SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?

Innovation

#101 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?

Post by Innovation »

astala_vistala wrote:.ja sam bio na skenderiji taj dan i niko me nije platio ili lobirao da dodjem gore doso sam sa prijateljima i rusio sam sve pred sobom a vi idioti koji sjedite kuci i palamudite kako lafo cetnici nisu zapalili one zgrade ne smijemo ni mi...smijemo ovo je moja zemlja radicu sa njom sta hocu a vi svi ostali dabogda pocrkali od gladi,jer ja zelim buducnost ovde necu da se zenim za papire hocu ovde da ostanem i da imam nadu za normalan zivot,ako treba opet cu otici gore i sam cu licno politi benzinom i predsednistvo pa onda redom BH telecom,Elektroprivredu sve..marvo bolesna mislite na buducnost a ne samo na svoju guzicu!

:facepalm:
Zaboravljas da ovo nije samo tvoja /ako je uopste smatras svojom/ zemlja, da bi ti tek tako palio
predsednistvo
itd. itd.

Procitaj jos jednom sam, ono sto si napisao i reci kakav covjek moras biti, da bi tako nesto i u sali napisao.
:vozdra:Image
pumica

#102 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?

Post by pumica »

Ma fahrini debili ... samo oni mogu pisati ovako rusilacki i oholo ... idi spali sebe a isto preporucujem svima poput tebe pa da prodisemo.
Kao fol protiv sda i sdp a onda svi kradete zajedno.
Pa se i df uhvatio u kolo sa vama.
Narod ovdje jadan nema sta ni da izabere pa da mu bude bolje!
razonoda

#103 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?

Post by razonoda »

pumica wrote:Ma fahrini debili ... samo oni mogu pisati ovako rusilacki i oholo ... idi spali sebe a isto preporucujem svima poput tebe pa da prodisemo.
Moje misljenje je da narod nije jadan i da narod ima koga da izbere, i bira ga vec 20 god i cini se da je narod zadovoljan jer uvijek istog bira.
A da je narod zbilja jadan -sarajevo bi davno gorilo pocevsi od POLJINA pa nadalje. :|
Danguba

#104 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?

Post by Danguba »

Pa sta cekate? Da vam Scepo i benzin plati? :D

Fakat niste normalni sa tim paljevinama. Palite svoje kuce, sijena, stale...sta god hocete. Pozovite hAvaz neka napravi pricu o ''nesretniku'' i imat cete isti efekat. Lako je paliti ''tudje''.

Svi oni koji pale nisu nista bolji od onih sa ''brda''.

Stotine nacina da se izrazi nezadovoljstvo a jedan od njih je i sprecavanje ulaska(a ne izlaska) zaposlenih u neke institucije a vi bi da palite.

Zgrada Vlade TK jos se nije pocela renovirati a opstinska je ukrpana. Sta se postiglo time? NISTA!
Sada treba usmjeriti pare na renoviranje umjesto u neke korisnije stvari.
razonoda

#105 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?

Post by razonoda »

Danguba wrote:Pa sta cekate? Da vam Scepo i benzin plati? :D

Fakat niste normalni sa tim paljevinama. Palite svoje kuce, sijena, stale...sta god hocete. Pozovite hAvaz neka napravi pricu o ''nesretniku'' i imat cete isti efekat. Lako je paliti ''tudje''.

Stotine nacina da se izrazi nezadovoljstvo a jedan od njih je i sprecavanje ulaska(a ne izlaska) zaposlenih u neke institucije a vi bi da palite.

Zgrada Vlade TK jos se nije pocela renovirati a opstinska je ukrpana. Sta se postiglo time? NISTA!
upravu si sto se tice paljevina. nije dobar nacin ,ali nazalost, jest najefikasniji . to da ima nedas sa posla i nazad , hm, jedva bi docekali.
scepo je branio bosnu, netreba to zaboraviti, znaci svi ovi sto dodjose, lijepo im se zahvaliti na borbi i lijepo se vratite svojim selima. taj stav bosanaca nije uredu.
Danguba

#106 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?

