Ibran Mustafić, autor knjige „Planirani haos“ pretučen je sinoć u centru Srebrenice. Mustafića je napala grupa mladića i nanijela mu teže povrede po glavi i tijelu, zbog čega je morao potražiti liječnićku pomoć u srebreničkom Domu zdravlja.
„Bio sam u diskoteci, otišao kući i poslije se vratio. Prilikom izlaska iz auta, napala su me četiri mladića. Ovo je smišljen napad na mene i čuo sam da je neko platio 5.000 maraka da me ovi momci likvidiraju. Srećom, izbjegao sam najgore. Ovo je nastavak „Planiranog haosa“ na moju ličnost koji je započeo još u toku rata kada je na mene izvršen atentat", izjavio je za FENU Ibran Mustafić.
Mustafić je nedavno objavio knjigu „Planirani haos“ u kojoj je objelodanio niz svjedočenja iz ratnog perioda, od kojih su mnoga, po mišljenju aktera, netačna i proizvoljna. Zbog tih navoda, Mustafiću su više puta stizale prijetnje, a već drugi put fizički napadnut.
„Ovo su učinili oni koji su pogođeni i koje sam prozvao u svojoj knjizi. Njima smeta istina. Ja vjerujem u pravdu i vlast i nadam se da će policija utvrditi identitet napadača, kaže Mustafić.
Bošnjaci iz Srebrenice, uglavnom su ogorčeni na sadržaj Mustafićeve knjige „Planirani haos“ dok je Srbi koriste za potkrepljivanje svojih tvrdnji i prilažu kao dokaz za zločine koje su Bošnjaci činili nad njima tokom ratnog perioda.
Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
-
Innovation
#101 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#102 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
To je suštinainsomnia78 wrote:Sve i da je istina to ne oslobadja cetnike odgovornosti za genocid nad tim narodom
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Sve ostalo je srbofilsko zabijanje glave u pijesak (da upotrijebim i ja toliko ponavljanu krilaticu na temi)
- burek_in_space
#103 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
01 jun 2014, 22:03 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» fchere644
Trajno.
» fchere644
Trajno.
-
hellue
#104 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Kopile i ne zasluzuje boljeInnovation wrote:Ibran Mustafić, autor knjige „Planirani haos“ pretučen je sinoć u centru Srebrenice. Mustafića je napala grupa mladića i nanijela mu teže povrede po glavi i tijelu, zbog čega je morao potražiti liječnićku pomoć u srebreničkom Domu zdravlja.
„Bio sam u diskoteci, otišao kući i poslije se vratio. Prilikom izlaska iz auta, napala su me četiri mladića. Ovo je smišljen napad na mene i čuo sam da je neko platio 5.000 maraka da me ovi momci likvidiraju. Srećom, izbjegao sam najgore. Ovo je nastavak „Planiranog haosa“ na moju ličnost koji je započeo još u toku rata kada je na mene izvršen atentat", izjavio je za FENU Ibran Mustafić.
Mustafić je nedavno objavio knjigu „Planirani haos“ u kojoj je objelodanio niz svjedočenja iz ratnog perioda, od kojih su mnoga, po mišljenju aktera, netačna i proizvoljna. Zbog tih navoda, Mustafiću su više puta stizale prijetnje, a već drugi put fizički napadnut.
„Ovo su učinili oni koji su pogođeni i koje sam prozvao u svojoj knjizi. Njima smeta istina. Ja vjerujem u pravdu i vlast i nadam se da će policija utvrditi identitet napadača, kaže Mustafić.
Bošnjaci iz Srebrenice, uglavnom su ogorčeni na sadržaj Mustafićeve knjige „Planirani haos“ dok je Srbi koriste za potkrepljivanje svojih tvrdnji i prilažu kao dokaz za zločine koje su Bošnjaci činili nad njima tokom ratnog perioda.
- burek_in_space
#105 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
01 jun 2014, 22:07 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» fchere6441
» fchere6441
- Man of steel
#106 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Mustafića i Meholjića svaki normalan Bošnjak, a pogotovo Srebreničanin, bi trebao da pljune u facu pri susretu sa njima.Acerovac wrote:I Mustafic i Meholjic ce od ovih izjava imati samo stete. Zapadni mediji nece prenijeti njihove izjave, a Bosnjaci ce ih zamrziti ...sto znaci da bas nemaju nikakvih koristi od izjava, samo stetu.
