Zlatan Stipisic - GIBONNI!!!

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Mahalac

Post by Mahalac »

edu krajnje rijeme da pocnes da citas :D
pirmin

Post by pirmin »

Zna li ko da li Dzibo the king planira turneju uskoro?
Moram ga ici slusati ako bude u blizini moje mahale. :)
Na netu ne mogu nista naci. :-?
edu

Post by edu »

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :x :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :x :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :x :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
ena78

Post by ena78 »

Ljudi dragi, ima li gdje da se skine ova nova stvar "Sta ce meni moja dica rec"??? Evi citam da se vec moze na radiju cuti. Jedva cekam album a vala i turneju pa da ga gdjegod vidim.
amalka

Post by amalka »

Pjesma je skroz dobra, ali nema je na netu, sad-zasad. Ne gubi nadu :-D
The_Fluid

Post by The_Fluid »

Image

Unca fibre novi je Gibonnijev album i izlazi u svibnju. 'Pjevam o svojoj generaciji, ljudima koji imaju dicu, razvode se, traže advokate, odlaze i ponovo se kuće', kaže.

Četiri i pol godine nakon Mirakula, Gibonni je završio snimanje dugoočekivanog novog albuma. Pod nazivom Unca fibre album će se u prodaji pojaviti sredinom svibnja i donosi više od 70 minuta Gibonnijeve glazbe.

Kako je Gibonni prije nekoliko dana izjavio, ovo je njegov najjači album dosad, dodavši: "Tekstovi slijede probleme moje generacije, ljudi koji se zaljubljuju, imaju dicu, razvode se, traže advokate, odlaze te se ponovo kuće."

Nakon uvodnog singla Sebi dovoljna od ovoga je tjedna u eteru nova pjesma Šta će meni moja dica reć, koja tekstom slijedi upravo gore navedenu izjavu. Taj singl na radijske postaje stigao je u dvije verzije, koje nose nadimke Comfort Line verzija i Bistra verzija, a potpuno su aranžmanski različite, a odsvirali su ih različiti muzičari.

Šta će meni moja dica reć'
Šta će meni moja dica reć'
Kad sidnem pored njih na rub od postelje
Šta će kad ih staviš među nas
Da nam budu taoci od ovog ludila
Šta bi anđeli s nama ljudima

Imaš čime da me mrviš
Imaš čime da me satjeraš u kut
Nit 'te volim, niti mrzim,
Ja te samo jasno vidim ovaj put
Ja te samo jasno vidim ovaj put
pred mojon dicon

I onda kad ih pustiš do mene
Imam čudan osjećaj, ko`da ih posuđujem...
Znaju dica sve što triba znat,
Znaju ništa ne vidit,
znaju ništa ne pitat,
Znaju anđeli s nama ljudima
S na ma ludima
ena78

Post by ena78 »

A kad je ono svibanj? :-) Znam samo kolovoz jer sam tada rodjena. Jedva cekam album, jedva cekaaaam! A Boga mi i turnejica neka kad bude ima da se gdjegod skokne. Zadnji put sam ga gledala u Mostaru 2002 i nije bilo bas nesto radi okoline itd. Biti ce bolje. Negdje recimo u Puli ili sl. Mmmmhhhhhh :)
Suncani pozdrav od mene!
Mahalac

Post by Mahalac »

Sve nesto kontam ono "bolji nego ikad" uvijek donese nesto novo ali zapakovano komercijalno i po pravilu losije od onog starog...eno Oliverov novi album :(

Valjda nece ....
ena78

Post by ena78 »

Ma nemoj zezati za Olivera...priznajem da sam ga par puta preslusala da bi se navikla jer je fakat sporiji, nekako drugaciji..ali brate "vridli je", "Nigdje enma te" i jos par dobrih su za pet!!! Malo me sekira Gibo sto ovo izjavljuje da su pjesme za te bracne drugove, sudove i dicu :-? ja ti nista od toga nemam pa me strah da me nece potrefiti, heheh. Ma hajde kupit cu album pa kad se udam pa rastanem cu slusati :D
zena21

Post by zena21 »

Obozavam i Olivera i Gibbu... Muzika im je odlicna, i pjesme im nekako imaju dusu :)
amalka

Post by amalka »

ena78 wrote:A kad je ono svibanj? :-) Znam samo kolovoz jer sam tada rodjena.
Posto ti niko nije odgovorio kada je svibanj, da ti ja napisem. U pitanju je mjesec maj, dakle jos malo i eto Gibonnija.... :-D :-D
The_Fluid

Post by The_Fluid »

Gibonni - Unca fibre

Skinite i poslusajte novi single Gibonni-a:

1. Šta će meni moja dica reć'
i
2. Šta će meni moja dica reć' 'bistra verzija"
--

