Ima samo jedan problem u ovoj jednacini, ostaces gladan...Država wrote:Bradafilozof wrote:konzum zdravo
todorić zdravo
hrvatski proizvodi zdravo
proizvodi iz separatističkih dijelova bih zdravo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BRAVO!!!
Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Moderator: anex
- drndalo
#101 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
- Bloo
- Globalna šefica
#102 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
hajmo onda bojkotovati i Chipsy jer je iz Laktaša
- Hajvan
#103 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
al' zanimljivo je da svaka tema ovakvog karaktere se okene u kontra smjeru razularene pljuvačine po nama… 
- Država
#104 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Jes' vala. Nikad se najesti od onih naših sudžuka, suhog mesa, mlijeka, pavlaka, jufki, sireva, namaza, jaja, krompira, luka, salama, viršli, povrća...drndalo wrote:Ima samo jedan problem u ovoj jednacini, ostaces gladan...Država wrote:Bradafilozof wrote:konzum zdravo
todorić zdravo
hrvatski proizvodi zdravo
proizvodi iz separatističkih dijelova bih zdravo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BRAVO!!!
... samo kad pojedem nešto što nije naše, odmah više nisam gladan...
- Država
#105 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Ja ne konzumiram stvari pržene na svinjskoj masti...Bloo wrote:hajmo onda bojkotovati i Chipsy jer je iz Laktaša
Pozz...
- Bloo
- Globalna šefica
#106 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
pa ne dozvoljava se objektivna primjedba da je neki naš proizvod lošeg kvalitetaHajvan wrote:al' zanimljivo je da svaka tema ovakvog karaktere se okene u kontra smjeru razularene pljuvačine po nama…
nemamo dobre čokolade i to je to
puteri i mliječni proizvodi su zakon
čokolade ne znamo napraviti
- Bloo
- Globalna šefica
#107 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
znači lažu kad napišu palmino uljeDržava wrote:Ja ne konzumiram stvari pržene na svinjskoj masti...Bloo wrote:hajmo onda bojkotovati i Chipsy jer je iz Laktaša
Pozz...
a sve to da zajebu nas bošnje
-
Zastavnik_dzemo
#108 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Svidjalo nam se ili ne, Todoric odlicno zna nas mentalitet, jednostavno volimo da nas javno ponizavaju SVI !!!
Konzum ce uskoro kupiti i Bingo pa necemo imati izbora, eto zivi bili pa vidjeli.
Konzum ce uskoro kupiti i Bingo pa necemo imati izbora, eto zivi bili pa vidjeli.
- Država
#109 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Naravno da lažu. Ti se očito ne sjećaš afere sa proizvođačem keksova 'Aleksandrija'. Kontrolom je utvrđeno da sadrži svinjsku mast, a to nije napisano na proizvodu. Naravno, sve se brzo zataškalo...Bloo wrote:znači lažu kad napišu palmino uljeDržava wrote:Ja ne konzumiram stvari pržene na svinjskoj masti...Bloo wrote:hajmo onda bojkotovati i Chipsy jer je iz Laktaša
Pozz...
a sve to da zajebu nas bošnje
Ozbiljno, ne paranoišem nego je to istina...
-
mefistofilis
#110 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
meni je babo kao malom vazda govorio: sine, uci skolu da ne moras kanale kopati!spreca wrote:mefistofilis wrote:da znas da cu sad probati, mahsuz...vidim ja...lakse te nagovoriti na pivu nego na krampu
Ja sam svog babA poslusao
- Država
#111 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Evo, pa se dobro najedite srpskih i hrvatskih proizvoda:
http://www.jutarnji.hr/znate-li-sto-se- ... --/981380/
Prijatno i dobar tek.

http://www.jutarnji.hr/znate-li-sto-se- ... --/981380/
Prijatno i dobar tek.
- Hajvan
#112 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Bloo wrote:pa ne dozvoljava se objektivna primjedba da je neki naš proizvod lošeg kvalitetaHajvan wrote:al' zanimljivo je da svaka tema ovakvog karaktere se okene u kontra smjeru razularene pljuvačine po nama…
nemamo dobre čokolade i to je to
puteri i mliječni proizvodi su zakon
čokolade ne znamo napraviti
ja ti garantujem da ovi proizvode vrhunske čokolade:
http://www.makzara.ba
od mliječnih čokolada (a one su mainstream okus)- u pravu si, nemamo ih.
- Bloo
- Globalna šefica
#113 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
ne sjećam se niti mogu trenutno išta da nađem na netuDržava wrote:
Naravno da lažu. Ti se očito ne sjećaš afere sa proizvođačem keksova 'Aleksandrija'. Kontrolom je utvrđeno da sadrži svinjsku mast, a to nije napisano na proizvodu. Naravno, sve se brzo zataškalo...
Ozbiljno, ne paranoišem nego je to istina...
- Bloo
- Globalna šefica
#114 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
probala sam njihoveHajvan wrote:
ja ti garantujem da ovi proizvode vrhunske čokolade:
http://www.makzara.ba
od mliječnih čokolada (a one su mainstream okus)- u pravu si, nemamo ih.
i one za PMS za u goste itd
nisu kvalitetne ...okus nije mlijecni već brašnjast i plastičnast
okej su one sljive u cokoladi il nesto tako
- Hajvan
#115 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
hahaahahahhahahahahaha
to su vrhunske čokolade- skuplje, s vecim udjelom kakaa i kkako-putera…
ti mores ne voliti takvu vrstu čokolade- ali to ne daje za pravo da tvrdis da su nekvalitetnte, vec samo i jedino da se tebi taj jaki i osebujni okus ne sviđa…
čuj lošija čokolada s 70 ili 80% kakoa u sebi od mliječnih čokolada…. Misli, halo !?
i ocekujes oozbiljnu debatu!?!
ti mores ne voliti takvu vrstu čokolade- ali to ne daje za pravo da tvrdis da su nekvalitetnte, vec samo i jedino da se tebi taj jaki i osebujni okus ne sviđa…
čuj lošija čokolada s 70 ili 80% kakoa u sebi od mliječnih čokolada…. Misli, halo !?
