Sad mi pade na pamet neki stari partizanski film...partizani u nekoj pekari, cura u podrumu hljeb mjesi a lola sa ledja prisho i stema dok ona mjesi......
Pomagati zeni u poslu
Moderator: anex
-
vodolija_33
oho, tu smo dakle...pitt wrote:Ova ne razvija samo potkuha (hljeb, ustipke, pitu, pizzu...) i peche hljeb.novalic wrote:ma o tome ja i pricam, moja i razvijaAl dzaba, meni drago vidjet zensko zasukanih rukava, kako razvija jufke i otpuhuje ....
:D:D
-
vodolija_33
Halo pitt
ovo je religija, brate 
-
Stari
Ako se ne varam radi se o filmu radjenom po romanu M. Zupana...."Menuet za gitaru".pitt wrote:Sta ces...ja bar priznam......sitrovi balkanski poriv:D:D
Sad mi pade na pamet neki stari partizanski film...partizani u nekoj pekari, cura u podrumu hljeb mjesi a lola sa ledja prisho i stema dok ona mjesi......:D:D
-
vodolija_33
Ma tako, brate
ipak je u pitanju tema na religiji 
-
havetinja
nek ti nas tjeras...solomone..za ovu pricu na religiji....hananah wrote:e bas je taj Alah velicanstven, kad u isti kos trpa timarenje konja i zabavu sa suprugom. Zivio AlahMedju njima se ubraja igranje i zabava sa svojom suprugom, dresiranje konja i poducavanje plivanju. ( Taberani )
- Baghira
More biti, ali si onda sam kriv za sirenje dezinformacijaStari wrote:dezinformacije...insinuacije...pokusaji subverzivnog djelovanja spram moje licnosti.crna_pantera wrote:Stari, ja znam koliko si ti star (ili sam opet mozda pogresno protumacila)
![]()
![]()
I jos uvijek ne vidim razilku...sustinsku
![]()
![]()
(Ono drugo u postu sam morala izbrisati
Solomon, pomazes li ti svojoj zeni?
- Baghira
Dzaba ti je sve, moras priznati, inace....ces ubuduce imati vise vremena za kucanske poslovehavetinja wrote:ne priznajem ovaj sud....crna_pantera wrote:Divi havija, sto mu je vokri![]()
![]()
Nema price, zasluzeno smo kritikovani![]()
![]()
- manijak1
Koliko sam zamijetio Havetinja je krivac za opstrukciju teme, ne sviđa mu se da bude ono što i jesteSolomon wrote:Opomena za Pitta i kompaniju. Drzite se teme i imajte u vidu da ste na podforumu Religija.
Zašto pomagati ženi u poslovima kada se žena po naravi i konstrukciji u svemu snalazi bolje od
-
havetinja
manijak...ma jok ...manijak1 wrote:Koliko sam zamijetio Havetinja je krivac za opstrukciju teme, ne sviđa mu se da bude ono što i jesteSolomon wrote:Opomena za Pitta i kompaniju. Drzite se teme i imajte u vidu da ste na podforumu Religija.![]()
papučar
.
Zašto pomagati ženi u poslovima kada se žena po naravi i konstrukciji u svemu snalazi bolje od![]()
antipapučara ?
priznajem da sam najveci papucar na forumu...s indignacijom
- manijak1
Direktna provokacija upućena čovjeku koji se brine da tema ima svoj uvod , zaplet i krajSolomon, pomazes li ti svojoj zeni?
-
Stari
Ne zavaravaj se iluzijom da si tu bez konkurencije...naprotivhavetinja wrote:manijak...ma jok ...manijak1 wrote:Koliko sam zamijetio Havetinja je krivac za opstrukciju teme, ne sviđa mu se da bude ono što i jesteSolomon wrote:Opomena za Pitta i kompaniju. Drzite se teme i imajte u vidu da ste na podforumu Religija.![]()
papučar
.
Zašto pomagati ženi u poslovima kada se žena po naravi i konstrukciji u svemu snalazi bolje od![]()
antipapučara ?
priznajem da sam najveci papucar na forumu...s indignacijom
- pitt
A zasto joj ne bih pomagao? Kao prvo, ne zelim imat domacicu za zenu vec neku koja ce biti ambiciozna i ganjat karijeru kao i ja. Samim tim znaci da ce imati puno obaveza i sta treba da joj sad naklatim i vodjenje cijelog domacinstva? Hvala bogu, znam skuhat, ocistit, oprat....i mogu pomoci....nije frka