Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sherbett wrote:e hvala ti puno!
Kad stignem kući imat ću šta da pitam..sad sam malo bacila oko..ta kraljičina mi je najlijepša, gledala sam ja to malo sve na netu..a što ne mogu da kročim? krcata?
Na Kraljičinoj se neki dan Novak Đoković oženio.
Ma ne znam, ja sam bio jednom, nije nikoga bilo na cijeloj plaži, osim spasioca. E sad, moguće da se može kupati tu, ali ti je cijena dvije ležaljke sa suncobranom 35 eura (ako ne i više, ne sjećam se), pa bujrum, ko želi...
pa dala bi za tu lepotiju
al ne svaki dan
ova ploče..to je bazen ili šta?
Što se tiče Slovenske, tu sam izguglala, i neda mi se na neke velike s hrpom ljudi i prljavim plićakom, znam da je najpoznatija, pa vjerovatno i najposjećenija
Stjene su mi omiljene, da se fino skokom smočim i poderem dok izlazim van. Ove pješćane pličake i plaže..bljak!
Ma kakva Slovenska, nju zaobiđi. Ploče su betonska plaža sa bazenima i sa malim šljunkovitim plažicama ispod tih bazena. Znači multifunkcionalna.
Evo vidiš na dnu slike ovu malu plažicu, takvih ima nekoliko.
Porediti ljetovanje na Makarskoj rivijeri sa Budvom je ravno poređenju Majka Tajsona i seoskog vašarskog boksera Budva je najveći krkanluk na pjenu od govana da je za nju Makarska bečka filharmonija
Kraljicina nije u Budvi da ne buni ljude.Do nje se dolazi brodom(mislim da nema prilaz autom)i cula sam da je zabranjeno kupanje cijeli dan.Ti izleti na Kraljicinu traju najvise 4 sata
ja nisam ja wrote:Kraljicina nije u Budvi da ne buni ljude.Do nje se dolazi brodom(mislim da nema prilaz autom)i cula sam da je zabranjeno kupanje cijeli dan.Ti izleti na Kraljicinu traju najvise 4 sata
To je sve Budvanska rivijera. Ima prilaz autom, s tim da moraš malo i pješke prošetati. Za kupanje ne znam.
radostan dan wrote:šta dobra...krucijalna.
sad se moreš kupat ka čovjek.
Za muslimane je to odlicna vijest. Privlacnost Budve ce nakon izgradnje dzamije porasti 100% u ocima muslimana. To je isto kao sto imas dzamije u Baru. http://www.islam-bar.info
To je mjesto mnogo privlacnije muslimanima. i za naseljavanje i za turizam. U Dobrim Vodama su se npr vecinom naselili muslimani. To jeste oni su vecinom vlasnici tamosnjih objekata. Dakle cijelo barsko zalede je dobilo na znacaju.
U kotorskom zaljevu zivi nekoliko hiljada muslimana, uglavnom Bosnjaka i trenutno samo imaju samo mesdzid u Tivtu. To nije dovoljno posto se njihov broj konstantno povecava.(doseljavanjem iz Sandzaka)
ja bi ti predložio da se vratiš na politiku i religiju... ovdje se radi o sisama, guzovima, kupanju, koktelima, flertovanju, koncertima, hektolitrima alkohola, školjke, jastozi i ostali morski kurci/palci.
drugo, vidiš po sudionicima teme da su sve to kjafiri ili otpadnici od vjere...samo ih interesuje -u se, na se i poda se...i da naprave zajeb tipa bešlić i kolo u makarskoj, paradajz na kraljičinoj plaži i ostali drkovi/ispadi.
radostan dan wrote:ja bi ti predložio da se vratiš na politiku i religiju... ovdje se radi o sisama, guzovima, kupanju, koktelima, flertovanju, koncertima, hektolitrima alkohola, školjke, jastozi i ostali morski kurci/palci.
drugo, vidiš po sudionicima teme da su sve to kjafiri ili otpadnici od vjere...samo ih interesuje -u se, na se i poda se...i da naprave zajeb tipa bešlić i kolo u makarskoj, paradajz na kraljičinoj plaži i ostali drkovi/ispadi.
man se ti ovoga, izgubićeš adbest...
Sa izgradnjom dzamije promjenit ce se i vrsta turizma. Otidi u Bar pa ces se uvjeriti u to. Vecinom porodicni turizam.
I manje Sumadije
radostan dan wrote:ja bi ti predložio da se vratiš na politiku i religiju... ovdje se radi o sisama, guzovima, kupanju, koktelima, flertovanju, koncertima, hektolitrima alkohola, školjke, jastozi i ostali morski kurci/palci.
man se ti ovoga, izgubićeš adbest...
Sa izgradnjom dzamije promjenit ce se i vrsta turizma. Otidi u Bar pa ces se uvjeriti u to. Vecinom porodicni turizam.
I manje Sumadije
Creesy@
dobro nisi doso do albanske rivijere sta si sve zeni preporucio
Dobro joj nisi reko da ide na pucinu prema Italiji jer je tamo cisto more
15 godina idem dole i znam svaki cosak. Uglavnom, ne znam gdje se ti kupas ali more tokom dana bude prljavo na citavom potezu od Plave Lagune do tunela za Becice. Za mene je to Budva i na to sam mislio kada sam rekao da nema gdje da se okupa. Mislim ima ujutru, a i posljepodne kad se probijes kroz prljavstinu i otplivas u dubinu
Eto promaklo mi za Mogren jer sam mislio i dalje naplacuju ulaz, cicija jbga, nedam crnogorcima ni euro ako ne moram!
Blek Stena wrote:Creesy@
dobro nisi doso do albanske rivijere sta si sve zeni preporucio
Dobro joj nisi reko da ide na pucinu prema Italiji jer je tamo cisto more
15 godina idem dole i znam svaki cosak. Uglavnom, ne znam gdje se ti kupas ali more tokom dana bude prljavo na citavom potezu od Plave Lagune do tunela za Becice. Za mene je to Budva i na to sam mislio kada sam rekao da nema gdje da se okupa. Mislim ima ujutru, a i posljepodne kad se probijes kroz prljavstinu i otplivas u dubinu
Eto promaklo mi za Mogren jer sam mislio i dalje naplacuju ulaz, cicija jbga, nedam crnogorcima ni euro ako ne moram!
Ja pričam o Budvanskoj rivijeri.
Znači 10 min. autom ne mislim da je daleko za otići kupat se.
A vidim da ti znaš samo za taj dio od "Grala" do hotela "Park", jer inače ne bi pisao takve nebuloze. Možda znaš svaki čošak, ali Slovenske plaže.
Staviš peškir i dupe gdje ti je qrtzu ćeif u CG plivaš i dođe ti đetić sa čamcem i kaže ti da si na teritoriji hotela i da moraš platiti ili napustiti teritoriju Ej! U vodi!!