Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
-
Haman
#101 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Da je 1 april kazao bih da je prvoaprilska sala, ali kako sad vidim ljudi se sale uvijek.

-
klmnopq
#102 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
McMoy wrote: Nevjerovatno!
Član Predsjedništva BiH B. Hadžiomerović tvrdi da bolje pjeva od predsjednika manjeg entiteta!
-
klmnopq
#103 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Bakir se uvijek zalagao za multikultiralnost. Sada će mu se to možda vratiti, pa će možda Srbi i Hrvati iz Federacije BiH dati svoj glas za Bakira, i tako mu omogućiti da pobijedi na narednim izborima. Tako možda i Bošnjaci mogu doživjeti sudbinu koju su dživljavali Hrvati na proteklim izborima kada su im Bošnjaci birali člana predsjedništva.
Jedino ovo da je bolji pjevač od Dodika...možda bi tu malo trebao spustiti loptu

- piupiu
#104 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
rahmanjin wrote:skandalozno
- starii
#105 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
mozda ce biti predsjednik 60 minutapiupiu wrote:rahmanjin wrote:skandalozno![]()
![]()
a jos da mu dodik bude kolega u predsjednistvu
ovo je komedija, odes na glasanje i puknes od osmijeha

Last edited by starii on 13/07/2014 07:38, edited 1 time in total.
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#106 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Za zvijezdu Granda, da razumio bih, ali za Predsjedništvo iz reda Bošnjačkog korpusa, mislim stvarno slaniju salu čovjek nije na ovim terenima čuo već godinama...
- pink floydd
#107 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Nje niko nikoga čupao ba, bilo je to čisto istraživačko novinarstvo....ni u kom slučaju ideologijskoweredsf wrote:dok je u svojoj emisiji siljio za SDP bio je to vrhunski profesionalac..
Kad se sjetim kako je u aferi Reket cupao Damira i Zlatka dodje mi zlo
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#108 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Bakir je uspješni dalji rođak Klintonov, po umjetnosti, preciznije muzici i kao takav zagarantiran mu je politički uspjeh kod Bosnjanastarii wrote:mozda ce biti predsjednik 60 minutapiupiu wrote:rahmanjin wrote:skandalozno![]()
![]()
))
a jos da mu dodik bude kolega u predsjednistvu
ovo je komedija, odes na glasanje i puknes od osmijeha)

