Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo SP!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

fakat

#101 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo

Post by fakat »

Ja jedva stignem citati ovaj portal, na hrvatske zavirim ponekad pukim slucajem, za srpske i ne znam koji su.
JohnnyS

#102 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo

Post by JohnnyS »

fakat wrote:Ja jedva stignem citati ovaj portal, na hrvatske zavirim ponekad pukim slucajem, za srpske i ne znam koji su.

jednostavno ti je. Ukucaš dnevno.xx gdje .xx predstavlja domenu države
seshat

#103 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo

Post by seshat »

JohnnyS wrote:
animals wrote:
JohnnyS wrote:Joj što ne mogu ovog javnog ljubakanja... Svak za svoje, sve ostalo je demagogija
Znaci da Hrvati iz BIH ne smiju navijati za BIH, jer je to demagogija..u stvari bas me briga ko za koga navija,ja cu navijati za koga ja hocu..jel doslo vrijeme, a izgleda da jeste, ako koji Hrvat, i pomisli da navija za BIH, da mu javno kazemo, mars u svoju Hrvatsku i za nju navijaj, nemoj da se prodajes..

Pa ja ne govorim za običan narod ko za koga da navija. Pa i u "zapadnom" Mostaru, uz par izoliranih incidenata, pobjeda Bosne i Hercegovine je dočekana s odobravanjem. Što i ne bi, nije Bosna, a kamoli Hercegovina išta više od nekog Mujezina nego moja. Ja pričam o ovim medijima, institucijama... Kome index glumi, jebe se njima za BiH, tko ne vidi da je ovo marketinški trik taj je slijep pored zdravih očiju. A da je ona slika vatrenih zmajeva na službenoj stranici HNS-a, ne bih ni nadrogiran mogao povjerovati. Pa nije HNS izgubljen u vremenu i prostoru pa da stavlja zastavu s ljiljanima koja se ne koristi preko 15 godina...
Ja sam dva puta pitala da me neko uputi na tu fotografiju HNSa ali odgovora nema. Jer nema fotografije (mislim ima je, ali ne tamo gdje kažu da jeste, bar je ja nisam vidjela). Znači malo razmisliti i istražiti prije "loženja" bilo kakvog :skoljka:
seshat

#104 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo

Post by seshat »

JohnnyS wrote:
animals wrote:
JohnnyS wrote:Joj što ne mogu ovog javnog ljubakanja... Svak za svoje, sve ostalo je demagogija
Znaci da Hrvati iz BIH ne smiju navijati za BIH, jer je to demagogija..u stvari bas me briga ko za koga navija,ja cu navijati za koga ja hocu..jel doslo vrijeme, a izgleda da jeste, ako koji Hrvat, i pomisli da navija za BIH, da mu javno kazemo, mars u svoju Hrvatsku i za nju navijaj, nemoj da se prodajes..

Pa ja ne govorim za običan narod ko za koga da navija. Pa i u "zapadnom" Mostaru, uz par izoliranih incidenata, pobjeda Bosne i Hercegovine je dočekana s odobravanjem. Što i ne bi, nije Bosna, a kamoli Hercegovina išta više od nekog Mujezina nego moja. Ja pričam o ovim medijima, institucijama... Kome index glumi, jebe se njima za BiH, tko ne vidi da je ovo marketinški trik taj je slijep pored zdravih očiju. A da je ona slika vatrenih zmajeva na službenoj stranici HNS-a, ne bih ni nadrogiran mogao povjerovati. Pa nije HNS izgubljen u vremenu i prostoru pa da stavlja zastavu s ljiljanima koja se ne koristi preko 15 godina...
Ja sam dva puta pitala da me neko uputi na tu fotografiju HNSa ali odgovora nema. Jer nema fotografije (mislim ima je, ali ne tamo gdje kažu da jeste, bar je ja nisam vidjela). Znači malo razmisliti i istražiti prije "loženja" bilo kakvog :skoljka:
Poezija

#105 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo

Post by Poezija »

Veliki vatreni katolik dario kordić je uz Bosnu i Hercegovinu večeras :oops:

Neka se oni okrenu prema Mehiku (Meksiku) i neka gledaju svoju repku.
House

#106 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo

Post by House »