Post by Danguba »

razonoda wrote: upravu si sto se tice paljevina. nije dobar nacin ,ali nazalost, jest najefikasniji . to da ima nedas sa posla i nazad , hm, jedva bi docekali.
scepo je branio bosnu, netreba to zaboraviti, znaci svi ovi sto dodjose, lijepo im se zahvaliti na borbi i lijepo se vratite svojim selima. taj stav bosanaca nije uredu.
Oko prvog dijela smo se slozili. :thumbup:
Drugi dio(boldirani), Scepo je branio BiH zajedno sa Bakirom. Smucajuci se po zgradi koja je zasticena kao trezor. NULA
Svima onima koji su branili ovu zemlju dugujemo zahvalnost ALI isto tako oni bi trebali da se uklope u sredinu u kojoj zive

Ti branio ovu zemlju i TI imas pravo da je palis? Nemas niti cu ti dozvoliti. :wink: (nista licno)
Innovation

#107 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?

Post by Innovation »

razonoda wrote:scepo je branio bosnu
Kada, gdje i s kim? :?:
Innovation

#108 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?

Post by Innovation »

razonoda wrote:-sarajevo bi davno gorilo pocevsi od POLJINA pa nadalje.
Svasta!
Da li bi zapalila i moju vikendicu /nije na Poljinama, ali je mozda ljepsa od njihovih/. Napravio je moj tata 1972.god. :cry:
pumica

#109 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?

Post by pumica »

razonoda wrote:
pumica wrote:Ma fahrini debili ... samo oni mogu pisati ovako rusilacki i oholo ... idi spali sebe a isto preporucujem svima poput tebe pa da prodisemo.
Moje misljenje je da narod nije jadan i da narod ima koga da izbere, i bira ga vec 20 god i cini se da je narod zadovoljan jer uvijek istog bira.
A da je narod zbilja jadan -sarajevo bi davno gorilo pocevsi od POLJINA pa nadalje. :|
Narod je u dovoljnom broju procitao fahru i njegovog havera zeljku pa je glasao za "bilo koga drugog".
Taj "bilo ko drugi" je morao biti dovoljno jak da fahro ne zajase...gluho bilo zamislite ga u predsjednistvu!!!
A fahro i zeljko nek se zapitaju za sebe i svoje stranke kad i pored ovoliko jada i bijede 20 god nisu uspjeli dobiti ubjedljivu pobjedu i pomesti sda.
Ne treba narod da se zapita.
Ipak nije narod toliko glup pa da ne vidi gdje spadaju te dvije telece glave i da je cak i sda bolji izbor.
pumica

#110 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?

Post by pumica »

razonoda wrote:

upravu si sto se tice paljevina. nije dobar nacin ,ali nazalost, jest najefikasniji . to da ima nedas sa posla i nazad , hm, jedva bi docekali.
Ko god podrzava scepu istovremeno podrzava i opravdava i paljenje.
Sve jasno...
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#111 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?

Post by _BataZiv_0809 »

Koja zamjena teza :D
razonoda

#112 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?

Post by razonoda »

Danguba wrote:
razonoda wrote: upravu si sto se tice paljevina. nije dobar nacin ,ali nazalost, jest najefikasniji . to da ima nedas sa posla i nazad , hm, jedva bi docekali.
Oko prvog dijela smo se slozili. :thumbup:
Drugi dio(boldirani), Scepo je branio BiH zajedno sa Bakirom. Smucajuci se po zgradi koja je zasticena kao trezor. NULA
Svima onima koji su branili ovu zemlju dugujemo zahvalnost ALI isto tako oni bi trebali da se uklope u sredinu u kojoj zive

Ti branio ovu zemlju i TI imas pravo da je palis? Nemas niti cu ti dozvoliti. :wink: (nista licno)
Nazalost, dozvolio si i da se pali, pljacka, dijeli i da dalje ne nabrajam. Bosna najgora u regionu, zasto ?
razonoda

#113 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?

