Tino Sven Sušić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Baresi 6
#101 Re: Tino Sven Sušić
ne znam za vas, ali mene nekako iritira ovo tino sven duplo ime. para usi nekako a i za procitat isto jednostavno iritantno
- Tito_i_Partija
#102 Re: Tino Sven Sušić
Najbolje ga je zvat' po njegovom nadimku, "amidzino" 
- FIFA_drifter
#103 Re: Tino Sven Sušić
Mali_Vuk wrote:Ovaj mensčini trola svoju vlastitu temu
- FIFA_drifter
#104 Re: Tino Sven Sušić
A da ga jednostavno zovemo Sušić džunior, lijepo zvuči?Tito_i_Partija wrote:Najbolje ga je zvat' po njegovom nadimku, "amidzino"
- Mali_Vuk
#105 Re: Tino Sven Sušić
Zvat ćemo ga Sušić, Sven Sušić

-
gold'n'brown
#107 Re: Tino Sven Sušić
Ja se iskreno nadam da si ti troll koji se zajebaje s nama, jer u suprotnomFIFA_drifter wrote:Svako ponekad ima loš dan yebo ga ti! Taj dan ga je imalo nekoliko naših reprezentativaca , a ne samo TSS7. Biće bolje protiv Argentine, očekujem njegove precizne lopte u dubinu i dobre driblinge.svi u napad wrote:FIFA drifter koji si ti karakter i covjek. Pogledaj jos jednom tih "velemajstorskih" 70 minuta protiv Egipta pa onda pisi nebuloze. Ni jedne lopte nije oduzeo. Pet divnih pasova protivnickim igracima i ti imas obraza pisati o njegovoj velicini.
- denimb
#108 Re: Tino Sven Sušić
Ovaj "otvoritelj" teme se ocigledno ili zajebava s nama, ili je Tinov rođak...a uvijek moze biti i jedan od onih sto pripremaju teren ako bi nekim cudom mali uradio nesto u Brazilu, da onda uzme godisnji i mjesec dana zivi na forumu klikajuci samo copy/paste na recenicu "Jesam vam rekao!!!"
Elem ne bitno, poziv sigurno zasluzio nije...da se momak prikljucio poslije Brazila pa svaka cast, ali ovako je vec ofirno.
Ali eto, ako hoce sebi i amidzi dobro neka ga sam zamoli da ostane na klupi, jer vise mogu izgubiti obojca nego dobiti s njegovom eventualnom minutazom na SP...jos mu ne daj Boze treba neki autogol, pa da traze jeftin stan u Brazilu poslije nastupa...
Elem ne bitno, poziv sigurno zasluzio nije...da se momak prikljucio poslije Brazila pa svaka cast, ali ovako je vec ofirno.
Ali eto, ako hoce sebi i amidzi dobro neka ga sam zamoli da ostane na klupi, jer vise mogu izgubiti obojca nego dobiti s njegovom eventualnom minutazom na SP...jos mu ne daj Boze treba neki autogol, pa da traze jeftin stan u Brazilu poslije nastupa...
- Logovan
#109 Re: Tino Sven Sušić
Zvat ćemo ga Mali Pape.FIFA_drifter wrote:A da ga jednostavno zovemo Sušić džunior, lijepo zvuči?Tito_i_Partija wrote:Najbolje ga je zvat' po njegovom nadimku, "amidzino"
- zecko_kupuz
#110 Re: Tino Sven Sušić
Zvaćemo ga "anonymous" koji je donio revoluciju na SP. 
- BadCopy
#111 Re: Tino Sven Sušić
Tino slino 
-
nema me tamo
#112 Re: Tino Sven Sušić
A lik bukvalno pozvan zbog imena..
Znaci lik nije 1 posto zaslužio da bude pozvan..
Vidjecete kad nas pobjedi Argentina kako ce se pocet rušit' klupko oko repke..
Dabogda pojeo ove rijeci, al' vidjecete.
-
cindrlimindrli
#113 Re: Tino Sven Sušić
Cim izadju u prodaju adidasovi dresovi odmah sebi narucujem onaj sa brojem 7 i Susic na ledjima.
Retro se vraca u modu.
Retro se vraca u modu.
- noiserr
#114 Re: Tino Sven Sušić
Pa zasluzio je barem 2% zato sto je pasos izganjao. Bolje nego Tankovic, Seferovic i ostali sfinkteri.nema me tamo wrote:A lik bukvalno pozvan zbog imena..
- Brat
#115 Re: Tino Sven Sušić
Jašta. Ionako smo poznati kao moralna vertikala od naroda, pa hajmo zažmirit' na igračke kvalitete i vidjeti da je stisnuo pa izvadio naš pasoš. O bože, alahu, budo, presveti Tinki.
- seln
#116 Re: Tino Sven Sušić
Pa, jebogati, nije samo to...zbog nas je odbio Belgiju i HrvatskuBrat wrote:Jašta. Ionako smo poznati kao moralna vertikala od naroda, pa hajmo zažmirit' na igračke kvalitete i vidjeti da je stisnuo pa izvadio naš pasoš. O bože, alahu, budo, presveti Tinki.
