Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Locked
mO k3

#101 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by mO k3 »

Napisao sam na drugoj temi čuvaju ga navodno čitavu noć i neko dojde i razvaljuje ga nako ...... Ma daj
karanana

#102 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by karanana »

ovo je komedija.
cuvaju ga specijalci, garda, dobrovoljci....i opet se krisom nase gazije uvuku medju neprijateljske linije i macolm dodju do armature. slijedi akcija sa rezacima armature.
madner

#103 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by madner »

Mora da je nako ostavio rakiju otvorenu u blizini. :D
mO k3

#104 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by mO k3 »

karanana wrote:ovo je komedija.
cuvaju ga specijalci, garda, dobrovoljci....i opet se krisom nase gazije uvuku medju neprijateljske linije i macolm dodju do armature. slijedi akcija sa rezacima armature.
Ma nisu naši .... Sve hoće da zakuhaju , prvo krst dignuti , pa ga oboriti , sta je sljedece barikade oko Sarajeva ??? Mogući scenario ,kontrolni punktovi na magistralnim putevima prema i iz manjeg entitet ...
OldMayor

#105 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by OldMayor »

@mO k3 , daj ba smiri malo dozivljaj...sta panicis koji djavo... :roll:

cuj blokade oko sarajeva, ta ce oni blokirat, nema ih 20.000 ukupno da ih nakupis sa penzionerima, babama i stokom.
Last edited by OldMayor on 24/09/2014 09:42, edited 1 time in total.
leo karan

#106 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by leo karan »

Image
burger_pasa

#107 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by burger_pasa »

Tu sablast treba srusit ali posle izbora... Jer sad i da ga srusimo, opet ce Dodik i njegovi mediji profitirat, po onoj " evo vidi sta nam balije rade". Zato ga netreba dirat do izbora.
spreca

#108 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by spreca »

mO k3 wrote:
karanana wrote:ovo je komedija.
Ma nisu naši .... Sve hoće da zakuhaju , prvo krst dignuti , pa ga oboriti , sta je sljedece barikade oko Sarajeva ??? Mogući scenario ,kontrolni punktovi na magistralnim putevima prema i iz manjeg entitet ...
:thumbup:
mO k3

#109 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by mO k3 »

OldMayor wrote:@mO k3 , daj ba smiri malo dozivljaj...sta panicis koji djavo... :roll:

cuj blokade oko sarajeva, ta ce oni blokirat, nema ih 20.000 ukupno da ih nakupis sa penzionerima, babama i stokom.
Ma ne panicim .....
karanana

#110 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by karanana »

Image

samo tiho i oprezno. dobrovoljacka garda je gore.
JedanMova

#111 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by JedanMova »

UltraSarajevo wrote: Kako te nije stid da o nekome pricas tako koga ne poznajes fuj dokle Bosnjo moze pasti, mene Sarajliju u cijoj familiji su svi bili borci Armije BiH od muskarac da me nazivas cetnikom ?? Pa ne vjerujem znaci...

A sto se tice cetnika i njihove hrabrosti, isao sam sam gore i ici cu kad god treba, a vidim ima ih i na forumu plaho, samo saljite podatke na pp, ako kojim slucajem budem banovan (a nije tesko da se to desi jer mrze Bosnjake patriote ovdje) neka napisu ovdje javno e-mail pa neka i lazni kreiraju javit cu se. Eto molim vas. Dosta mi je njihovih cyber ratnika, a i takvih ko ti sto sude o nekome koga ne znaju.
UltraSarajevo wrote: Zivim na Bistriku tacnije

koji ne zna doc do Zlatista...
de bolan, ne ofiraj se vise
O'zone
Globalni moderator

#112 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by O'zone »

Image

U 3D-u
lajkujMe

#113 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by lajkujMe »

Samo da nesto napomenem sto sam primjetio. Ja mislim da ovo nije radjeno maceljom nego eksplozivom. Kako je izbio beton unutar armature s maceljom? Nema sanse prije je da je ovo bio neka slabija vrsta eksploziva ali lose odradjeno jer je omotan komplet stub umjesto jedne polovine (citav stub omotan eksplozivom znaci da ce se eksploziv anulirati sam)
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#114 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by _BataZiv_0809 »