- Bloo
- Globalna šefica
#116 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
jaki i osebujni?Hajvan wrote:hahaahahahhahahahahaha
čuj lošija čokolada s 70 ili 80% kakoa u sebi od mliječnih čokolada…. Misli, halo !?![]()
okej
odoh uzivati u jakom i osebujnom okusu Lindtove 85% cokolade, kao zadnji laik
Last edited by Bloo on 23/11/2014 18:40, edited 1 time in total.
-
zrakomlat
#117 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Jeo sam nedavno Mak Zara čokoladu, stvarno dobra. A nisam ni znao da je naš brend, mislio da je nešto stranjsko, pa me dobar ukus iznenadio kad sam, nakon što je pojedena, vidio da je 387.
- Hajvan
#118 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Bloo wrote: jaki i osebujni?
okeji rest my case
misliš?
- Bradafilozof
#119 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
a ko voli nek izvoli.Država wrote:Ja ne konzumiram stvari pržene na svinjskoj masti...Bloo wrote:hajmo onda bojkotovati i Chipsy jer je iz Laktaša
Pozz...
No bez obzira, izbjegavam četnicima nositi pare.
- Bloo
- Globalna šefica
#120 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
'ta ja znamHajvan wrote:Bloo wrote: jaki i osebujni?
okeji rest my case
misliš?
možda da pojedem jednu mak zara za PMS
- drndalo
#121 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
I sad procitaj sve sto si naveo, te mi reci koliko % tvoje prehrane ovo zadovoljava ? 30-40% ? Sta je sa ostalim...? Ili ako ti je samo ovo jelovnik, onda imas ozbiljnih nedostataka u prehrani... Juce zamalo kupih semic suho meso u Bingu, samo sto je bilo malo crno, a puno crveno... Pa ga ne kupih, iako je "domace"... Mada samo da znas ima suhog mesa sa nasim nazivima, koji nisu pravljeni u BiH nego u Austriji...Država wrote:drndalo wrote:Jes' vala. Nikad se najesti od onih naših sudžuka, suhog mesa, mlijeka, pavlaka, jufki, sireva, namaza, jaja, krompira, luka, salama, viršli, povrća...Država wrote: Ima samo jedan problem u ovoj jednacini, ostaces gladan...
... samo kad pojedem nešto što nije naše, odmah više nisam gladan...
Przenje cipsa na svinjskoj masti necu komentarisati jer je plod totalnog nepoznavanja tehnologije, i temperature kljucanja te masti, jestivih ulja, te biljnog mrsa... Pa jos zadojenog mrznjom...
Sta je sa proizvodima kojima se ne hranis ? Cime brises dupe ? Preporucam ti da ako koristis i jedan toalet-papir u kuci, sve bacis, jer su svi separatisticko-okupatorsko-stranjski... Kako znas ciji su krompiri koje kupujes na pijaci ? Kupus ? Luk ? Mrkva...? Ili vjerujes da je sav krompir bas iz Glamoca, Fojnice i Gorazda ? A nema nista i Rumunije, Srbije, Hrvatske, Kine ? Uvijek je na pijacama sav kupus bio "iz Janje"... Vidi sad, nakon poplava, niko ne reklamira kupus iz bijeljinskog kraja... Mandarine su nam iz Gradacca, limun iz Turbeta, lubenice iz Fojnice...
- Bloo
- Globalna šefica
#122 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
ne zaboravi ananasdrndalo wrote: Mandarine su nam iz Gradacca, limun iz Turbeta, lubenice iz Fojnice...
sjevernjaci su jaki sa ananasom
- drndalo
#123 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Avokado i Kiwi iz Jablanice...
- ilkbahar
#124 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
maloprije kupih cokoladu najljepse zelje u konzumu i pokvarena je iako je rok trajanja iduca godina.
isto mi je prava misterija cinjenica je konzum crna cokolada za kuhanje u intereksu, hošetu, amku 1 i 20 do 1 i 40 KM a u konzumu 1 i 55. Nije mala razlika jebiga!
isto mi je prava misterija cinjenica je konzum crna cokolada za kuhanje u intereksu, hošetu, amku 1 i 20 do 1 i 40 KM a u konzumu 1 i 55. Nije mala razlika jebiga!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#125 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
ne vidim zašto bih bojkotirao konzum
puno uposlenih bošnjaka a hrvatska firma ( mislim dobro firma je od jednog kapitaliste ali jbg i bingo je od nekog kapitaliste a podvaljuje se kao domaćija)
kupujem što mi se sviđa... ako mogu biram bh i hrvatske proizvode ispred ostalih
puno uposlenih bošnjaka a hrvatska firma ( mislim dobro firma je od jednog kapitaliste ali jbg i bingo je od nekog kapitaliste a podvaljuje se kao domaćija)
kupujem što mi se sviđa... ako mogu biram bh i hrvatske proizvode ispred ostalih