Poz..davis.ba wrote:Pa dobro sadredar wrote:pozz..
Fino ti to pises. Ali ... indirektno nam porucujes da budemo :korumpirani(Bush), pratimo neke tude ideje a ne svoje (barem dok d budemo dovolnjo uticajnii td...)
Jos samo fali da nam preporucis da dilamo kako bi zaradili koju markicu extra ..
nisam to bukvalno preporučio već uzeo kao primjer kome odgovara jedan predsjednik. Mislio sam da ne moram posebno pisati kako ne mislim da trebamo biti korumpirani ili šta već ali eto, izgleda da je potrebno.
Ono što sam želio reći jeste da bi trebali pokušati napraviti organizaciju koja će imati stvarno nekog uticaja, a ne koja će se voditi da postoji tek tako i kojoj bi izabrani ipak na neki način odgovarali, jer očigledno da nemaju baš obraza prema običnim ljudima koji glasaju za njih. E sad ideja je kad bi se ti isti ljudi organizovali, onda ne bi to moglo tek tako, jer bi upravo imali moć, jer iza nas stoji organizirano više hiljada ljudi. I kada bi recimo ljudi na čelu naše organizacije odlučili da vlast ne zastupa naše ideje mogli bi uticati da ta ista vlast se ne izabere na slijedećim izborima.
Ma ne mogu ja znati sta ti misli kad drugo nesto pises.
Al nema veze sad ...
Mozda se i nismo naj bolje razumijeli u samom startu .
Al necemo sad praviti rasulo u stranci i krizu vlasti dok stranka jos ne postoji. Ha ja..
Nego mislim da bi stranka trebala biti orijentisana malo uljevo.
Jest da je trend sada u svijetu u bolje stojecim zemljma da desnicari sve
vise izlaze na povrsinu al mi nismo jedna od bolje stojecih zemalja.
Ako neko ima dobrih aduta za desnu stranu bujrum..
Saslusat cu pa vidjeti.
Ako nema i ako ce se u desno ici onda perem ruke od svega .....
ozz...