Sad si totalno uprskala. Ne smije vas čovjek ni pohvaliti.ema_ wrote:Isto vrijedi i za jedne i za druge.![]()
Al fakat, do sad je po nekoj 'normi' muško švaleranje bilo poznato i ili progleda se kroz prste ili osudi, al sad vidim da u ženskoj verziji nije ni za osude uopće. Još joj dadni alimentaciju, i pola dunjaluka, zaslužila je.
Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- McMoy
#101 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
-
chip-in
#102 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
kalkuliranje u rangu španskih serijawtfblesa wrote:Molim Vas, trebam savjet, ozbiljan savjet. Prije svega, kako cu njegovim roditeljima objasniti dugogodisnju farsu? Jako su fini ljudi i jednostavno me stid i zao mi ih je razocarati. Moji roditelji su me napustili i u njima sam ih nadomjestila, donekle. ...druga stvar je konkretne prirode...mislite li, da bih sa ukupno place i alimentacije oko 600 KM mogla naci stan, uvjetan, obezbjediti djetetu sve sto mu treba, a to je hrana, odjeca, produzeni boravak u skoli, skolski pribor...Ljuska_u_BaklaFi wrote:Opet
Hvala...
P.S. Muskarac kojeg volim, mi, zbog toga sto sam u braku ne vjeruje da ga zaista volim...
neznam dal da skidam kapu uz duboki naklon za ovakav đon obraz ili da
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#103 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Hvala Bogu na emancipaciji, nikada nije bilo lakše naći sebi uan najt stend.kritichar wrote:ne čini ti se, kurvarstvo kao hobi svaki dan je sve normalnija pojava, to se da primjetiti i na forumu, ali ono što je novo, je da sve više žena to podržavaema_ wrote:Jel se meni čini il fakat ima žena koje aminuju na švaleranje od strane žene u braku i još da bi ta takva sutra trebala imati prava kao svaka druga žena poslije razvoda?
Živio feminizam također
- avetinja
#104 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Jel ti nas zajebavaš ovde ? Pošto sam dobrodušan dat ću ti jedan veoma koristan odgovor. Skuhaj dobar ručak mužu, poslije ručka mu lijepo reci istinu, uzmi kajš što deblji i počni se sama tući pred njim da te on ne satare od batina.wtfblesa wrote:Ne znam šta da radim... :-(
- berenice
#105 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Takvo ponašanje je uvijek za osudu, s jedne strane... ono kad čovjek pomisli da ne bi volio da se njemu to desi, tj. da ga neko vara. S druge strane, ko smo mi da sudimo nekome i ko ti garantuje da se ti sutra nećeš zaljubiti? OK je imati svoje mišljenje, ali to je sve.ema_ wrote:Isto vrijedi i za jedne i za druge.![]()
Al fakat, do sad je po nekoj 'normi' muško švaleranje bilo poznato i ili progleda se kroz prste ili osudi, al sad vidim da u ženskoj verziji nije ni za osude uopće. Još joj dadni alimentaciju, i pola dunjaluka, zaslužila je.
Kakve veze ima alimentacija sa njenim šveranjem? To je za dijete, a valjda znaš koliko košta imati dijete. Ili ne znaš?
-
nightvision
#106 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
...a jest vas neko nalozio... i vi jos gori pa se zakacili... 
- KPNCTNJAH
#107 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
A gdje se to zaljubljuje tako lako, preko noci? Daj da i ja vidim kako to izgleda... 
-
chip-in
#108 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Stvar je u tome da ona u startu mrtva hladna na to racuna kao gotovu stvar, dijete njegovo (?) i ona ce dobit pare (za dijete jelte) i bit s onim kojeg voli.berenice wrote:Takvo ponašanje je uvijek za osudu, s jedne strane... ono kad čovjek pomisli da ne bi volio da se njemu to desi, tj. da ga neko vara. S druge strane, ko smo mi da sudimo nekome i ko ti garantuje da se ti sutra nećeš zaljubiti? OK je imati svoje mišljenje, ali to je sve.ema_ wrote:Isto vrijedi i za jedne i za druge.![]()
Kakve veze ima alimentacija sa njenim šveranjem? To je za dijete, a valjda znaš koliko košta imati dijete. Ili ne znaš?
Vec zna sto hoce samo hoce forumski blagoslov za to
Last edited by chip-in on 06/08/2014 23:01, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#109 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Ne zaljubljuje se preko noći, to je valjda bar jasno..
Kako se meni nikada nije desilo da prevarim nekoga?

Kako se meni nikada nije desilo da prevarim nekoga?
- berenice
#110 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
A do sada su to samo muškarci podržavali? Pa s kim su se kurvali - između sebe?kritichar wrote:ne čini ti se, kurvarstvo kao hobi svaki dan je sve normalnija pojava, to se da primjetiti i na forumu, ali ono što je novo, je da sve više žena to podržavaema_ wrote:Jel se meni čini il fakat ima žena koje aminuju na švaleranje od strane žene u braku i još da bi ta takva sutra trebala imati prava kao svaka druga žena poslije razvoda?
Čini ti se da je to novo, samo se više priča.