Dva duševna bijednika, alkoholičara i dvije ljudske nakaze sa svojim izmišljenim teorijama se mogu komotno svstati u istu ravan sa četnicima poput tebe koji ovdje šire ove laži.
Ne znam samo kako administracija dopušta tebi postiraš ove laži i širiš četničku propagandu na čak 5 stranica.
-
hAZNADAR
#107 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
A oni su kao kulturna i intelektualna elita, i uz to moralni,.. samo zato sto imaju funkcije.Acerovac wrote:Ovo pricaju nacelnik policije u Srebrenici Meholjic i osnivac SDA u Srebrenici Mustafic. Znaci, najmjerodavniji ljudi.
Meni ovo vise djeluje kao ispovjest ljudi kojima je muka od onoga sto se desilo i sto se desava.
Ne velim da mafija nije ubila nikog od Bosnjaka,.. ali 1000 ljudi ubijeno od nasih snaga je pretjerano. Isto ko Galijasevic kada krene srati,... zbilja neki ljudi nemaju mjere. Srebrenicani sami pricaju sta se desavalo - i njihova kazivanja su brojnija od preseravanja dvije pokondirene tikve iz SDA.
Ta prica o dogovorenom genocidu pada upravo kod samih cetnika. Ipak se zna da su cetnici brizljivo zakopali ubijene i sakrili tragove zlocina, a kada se pocelo traziti - takodjer su premjestali grobnice. Da je teorija o dogovorenom genocidu tacna - nebi krili uopce ni ubistva ni tijela.
-
almir90
#108 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Ne mogu se okakve stvari zaključivati na osnovu iskaza osoba. Pa svi znamo da svako može svašta ispričati. Ima li konkretnih dokaza koji ovo mogu dokazati, ili samo skupina ljudi sa "pričom"?
- Man of steel
#109 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Meholjić tvdi da je Alija upravo njega zovnuo na sastanak da mu kaže kako su on i Bil Klinton dogovorili da se ubije 5000 ljudi kako bi optužili Srbe.
Zamisite samo, dogovorili suučesništvo u ubistvu 5000 ljudi i zovnuli Hakiju Meholjića, alkoholičara i čaršijskog petljanca da mu to saopšte.
Kako li Lagumdžija i ostali ljudi u SDP takvog čovjeka godinama drže u vrhu stranke mi nikako nije jasno, i to je za svaku osudu.
A ovaj Ibran Mustafić je posebna priča, on tvrdi da su se Srebreničani ubijali između sebe pa je na taj način stradalo čak 1000 ljudi. Niko drugi, pa ni četnici se nisu pojavili sa tom teorijom već on sam, Ibran Mustafić.
Bolesnik napisao knjigu pa način da bi poboljšao publicitet i prodaju nije birao.
Četnicima naravno nije bitno ni ko ni šta kaže, ako se to podudara sa njihovim standardnim guslanjem o tome kako su se balije same ubijale da bi okrivili četnike.
Zamisite samo, dogovorili suučesništvo u ubistvu 5000 ljudi i zovnuli Hakiju Meholjića, alkoholičara i čaršijskog petljanca da mu to saopšte.
Kako li Lagumdžija i ostali ljudi u SDP takvog čovjeka godinama drže u vrhu stranke mi nikako nije jasno, i to je za svaku osudu.
A ovaj Ibran Mustafić je posebna priča, on tvrdi da su se Srebreničani ubijali između sebe pa je na taj način stradalo čak 1000 ljudi. Niko drugi, pa ni četnici se nisu pojavili sa tom teorijom već on sam, Ibran Mustafić.
Četnicima naravno nije bitno ni ko ni šta kaže, ako se to podudara sa njihovim standardnim guslanjem o tome kako su se balije same ubijale da bi okrivili četnike.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
- Man of steel
#111 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Vidim da četnici u ovom videu i izdajničko govno Muhameda Filipovića citiraju u svojim relatizovanjima ratnih zločina i genocida.
