Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kakve greske prave Cilic i Dimitrov.Obe pogresno procenjuju lopticu i to Dimitrova kosta gubitka seta a Cilica brejka.A mogli su relativno lako poentirati.
zarko.filip wrote:kakve greske prave Cilic i Dimitrov.Obe pogresno procenjuju lopticu i to Dimitrova kosta gubitka seta a Cilica brejka.A mogli su relativno lako poentirati.
Bravo, Gael, iako sam navijao za Bugarina. Steta da Francuz takvoga talenta s 28 g. ulazi u tek peto 1/4 finale jednog GS a dalje nikad nije dobacio osim RG 1x. Nadam se da nece ni ovdje dalje .
Chilkan ima finu sansu da srusi neugodnu tradiciju s dosadnim Simonom jer nikad nije imao bolji servis i miks igru.
Znas li ti, upise li RF 18 titulu da ce biti prvi na Race to London ukoliko Djovak izleti prije finala?
Znam i navijam za taj scenarij svim srcem
Isto tako ulaskom u SF prelazi Nadala na race listi. Tako da bi naredne godine na AO vrlo lako Nadal mogao biti 3 igrac svijeta i krviti se (nadam se) s Djokovicem u SF...
Cuj Murray u finalu prije finala, a nije dohvatio nikakvog finala godinu i po skoro...a zadnji put je top 10 igraca pobjedio valjda upravo Djokovica.
Smjesna konstatacija, ali neka te, ovakav tmuran dan i jeste za smjeha.
Nažalost i po mene i po tebe Marej ako bude ponovio igru kao protiv Conge ne piše se dobro ni Novaku a ni Rodžeru u eventualnom finalu.
Ne znam jesi li gledao meč protiv Joa,servis mu je bio ubitačan kao i savršeno kretanje u većem dijelu meča.
Andy je u formi a i podloga mu leži.
A ti se nastavi smijati