Remi Gallard bi pozavidio postavljacu krsta :D
mO k3

#115 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by mO k3 »

lajkujMe wrote:Samo da nesto napomenem sto sam primjetio. Ja mislim da ovo nije radjeno maceljom nego eksplozivom. Kako je izbio beton unutar armature s maceljom? Nema sanse prije je da je ovo bio neka slabija vrsta eksploziva ali lose odradjeno jer je omotan komplet stub umjesto jedne polovine (citav stub omotan eksplozivom znaci da ce se eksploziv anulirati sam)
Samo da ti kažem unutra je prazno :) , šupljo ko slamka
joli

#116 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by joli »

OldMayor wrote:@mO k3 , daj ba smiri malo dozivljaj...sta panicis koji djavo... :roll:

U pravu je @mO k3 sljedeci potez bi mogao biti postavljanje kontrolnih punktova na putu na granicama entiteta kao uvertira u graniacne prelaze..ko cesto putuje moze vidjeti policiju RS pored onih tabli welcom u RS kako dezura,sljedeci potez stalni kontrolni punktovi

Na ovo treba hitno regovati i ne dozvoliti ovo.Ako valentin Incko i ohr ne reaguju i sprijece ovo sto se radi.Trebamo uzeti stvari u svoje ruke
_mufljuz_

#117 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by _mufljuz_ »

ja da sam dodik odmah bi pravio kontrolne punktove sa dugim cijevima :oops:
Yug

#118 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by Yug »

Jel sta CNN javio ili BBC :?:
mO k3

#119 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by mO k3 »

_mufljuz_ wrote:ja da sam dodik odmah bi pravio kontrolne punktove sa dugim cijevima :oops:
Prvo bi trebao imati razlog ....da bi stajao narod iza tebe , e tek onda
staradis

#120 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by staradis »

Kako bi to Hrvati brzo riješili
It_is_a_Leclerc

#121 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by It_is_a_Leclerc »

Fazon je što svi znaju da je predizborna, al' svi rado učestvuju u ovom. Velika tuga.

Oj Bakire k'o udari na te, letjet će sa Poljina granate !

:run:
OldMayor

#122 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by OldMayor »

joli wrote:

U pravu je @mO k3 sljedeci potez bi mogao biti postavljanje kontrolnih punktova na putu na granicama entiteta kao uvertira u graniacne prelaze..ko cesto putuje moze vidjeti policiju RS pored onih tabli welcom u RS kako dezura,sljedeci potez stalni kontrolni punktovi

Na ovo treba hitno regovati i ne dozvoliti ovo.Ako valentin Incko i ohr ne reaguju i sprijece ovo sto se radi.Trebamo uzeti stvari u svoje ruke
Halo bolan ja gotovo svaki dan prolazim tamo vamo kroz rs, ne pricaj gluposti i nemoj ovdje narodu dizati pritisak.

Kakvi punktovi kakva sranja...njihova policija, imaju pravo dezurati gdje hoce, nekad budu na ulazu, pa budu i nasi iz federacije i sta sad?

bezveze se palite na dodikove provokacije, on sad tamo lezi, smjeska se i kupi glasove...

jbt, ovakav narod fakat zasluzuje ne jos jedan rat, nego sto ratova dok se svi ne porokamo. :run:
res publica

#123 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by res publica »

It_is_a_Leclerc wrote:Fazon je što svi znaju da je predizborna, al' svi rado učestvuju u ovom. Velika tuga.

Oj Bakire k'o udari na te, letjet će sa Poljina granate !

:run:
:roll: Kako tako neko nema osjećaj za ritam i metriku stiha...

Pa to ne možeš ni otpjevati, a samo malo da si izmjenio riječi, to bi zvučalo mnogo bolje.

Oj Bakire, ko udari na te
poletiće s Poljina granate.

Eto.
joli

#124 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by joli »

Sve je ovo vec vidjeno

https://www.youtube.com/watch?v=e3fUy7ImyS0

OHR pomozi
Image
O'zone
Globalni moderator

#125 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by O'zone »

OldMayor wrote:
joli wrote:

Halo bolan ja gotovo svaki dan prolazim tamo vamo kroz rs, ne pricaj gluposti i nemoj ovdje narodu dizati pritisak.

Kakvi punktovi kakva sranja...njihova policija, imaju pravo dezurati gdje hoce, nekad budu na ulazu, pa budu i nasi iz federacije i sta sad?

bezveze se palite na dodikove provokacije, on sad tamo lezi, smjeska se i kupi glasove...

jbt, ovakav narod fakat zasluzuje ne jos jedan rat, nego sto ratova dok se svi ne porokamo. :run:
Jarane odgovaraš

Image

Nemoj džabe živce sebi na sabahu kidat :mrgreen:
Locked