Čak na samom snimku Muhamed Filipović govori kako je za vrijeme rata pričao sa Slobodanom Miloševićem o razmjeni teritorije i priznaje svoju izdajničku ulogu.
Zašto neko od novinara to izlapljelo govno ne bi upitao u kojem svojstvu je on pričao sa Miloševićem za vrijeme rata!?
Koliko samo izdajnika na ovoliko malo stanovnika, nije ni čudo što u prosjeku svakih 50 godina ginemo kao muhe.
- Danguba
#112 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
bilo dima ili vatre, sve je to genocid.brand wrote:japine...gdje ima dima ima i vatre...govorim poslije pada srebrenice
milion posto je istina da je prilikom izlaska iz Srebrenice dolazilo do ubistava ratnih kolega i da su se traumatiziranim pojedincima prividjali cetnici i onda su otvarali vatru na svoje suborce....istina je i da je u Potocarima sahranjen veliki broj onih koji sa srebrenicom i tadasnjim zlocinom nemaju nikakve veze. Stotine starijih osoba koje su bile u izbjeglistvu su "na racun" zlocinca Mladica prikazani kao zrtve genocida. licno znam iz nekih izbjeglickih centara , a umrli 96, 97, 98 da su i takvi pridodati zrtvama, da bi im djeca danas muzli drzavu.
ako se i desavala ubistva izmedju sebe to je bio rezultat hemijskih i bojnih otrova koje je koristila vojska i policija kao vid specijalnog rata realizirajuci genocid.
- Man of steel
#113 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Imaš video u gornjem linku gdje Meholjić kaže da mu je Alija rekao kako ima ponudu od Klintona da "uđu četnici u Srebrenicu i pokolju 5000 muslimana kako bi NATO intervenisao". To je dio snimka iz četničkog propagandnog dokumentarca Težina Lanaca.Mrgud Veliki wrote:Slobodno stavi citat ako sam ga fulio, ali nigdje ne vidjeh da je rekao da je Izetbegović "dogovorio suučesništvo u ubistvu 5000 ljudi". S obzirom na to da se radi o nekome ko je nakon Ravnog svečano izjavio "To nije naš rat", a zatim i nakon pojačeg klanja po istočnoj Bosni, početka granatiranja Sarajeva, paljenja Bosanskog Broda itd i "Mirno spavajte, rata neće biti" te ljude pozivao da mirno šetaju ulicama, nije ipak nemoguće da o tom nije ni razmišljao, ili se jednostavno nije osjećao odgovornim.Man of steel wrote:Meholjić tvdi da je Alija upravo njega zovnuo na sastanak da mu kaže kako su on i Bil Klinton dogovorili da se ubije 5000 ljudi kako bi optužili Srbe.![]()
Zamisite samo, dogovorili suučesništvo u ubistvu 5000 ljudi i zovnuli Hakiju Meholjića, alkoholičara i čaršijskog petljanca da mu to saopšte.![]()
A da će četnici (baš kao i ti "tvoji) iskoristiti sve što im ovako padne pod ruku i to dalje iskriviti (kao što i sam očito činiš), hoće. Tako će biti i tako će relativno lagano moći dok apsolutno sve, u stvarnim dozama i bez ikakvih preuveličavanja i jadnih karikiranja ne izađe na vidjelo.
Rečenice "Mirno spavajte" i "to nije naš rat" moraš staviti u kontekst vremena iz tog perioda. Danas neko ko čuje te riječi pomisli kako je to samo naivno i glupo bilo od strane Izetbegovića ali realnost i stanje na terenu je bilo skroz drugačije.
Selo Ravno je bio prvi pokušaj da se rat iz Hrvatske prenese u Bosnu i to je Alija vrlo dobro znao. Da je rekao biće rata svi na oružje danas bi mu svi redom jebavali mater, jer niti je bilo oružja niti je narod, koji je sve dok nije počelo pucati naivno po ulicama mahao jugoslovenskim zastavama, bio spreman da ratuje. Lako je izigravati generala poslije bitke ali probaj se staviti u Alijinu kožu i povlačiti poteze sa kartama u rukama koje su bile izuzetno loše.
I šta to ja iskrivljujem ako možeš tačno reći?
- nikad_vise
#114 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Salonska posla.
Kome ovo pokusava da poturi osnivac teme.
