Ko će biti premijeri VM i Federacije?
-
skambrljo
#101 Re: Ko će biti premijeri VM i Federacije?
Ja samo znam ko neće. Neće Lagumdžija i njegovi jun(a)ci. Naš je narod ipak pametan, znao je kazniti bandu SDP-ovsku, jebo im je majku za vijeke vijekova.
-
VjecitiStudent
#102 Re: Ko će biti premijeri VM i Federacije?
Prvo SBiH, pa SDP, ko je sljedeći?skambrljo wrote:Ja samo znam ko neće. Neće Lagumdžija i njegovi jun(a)ci. Naš je narod ipak pametan, znao je kazniti bandu SDP-ovsku, jebo im je majku za vijeke vijekova.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#103 Re: Ko će biti premijeri VM i Federacije?
Ime???VjecitiStudent wrote: Potpredsjednik prve "švicarske" vlade, "pravna država od ponedjeljka', čim se zakuhalo zbrisao u Tursku.
Dobri dedo je uvijek znao izabrati prave ljude
-
VjecitiStudent
#104 Re: Ko će biti premijeri VM i Federacije?
Muhamed Čengić_BataZiv_0809 wrote:Ime???VjecitiStudent wrote: Potpredsjednik prve "švicarske" vlade, "pravna država od ponedjeljka', čim se zakuhalo zbrisao u Tursku.
- Chemist
#105 Re: Ko će biti premijeri VM i Federacije?
Better Man wrote:SDA nema kvalitetnog kadra za premijera Vlade FBiH, niti presjedavajućeg VM. Svi ti koji se spominju su obične ublehe i nesposobni ljudi.
Najbolje bi bilo da predlozimo Better Man-a. Covjek ima odgovor na svako pitanje, sto implicira da nije ubleha i nesposoban (
Fakat, jel ozbiljno mislis da u okviru stranaka su svi nesposobni i ublehasi? Ako tako krenes ti bi mogao biti na celu jedno 3 stranke u isto vrijeme, najmanje...
- Paranoid
#106 Re: Ko će biti premijeri VM i Federacije?
Prof. dr. Slavo Kukić
- SaraFina
#107 Re: Ko će biti premijeri VM i Federacije?
Djevrasim Cvijan 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#108 Re: Ko će biti premijeri VM i Federacije?
Husejin Smajlovic se fkt spominje kao potencijalni kandidat?
Mislim nije da ga nesto pretjerano cijenim, ali za Osmanovica i Sarajlica je Nikola Tesla.
Mislim nije da ga nesto pretjerano cijenim, ali za Osmanovica i Sarajlica je Nikola Tesla.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
- Seoskivaralica
#110 Re: Ko će biti premijeri VM i Federacije?
S ovijem drugijem ozgar na poziciji ministra vanjskih poslova u doba presušenih autokratija možda bi uspjeli isprovocirati neko " BALKANSKO PROLJEĆE" njegov autokratsko-kabadahijski šarm ne bi prošao neopažen....O'zone wrote:Onda budi barem pošten i reci HM 2010 i Weredsfultima_palabra wrote:Semir Efendić i Weredsf.
Ja sam za ove kandidate:
Federalni premijer da se bira između
Predsjedavajući Vijeća Ministara BiH
Sa ovim udarnim licima obećanje o 100 000 radnih mjesta uopće ne bi trebalo biti problem čak šta više mislim da bi se to ispunilo u roku od 4 godine a ne 8 i da bi postali najveća zemlja izvoznica u jugoistočnoj Europi
Djeeee hurmašica da me podrži.....
- Seoskivaralica
#111 Re: Ko će biti premijeri VM i Federacije?
Ma loži......VjecitiStudent wrote:Muhamed Čengić_BataZiv_0809 wrote:Ime???VjecitiStudent wrote: Potpredsjednik prve "švicarske" vlade, "pravna država od ponedjeljka', čim se zakuhalo zbrisao u Tursku.
Hoće da čuje asocijaciju: PLAAAAAAATAAAAAA NEEEEEMMMMAAA,,,,,morete hin čekat'......itd.