- bach
#109 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Ko na ovom snimku prepozna Bakira Hadžiomerovića dobije 100 bodova i mnogo lijepih želja ...
- reis1
#110 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Fakat ovom SDP-u neko opasnu gudru valja. Ljudi su ozbiljno prolupali, od poprilicno jake stranke, sprdancija postala...
Ali sto je najgore, likovi su uvjereni da su oni ok, i da je to sto svi pljuju po njima nekakva propaganda i blacenje. Moj Zlatko, do sta si doveo SDP...
Ali sto je najgore, likovi su uvjereni da su oni ok, i da je to sto svi pljuju po njima nekakva propaganda i blacenje. Moj Zlatko, do sta si doveo SDP...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#111 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
isto koliko je Komsic Hrvatjapin_mutapi wrote:je li bakir h. bošnjak
btw, bila sam na njegovom koncertu
-
klmnopq
#112 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
hoće li imati više glasača ili posjetilaca na koncertu?plain vanilla wrote:isto koliko je Komsic Hrvatjapin_mutapi wrote:je li bakir h. bošnjak![]()
btw, bila sam na njegovom koncertu
- plain vanilla
#113 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
bio je i Komsic na tom koncertuklmnopq wrote:hoće li imati više glasača ili posjetilaca na koncertu?plain vanilla wrote:isto koliko je Komsic Hrvatjapin_mutapi wrote:je li bakir h. bošnjak![]()
btw, bila sam na njegovom koncertu![]()
sloga bila puna..sumnjam da ce toliko glasaca imati
-
klmnopq
#114 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
što su on i Komšić pjevali u istu, pjevali su....davno prošlo vrijemeplain vanilla wrote: bio je i Komsic na tom koncertumislim da imam i slike negdje
![]()
sloga bila puna..sumnjam da ce toliko glasaca imati
Komšić mu doš'o na koncert...a kad se džaba jede i krka na proslavi 300-te emisije 60 minuta, onda Komšća nigdje
- plain vanilla
#115 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
bgm ni mene tu nije bilo, znaci moj glas nemaklmnopq wrote:što su on i Komšić pjevali u istu, pjevali su....davno prošlo vrijemeplain vanilla wrote: bio je i Komsic na tom koncertumislim da imam i slike negdje
![]()
sloga bila puna..sumnjam da ce toliko glasaca imati![]()
Komšić mu doš'o na koncert...a kad se džaba jede i krka na proslavi 300-te emisije 60 minuta, onda Komšća nigdje
-
klmnopq
#116 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
a kad je napravio ono sranje na svadbi u Mostaru...što na svojoj nije pravio sranja...ili sto kaze Hadžhafizbegović u Sjećaš li se Dilly Bell...što se na svojoj nisi sijek'oplain vanilla wrote: bgm ni mene tu nije bilo, znaci moj glas nema![]()
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#117 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Nikad oni nisu bili jaka stranka osim za doba SFRJ kad su bili......jedina stranka.![]()
Za njih glasaju srbi iz federacije ( a njih je sve manje i manje), zatucane komounjare, islamomrsci, jugosloveni koji su u biti nedovrseni srbi, pederi itd....od zla oca od gore matere.
SDPederi su pacijenti samo takvi
metno ti ga ovaj nedovrseni srbin u vr guzice , tako da kompletiras sa ono peder.
- JThomas
#118 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
bakir će pobijediti, u to ne sumnjam 
-
rajvosa1
#119 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Ispade Bakir I. državnik od formata, a SDA najnormalnija stranka, dokle smo došli
-
ambienta
#120 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
A raja se "palila" na njegovih 60 min i istinu i pravdu ! SVe plačenički prilozi od strane Zlatka i Dodika (najbolja kampanja je emisija 60 min )
hetio sam samo da napisem : hahahahahhahhaahha , ali previse je sve jadno i zalosno u "drzavi" samo cu reci :
TOBE JARABI TOBE STAKVIRULAH
hetio sam samo da napisem : hahahahahhahhaahha , ali previse je sve jadno i zalosno u "drzavi" samo cu reci :
TOBE JARABI TOBE STAKVIRULAH
- dormeo
#121 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Samo da ne bude da je i ova vijest o kandidaturi Hadziomerovica bio spin SDP-a. Ne bi me zaducilo sekunde 
- zambaklija
#122 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
nije da nekog branim,već godinama ne glasam niti ću jer se nema za koga,ali men'se čini da smo mi najdestruktivniji narod na planeti,svemu i svakom nađemo manu.Nama ništa,niko i nikada ne valja 
-
klmnopq
#123 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
taman kad bi sami ostali, opet bi sami sebe mahane tražilizambaklija wrote: Nama ništa,niko i nikada ne valja
-
Rizvan
#124 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Hadžiomerović je oličenje te (samo)destrukcije.zambaklija wrote:nije da nekog branim,već godinama ne glasam niti ću jer se nema za koga,ali men'se čini da smo mi najdestruktivniji narod na planeti,svemu i svakom nađemo manu.Nama ništa,niko i nikada ne valja
- reis1
#125 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
SDP je bila jedna od najperspektivnijih stranaka koja je mogla tuci se sa SDA hobotnicom, ali i sa HDZ i ovim srpskim hobotnicama.
Ljudi koji su za njih glasali su ljudi kojima se zgadio nacionalizam i kriminal, ljudi otvorenih ociju. Da bi ti tupani iz SDP-a u ovom mandatu, presaltali se na nacionalizam i pokusali oponasati SNSD i Dodikovo srbovanje. A to je sve kriv Zlatko, koji je izgubio vezu sa realnoscu, i sa glasackim potencijalom. Odsjekli su granu na kojoj su sjedili.
Cuj kandidirali Bakira H., kao nekakvu "marku" stranke, znaci isto ko da su na LSD-iju.
Ljudi koji su za njih glasali su ljudi kojima se zgadio nacionalizam i kriminal, ljudi otvorenih ociju. Da bi ti tupani iz SDP-a u ovom mandatu, presaltali se na nacionalizam i pokusali oponasati SNSD i Dodikovo srbovanje. A to je sve kriv Zlatko, koji je izgubio vezu sa realnoscu, i sa glasackim potencijalom. Odsjekli su granu na kojoj su sjedili.
Cuj kandidirali Bakira H., kao nekakvu "marku" stranke, znaci isto ko da su na LSD-iju.