Napisao sam na drugoj temi čuvaju ga navodno čitavu noć i neko dojde i razvaljuje ga nako ...... Ma daj
Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
- mO k3
#101 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
- karanana
#102 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
ovo je komedija.
cuvaju ga specijalci, garda, dobrovoljci....i opet se krisom nase gazije uvuku medju neprijateljske linije i macolm dodju do armature. slijedi akcija sa rezacima armature.
cuvaju ga specijalci, garda, dobrovoljci....i opet se krisom nase gazije uvuku medju neprijateljske linije i macolm dodju do armature. slijedi akcija sa rezacima armature.
- madner
#103 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Mora da je nako ostavio rakiju otvorenu u blizini. 
- mO k3
#104 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Ma nisu naši .... Sve hoće da zakuhaju , prvo krst dignuti , pa ga oboriti , sta je sljedece barikade oko Sarajeva ??? Mogući scenario ,kontrolni punktovi na magistralnim putevima prema i iz manjeg entitet ...karanana wrote:ovo je komedija.
- OldMayor
#105 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
@mO k3 , daj ba smiri malo dozivljaj...sta panicis koji djavo...
cuj blokade oko sarajeva, ta ce oni blokirat, nema ih 20.000 ukupno da ih nakupis sa penzionerima, babama i stokom.
cuj blokade oko sarajeva, ta ce oni blokirat, nema ih 20.000 ukupno da ih nakupis sa penzionerima, babama i stokom.
Last edited by OldMayor on 24/09/2014 09:42, edited 1 time in total.
-
leo karan
-
burger_pasa
#107 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Tu sablast treba srusit ali posle izbora... Jer sad i da ga srusimo, opet ce Dodik i njegovi mediji profitirat, po onoj " evo vidi sta nam balije rade". Zato ga netreba dirat do izbora.
- spreca
#108 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
mO k3 wrote:Ma nisu naši .... Sve hoće da zakuhaju , prvo krst dignuti , pa ga oboriti , sta je sljedece barikade oko Sarajeva ??? Mogući scenario ,kontrolni punktovi na magistralnim putevima prema i iz manjeg entitet ...karanana wrote:ovo je komedija.
- mO k3
#109 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Ma ne panicim .....OldMayor wrote:@mO k3 , daj ba smiri malo dozivljaj...sta panicis koji djavo...![]()
- karanana
#110 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

samo tiho i oprezno. dobrovoljacka garda je gore.
-
JedanMova
#111 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
UltraSarajevo wrote: Kako te nije stid da o nekome pricas tako koga ne poznajes fuj dokle Bosnjo moze pasti, mene Sarajliju u cijoj familiji su svi bili borci Armije BiH od muskarac da me nazivas cetnikom ?? Pa ne vjerujem znaci...
A sto se tice cetnika i njihove hrabrosti, isao sam sam gore i ici cu kad god treba, a vidim ima ih i na forumu plaho, samo saljite podatke na pp, ako kojim slucajem budem banovan (a nije tesko da se to desi jer mrze Bosnjake patriote ovdje) neka napisu ovdje javno e-mail pa neka i lazni kreiraju javit cu se. Eto molim vas. Dosta mi je njihovih cyber ratnika, a i takvih ko ti sto sude o nekome koga ne znaju.
UltraSarajevo wrote: Zivim na Bistriku tacnije
koji ne zna doc do Zlatista...
