Znam brate, isti sam ko i ti. Ali dovoljno je da njih desetorica naprave belaj i to je to. Oni će da pobjegnu u Njemačku kad se zakuha, a mi ćemo ostati ovdje donji. I onda će ti njegovo dijete koje je rođeno u Švedskoj pisati kako se treba naoružati i ići na revanš (ovaj slučaj nisam izmislio).almir90 wrote:Skupina nehljebovaca koji po čitav dan sjede kod kuće i nemaju posla, niti ga traže, niti ga žele. Govorimo o osobama koje imaju srednju ili fax završenu, rade ove sjebane poslove i ako im se ne sviđa, uključujući i mene. Ja radim svaki dan, imam trenutno nekih 10-15 dana godišnje slobodno, ostalo sve radim u smjenama, imam puno poznanika koji isto tako rade. I njima nikome nije ni na kraj pameti nacionalizma, već kako od rada zarađivati pristojne pare, da se čovjek može osamostaliti i osnovati porodicu.
Pa evo sam Klix tebi i meni uništava budućnost. Gdje je normalno da 18 godina poslije rata svaki dan budu minimalno 2 top članka o ratu napisana tako da se ljudi međusobno pljuju? I da jedan idiot mjesec dana na svakom članku piše kako treba djecu klat, gulit živim muškarcima kožu, silovat im žene... i da tog idiota niko ne procesuira? I misliš da će neko ko pročita 70% takvih komentara imati pozitivno mišljenje o ovom drugom? Problem je u tome što mi dok preživljavamo pošteno, ovi idioti žive kao paraziti od našeg rada i pri tome nas još više uništavaju radi neke svoje poremećene zabave.