Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Black swan wrote:zašto se uvijek govori o mlaćenju... evo koji muškarac nije fin i dobar kad je bolesna ode s rajom u kafanu umjesto kod nje u posjet
eto prvi primjer... ne vidim mlaćenja psovanja i vrijeđanja...
može joj otići na diplomski on ode s jaranicom na kafu
kaže ostajem kući a sretnu ga u gradu s jaranima
ne vidim mlaćenje šamare i ostalo... ali pretpostavljam sate i sate plača kući ispod jorgana te naravno zapitkivanje gdje je sada i zašto ne odgovara
Anekdota na temu....
Bivsa me prevari (vise nas paralelno al nema veze), ljubav ovo ono, uvijek ga gledala sa simpatijama, bla bla. Nisam bas siguran u tu ljubav kad bar 4 muskarca paralelno obradjujes ali eto...
Sretnem doticnu na socialnoj mrezi poznatoj po k..... jer poslala svima invite na kontakt listi kad se prijavila
Ispod nje on. On trazi nesto na dvije noge. Ona trazi slicno. Nisam mogao odoliti da ne upitam... "pa dje ba zapelo?" Kaze nigdje, u jos u vezi... Ali eto on "pozeljan" i ima sta "ponuditi curama" pa je to ok...
Moral price... karma is a b!tch
Nista ne skontah, al stvarno ama bas nista (prvo sam pomislio da te prevari cura, ali kako dalje citah i to mi vise nije sigurno)
sherbett wrote:jbla vas distanca više kad ne znate mjeru!
Kad budete dovoljno pametni i pronicljivi da znate točno i efikasno postaviti granice distanciranja, onda možete da se pravite frajer s uspjehom. u suprotnom ste iracionalni pušioničari!
Kad budete dovoljno pametni i pronicljivi da znate točno i efikasno postaviti granice distanciranja, onda možete da se pravite frajer s uspjehom. u suprotnom ste iracionalni pušioničari!
Ljudi dobro kažu. Brate što ste namazane i proračunate kad vam neko pokaže da mu je stalo ... tačno se isplati biti frajer i ljubav dati dobroj mašini ... vrati se na više načina.
Ljudi dobro kažu. Brate što ste namazane i proračunate kad vam neko pokaže da mu je stalo ... tačno se isplati biti frajer i ljubav dati dobroj mašini ... vrati se na više načina.
kako se točno manifestira ta proračunatost? ja kad se navežem ništa ne kalkuliram..i uvijek naje**
Proračunatost vam je u genima. Vi ste prirodno i spontano proračunate, a da toga niste ni svjesne.
Mi smo djelimicno krivi.
Muskarci vole bacati poglede, pa zunama udari u glavu da mogu svakoga imati. Ali ne shvataju da im je konkurencija prejaka.
Na svaku zgodnu macu dolaze dvije mladje i ljepse.
prog321 wrote:Mi smo djelimicno krivi.
Muskarci vole bacati poglede, pa zunama udari u glavu da mogu svakoga imati. Ali ne shvataju da im je konkurencija prejaka.
Na svaku zgodnu macu dolaze dvije mladje i ljepse.
Ramzess Veliki wrote:
kako se točno manifestira ta proračunatost? ja kad se navežem ništa ne kalkuliram..i uvijek naje**
Proračunatost vam je u genima. Vi ste prirodno i spontano proračunate, a da toga niste ni svjesne.
Ima nas koje smo itekako svjesne te mutacije na genima.
dadolino1989 wrote:Prema zeni sto si veci kreten bolje ces proci ..
Ne bih se slozila s tobom. Zrelost igra veliku ulogu tu.
Slažem se. Moraš biti zreli kreten da bi dobro prošao. Ovi zeleni kreteni nisu nešto...
Pa jbg dozvoljeno je imati taktiku, sad kod nekoga zreliju, kod nekoga manje. Ali, na ličnom primjeru znam da je moguce biti fin obostrano, da niko nikoga ne zaebava. Izuzetak valjda.