricaju fino i detaljno.dobar osjecaj wrote:Sto, bas se covjek rijetko fino izrazava i prica ima povezanostradostan dan wrote:ma jebi se ti...Ommadawn wrote:Zavisi kako gdje.
![]()
- spreca
#113 Re: SEX na radnom mjestu
ko na poslu nije taslacio taj kao da i nije taslacio 
- edo_79
#114 Re: SEX na radnom mjestu
sad im se nagovori sprecaspreca wrote:ko na poslu nije taslacio taj kao da i nije taslacio
- seln
#115 Re: SEX na radnom mjestu
Iliti "prica mi jaran da je guzio!Eurosa wrote:seln wrote:Tema za erotske fantazije i izivljavanje kompleksa.
Iliti "volio bih"
a ko tebe sprecava da i ti pricas?"
- muha_sa
#116 Re: SEX na radnom mjestu
seln wrote:Iliti "prica mi jaran da je guzio!Eurosa wrote:seln wrote:Tema za erotske fantazije i izivljavanje kompleksa.
Iliti "volio bih"
a ko tebe sprecava da i ti pricas?"
- Ramzess Veliki
#117 Re: SEX na radnom mjestu
Toliko me nataslače da mi više nije ni do kakvog taslačenja.spreca wrote:ko na poslu nije taslacio taj kao da i nije taslacio
Tako vam je to kad uživaš u plodovima neokapitalizma ...
- klixoris
#118 Re: SEX na radnom mjestu
Ti, ako nista, mozes sa skele dobacivati zgodnim zenama... A sta cemo mi koji sjedimo po kancelarijama ? 
- Ramzess Veliki
#119 Re: SEX na radnom mjestu
Ako sjediš do penđera mog'o bih ti namontirati skelu pa možeš izaći u pauzi ...klixoris wrote:Ti, ako nista, mozes sa skele dobacivati zgodnim zenama... A sta cemo mi koji sjedimo po kancelarijama ?
- spreca
#120 Re: SEX na radnom mjestu
ma jebe me sto sam iskren i neznam nista sakritiedo_79 wrote:sad im se nagovori sprecaspreca wrote:ko na poslu nije taslacio taj kao da i nije taslacio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Ramzess Veliki
#121 Re: SEX na radnom mjestu
Nikad od mene j... kad mi svaka dlaka smeta ...Eurosa wrote:Ramzess Veliki wrote:Toliko me nataslače da mi više nije ni do kakvog taslačenja.spreca wrote:ko na poslu nije taslacio taj kao da i nije taslacio![]()
Tako vam je to kad uživaš u plodovima neokapitalizma ...
I tebi svaki djavo smeta![]()
- klixoris
#122 Re: SEX na radnom mjestu
Vec te zamisljam... OvakoEurosa wrote: Citajuci ovu temu sad sve kolege i koleice pazljivije posmatrammozda sta uocim
- edo_79
#123 Re: SEX na radnom mjestu
Ja sam uočio da mi koleginica ima jako lijepe nogice i guzu upakovanu u suknjuEurosa wrote:direktni wrote:Sex na radnom mjestu je aksiom.
![]()
Citajuci ovu temu sad sve kolege i koleice pazljivije posmatrammozda sta uocim
-
nightvision
#124 Re: SEX na radnom mjestu
ja bih svima da pozelim puno sexa na radnom mjestu u novoj 2015 godini.

- Ramzess Veliki
#125 Re: SEX na radnom mjestu
Bog te čuo i ostvario ti želje ... radim u banci ...nightvision wrote:ja bih svima da pozelim puno sexa na radnom mjestu u novoj 2015 godini.![]()