Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo SP!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- fakat
#101 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo
Ja jedva stignem citati ovaj portal, na hrvatske zavirim ponekad pukim slucajem, za srpske i ne znam koji su.
- JohnnyS
#102 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo
fakat wrote:Ja jedva stignem citati ovaj portal, na hrvatske zavirim ponekad pukim slucajem, za srpske i ne znam koji su.
jednostavno ti je. Ukucaš dnevno.xx gdje .xx predstavlja domenu države
-
seshat
#103 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo
Ja sam dva puta pitala da me neko uputi na tu fotografiju HNSa ali odgovora nema. Jer nema fotografije (mislim ima je, ali ne tamo gdje kažu da jeste, bar je ja nisam vidjela). Znači malo razmisliti i istražiti prije "loženja" bilo kakvogJohnnyS wrote:animals wrote:Znaci da Hrvati iz BIH ne smiju navijati za BIH, jer je to demagogija..u stvari bas me briga ko za koga navija,ja cu navijati za koga ja hocu..jel doslo vrijeme, a izgleda da jeste, ako koji Hrvat, i pomisli da navija za BIH, da mu javno kazemo, mars u svoju Hrvatsku i za nju navijaj, nemoj da se prodajes..JohnnyS wrote:Joj što ne mogu ovog javnog ljubakanja... Svak za svoje, sve ostalo je demagogija
Pa ja ne govorim za običan narod ko za koga da navija. Pa i u "zapadnom" Mostaru, uz par izoliranih incidenata, pobjeda Bosne i Hercegovine je dočekana s odobravanjem. Što i ne bi, nije Bosna, a kamoli Hercegovina išta više od nekog Mujezina nego moja. Ja pričam o ovim medijima, institucijama... Kome index glumi, jebe se njima za BiH, tko ne vidi da je ovo marketinški trik taj je slijep pored zdravih očiju. A da je ona slika vatrenih zmajeva na službenoj stranici HNS-a, ne bih ni nadrogiran mogao povjerovati. Pa nije HNS izgubljen u vremenu i prostoru pa da stavlja zastavu s ljiljanima koja se ne koristi preko 15 godina...
-
seshat
#104 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo
Ja sam dva puta pitala da me neko uputi na tu fotografiju HNSa ali odgovora nema. Jer nema fotografije (mislim ima je, ali ne tamo gdje kažu da jeste, bar je ja nisam vidjela). Znači malo razmisliti i istražiti prije "loženja" bilo kakvogJohnnyS wrote:animals wrote:Znaci da Hrvati iz BIH ne smiju navijati za BIH, jer je to demagogija..u stvari bas me briga ko za koga navija,ja cu navijati za koga ja hocu..jel doslo vrijeme, a izgleda da jeste, ako koji Hrvat, i pomisli da navija za BIH, da mu javno kazemo, mars u svoju Hrvatsku i za nju navijaj, nemoj da se prodajes..JohnnyS wrote:Joj što ne mogu ovog javnog ljubakanja... Svak za svoje, sve ostalo je demagogija
Pa ja ne govorim za običan narod ko za koga da navija. Pa i u "zapadnom" Mostaru, uz par izoliranih incidenata, pobjeda Bosne i Hercegovine je dočekana s odobravanjem. Što i ne bi, nije Bosna, a kamoli Hercegovina išta više od nekog Mujezina nego moja. Ja pričam o ovim medijima, institucijama... Kome index glumi, jebe se njima za BiH, tko ne vidi da je ovo marketinški trik taj je slijep pored zdravih očiju. A da je ona slika vatrenih zmajeva na službenoj stranici HNS-a, ne bih ni nadrogiran mogao povjerovati. Pa nije HNS izgubljen u vremenu i prostoru pa da stavlja zastavu s ljiljanima koja se ne koristi preko 15 godina...
-
Poezija
#105 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo
Veliki vatreni katolik dario kordić je uz Bosnu i Hercegovinu večeras
Neka se oni okrenu prema Mehiku (Meksiku) i neka gledaju svoju repku.
Neka se oni okrenu prema Mehiku (Meksiku) i neka gledaju svoju repku.