Jos otisao Mufric da otvori dusu na BNTV..
Nego Salonci malo lakse ba,u federaciji su ljudi pa vam dopustaju da se reg po nasim forumima i nerijetko sirite svoja salonska ucenja,dok ja na Banjalucki cekam vec mjesec dana da mi administracija odobri samo zato sto sam stavio nick EdinDzeko..Mislim da bi i administracija klix-a malo trebala da vodi racuna o nekim bolesnicima i blagovremeno ih ostranjuje jer ovakvo nesto kad covjek procita najradije bi povratio od muke.
Kome ovo pokusava da poturi osnivac teme.
Jos otisao Mufric da otvori dusu na BNTV..
Nego Salonci malo lakse ba,u federaciji su ljudi pa vam dopustaju da se reg po nasim forumima i nerijetko sirite svoja salonska ucenja,dok ja na Banjalucki cekam vec mjesec dana da mi administracija odobri samo zato sto sam stavio nick EdinDzeko..Mislim da bi i administracija klix-a malo trebala da vodi racuna o nekim bolesnicima i blagovremeno ih ostranjuje jer ovakvo nesto kad covjek procita najradije bi povratio od muke.
- Man of steel
#115 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Srebrenica jeste poklonjena Srbima ali od strane međunarodne zajednice.brand wrote:Man of steel wrote:-
Imaš video u gornjem linku gdje Meholjić kaže da mu je Alija rekao kako ima ponudu od Klintona da "uđu četnici u Srebrenicu i pokolju 5000 muslimana kako bi NATO intervenisao". To je dio snimka iz četničkog propagandnog dokumentarca Težina Lanaca.
Rečenice "Mirno spavajte" i "to nije naš rat" moraš staviti u kontekst vremena iz tog perioda. Danas neko ko čuje te riječi pomisli kako je to samo naivno i glupo bilo od strane Izetbegovića ali realnost i stanje na terenu je bilo skroz drugačije.
Selo Ravno je bio prvi pokušaj da se rat iz Hrvatske prenese u Bosnu i to je Alija vrlo dobro znao. Da je rekao biće rata svi na oružje danas bi mu svi redom jebavali mater, jer niti je bilo oružja niti je narod, koji je sve dok nije počelo pucati naivno po ulicama mahao jugoslovenskim zastavama, bio spreman da ratuje. Lako je izigravati generala poslije bitke ali probaj se staviti u Alijinu kožu i povlačiti poteze sa kartama u rukama koje su bile izuzetno loše.
I šta to ja iskrivljujem ako možeš tačno reći?
Srebrenica je poklonjena Srbima!
Onaj koji je Islamskom deklaracijom predvidio BIH drzavom muslimana , a kasnije i dovodjenjem mudzahedina pokusao to ostvariti zasluzuje samo od svih postenih bosnjaka, srba i hrvata da mu se popisaju i izvrse veliku nuzdu na mezarju gdje je pseto svoje pogane kosti ostavio.
Alija nije bio u poziciji da odlučuje hoće li nekome nešta pokloniti ili neće jer on o sudbini Srebrenice, nakon što je UN preuzeo kontrolu, uopšte nije odlučivao. Da je UN želio Srebrenica nikad ne bi pala.
Isto tako i dovođenje mudžahedina u Bosnu je bio vanjski uticaj o kojem Alija nije odlučivao. Ne zaboravi da su mudžehedini u Bosnu ušli kroz "neprijateljsku "Hrvatsku a da su sa Bliskog Istoka došli u pratnji američkih aviona. Da je Alija imao toliki uticaj, sigurno nije. On je možda mogao odbiti prisustvo takvih ljudi u jedinicama armije koji je svakako bio minoran, ali bi onda gotovo sigurno izgubio prijeko potrebnu međunarodnu pomoć u vidu oružja i međunarodne podrške.
Alija ni jednim svojim potezom i rečenicom nikad nije ni nagovjestio da od BiH želi stvoriti isključivo muslimansku državu i ako nađeš bilo šta što bi upućivalo na to, a da nisu laži i propaganda, ja ću se automatski samobanovati.