Hvala , ne treba nam podrška :P
seshat

#107 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo

Post by seshat »

Zmaj-bosanski wrote:
seshat wrote: Ja sam dva puta pitala da me neko uputi na tu fotografiju HNSa ali odgovora nema. Jer nema fotografije (mislim ima je, ali ne tamo gdje kažu da jeste, bar je ja nisam vidjela). Znači malo razmisliti i istražiti prije "loženja" bilo kakvog :skoljka:
pitaj njih
http://www.klix.ba/sport/nogomet/vatren ... /140620082
neću njih da pitam. oni su žutilo, odron portal koji se za klikove bori tendencioznim neistinama ili poluistinama (kao i pomenuti index). posljednjih dana uživaju da nam serviraju loše vijesti..... ponekad, tek ponedak puste dobru "šarenu lažu", kao ovo. ali opet je i to laž.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#108 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo

Post by hrasno38 »

Meni je ovo vise nego dovoljno

http://www.index.hr/

Na Hrvatskoj web stranici nasa zastava u pozadini!!!! Hvala!!! Ovo ce ubosti pravo u oko sve one koji pale BH zastave ali i one koji pale i skrnave crkve.
animals

#109 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo

Post by animals »

House wrote:Hvala , ne treba nam podrška :P
Ko ste vi..nebitni tipovi..
mikogoago

#110 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo

Post by mikogoago »

Sada u Brazuci u emisiji HRT koji prenosi utakmice iz Brazila na pitanje da li cete veceras navijati za BiH 88 % je odgovorilo sa DA. Mislim da je ovo dovoljno.Prekinite vise sa tim nacionalistickim presereavanjima molim vas uzivajte u fudbalu!
NAPRIJED BiH DO NOVE POBJEDE!!!! :bih: :bih: :bih:
touch brain

#111 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo

Post by touch brain »

mikogoago wrote:Sada u Brazuci u emisiji HRT koji prenosi utakmice iz Brazila na pitanje da li cete veceras navijati za BiH 88 % je odgovorilo sa DA. Mislim da je ovo dovoljno.Prekinite vise sa tim nacionalistickim presereavanjima molim vas uzivajte u fudbalu!

od tih 88% velika vecina to stvarno misli..
kada bi napravio istu anketu u bih,medju vasim navijacima rezultat bi bio isti ali sa jednom razlikom:od tih 88% ,10-15% bi stvarno to mislilo a ostali bi u sebi molili Boga da hrvatska izgubi

imam ja jednog poznanika,bosnjaka ,na fejsu...na svom statusu dopisuje se on sa nekim likom iz zg i pise mu kako mu je zao sto je hr izgubila od brazila,kako je on navijao za hr..sve bi to bilo ok,i sigurno bi mu i povjerovao, da nismo skupa gledali skupa utakmicu i da svojim ocima nisam vidio kako se radovao i nasladjivao kad su brazilci dali golove..na zalost vecina Vas je takva
insomnia78

#112 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo

Post by insomnia78 »

LicImUri bošnje

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
kakavdanakneiskustvu

#113 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo

Post by kakavdanakneiskustvu »

Zmaj-bosanski wrote:Image

:thumbup:
kakavdanakneiskustvu

#114 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo

seshat wrote:
seshat wrote:ne vidim tu fotografiju na sranici HNSa :?
Đe slika na HNSovoj stranici??? Neko link

i mene zanima je li ovo slika sa zvanične stranice HNS,negdje kao da sam pročitao da to baš i nije zvanična stranica tog saveza
seshat

#115 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo

Post by seshat »

kakavdanakneiskustvu wrote:
seshat wrote:
seshat wrote:ne vidim tu fotografiju na sranici HNSa :?
Đe slika na HNSovoj stranici??? Neko link

i mene zanima je li ovo slika sa zvanične stranice HNS,negdje kao da sam pročitao da to baš i nije zvanična stranica tog saveza
Ma ne postoji ta slika na stranici HNSa. ali haj'mo ložiti raju. I nije toliki problem kada raju ložiš na pozitivu (ovo i nije loše), ali odroni uglavnom lože na negativu, a raja se pecaju, pecaju..... bez da bilo šta provjere, pročitaju, istaže :run:
Itakoto

