mirsek wrote:kopijas34 wrote:mirsek wrote:Ali tvrditi da Bakir nema ratni stek i da ne pere pare preko jedva likvidnog al sidija je jedna vrlo hrabra tvrdnja.
Jedva likvidnog al shidija...
Dobro eto Bakir pere pare zato sto fahro tako pise. Samo neznam od cega je tata fahro izgradio sve to je izgradio? Valjda isto tako od para Izetbegovica seniora kojeg su finansirali opet braca arapi? Ili ti mislis da je Izetbegovic senior kopao zlato u Fojnici i tako finansirao cijelu drzavu?
Tata fahro je krimos koji je je ujeo ruku koja ga je hranila i njega apsolutno ne podrzavam jer je isti kao i drugi ratni profiteri .
Kad bi se palile gradjevine na nekim novim protestima ravnomjerno bi benzin rasporedio na fahrin toranj i vikendice na poljinama od ljudi "po zakonu".
Imas li neki drug argument za diskreditaciju ?
Nemam ja druge argumente. Ja znam ko je ulozio 200 miliona u Zeljezaru Zenica; arapi. 200 miliona u Soda Tuzlu i u Maglajsku industriju ; Turci, miljardu u koridor VC isto arapi (kod Zenice i Pocitelj-Medjugorje), Bosmal malezijsci.
Znam ko odkupuje veci dio poljoprivredni i mesnih proizvoda (Turci). Znam zbog cega je rast u namjenskog industriji ogroman (Turci i Saudijci).
Znam ko je izgradio SCC, Bosmal, BBI, vila naselja, hotele itd. (Malezijsci i Arapi). Znamo ko gradi skole, univerziteke, biblioteke (Turci i Arapi).
Znaci cak i da je taj Al Shidi neki kriminalac opet imas masu drugih koji su investirali mnogo vise od Al Shidija.