- Zokipfc
#116 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
This.jastuk1 wrote:Acerovac wrote:Znaci, Mustafic i Meholjic, osnivac SDA u Srebrenici i nacelnik policije u Srebrenici su ludi i lazu? A bivsi Milosevicev policajac i reketas Naser Oric pametan i iskren?cyprus wrote:
Unutrašnjih obračuna je bilo i u Sarajevu, pa je logično da ih je bilo i u Srebrenici... Također, jasno je da su neke stvari mutne u vezi Srebrenice generalno (posebno mislim na političke igre)... Međutim, ove neke brojke i liste su nesumnjivo plod nečijeg ludila... Makar dok se ne dokaže suprotno... A ako se ne varam, Ibran o tome laprda bez ikakvih relevantnih dokaza...
Svi lažu i mijenjaju iskaze po potrebi i kako vjetar puse. Next...
Mos' ti biti i Obama, ali to ne znaci da ne izvrcujes cinjenice
-
Haman
#117 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Ne cudi me ova prca Ibrana Mustafica. Covjek je zarobljen, prosao je logore, a to znaci i kroz ruke vojne i civilne obavjestajne sluzbe krnje YU kasnije Srbije i naravno ostao ziv. Sad radi po instrukcijama svojih naredbodavaca, da bi oprao njihove krvave ruke.
Ko zeli nek procita knjigu Mladi muslimani, mislim da ima takav naslov. Nece biti tesko primijetiti ko je ostao a ko je ubijen poslije zvjerskog mucenja. Imao sam prilike razgovarati sa ljudima koji su odlezali 6, 8 pa 10 godina kao Mladi muslimani nakon Drugog svjestkog rata a da to uopsten nisu bili. Nekim od njih kazni nije smanjena ni po osnovu uslovljenja ni po osnovu pomilovanja, sto znaci da su izdrzali punu kaznu. Drugima je kazna smanjivana i to ne malo, pa se postavlja pitanje zasto? Kakav su tretman imale vodje a kakav njihovi sljedbenici, zasto su vodje ostale a sljedbenici pobijeni, a nevini odlezali 6, 8 pa i 10 godina.

Ko zeli nek procita knjigu Mladi muslimani, mislim da ima takav naslov. Nece biti tesko primijetiti ko je ostao a ko je ubijen poslije zvjerskog mucenja. Imao sam prilike razgovarati sa ljudima koji su odlezali 6, 8 pa 10 godina kao Mladi muslimani nakon Drugog svjestkog rata a da to uopsten nisu bili. Nekim od njih kazni nije smanjena ni po osnovu uslovljenja ni po osnovu pomilovanja, sto znaci da su izdrzali punu kaznu. Drugima je kazna smanjivana i to ne malo, pa se postavlja pitanje zasto? Kakav su tretman imale vodje a kakav njihovi sljedbenici, zasto su vodje ostale a sljedbenici pobijeni, a nevini odlezali 6, 8 pa i 10 godina.
- LBVIEW
#118 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
A gdje ima laganja o sahranjivanju onih koji k'o biva nisu zrtve genocida 'rabre srpske vojske i policije,minimiziranja i relativizacije zlocina ima i salonaca.brand wrote:japine...gdje ima dima ima i vatre...govorim poslije pada srebrenice
milion posto je istina da je prilikom izlaska iz Srebrenice dolazilo do ubistava ratnih kolega i da su se traumatiziranim pojedincima prividjali cetnici i onda su otvarali vatru na svoje suborce....istina je i da je u Potocarima sahranjen veliki broj onih koji sa srebrenicom i tadasnjim zlocinom nemaju nikakve veze. Stotine starijih osoba koje su bile u izbjeglistvu su "na racun" zlocinca Mladica prikazani kao zrtve genocida. licno znam iz nekih izbjeglickih centara , a umrli 96, 97, 98 da su i takvi pridodati zrtvama, da bi im djeca danas muzli drzavu.