Post by razonoda »

pumica wrote:
razonoda wrote:

Ko god podrzava scepu istovremeno podrzava i opravdava i paljenje.
Sve jasno...
Pljackaj me, izgladnju me, ponizavaj me, tuci me, ......al nemoj da mi PALIS PREDSJEDNISTVO, to ne dozvoljam. :?
Innovation

#114 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?

Post by Innovation »

razonoda wrote: Pljackaj me, izgladnju me, ponizavaj me, tuci me, ......al nemoj da mi PALIS PREDSJEDNISTVO, to ne dozvoljam :?
PostPostao/la razonoda

Izvini na pravopisu. Biti ce toga jos. Ne koristm bos. svakodnevno.
Pljackaj me, izgladnju me, ponizavaj me, tuci me
Pa gdje Vi zivite? Ko Vam to radi? :?
da mi PALIS PREDSJEDNISTVO, to ne dozvoljam
:!: :!: :!: :!:
razonoda

#115 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?

Post by razonoda »

Innovation wrote:
razonoda wrote: Pljackaj me, izgladnju me, ponizavaj me, tuci me, ......al nemoj da mi PALIS PREDSJEDNISTVO, to ne dozvoljam :?
PostPostao/la razonoda

Izvini na pravopisu. Biti ce toga jos. Ne koristm bos. svakodnevno.
Pljackaj me, izgladnju me, ponizavaj me, tuci me
Pa gdje Vi zivite? Ko Vam to radi? :?
da mi PALIS PREDSJEDNISTVO, to ne dozvoljam
:!: :!: :!: :!:
:place1: :place1: :fazlija: :lol: :lol:
razonoda

#116 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?

Post by razonoda »

Innovation wrote:
Svasta!
Da li bi zapalila i moju vikendicu /nije na Poljinama, ali je mozda ljepsa od njihovih/. Napravio je moj tata 1972.god. :cry:
:lol: :lol: :lol: :lol: nije da se hvalim al eto tata napravio. STA SI TI NAPRAVIO? :-D
starisalko

#117 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?

Post by starisalko »

razonoda wrote:
Innovation wrote:
Svasta!
:lol: :lol: :lol: :lol: nije da se hvalim al eto tata napravio. STA SI TI NAPRAVIO? :-D
Saznali smo staje tata napravio dok je bio ateista i u savezu komunista.Sta je tata napravio otkako je vjernik i clan SDA
Innovation

#118 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?

Post by Innovation »

Postao/la razonoda dana
Zar je to zbilja bio razlog da Alija masakrira 8000 muskaraca. Zar je to tolika mrznja prema i. bosni.
PostPostao/la razonoda
nazalost , 'sandze' su na kraju odbranili sarajevo, mozda im je to najveca greska, domaci htjeli jos zivjeti na ''donacijama' i sadakama.
Ova dva posta su mi sasvim dovoljna.
Gdjo. ili gdjice. stvarno bi trebali da :place1: :place1: :place1: :place1:.
razonoda

#119 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?

Post by razonoda »

Innovation wrote:
Postao/la razonoda dana
Zar je to zbilja bio razlog da Alija masakrira 8000 muskaraca. Zar je to tolika mrznja prema i. bosni.
PostPostao/la razonoda
nazalost , 'sandze' su na kraju odbranili sarajevo, mozda im je to najveca greska, domaci htjeli jos zivjeti na ''donacijama' i sadakama.
Ova dva posta su mi sasvim dovoljna.
Gdjo. ili gdjice. stvarno bi trebali da :place1: :place1: :place1: :place1:.[/quoo
Onaj TORANJ sto pise na njemu AVAZ ostaje tamo zauvjek. A ti uzivak u tatinoj vikendici. Ljubomora ubija. Hvala sto se 'bavis' sa mnom. :kiss:
Alfons Kauders

#120 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?

