Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Merhaba vam kad ste se vec tako lijepo raspricali da ja pristavim kahvu i da zasladite rahat lokumima
Jos kakvu sevdalinku pa da kahvu zamijenimo gradacackom rakijom rahatluku nigdje kraja nema dok mici mezetluke sprema
pitt, davno sam ja izucila skolu falsifikovanja po netu ne mozes mene navutji
Ma i necu da te naljutim bona...malo te zezam :D:D:D
Ma kakav moderator bona...ne bih ja izdrzao ni dan a da nekog ne posaljem u pizdice kad mi zakuka. :D Kame bi prvi nastrado ...da vam bude opomena
pitt, davno sam ja izucila skolu falsifikovanja po netu ne mozes mene navutji
Ma i necu da te naljutim bona...malo te zezam :D:D:D
Ma kakav moderator bona...ne bih ja izdrzao ni dan a da nekog ne posaljem u pizdice kad mi zakuka. :D Kame bi prvi nastrado ...da vam bude opomena
Ma pocistiili bi mene :D
Necu mici ovo ljeto. Uzimam kucu ovih dana pa imat cu tonu obaveza. Jos sad samo zenu da nadjem i gotovo :D:D:D:D
Eto mici, ako ikad pobjegnes od tog tvog, meni se javi :D:D
pa pito sam al ne znam jel mi iko dao odgovor.
Hvala mici al jos je nisam uzeo...nagadjam se za cijenu Ma bila bi jos bericetnija da se ti pobjegnes al eto :D
sanjanin wrote:Zoxe, ipak ne mislim da alkohol ljude cini dubokoumnim. Dubokoumni su dubokoumni i sa i bez alkohola.
kame, uz dopust
mislim da si fulio poentu izjave. ne cini saaamo konzumiranje alkohola nekoga dubokoumnim, nego svakodnevno konzumiranje koje oblikuje nacin zivota, razmisljanja, odnosa prema okolini i drustvu etc.
nego...zasto ne koristis svoj stari nick
Mislim da bih sa starim nickom vec zaradio Rey Bana Jebachitja ili Strahinju Banovitja. :D A mozda cak i Sahbaza Banitjbegovitja .
Ja sam ovdje samo u prolazu......ne mislim ostati. Istina, malo je poduzi prolaz al ne mislim jos dugo ostati.
sanjanin wrote:Zoxe, ipak ne mislim da alkohol ljude cini dubokoumnim. Dubokoumni su dubokoumni i sa i bez alkohola.
kame, uz dopust
mislim da si fulio poentu izjave. ne cini saaamo konzumiranje alkohola nekoga dubokoumnim, nego svakodnevno konzumiranje koje oblikuje nacin zivota, razmisljanja, odnosa prema okolini i drustvu etc.
nego...zasto ne koristis svoj stari nick
Mislim da bih sa starim nickom vec zaradio Rey Bana Jebachitja ili Strahinju Banovitja. :D A mozda cak i Sahbaza Banitjbegovitja .
Ja sam ovdje samo u prolazu......ne mislim ostati. Istina, malo je poduzi prolaz al ne mislim jos dugo ostati.
Jah koliko putra smo ovo culi :D Hoces da otvorimo temu "kame vrati se u stado" :D
De nam placi jos malo sto ides