- berenice
#111 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Ne mora biti preko noći, može i preko dana, ali ti si jarac, tako da to nikada nećeš saznatiKPNCTNJAH wrote:A gdje se to zaljubljuje tako lako, preko noci? Daj da i ja vidim kako to izgleda...
- avetinja
#112 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Izgleda da je ova neki veliki ženski lešinar. De, nek neko obavijesti tog budućeg nesrećnika da zna s kim ima posla. Sevap je ako ništa.
- berenice
#113 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
100 ljudi, 100 ćudi... znaš to. Naravno da se možeš zaljubiti preko noći - ne možeš možda zavoljeti - to si ti nešto pobrko...Velkoski wrote:Ne zaljubljuje se preko noći, to je valjda bar jasno..
Kako se meni nikada nije desilo da prevarim nekoga?![]()
- kritichar
#114 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
.....sve više žena to podržava.berenice wrote:A do sada su to samo muškarci podržavali? Pa s kim su se kurvali - između sebe?kritichar wrote:ne čini ti se, kurvarstvo kao hobi svaki dan je sve normalnija pojava, to se da primjetiti i na forumu, ali ono što je novo, je da sve više žena to podržavaema_ wrote:Jel se meni čini il fakat ima žena koje aminuju na švaleranje od strane žene u braku i još da bi ta takva sutra trebala imati prava kao svaka druga žena poslije razvoda?
čini mi se da i dan danas muškarci to više kriju, dok je to ženama normalno, pravdaju to zaljubljenošću ili potrebom
- berenice
#115 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Pa dobro, naglas razmišlja, jbga...chip-in wrote:Stvar je u tome da ona u startu mrtva hladna na to racuna kao gotovu stvar, dijete njegovo (?) i ona ce dobit pare (za dijete jelte) i bit s onim kojeg voli.berenice wrote:Takvo ponašanje je uvijek za osudu, s jedne strane... ono kad čovjek pomisli da ne bi volio da se njemu to desi, tj. da ga neko vara. S druge strane, ko smo mi da sudimo nekome i ko ti garantuje da se ti sutra nećeš zaljubiti? OK je imati svoje mišljenje, ali to je sve.ema_ wrote:Isto vrijedi i za jedne i za druge.![]()
Vec zna sto hoce samo hoce forumski blagoslov za to
- animals
#116 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Traziti savjet na forumu u vezi ljubavi moze ili totalna budala ili jos veca budala..
tako zeno crna, crna si , ali si crnja ako ovdje trazis savjet..
tako da, jebi se , ali postedi jadne forumase , tvoje sapunice
tako zeno crna, crna si , ali si crnja ako ovdje trazis savjet..
tako da, jebi se , ali postedi jadne forumase , tvoje sapunice
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#117 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Не можеш буразеру, а и да умислиш да си се заљубио увијек можеш одмах прекинути сваки контакт, али наравно постоје и тзв. курцождерачице којима никада није доста хехех, па не могу прекинути контакт док не приме.
- berenice
#118 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
One stvarno tako misle.kritichar wrote:.....sve više žena to podržava.berenice wrote:A do sada su to samo muškarci podržavali? Pa s kim su se kurvali - između sebe?kritichar wrote: ne čini ti se, kurvarstvo kao hobi svaki dan je sve normalnija pojava, to se da primjetiti i na forumu, ali ono što je novo, je da sve više žena to podržava
čini mi se da i dan danas muškarci to više kriju, dok je to ženama normalno, pravdaju to zaljubljenošću ili potrebom
- KPNCTNJAH
#119 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Jesi beze ba, nisam od kamenaberenice wrote:Ne mora biti preko noći, može i preko dana, ali ti si jarac, tako da to nikada nećeš saznatiKPNCTNJAH wrote:A gdje se to zaljubljuje tako lako, preko noci? Daj da i ja vidim kako to izgleda...
Last edited by KPNCTNJAH on 06/08/2014 23:18, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#120 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Vidi i ovaj homoseksualac stopama insomnije. 
- berenice
#121 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Možeš burazeru, ali sve to opet zavisi i od dobi i od samog karaktera osobe.Velkoski wrote:Не можеш буразеру, а и да умислиш да си се заљубио увијек можеш одмах прекинути сваки контакт, али наравно постоје и тзв. курцождерачице којима никада није доста хехех, па не могу прекинути контакт док не приме.
- S4mpion
#122 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Još gore.berenice wrote:One stvarno tako misle.kritichar wrote: .....sve više žena to podržava.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#123 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Па зато бре и постоји ријеч "курва/дроља/курвар".berenice wrote:Možeš burazeru, ali sve to opet zavisi i od dobi i od samog karaktera osobe.Velkoski wrote:Не можеш буразеру, а и да умислиш да си се заљубио увијек можеш одмах прекинути сваки контакт, али наравно постоје и тзв. курцождерачице којима никада није доста хехех, па не могу прекинути контакт док не приме.
- kritichar
#124 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Što nije uredu, iako će i to biti za koju godinu sasvim normalnoberenice wrote:
One stvarno tako misle.
- KPNCTNJAH
#125 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Ako na mene mislis, zaboli me takiVelkoski wrote:Vidi i ovaj homoseksualac stopama insomnije.