- vicious
#118 Re: Tino Sven Sušić
Irena, mislim da je iz Hrvatske
-
kolegione
#119 Re: Tino Sven Sušić
Realno Armin Hodzic je 5 klasa iznad sUsica mladjeg i Stanic a to govorim jer pratim zelju vjerujem da i u sarajevu i zrinjskom ima jos po 3 najmanje slazete li se ili lupam?cindrlimindrli wrote:Imamo mi prosjecnih k'o on punu ligu? Imamo, imamo...al' u qrcu.kolegione wrote:Sto nije otisao u Belgiju hahahahah imamo prosjecnih.kao on puna liga hajduk je los a ovaj i nije prvotimac dvostruki arsini nepotizam licni interesi ja bih to lincovao vrlo jednostavno vi koji se mirite da vas je bu papci i kradu samo naprijed ja sam radikalanGrean wrote: Sto ne bi imali poriv da ga branimo? Nejasniji je poriv da se pljuje po njemu samo zbog prezimena.
Momak koji je kao i veliki dio drugih koje smo hvalili promijenio sportsko drzavljanstvo da bi igrao za BiH, rodjen u BiH, mlad igrac sa prostorom za razvoj, bolji od metar drugih koji su prodefilovali kroz reprezentaciju. Sasvim ravnopravno po svim segmentima moze konkurisati onim igracima sa kojima se bori za tu poziciju alternative Medunjaninu.
Ne vidim neke velike prednosti koje ima Anel Hadzic, Sanjin Prcic ili recimo Grahovac iz U21 u odnosu na Susica osim onog stalno ponavljanog da jedan igra u Hajduku a da je drugi odnedavno standardan u Sochauxu. Prcic po meni ima jos jednu prednost koju je trebalo uzeti u obzir a to je igranje za U21 i mislim da je Susic stariji trebao biti odmjereniji u izjavama vezano za njega ali po vidjenom na terenu ne moze se reci da je neka klasa za Tinu Susica a i po godinama su tu negdje pa se ne moze reci ni da je perspektivniji.
Je li dovoljno jasan odgovor? Sad bi fino bilo cuti koji su tvoji (fudbalski) motivi jer pljujes po momku.
Tako su i Sefki govorili kad je molio krmad u savezu da daju Zlatanu sansu...imamo mi takvih na izvoz. Strucnjaci Dzeku prodase za dva sepeta haslama, a kad pocnu prditi sve znaju.
Sretno momce, da bog da ti bio bolji od Mesia.
-
l33t
#120 Re: Tino Sven Sušić
ispod pogledajte kompliaciju golova i dobrih pasova mladog igraca
LINK
HEHEHEHEHEHE
LINK
HEHEHEHEHEHE
- tendzera
#121 Re: Tino Sven Sušić
Ima da čo'ek izdominira SP 
- FIFA_drifter
#122 Re: Tino Sven Sušić

SJAJAN finiš sezone u Hajduku imao je Tino Sušić, a njegove igre zamijećene su na talijanskom mercatu. Već je bio na probi u Sampdoriji prošle godine, pa najmlađi izdanak nogometne obitelji Sušić, nije nepoznato ime u Italiji. No, u vijestima s mercata stoji da je mladog Hajdukovog napadača već nekoliko puta gledao Juventus. To je za sada jedino što se ističe, ali Hajduku i to znači, s obzirom da je stavio u izlog sve svoje ključne igrače.
Tino Sušić nećak je izbornika BiH Pape Sušića, ali svojim posljednjim izvedbama podsjetio je na oca Seada, koji je bio pravi nogometni romentičar.
Izvor : Index.hr
Pa ako je dobar za JUVE , onda svakako ima mjesta u bilo kojoj reprezentaciji. Radujmo se što je između Belgije i Hrvatske, odabrao našu.
- Tito_i_Partija
#123 Re: Tino Sven Sušić
Ovo samo moze rec' neko iz TSS-ove rodbine ili obicna trola. Nisam jos siguran da li si prvo ili drugo, ali samo nastavi, sve ce to izac' na povrsinu uskoro.FIFA_drifter wrote: Pa ako je dobar za JUVE , onda svakako ima mjesta u bilo kojoj reprezentaciji. Radujmo se što je između Belgije i Hrvatske, odabrao našu.
- seln
#124 Re: Tino Sven Sušić
Ma, ima Giovinco da izleti ko fishek, da se napravi mjesto za Tina.Tito_i_Partija wrote:Ovo samo moze rec' neko iz TSS-ove rodbine ili obicna trola. Nisam jos siguran da li si prvo ili drugo, ali samo nastavi, sve ce to izac' na povrsinu uskoro.FIFA_drifter wrote: Pa ako je dobar za JUVE , onda svakako ima mjesta u bilo kojoj reprezentaciji. Radujmo se što je između Belgije i Hrvatske, odabrao našu.
- FIFA_drifter
#125 Re: Tino Sven Sušić
Veliki je kompliment za mene ako si pomislio da sam iz rodbine Sušića. Na moju veliku žalost nisam. Nemam forumskog iskustva pa sam morao googlati šta je to trolanje.Tito_i_Partija wrote:Ovo samo moze rec' neko iz TSS-ove rodbine ili obicna trola. Nisam jos siguran da li si prvo ili drugo, ali samo nastavi, sve ce to izac' na povrsinu uskoro.FIFA_drifter wrote: Pa ako je dobar za JUVE , onda svakako ima mjesta u bilo kojoj reprezentaciji. Radujmo se što je između Belgije i Hrvatske, odabrao našu.