- House
#106 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo
Hvala , ne treba nam podrška 
-
seshat
#107 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo
neću njih da pitam. oni su žutilo, odron portal koji se za klikove bori tendencioznim neistinama ili poluistinama (kao i pomenuti index). posljednjih dana uživaju da nam serviraju loše vijesti..... ponekad, tek ponedak puste dobru "šarenu lažu", kao ovo. ali opet je i to laž.Zmaj-bosanski wrote:pitaj njihseshat wrote: Ja sam dva puta pitala da me neko uputi na tu fotografiju HNSa ali odgovora nema. Jer nema fotografije (mislim ima je, ali ne tamo gdje kažu da jeste, bar je ja nisam vidjela). Znači malo razmisliti i istražiti prije "loženja" bilo kakvog
http://www.klix.ba/sport/nogomet/vatren ... /140620082
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#108 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo
Meni je ovo vise nego dovoljno
http://www.index.hr/
Na Hrvatskoj web stranici nasa zastava u pozadini!!!! Hvala!!! Ovo ce ubosti pravo u oko sve one koji pale BH zastave ali i one koji pale i skrnave crkve.
http://www.index.hr/
Na Hrvatskoj web stranici nasa zastava u pozadini!!!! Hvala!!! Ovo ce ubosti pravo u oko sve one koji pale BH zastave ali i one koji pale i skrnave crkve.
- animals
#109 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo
Ko ste vi..nebitni tipovi..House wrote:Hvala , ne treba nam podrška
-
mikogoago
#110 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo
Sada u Brazuci u emisiji HRT koji prenosi utakmice iz Brazila na pitanje da li cete veceras navijati za BiH 88 % je odgovorilo sa DA. Mislim da je ovo dovoljno.Prekinite vise sa tim nacionalistickim presereavanjima molim vas uzivajte u fudbalu!
NAPRIJED BiH DO NOVE POBJEDE!!!!

NAPRIJED BiH DO NOVE POBJEDE!!!!
- touch brain
#111 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo
mikogoago wrote:Sada u Brazuci u emisiji HRT koji prenosi utakmice iz Brazila na pitanje da li cete veceras navijati za BiH 88 % je odgovorilo sa DA. Mislim da je ovo dovoljno.Prekinite vise sa tim nacionalistickim presereavanjima molim vas uzivajte u fudbalu!
NAPRIJED BiH DO NOVE POBJEDE!!!!![]()
![]()
od tih 88% velika vecina to stvarno misli..
kada bi napravio istu anketu u bih,medju vasim navijacima rezultat bi bio isti ali sa jednom razlikom:od tih 88% ,10-15% bi stvarno to mislilo a ostali bi u sebi molili Boga da hrvatska izgubi
imam ja jednog poznanika,bosnjaka ,na fejsu...na svom statusu dopisuje se on sa nekim likom iz zg i pise mu kako mu je zao sto je hr izgubila od brazila,kako je on navijao za hr..sve bi to bilo ok,i sigurno bi mu i povjerovao, da nismo skupa gledali skupa utakmicu i da svojim ocima nisam vidio kako se radovao i nasladjivao kad su brazilci dali golove..na zalost vecina Vas je takva
- insomnia78
#112 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo
LicImUri bošnje
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
-
kakavdanakneiskustvu
#113 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo
Zmaj-bosanski wrote:
-
kakavdanakneiskustvu
#114 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo
seshat wrote:Đe slika na HNSovoj stranici??? Neko linkseshat wrote:ne vidim tu fotografiju na sranici HNSa
i mene zanima je li ovo slika sa zvanične stranice HNS,negdje kao da sam pročitao da to baš i nije zvanična stranica tog saveza
-
seshat
#115 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo
Ma ne postoji ta slika na stranici HNSa. ali haj'mo ložiti raju. I nije toliki problem kada raju ložiš na pozitivu (ovo i nije loše), ali odroni uglavnom lože na negativu, a raja se pecaju, pecaju..... bez da bilo šta provjere, pročitaju, istažekakavdanakneiskustvu wrote:seshat wrote:Đe slika na HNSovoj stranici??? Neko linkseshat wrote:ne vidim tu fotografiju na sranici HNSa
i mene zanima je li ovo slika sa zvanične stranice HNS,negdje kao da sam pročitao da to baš i nije zvanična stranica tog saveza
-
Itakoto
#116 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo
Dobro jesi li ti glup ili samo bezobrazan? Idi dizi saharu i navijaj za "vasu lijepu" do sudnjeg dana ako hoces ali ja necu. Sto se tice hipotetickih rezultata nekakvih anketa smatram da je razumljivo sto bh narod (za tebe Muslimani sa velikim M) ne mogu podrzati Hrvatsku kao oni BiH. Dok Zagorci, Slavonci, Irstrani, sjeverna Dalmacija itd nemaju apsolutno nikakvih negativnih iskustava iz proslog rata sa BiH, Bosanci a pogotovo Hercegovci sa Hrvatskom bogami imaju. Sta ti nije jasno? Treba li ti jos nacrtati?touch brain wrote:mikogoago wrote:Sada u Brazuci u emisiji HRT koji prenosi utakmice iz Brazila na pitanje da li cete veceras navijati za BiH 88 % je odgovorilo sa DA. Mislim da je ovo dovoljno.Prekinite vise sa tim nacionalistickim presereavanjima molim vas uzivajte u fudbalu!