Sto se tice teme, zakljucati pod hitno, ista je postala pozornica na kojoj salonska i pocetnicka momcad lijeci svoje frustracije i pljuje u lice zrtvama genocida. Zna se vrlo dobro ko i kako je isti pocinio, nema potrebe za naknadnom pamecu, teorijama zavere o tome kako je neko drugi - CIA, Vatikan - a ne Srbi i njihovo politicko i vojno rukovodstvo koje je po istoj matrici: masovne egzekucije "nepozeljnih", organizirano uklanjanje tragova zlocina koje je ukljucivalo i prekopavanje grobnica i ponovno pokopavanje u sekundarne grobnice sto niko prije njih nije radio
- mO k3
#119 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
zbsn wrote:Šta se ima prepoznavati, pa ja otvoreno pišem šta mislim, nisam ko ovi što pričaju o građanskoj BiH, a žele da se BiH sastoji od građana Bošnjaka uz manjine Turke i Arape.Juvelandia wrote:@acerovac i @zbsnjest vas lako "prepoznati", morate to mudrije ko i ovaj Ibran.
Znam da vam smeta varta zastava , ali ev ova vam je
- mO k3
#120 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Lol pa pas mu .... Ako laže neka laže kako valja , cuj neko platio 5 k da ga lokvidiraju i to još 4 mladića , pa ako bih ja nekoga platio onda jednoga i gotovo i još zna cifru koja je plaćena za njegovu glavu ....Innovation wrote:Ibran Mustafić, autor knjige „Planirani haos“ pretučen je sinoć u centru Srebrenice. Mustafića je napala grupa mladića i nanijela mu teže povrede po glavi i tijelu, zbog čega je morao potražiti liječnićku pomoć u srebreničkom Domu zdravlja.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#121 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
pojašnjenje jedno malo
"to nije naš rat" je alija izjavio za rat u hrvatskoj 91 jer je plan JNA i srbočetnička bio da mobiliziraju muslimane i pošalju ih na ratišta u hrvatskoj
nakon toga je slijedio i poziv mladićima iz bosne da se ne odazivaju na pozive u službu u vojsku
"to nije naš rat" je alija izjavio za rat u hrvatskoj 91 jer je plan JNA i srbočetnička bio da mobiliziraju muslimane i pošalju ih na ratišta u hrvatskoj
nakon toga je slijedio i poziv mladićima iz bosne da se ne odazivaju na pozive u službu u vojsku
-
zbsn
#122 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Što se tiče varte mora se priznati da je stranac koji ju je napravio bio pod utjecajem EU.mO k3 wrote:zbsn wrote:Šta se ima prepoznavati, pa ja otvoreno pišem šta mislim, nisam ko ovi što pričaju o građanskoj BiH, a žele da se BiH sastoji od građana Bošnjaka uz manjine Turke i Arape.Juvelandia wrote:@acerovac i @zbsnjest vas lako "prepoznati", morate to mudrije ko i ovaj Ibran.
kako ste providni , sta je bilo bolan na onome forumu nemozete se između vise guziti dosadilo vam pa ste došli ovdje
Znam da vam smeta varta zastava , ali ev ova vam je
- mO k3
- joint union
#124 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Nakon Vase Miskina, Markala i Tuzlanske kapije, evo sad smo se sami pobili i u Srebrenici. Ustvari, cetnici su vidjeli da 7500 ljudi ubise 1000, pa posto oni mrze nepravdu, odlucise da osvete neduznu bracu Bosnjake, pa mirno i dostojanstveno, kako i dolikuje, ubise ovih 7500 ljudi. Naravno, sve u junackoj bici protiv nadmocnih krvozdernih balija, kako bi drugacije. De ba cetnici, eno poceo ravnogorski skup, zakasnicete, sramota da niste vec tamo, a ne po nekakvim cionisticko-americkim internetima.
- mO k3
#125 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!
Negojoint union wrote:Nakon Vase Miskina, Markala i Tuzlanske kapije, evo sad smo se sami pobili i u Srebrenici. Ustvari, cetnici su vidjeli da 7500 ljudi ubise 1000, pa posto oni mrze nepravdu, odlucise da osvete neduznu bracu Bosnjake, pa mirno i dostojanstveno, kako i dolikuje, ubise ovih 7500 ljudi. Naravno, sve u junackoj bici protiv nadmocnih krvozdernih balija, kako bi drugacije. De ba cetnici, eno poceo ravnogorski skup, zakasnicete, sramota da niste vec tamo, a ne po nekakvim cionisticko-americkim internetima.
Kozarac su bošnjaci sami spalili