Post by Alfons Kauders »

astala_vistala wrote:Ovaj sto je otvorio temu neka prvi sebi spali mozak,ne mogu da vjerujem da jos ima ljudi koji misle da je svima dobro i da ovde nema nezaposlenih posebno gladnih,i mladi bez buducnosti i perspektive,kako se drugacije boriti protiv sistema nego prosvjedima?? u istambulu svako mjesec dana portesti sukobi ali ljudi se bore za svoje ideje..i na kraju svega ne kontam taj mentalni sklop koji jos uvijek vjeruje u pricu o tome da je faraon ono sve organizovao..ja sam bio na skenderiji taj dan i niko me nije platio ili lobirao da dodjem gore doso sam sa prijateljima i rusio sam sve pred sobom a vi idioti koji sjedite kuci i palamudite kako lafo cetnici nisu zapalili one zgrade ne smijemo ni mi...smijemo ovo je moja zemlja radicu sa njom sta hocu a vi svi ostali dabogda pocrkali od gladi,jer ja zelim buducnost ovde necu da se zenim za papire hocu ovde da ostanem i da imam nadu za normalan zivot,ako treba opet cu otici gore i sam cu licno politi benzinom i predsednistvo pa onda redom BH telecom,Elektroprivredu sve..marvo bolesna mislite na buducnost a ne samo na svoju guzicu!
ma radi ti sta hoces.... samo onda kada ti murija polomi noge il prospe mozak, nema kmechanja po fejsbuku... :wink:
Drinski

#121 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?

Post by Drinski »

Eno Fahro prenosi opet događaje u Tuzli.

Novinar je još luđi.
Radnici su došli pred zgradu Vlade Tuzlanskog kantona. Policijski službenik je poslan da uđe u zgradu vlade i provjeri da li su članovi Vlade podnijeli ostavke.
Na raskrsnici u Ulici 18. hrvatske brigade u Tuzli naišao je automobil Kantonalne uprava za inspekcijske poslove Vlade TK u kome su bile dvije ženske osobe. Radnici su zaustavili automobil i pitali putnice da li one podržavaju radnike? One su izjavile da podržavaju radnike, a potom su se pješke udaljile od mjesta protesta, ostavivši automobil na raskrsnici.
:lol: :lol: :lol:

Ruku na srce, tu je kriv tuzilac, jer da je one iz februara poslao u zatvor, ovoga sada ne bi ni bilo.
mirzet87sa

#122 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?

Post by mirzet87sa »

Brutalan tekst
Better Man

#123 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?

Post by Better Man »

pumica wrote:
razonoda wrote:
Narod je u dovoljnom broju procitao fahru i njegovog havera zeljku pa je glasao za "bilo koga drugog".
Taj "bilo ko drugi" je morao biti dovoljno jak da fahro ne zajase...gluho bilo zamislite ga u predsjednistvu!!!
A fahro i zeljko nek se zapitaju za sebe i svoje stranke kad i pored ovoliko jada i bijede 20 god nisu uspjeli dobiti ubjedljivu pobjedu i pomesti sda.
Ne treba narod da se zapita.
Ipak nije narod toliko glup pa da ne vidi gdje spadaju te dvije telece glave i da je cak i sda bolji izbor.
Koliko moraš biti ograničen i zatucan da ovako nešto napišeš. Jedino da si se dobro okoristio od SDA.
Bradafilozof

#124 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?

Post by Bradafilozof »

Radončić na TV 1: Bakir Izetbegović je vodio prljavu kampanju, a ja sam se suzdržavao

http://www.avaz.ba/clanak/143349/radonc ... suzdrzavao

suzdržavao se....
:lol:
Dr. Kuca

#125 Re: SBB optuzbe za izbornu kradju - sta spaliti ovaj put?

Post by Dr. Kuca »

Fahri kokain sjebo mozak totalno. Prosirio je toliku depresiju narodom cak i oni sto rade u dobrim firmama, privatnici bas imaju poceli su se zaliti kako lose zive, idu na more u tursku a htjeli bi na bali, skijaju u austriji a htjeli bi u salt lake.
Post Reply