![]()
kada bi napravio istu anketu u bih,medju vasim navijacima rezultat bi bio isti ali sa jednom razlikom:od tih 88% ,10-15% bi stvarno to mislilo a ostali bi u sebi molili Boga da hrvatska izgubi
imam ja jednog poznanika,bosnjaka ,na fejsu...na svom statusu dopisuje se on sa nekim likom iz zg i pise mu kako mu je zao sto je hr izgubila od brazila,kako je on navijao za hr..sve bi to bilo ok,i sigurno bi mu i povjerovao, da nismo skupa gledali skupa utakmicu i da svojim ocima nisam vidio kako se radovao i nasladjivao kad su brazilci dali golove..na zalost vecina Vas je takva
-
condy
#117 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo
Sretno Vatreni večeras!
Imamo toliko zajedničkog od jezika, običaja, kulture, prošlosti, ali i loših stvari koje moramo u budućnosti prevazići. Sport ljude spaja, a nacionalizam razdvaja.
Ljepo je vidjeti da se međusobno podržavamo. Ljudi su sa ovih prostora uvijek bili normala, ali i poprilično zatucani...
Imamo toliko zajedničkog od jezika, običaja, kulture, prošlosti, ali i loših stvari koje moramo u budućnosti prevazići. Sport ljude spaja, a nacionalizam razdvaja.
Ljepo je vidjeti da se međusobno podržavamo. Ljudi su sa ovih prostora uvijek bili normala, ali i poprilično zatucani...
- It_is_a_Leclerc
#118 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo
Podrška i od mene.
Što Hr reprezentativcima, što našim ljudima u Hercegovini. Valjda ih fanovi Vatrenih ovaj put neće "set on fire".
Što Hr reprezentativcima, što našim ljudima u Hercegovini. Valjda ih fanovi Vatrenih ovaj put neće "set on fire".
-
Poezija
#119 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo
Sretno Hrvatima koji ne misle zlo BiH, a ja sam uz Mexico 
- tzipiripi
#120 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo
Zvanična Facebook stranica njihove reprezentacije
https://www.facebook.com/pages/Hrvatska ... 2839398963
https://www.facebook.com/pages/Hrvatska ... 2839398963
- Romanista 101%
#121 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo
kad vec nismo mi uspjeli neka barem nase komsije prodju dalje
- bingov buraz
#122 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo
Olic u 35-oj ore ko Dzon Dir i da ne postujem takav stav,sretno Hrvatska
-
kakavdanakneiskustvu
#123 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo
bingov buraz wrote:Olic u 35-oj ore ko Dzon Dir i da ne postujem takav stav,sretno Hrvatska
http://www.24sata.hr/nogomet/olic-je-an ... ook+status
- alanx
#124 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo
Znaci kad vidim Olica kako se krvnicki bori za neke od onih lopti, kao da gledam gladijatore.
Mogu srati o svim igracima, ali o Olicu malo ko moze srati.
Mogu srati o svim igracima, ali o Olicu malo ko moze srati.
-
Nomo
#125 Re: Vatreni podržavaju Zmajeve: Dečki, idemo "razvaliti" ovo
ne mogu da vjerujem u ovo sto sam procitao a procitao sam tri puta . Dakle po tvom pisanju vecina Hrvata misli ono sto i govori a vecina Bosanaca jedno govori a drugo mislitouch brain wrote:mikogoago wrote:Sada u Brazuci u emisiji HRT koji prenosi utakmice iz Brazila na pitanje da li cete veceras navijati za BiH 88 % je odgovorilo sa DA. Mislim da je ovo dovoljno.Prekinite vise sa tim nacionalistickim presereavanjima molim vas uzivajte u fudbalu!
![]()