Dova za naše džematlije u Brazilu

Rasprave o vjerskim temama.
Mračajski proto

#101 Re: Dova za naše džematlije u Brazilu

Post by Mračajski proto »

Bit će neki link za gledati na nettu. Neriješeno bi nam odgovaralo najbolje.
mishic

#102 Re: Dova za naše džematlije u Brazilu

Post by mishic »

B a n a l i z i r a n j e - svega i svačega...
Još preća dova/molitva za mnoge koji se oglašavaju na ovaj način bila bi: Bože, daj mi onoga što mi najviše fali, pameti...!!!
A ako bi Dragi Bog uslišao ovu dovu/molitvu, dao bi i da osjetimo potrebu da šta naučimo. A kada bi smo štošta naučili nebi do ove mjere b a n a l i z i r a l i ... Bože Dragi kako je mudra Tvoja odluka da prva rijeć koju si nam uputio bude IKRE*!!!
Mračajski proto

#103 Re: Dova za naše džematlije u Brazilu

mishic wrote:B a n a l i z i r a n j e - svega i svačega...
Još preća dova/molitva za mnoge koji se oglašavaju na ovaj način bila bi: Bože, daj mi onoga što mi najviše fali, pameti...!!!
A ako bi Dragi Bog uslišao ovu dovu/molitvu, dao bi i da osjetimo potrebu da šta naučimo. A kada bi smo štošta naučili nebi do ove mjere b a n a l i z i r a l i ... Bože Dragi kako je mudra Tvoja odluka da prva rijeć koju si nam uputio bude IKRE*!!!
Nepismen/a si. Selam-pozz.
arslanbey

#104 Re: Dova za naše džematlije u Brazilu

Post by arslanbey »

dovimo dovimo,daj Boze da braca igraju nerijeseno protiv Nigerije :D
harač

#105 Re: Dova za naše džematlije u Brazilu

Post by harač »

imali smo sreće pa se šiitske dove ne primaju 8-)
Mračajski proto

#106 Re: Dova za naše džematlije u Brazilu

Osjećajmo se ponosnim. Urodilo je plodom. Idemo dalje! :thumbup:
Towelie

#107 Re: Dova za naše džematlije u Brazilu

Post by Towelie »

Da li se primaju dove vezano za druge meceve ili iskljucio iz grupe u kojoj se nalazi Bosna?
Mračajski proto

#108 Re: Dova za naše džematlije u Brazilu

Samo za selekciju BiH i mečeve koji mogu biti od velikog značaja za ovaj tim. U druge svrhe se ne koriste. Selam-pozz.
arslanbey

#109 Re: Dova za naše džematlije u Brazilu

Post by arslanbey »

Mračajski proto wrote:Osjećajmo se ponosnim. Urodilo je plodom. Idemo dalje! :thumbup:

I to par puta je bilo toliko blizu da se da gol,ali ipak nije..!
Nurudin
Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.

#110 Re: Dova za naše džematlije u Brazilu

Post by Nurudin »

ja ne kontam šta je uopće poenta teme osim da se lošim humorom nešto lafo ismijava dova-molitva ?
vjerovatno je otvarač teme popio neku pivu više i odlučio se zabaviti , iako koliko sam primjetio moderacija nije do sad tolerisala neke neozbiljne i nedorečene teme ali izgleda i njih uhvatila opća nogometna euforija pa ko veli hajd..
harač

#111 Re: Dova za naše džematlije u Brazilu

Post by harač »

Nurudin wrote:ja ne kontam šta je uopće poenta teme osim da se lošim humorom nešto lafo ismijava dova-molitva ?
vjerovatno je otvarač teme popio neku pivu više i odlučio se zabaviti , iako koliko sam primjetio moderacija nije do sad tolerisala neke neozbiljne i nedorečene teme ali izgleda i njih uhvatila opća nogometna euforija pa ko veli hajd..
nemoj da te podsjećam da izdaja vuće hudud kazne (barem po većini)
Nurudin
Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.

