Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
@kiki-miki, njegov bijes izaziva nesposobnost da dobije neku koja radije 'truhne' nego da bude s njim
Zasto neki forumasi godinama otvaraju iste/slicne teme?
Dobar sam ja itekako. Nego, ja čitav taj proces vjenčanja i vezivanja posmatram kao dvostrani ugovorni posao.
Kad već dodje do udaje, vi obično hvatate zadnji voz, jer inače kako objasnjavate vucaranje po 3,4 ili 5 ili više godina u vezi koje nerijetko rezultiraju krahom? O braku nema govora? Što?
Godine lete, to vama ipak ne smeta jer smatrate da vrijedite više od partnera. Privlacite ga ljepotom i senzualnoscu, ali sa godinama kriteriji padaju pa se uzima sta ima na trpezi.
Sve dok Vam neko ne pokaže gdje vam je zapravo mjesto.
Nikad niste sigurne što tačno zelite, uvijek se promišlja i preispituje, second guessing, sve na uštrb Muškaraca. OVakvih primjera mali milion u svojoj okolini primjecujem.
Ja kad svoju ženu budem plaćao, dobro ću razmisliti vrijedi li ULOZENO - DOBIJENO.
motorna_pila wrote:Vama ženama udaja predstavlja spas u zadnji čas jer inače bi samo propale ko zeton da to ne uradite.
Samo se manekenke udaju u cvijetu mladosti obično za milionere - fudbalere, dok vi obične čekate da počnete truhnuti prije nego stanete na ludi kamen.
Onda obično ne vrijedite onoliko koliko vas čovjek plaća, sem ako vas ne izvlači ekstremno seksualno umijeće ili kulinarske delicije.
Svejedno, ja vas ne bi takve cijenio ni pet para, radije bi vas pokušo utusiti negdje na otpadu sekundarnih sirovina.
Ali, to sam ipak samo ja.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Znas kako, ovaj forum ipak ima neka pravila, pa ako ne prestanes sa konstantnim pljuvanjem po zenama milom onda ces silom.
I smatraj ovo zadnjom opomenom.
motorna_pila wrote:Dobar sam ja itekako. Nego, ja čitav taj proces vjenčanja i vezivanja posmatram kao dvostrani ugovorni posao.
Kad već dodje do udaje, vi obično hvatate zadnji voz, jer inače kako objasnjavate vucaranje po 3,4 ili 5 ili više godina u vezi koje nerijetko rezultiraju krahom? O braku nema govora? Što?
Godine lete, to vama ipak ne smeta jer smatrate da vrijedite više od partnera. Privlacite ga ljepotom i senzualnoscu, ali sa godinama kriteriji padaju pa se uzima sta ima na trpezi.
Sve dok Vam neko ne pokaže gdje vam je zapravo mjesto.
Nikad niste sigurne što tačno zelite, uvijek se promišlja i preispituje, second guessing, sve na uštrb Muškaraca. OVakvih primjera mali milion u svojoj okolini primjecujem.
Ja kad svoju ženu budem plaćao, dobro ću razmisliti vrijedi li ULOZENO - DOBIJENO.
ljepota na prvom mjestu ,ako je sa prvim u deficitu a bogata je onda dominira ovo drugo jer se time brzo nadomjestavo ovo prvo dakle simpaticna je ,ali ljepota je presudna,jer sa tim atributom u velikoj su prednosti u onosu na sve ostalo da se ne lazemo .
Ljepota. Najviše.
Neke stvari se ne mijenjaju stotinama godina.
Nijedna sevdalinka ili druga ljubavna pjesma nije opjevala neku vrijednu, pametnu, sposobnu... ženu,
nego uglavnom je riječ o ljepoti.
Ima i izreka o tome, ali ne bih sad, da ne bih bio pogrešno shvaćen.
Ali, ljepota nije (samo) šminka, photoshopirane glumice i pjevačice, silikonirane i botoxirane dame....
ljepota leži u nečijem pogledu, osmijehu, prirodnosti, karakteru, čehri....
Jadan je onaj koji se oženi radi para/ženinog bogatstva.
Ima da mu izađe na uši.