Tu je i naravno i prvi single sa novog albuma: Sebi dovoljna.
ena78

Post by ena78 »

Joj fluid, svaka cast stvarno! Skinula sam prvu verziju a za ovu bistru trazi lozinku neku?! u svakom slucaju imam sad jendu verziju pa cu je sutra na miru poslusati. pozdrav!
P.S. milslim da bi gibo mogao malo izgled web stranice da promijeni!? Ili je do mene? Fakat se ne snalazim!
Elem, laka vam noc!
The_Fluid

Post by The_Fluid »

ena78 wrote:Joj fluid, svaka cast stvarno! Skinula sam prvu verziju a za ovu bistru trazi lozinku neku?! u svakom slucaju imam sad jendu verziju pa cu je sutra na miru poslusati. pozdrav!
P.S. milslim da bi gibo mogao malo izgled web stranice da promijeni!? Ili je do mene? Fakat se ne snalazim!
Elem, laka vam noc!
lozinka pise na stranici sa koje skidas trazenu pjesmu :) pogledaj tekst nakon linka
ena78

Post by ena78 »

Nema nikakvog coda :roll: Bezze neke upute i info imaju ali cod ne vidim!? Do mene je garant....barem sam samokriticna :) Plicaj The fluid! Ta da ladim? Hvalalallaal!
amalka

Post by amalka »

Moras pricekati dok se dole ne ponudi neka opcija za download i ides click here to download, i skidas je... :-D :-D
ANTHRAX

Post by ANTHRAX »

S obzirom da mu opet gostuje Stefanovski, i jos jedan od najjacih basista Tony Levin (Liquid Tension), ne sumnjam u kvalitet novog albuma..
vedderedi

Post by vedderedi »

edu

Post by edu »

ajde zlataneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..izbaci gaaaaaaaaaaaaaaa.. :-) :-) :-)
vedderedi

Post by vedderedi »

The_Fluid wrote:Gibonni - Unca fibre

i
--

Bil' neko mogao opet postaviti ovu bistru verziju?
Ne moze se otvoriti ova stranica na kojoj je bio ovaj fajl. :sad:
stardust_rnr

Post by stardust_rnr »

The_Fluid

Post by The_Fluid »

vedderedi wrote:
The_Fluid wrote:Gibonni - Unca fibre

i
--

Bil' neko mogao opet postaviti ovu bistru verziju?
Ne moze se otvoriti ova stranica na kojoj je bio ovaj fajl. :sad:

upravo provjereno, otvara se bez problema, no ako ti je problem ta stranica, na ovom linku sam jos jednom uploadovao "bistru" verziju, pjesme Sta ce meni moja dica.
ena78

Post by ena78 »

KATASTROFAAAAA! Pa ja vec sama idem sebi na zivce a kamoli drugima!!! Pa ni jedan link nije kako valja ili sam ja potpuno luda cura?! :-) Ma hajde sta se mrstite, haos je biti lud :D Nego recite vi meni, jos jedan zadnji put, kako da skinem ovo a da ne moram diplomski o tome napisati? Onda cu ja vama reci kako da postanete ludi. Puna mi kapa nakih codica, zipova itd. Hocu "samo" pjesmicu i po mogucnosti cijeli album :D Prokletinja? Ma znam. Nisam stojala u redu kad se skromnost dijelila. Objasnite mi pazljivo bas onako kao sto je mama sa vama pricala kad ste je prvi put pitali "Mama, a kako sam ja nastao/la"? :shock: Do sutra si dajem zadnji rok da to skinem inace ce mi zivci posiziti i onda bojkotujem i prelazim npr. na Massieve Attak ili Moloko 8-) A kad smo vec kod massivaca, jel´ istina da su na EXITU???
Pozdravcic!
irfan2

Post by irfan2 »

fluid, daj raji normalan link..cuj imas ovdje, i ovdje i ovdje, a sva tri linka vode na tvoj blog...

sebi dovoljna:
http://www.rapidsharing.com/6c3513114fc ... ea443c3ede

Sta ce meni moja dica rec', bistra verzija:
http://dwl7.yourfile.org/79229993827930/

a kad dovnloadujes, pass je probnofluidni.blogger.ba ..to je , ako niste dosad shvatili, blog gospon fluida...
edu

Post by edu »

sta fali sto je njegov blog..hvala sto nam je omogucio da je skinemo..(obje)..ne gotivm ga zbog nekih administratorskih glupih poteza i opravdanja..ali red je neki da mu kazemo hvala..boi me cuna na koji ce site postaviti pjesme..evo nek' sad postavi gibin album na karadzivec site ja cu ga prvi skinuti.. :-) :-) i reci hvala!.. :-) :-) :-)
Post Reply