#112 Re: Dova za naše džematlije u Brazilu

Post by Nurudin »

harač wrote:
Nurudin wrote:ja ne kontam šta je uopće poenta teme osim da se lošim humorom nešto lafo ismijava dova-molitva ?
nemoj da te podsjećam da izdaja vuće hudud kazne (barem po većini)
??
insomnia78

#113 Re: Dova za naše džematlije u Brazilu

Post by insomnia78 »

Pa to, glupa provokacija i ismijavanje

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Joe McCarthy

#114 Re: Dova za naše džematlije u Brazilu

Post by Joe McCarthy »

Mračajski proto wrote:Braćo po džematu, proučimo kakvu dovu za naše reprezentativce u Brazilu. Neka im je sa srećom čeveras i nek nas nagrade fušbalskim čarolijama! AMIN!

"Gdje je Bog?", uzviknuo je. "Reći ću vam. Ubili smo ga - ja i ti! Svi smo ga mi ubili! Ali kako smo to uradili? Kako smo ispili more? Tko nam je dao spužvu da izbrišemo cijeli obzor? Što smo uradili kada smo odvojili ovu zemlju od njenog sunca? Gdje se sada kreće? Gdje se mi krećemo? Odmičemo li se od svih sunca? Zar se padamo neprestano? Unatrag, postrance, prema naprijed, u svim smjerovima? Postoje li još gore ili dolje? Zar se nismo izgubili kao u beskonačnom ništavilu? Zar ne osjećamo dah praznog svemira? Zar nije postao hladniji? Zar se noć neprestano ne obrušava na nas? Zar ne trebamo paliti svjetiljke ujutro? Zar ne čujemo ništa drugo osim zvukova grobara koji pokapaju Boga? Zar ne osjećamo ništa osim božanskog raspadanja? - Bogovi se također raspadaju! Bog je mrtav!"
AMIN! :lol:
Mračajski proto

#115 Re: Dova za naše džematlije u Brazilu

Ahmede, tekijašu stari. Polahko. :thumbup:
arslanbey

#116 Re: Dova za naše džematlije u Brazilu

Post by arslanbey »

Meni je tema samo smjesna,so why not neka se ljudi smiju...`a ne moze se dova nikada ismijavati,onaj ko pokusa sam sebe ismije :thumbup:
arslanbey

#117 Re: Dova za naše džematlije u Brazilu

Post by arslanbey »

Mračajski proto wrote:
Ahmede, tekijašu stari. Polahko. :thumbup:
Ti svoj cilj najbolje znas sam,vjerovatno i ne vjerujes,pak ako je cilj zlonamjerno ismijavanje jadno je ..i nekada ce ti dova biti potrebna,pitanje je dal ce tada biti uopste u razmatranju kod onoga gore :lol: :D
Mračajski proto

#118 Re: Dova za naše džematlije u Brazilu

Glup si, brate.
Anestezija

#119 Re: Dova za naše džematlije u Brazilu

Post by Anestezija »

Sihirbazi bjezite s ove stranice
arslanbey

#120 Re: Dova za naše džematlije u Brazilu

Post by arslanbey »

dovite za naseg Vahu i bracu alzirce :bih:
Mračajski proto

#121 Re: Dova za naše džematlije u Brazilu

Dove su prihvatljive samo za naše. Selam-pozz.
arslanbey

#122 Re: Dova za naše džematlije u Brazilu

Post by arslanbey »

Mračajski proto wrote:Dove su prihvatljive samo za naše. Selam-pozz.

i ovo su nasi :thumbup: selam-pozz
aCme

#123 Re: Dova za naše džematlije u Brazilu

Post by aCme »

AMIN :izet:
:bih:
Mračajski proto

#124 Re: Dova za naše džematlije u Brazilu

aCme wrote:AMIN :izet:
:bih:
Amin, brate. Pomozi i ti. Pozz-selam.