de bolan, ne ofiraj se vise
- O'zone
- Globalni moderator
-
lajkujMe
#113 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Samo da nesto napomenem sto sam primjetio. Ja mislim da ovo nije radjeno maceljom nego eksplozivom. Kako je izbio beton unutar armature s maceljom? Nema sanse prije je da je ovo bio neka slabija vrsta eksploziva ali lose odradjeno jer je omotan komplet stub umjesto jedne polovine (citav stub omotan eksplozivom znaci da ce se eksploziv anulirati sam)
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#114 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Remi Gallard bi pozavidio postavljacu krsta 
- mO k3
#115 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Samo da ti kažem unutra je praznolajkujMe wrote:Samo da nesto napomenem sto sam primjetio. Ja mislim da ovo nije radjeno maceljom nego eksplozivom. Kako je izbio beton unutar armature s maceljom? Nema sanse prije je da je ovo bio neka slabija vrsta eksploziva ali lose odradjeno jer je omotan komplet stub umjesto jedne polovine (citav stub omotan eksplozivom znaci da ce se eksploziv anulirati sam)
-
joli
#116 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
OldMayor wrote:@mO k3 , daj ba smiri malo dozivljaj...sta panicis koji djavo...![]()
U pravu je @mO k3 sljedeci potez bi mogao biti postavljanje kontrolnih punktova na putu na granicama entiteta kao uvertira u graniacne prelaze..ko cesto putuje moze vidjeti policiju RS pored onih tabli welcom u RS kako dezura,sljedeci potez stalni kontrolni punktovi
Na ovo treba hitno regovati i ne dozvoliti ovo.Ako valentin Incko i ohr ne reaguju i sprijece ovo sto se radi.Trebamo uzeti stvari u svoje ruke
- _mufljuz_
#117 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
ja da sam dodik odmah bi pravio kontrolne punktove sa dugim cijevima 
-
Yug
#118 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Jel sta CNN javio ili BBC 
- mO k3
#119 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Prvo bi trebao imati razlog ....da bi stajao narod iza tebe , e tek onda_mufljuz_ wrote:ja da sam dodik odmah bi pravio kontrolne punktove sa dugim cijevima
-
staradis
#120 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Kako bi to Hrvati brzo riješili
- It_is_a_Leclerc
#121 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Fazon je što svi znaju da je predizborna, al' svi rado učestvuju u ovom. Velika tuga.
Oj Bakire k'o udari na te, letjet će sa Poljina granate !

- OldMayor
#122 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Halo bolan ja gotovo svaki dan prolazim tamo vamo kroz rs, ne pricaj gluposti i nemoj ovdje narodu dizati pritisak.joli wrote:OldMayor wrote:@mO k3 , daj ba smiri malo dozivljaj...sta panicis koji djavo...![]()
U pravu je @mO k3 sljedeci potez bi mogao biti postavljanje kontrolnih punktova na putu na granicama entiteta kao uvertira u graniacne prelaze..ko cesto putuje moze vidjeti policiju RS pored onih tabli welcom u RS kako dezura,sljedeci potez stalni kontrolni punktovi
Na ovo treba hitno regovati i ne dozvoliti ovo.Ako valentin Incko i ohr ne reaguju i sprijece ovo sto se radi.Trebamo uzeti stvari u svoje ruke
Kakvi punktovi kakva sranja...njihova policija, imaju pravo dezurati gdje hoce, nekad budu na ulazu, pa budu i nasi iz federacije i sta sad?
bezveze se palite na dodikove provokacije, on sad tamo lezi, smjeska se i kupi glasove...
jbt, ovakav narod fakat zasluzuje ne jos jedan rat, nego sto ratova dok se svi ne porokamo.
- res publica
#123 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
It_is_a_Leclerc wrote:Fazon je što svi znaju da je predizborna, al' svi rado učestvuju u ovom. Velika tuga.
Pa to ne možeš ni otpjevati, a samo malo da si izmjenio riječi, to bi zvučalo mnogo bolje.
Oj Bakire, ko udari na te
poletiće s Poljina granate.
Eto.
-
joli
- O'zone
- Globalni moderator
#125 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Jarane odgovarašOldMayor wrote:Halo bolan ja gotovo svaki dan prolazim tamo vamo kroz rs, ne pricaj gluposti i nemoj ovdje narodu dizati pritisak.joli wrote:OldMayor wrote:@mO k3 , daj ba smiri malo dozivljaj...sta panicis koji djavo...![]()
Kakvi punktovi kakva sranja...njihova policija, imaju pravo dezurati gdje hoce, nekad budu na ulazu, pa budu i nasi iz federacije i sta sad?
bezveze se palite na dodikove provokacije, on sad tamo lezi, smjeska se i kupi glasove...
jbt, ovakav narod fakat zasluzuje ne jos jedan rat, nego sto ratova dok se svi ne porokamo.
Nemoj džabe živce sebi na sabahu kidat