#116 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo

Post by Itakoto »

touch brain wrote:
mikogoago wrote:Sada u Brazuci u emisiji HRT koji prenosi utakmice iz Brazila na pitanje da li cete veceras navijati za BiH 88 % je odgovorilo sa DA. Mislim da je ovo dovoljno.Prekinite vise sa tim nacionalistickim presereavanjima molim vas uzivajte u fudbalu!

kada bi napravio istu anketu u bih,medju vasim navijacima rezultat bi bio isti ali sa jednom razlikom:od tih 88% ,10-15% bi stvarno to mislilo a ostali bi u sebi molili Boga da hrvatska izgubi

imam ja jednog poznanika,bosnjaka ,na fejsu...na svom statusu dopisuje se on sa nekim likom iz zg i pise mu kako mu je zao sto je hr izgubila od brazila,kako je on navijao za hr..sve bi to bilo ok,i sigurno bi mu i povjerovao, da nismo skupa gledali skupa utakmicu i da svojim ocima nisam vidio kako se radovao i nasladjivao kad su brazilci dali golove..na zalost vecina Vas je takva
Dobro jesi li ti glup ili samo bezobrazan? Idi dizi saharu i navijaj za "vasu lijepu" do sudnjeg dana ako hoces ali ja necu. Sto se tice hipotetickih rezultata nekakvih anketa smatram da je razumljivo sto bh narod (za tebe Muslimani sa velikim M) ne mogu podrzati Hrvatsku kao oni BiH. Dok Zagorci, Slavonci, Irstrani, sjeverna Dalmacija itd nemaju apsolutno nikakvih negativnih iskustava iz proslog rata sa BiH, Bosanci a pogotovo Hercegovci sa Hrvatskom bogami imaju. Sta ti nije jasno? Treba li ti jos nacrtati?
condy

#117 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo

Post by condy »

Sretno Vatreni večeras!

Imamo toliko zajedničkog od jezika, običaja, kulture, prošlosti, ali i loših stvari koje moramo u budućnosti prevazići. Sport ljude spaja, a nacionalizam razdvaja.

Ljepo je vidjeti da se međusobno podržavamo. Ljudi su sa ovih prostora uvijek bili normala, ali i poprilično zatucani...
It_is_a_Leclerc

#118 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo

Post by It_is_a_Leclerc »

Podrška i od mene.

Što Hr reprezentativcima, što našim ljudima u Hercegovini. Valjda ih fanovi Vatrenih ovaj put neće "set on fire".
Poezija

#119 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo

Post by Poezija »

Sretno Hrvatima koji ne misle zlo BiH, a ja sam uz Mexico 8-)
tzipiripi

#120 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo

Post by tzipiripi »

Zvanična Facebook stranica njihove reprezentacije
https://www.facebook.com/pages/Hrvatska ... 2839398963
Romanista 101%

#121 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo

Post by Romanista 101% »

kad vec nismo mi uspjeli neka barem nase komsije prodju dalje
bingov buraz

#122 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo

Post by bingov buraz »

Olic u 35-oj ore ko Dzon Dir i da ne postujem takav stav,sretno Hrvatska
kakavdanakneiskustvu

#123 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo

bingov buraz wrote:Olic u 35-oj ore ko Dzon Dir i da ne postujem takav stav,sretno Hrvatska

http://www.24sata.hr/nogomet/olic-je-an ... ook+status
alanx

#124 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo

Post by alanx »

Znaci kad vidim Olica kako se krvnicki bori za neke od onih lopti, kao da gledam gladijatore.
Mogu srati o svim igracima, ali o Olicu malo ko moze srati.
Nomo

#125 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo

Post by Nomo »

touch brain wrote:

ne mogu da vjerujem u ovo sto sam procitao a procitao sam tri puta . Dakle po tvom pisanju vecina Hrvata misli ono sto i govori a vecina Bosanaca jedno govori a drugo misli :o :shock: :? :roll: Pa samo zato dozivjeli i genocid jer u turcina nije vjere , zar ne :skoljka:
Locked